WPEngine vs Pressidium – Kateri je najboljši upravljan strežnik WordPress?

wpengin-vs-pressidium


Iščenje spletnih gostiteljev je pogosto lahko preveč. Po vsej mreži je na voljo preveč niš in posebnih storitev. To je lahko še posebej pomembno za spletne oblikovalce, ki se šele začenjajo, ali prvič povečajo svojo spletno prisotnost.

Zagotovitev, da lahko vaša izbira spletnega gostitelja izpolni zahteve vašega spletnega mesta, je eden najboljših prvih korakov, ki jih lahko storite. Z ustreznimi cenami gostovanja s podporo in funkcionalnostjo, ki ustreza vašim potrebam, lahko olajšate vsak korak postopka. To je samo vprašanje, kako znati povedati dobro od slabega.

Da bi ugotovili, kaj potrebujemo, si bomo ogledali dva različna gostitelja in videli, kako se postavljata drug ob drugem. To nam omogoča, da v kratkem pogledu pogledamo, na kaj se moramo osredotočiti, in nam omogoča, da resnično vidimo, kaj lahko ponudi vsako podjetje. To je tudi dober način, da se odločimo, kateri je boljši.

Danes si ogledujemo WPEngine in Pressidium. To sta dva znana gostitelja z dobrimi ocenami in konkurenčnimi cenami. Obe energiji se osredotočita na gostovanje, ki temelji na WordPressu, in to kažejo njihove lastnosti in statistika. Vsi njihovi načrti so zasnovani z mislijo na WordPress in obljubljajo strele z veliko strele in dobro optimizirano funkcijo WordPressa.

Kljub temu verjetno obstaja več kot nekaj načinov, kako obe podjetji ponavadi ne dosegata konkurence. Začnimo tako, da si ogledate WPEngine, kdo so in kaj počnejo.

Kaj je WPEngine?

Mnogo spletnih strani te dni poganja WordPress. Mnogi gostitelji se dejansko osredotočajo na zagotavljanje optimiziranih načrtov za spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu. WPEngine je danes eden vodilnih gostiteljev programa WordPress.

Glede na lastno spletno mesto je 30% vseh spletnih strani zgrajenih s programom WordPress, 27% od prvih 10.000 spletnih mest pa po prometu uporablja tudi WordPress. Te številke govorijo same zase. WordPress je močno orodje, ki lahko pravilno uporablja pravilno spletno mesto ob pravilni uporabi.

WPEngine poskuša narediti ta postopek čim bolj preprost in zmožen ter zagotoviti široko paleto načrtov in storitev, usmerjenih v WordPress. Imajo tudi dober ugled glede storitev za stranke in enostavne uporabe, zato so odlična izbira tako za novorojenčke kot za izkušene spletne oblikovalce.

V nadaljevanju si bomo ogledali različne prednosti, ki jih ima WPEngine.

Prednosti WPEngine

 • WordPress optimizacija. WordPress je močno orodje, s katerim lahko zgradite zelo uspešna spletna mesta z veliko funkcijami in možnostmi gostovanja vsebin. Da bi vaše spletno mesto WordPress ohranilo največjo učinkovitost, so strežniška strojna oprema in nabori funkcij WPEngine zasnovani tako, da poganjajo tudi najbolj namestljive WordPress namestitve. Dobro je upoštevati tudi njihove možnosti načrtov, ki temeljijo na skupnih rabah in VPS, saj s tem dodate veliko vsestranskosti v cenovno strukturo in sposobnost spreminjanja velikosti WPEngine.
 • Teme StudioPress. Preko StudioPressa je na voljo vrsta vrhunskih tem, vključno z odzivi na mobilne naprave. Uporaba teh tem s svojim spletnim mestom vam bo omogočila enostavno uporabo funkcionalne in estetske prednosti v primerjavi z drugimi oblikovalci, ki morajo sami ustvariti svoje teme ali doplačati za premium tiste z drugo storitvijo. Mnoge od teh tem StudioPress imajo vgrajene SEO in varnostne funkcije.
 • Ocene pripravljenosti. WPEngine ima na razpolago skupino strokovnjakov, ki je pripravljena izvajati ocene na vašem spletnem mestu in se prepričati, da je v obliki ladje, preden začnete živeti. To je lahko velika privlačnost za ljudi, ki se šele začenjajo, ali ki ponavadi veliko eksperimentirajo s svojim oblikovanjem in funkcijami spletnega mesta. Sami testi se izvajajo s preskušanjem združljivosti kode in urejanjem mesta.
 • WPEngine ima veliko vsebinskih funkcij, ki so usmerjene v določena geografska območja. To vam omogoča, da prilagodite način, kako se ljudje v različnih delih sveta ukvarjajo z vašo vsebino, in vam omogoča, da zlahka dosežete neverjetno količino bralcev s svojo funkcijo spletnega mesta.
 • Pomoč strankam. Podpora WPEngine ima odlične ocene strank in je na voljo prek 24/7 podpore za telefon in klepet v živo. Ponujajo tudi veliko knjižnico učnih virov, zasnovanih za pridobivanje novih spletnih oblikovalcev in izkušenih veteranov, ki so se navadili na vstope in storitve.
 • Globalna prisotnost. S strežniki s sedežem v ZDA, Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Aziji in Afriki je WPEngine sposoben ponuditi neverjetne hitrosti in dostopnost do strežnika, ne glede na to, kje na svetu imate sedež. Če imate tovrstno globalno prisotnost, pomeni, da vam bo WPEngine vedno zagotavljal najboljše rezultate na trgu, na katerem ste prisotni in aktivni.
 • Širok spekter partnerstev. WPEngine je povezan s široko paleto drugih storitev in kot rezultat ponuja številne inovacije. Njihovi različni partnerji vključujejo spletne storitve Amazon, Google Cloud in druge. Vsa njihova vsebina, zagotovljena s pomočjo partnerstev, je optimizirana za uporabo s programom WordPress in ponuja veliko dodatnih funkcij, s katerimi se številni tekmovalci ne morejo ujemati.

O storitvah WPEngine je očitno veliko všeč. Imajo odlično podporo strankam, vkrcanje na vkrcanje in globalno prisotnost, ki v bistvu zagotavlja dobro delovanje in ima smisel za vaš geografski trg.

Njihova struktura cen je tudi precej vsestranska, vendar bomo to dosegli v trenutku. Očitno obstajajo drugi načini, na katere se WPEngine ne ujema tako konkurenčno in ne bi bilo dobro sprejemati odločitev, ne da bi zaokrožili naše raziskave.

V ta namen si oglejmo načine, kako WPEngine ponavadi manjka.

Proti WPEngine

 • Manj vsestranski od nekaterih konkurentov. WPEngine ponuja široko paleto načrtov, specializiranih za uporabo z WordPressom. Čeprav je to za spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu, zelo vsestranska in razširljiva, njihova funkcionalnost ni tako privlačna za spletna mesta, ki ne bodo uporabljala platforme WordPress. Ker sta obe strani, ki si jih danes ogledamo, osredotočeni na optimizacijo WordPress-a, to ni tako malo, vendar je še vedno dobro, da ne pozabite iti naprej.
 • Ker WPEngine ponuja tako široko paleto funkcij, včasih prek partnerskih odnosov z drugimi storitvami, je na njihov vmesnik in funkcije nekoliko težko navaditi. Čeprav je sistem zasnovan tako, da je preprost za uporabo, še vedno obstajajo njegovi vidiki, ki bodo potrebovali nekaj časa, da se naučite, kako učinkovito uporabljati.
 • Nekaj ​​omejitev. Da bi na trgu ponudili najboljše hitrosti in čas delovanja, WPEngine navaja nekaj majhnih omejitev glede različnih namestitev in vtičnikov, ki jih lahko uporabite za svoje WordPress spletno mesto. Čeprav je to precej standardno in omogoča, da WPEngine ponuja vrsto vrhunske optimizacije WordPressa, po katerem so znani, je kljub temu razočaranje pri delu s tako potencialno vsestransko platformo.

Kljub tem pomanjkljivostim WPEngine ostaja zelo konkurenčna možnost. Zagotavljajo močan WordPress gostovanje z globalno prisotnostjo in dostopnimi cenovnimi točkami. Novejši uporabniki bodo dobili veliko kilometrino iz različnih skupnih načrtov, medtem ko izkušenejši ali večji spletni gostitelji še vedno imajo veliko prostora in možnosti za povečanje svoje spletne prisotnosti.

Tudi slabosti, ki ustrezajo WPEngine, niso preveč prekleto. Večina teh stvari ni prevelika stvar in je precej enak tečaju, ko gre za zmogljivo gostovanje v WordPressu. Kljub temu je težko dobiti dobro predstavo o primerjanju teh lastnosti, ne da bi si ogledali konkurenco.

V nadaljevanju si bomo ogledali Pressidium.

Kaj je Pressidium?

Pressidium je upravljana rešitev za gostovanje v WordPressu, katere vizija je »oblikovati in izpopolniti in voditi gostinsko storitev za našo najljubšo platformo – WordPress«. Omogočajo podjetniško platformo WordPress, ki ji zaupajo tehnološki startupi in 500 podjetij. Šteje se, da so boljši od konkurenčnih gostiteljev, ki jih upravljajo WordPress, in obljubljajo kakovost storitve, hitrost, varnost in uspešnost..

Skupina veteranskih oblikovalcev, ki jo je leta 2014 začela izvajati, je prerasla v dobro znano in dobro preučeno gostovalno rešitev. V letih 2015 in 2016 jih je prejel Review Signal.com. V okolici Pressidium-a je veliko hripa, in zdi se, da prinašajo večino.

Vendar je treba upoštevati, da Pressidium svojim uporabnikom zaračunava število obiskov njihovih spletnih mest. To se očitno nekoliko razlikuje od tega, kako ravnajo druga podjetja, kjer bi ob večjih načrtih običajno ponudili večje količine obiskov.

To bomo očitno želeli upoštevati, ko razpravljamo o drugih podrobnostih tega podjetja. Če rečem, dokler ne pogledamo, ne bomo vedeli, zato si oglejmo nekaj prednosti, ki nam jih lahko ponudi Pressidium.

Pros of Pressidium

 • Enostavno plačilo. Pressidium sprejema vse glavne oblike plačila, kar omogoča nekoliko lažje obravnavanje računov. Medtem ko je večina podjetij dokaj dobra v koraku z glavnimi plačilnimi sredstvi, nekatera od njih lahko manjkajo.
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Kot vsak dober spletni gostitelj, tudi Pressidium jamči za vračilo denarja za njihove storitve, če prekličete v 60 dneh. To je približno dvakrat dlje kot 30-dnevno jamstvo, ki ga ponuja večina podjetij. Lepo je imeti primerno jamstvo, da zmanjšate tveganje. Kot vedno preberite njihovo politiko vračila da se prepričate, kaj veste.
 • Pressidium ima podatkovne centre na Japonskem, Severni Ameriki, Jugovzhodni Aziji, Evropi in Oceaniji. To jim omogoča, da zagotavljajo zelo visoke hitrosti, ne glede na to, kje na svetu živite. Njihovi pregledi se glede hitrosti nekoliko razlikujejo, vendar se zdi, da je velika večina uporabnikov več kot zadovoljna s tem, kar Pressidium lahko zagotovi.
 • Pressidium ima zelo konkurenčne cenovne točke, o katerih bomo prišli pozneje, ko se bomo dotaknili primerjave. Njihove dejanske cene so ugodno primerljive z WPEngine na skoraj vsaki cenovni točki, različni načrti, ki jih imajo, so nekoliko bolj vsestranski kot načrti, ki jih glede obsega obsega ponuja WPEngine.
 • Enostavnost uporabe. Uporabniki po spletu dobro pregledajo tako brezplačno migracijsko storitev Pressidium kot tudi njihov dejanski vmesnik. Medtem ko ne uporabljajo industrijsko standardnega vmesnika cPanel, je njihov vmesnik celovit in znan, da ga je enostavno naučiti in obvladati.
 • Sistem za filtriranje botov. Vsi načrti Pressidium-a so opremljeni s filtrirnim sistemom Bad-botov, ki ščiti vaše spletno mesto pred aktivnostmi bota in podobno. To je lepo, če bo vsebina na vašem spletnem mestu verjetno pritegnila aktivnost bota ali če je vaša uporabniška baza res občutljiva na prisotnost dejavnosti bot..
 • Pressidium obljublja 99,95% uptime, toda testi, ki so jih opravili drugi uporabniki na spletu, potrjujejo to statistiko. 99,95% je zelo dober rezultat, čeprav ne najboljši. Pomembno je opozoriti, da večina pregledov na spletu dejansko trdi, da imajo v času testiranja 100-odstotno podaljšanje.
 • Pressidium obljublja brezhibno preprečevanje groženj. Na voljo so stvari, kot so upravljane samodejne posodobitve, filtriranje bota in požarni zidovi, da je vaše spletno mesto varno. Imajo tudi varnostni blog, v katerem so podrobno opisane, kako ohranjajo vaše spletno mesto varno. Na splošno se Pressidium zagotovo zdi vreden zaupanja v svoje trditve v zvezi s tem.
 • Brezplačna migracija. Pressidium omogoča brezplačno selitev na njihove storitve, tako kot kateri koli drug dober gostitelj. Pressidium ima tudi veliko dobrega mnenja o dejanskem procesu migracije, češ da je zelo enostavno in da je bila podpora med procesom fenomenalna. To je lep dotik, če iščete dobrega gostitelja, na katerega bi lahko prišli.
 • Brezplačni CDN, SSL in varnostne kopije. Načrti Pressidium-a poleg drugih varnostnih in podpornih funkcij ponujajo brezplačne varnostne kopije CDN, SSL in spletnih mest. Te so za zagotovitev, da vaše spletno mesto pravilno deluje z vsemi varnostnimi funkcijami, ki jih potrebuje. Lepo je, da lahko te funkcije brezplačno dobite od samega spletnega gostitelja, namesto da bi plačevali tretjo osebo.

Pressidium je nekakšna dobro varovana skrivnost v industriji gostovanja. Njihova statistika ob upodabljanju in obsežen nabor funkcij sta zelo lepi, še posebej, če je vključen njun tehnični blog, ki zadovolji vsakogar z bolj naprednimi vprašanji.

Brezplačne ponudbe in takšne, ki jih ponujajo, so tudi lep dotik. Vendar se moramo spomniti, kaj so povedali o svojih cenah na obisk. To je očitno splošna pomanjkljivost, vendar je v resnici odvisna od vrste spletnega mesta, ki ga želite izdelati.

Zaradi cen in funkcionalnosti se zdi, da bi bil Pressidium dokaj močna možnost za pravega uporabnika. Glede na to bo težko dobiti dobro predstavo o tem, s čim se ukvarjamo, dokler ne pogledamo pomanjkljivosti, povezane s Pressidiumom.

Res je, da tukaj ni veliko. So precej solidni gostitelj, ki vstopa in odhaja. Vendar pa je nekaj stvari, ki smo jih lahko identificirali.

Proti Pressidiumu

 • Sistem plačila na obisk. To je glavna pomanjkljivost Pressidiuma, čeprav morda ni tako slab, kot se zdi. Res je odvisno od vaše spletne strani. Čeprav je večina spletnih mest WordPress zasnovana tako, da delujejo z oglaševalskimi prihodki, nekateri poslovni modeli omogočajo dobiček na druge načine. Ker bodo pogledi strani glavni odločilni dejavnik vaše spodnje vrstice v skoraj katerem koli scenariju, je smiselno, da za več ogledov dodate še nekaj dodatnih. Ta dejavnik se bo začel nekoliko bolj poudarjati, ko bomo pogledali ceno, saj nam bo omogočil, da pokažemo, kako bodo te pristojbine na ogled vplivale na dejanske cene.
 • Cenovne točke, namenjene poslovnemu trgu. Čeprav Pressidium ponuja nekaj možnosti za spletna mesta manjšega obsega, je večina načrtov zasnovana v obsegu podjetij, zato lahko ugotovite, kje je veliko njihove pozornosti kot podjetje. Kdo jih lahko krivi? Velikoserijski projekti so nenazadnje zahtevnejši in bolj donosni. Če potrebujete gostovanje večjega obsega, bo to verjetno za vas plus. V nasprotnem primeru lahko razmislite, če iščete gostitelja manjšega obsega.
 • Brez gostovanja po e-pošti. Za razliko od mnogih drugih ponudnikov gostovanja, Pressidium na svoji platformi ne ponuja gostovanja po e-pošti. To je malce nerodno, saj je spletno mesto tako vrhunsko v skoraj vseh drugih pogledih. Kot rečeno, gostovanje e-pošte drugje ni tako veliko, škoda je, da bi morali iti na dve različni mesti za nekaj, kar bi lahko ponudil eden.

Tako kot pri WPEngine tudi tukaj ni veliko, da bi postavili preveč rdečih zastav. Zdi se, da je največja slabost Pressidium-a njihov sistem plačevanja na obisk. To je zanimiva poizvedba in morda celo uspe v prid določenih spletnih mest, a na splošno je le še ena stvar, ki jo morate spremljati.

Večina drugih gostiteljev vam že zaračuna dodatno ceno za ogled nad določeno mejo, povezano z vašim načrtom, tako da to ni preveč posel, če ga pogledate v kontekstu, vendar res ne bomo dobili konkretne predstave o tem, kaj smo s katerimi se ukvarjamo, dokler se ne spustimo v našo dušikasto primerjavo.

Da bi ugotovili, katera od teh spletnih mest premaga druga, si jih bomo ogledali drug ob drugem in jih primerjali po nekaj različnih merilih. Razčlenili ga bomo v skladu z Funkcionalnost, varnost, in Cena.

Primerjava funkcionalnosti

Obe spletni strani ponujata vrhunsko gostovanje v WordPressu, ki ga spremljata vse zmogljive funkcije in podporna omrežja, ki bi jih pričakovali iz te niše. Obe podjetji imata široko paleto konkurenčnih načrtov, ki pokrivajo potrebno funkcionalnost za najrazličnejše poslovne lestvice.

Oba imata tudi funkcionalnost, oblikovano za sprejem preprodajalcev in drugih oblikovalcev spletnih strani, ki imajo morda drugačne potrebe v primerjavi z drugimi uporabniki WordPressa. Nimajo možnosti za gostovanje, ki ni WordPress. To ne bi smelo biti preveč veliko, saj verjetno tako ali tako iščete WordPress gostovanje, vendar je dobro imeti to v mislih, če želite v prihodnosti spremeniti svojo spletno prisotnost.

Pressidium bomo poklicali zmagovalca zaradi svojih nadstandardnih nadgradenj in konkurenčnih lastnosti.

Primerjava podpore

Ponovno imata obe spletni strani zelo dobre ocene strank za svoje podporne skupine. Oba ponujata obsežna znanja in podporne baze na svojih dejanskih spletnih mestih, da bi vam pomagali pri reševanju manjših vprašanj s podporo. Kadar pa potrebujete pozornost dejanskega človeka, Pressidium za člane preprosto ponuja podporo za vstopnice.

WPEngine po drugi strani nudi 24-urno podporo prek telefona in klepetanja v živo. Čeprav sta obe podjetji dobro znani po dobrem servisu za stranke, bomo WPEngine tukaj poklicali očitnega zmagovalca samo zaradi tega dejstva.

Primerjava cen

To je pravi trenutek za prekinitev ali prekinitev za številne potencialne stranke. Ni najboljšega pomena za najboljše možnosti, ki so na voljo, če s tem prekinete banko. Da bi resnično povezovali prednosti in slabosti, ki smo jih prevladali, bomo postavili cenovne strukture WPEngine in Kinsta ob bok in poudarili nekaj ključnih področij zanimanja glede cene.

 • WPEngine oponuja načrte za zagon od 35 dolarjev na mesec, načrte za rast od 115 dolarjev na mesec, načrte za lestvico od 290 dolarjev na mesec in prilagojene načrte za ljudi, ki potrebujejo še več obsega in zanesljivosti.
  • Cene se morda zdijo nekoliko strme v primerjavi s Bluehostovim, vendar je funkcionalnost veliko bolj vsestranska. Načrt za zagon vam omogoča 25.000 obiskov, 10 GB prostora za shranjevanje, 50 GB mesečne pasovne širine in 1 spletno mesto. Vključuje tudi okvir Genesis, teme StudioPress in možnosti podpore, ki sem jih omenil prej.
  • Načrt “rasti” to povečuje do 100.000 obiskov, 20 GB pomnilnika, 200 GB mesečne pasovne širine in 5 mest.
  • Načrt “obsega” je neverjetnih 290 USD na mesec in vključuje 400.000 obiskov, 30 GB prostora za shranjevanje, 400 GB pasovne širine in 15 spletnih mest.
  • Imajo tudi načrt po meri za ljudi, ki potrebujejo veliko močnejša spletna mesta. To naleti na milijone, shranjevanje v območje 1 TB, pasovno širino nad 400 GB na mesec in do 25 spletnih mest.
 • Pressidium Ponuja načrte, ki se začnejo pri 21 USD na mesec in poveča do 500 USD na mesec, večji programi “Enterprise” pa so na voljo za 750 USD + na mesec.
  • Njihov “Micro” načrt vam omogoča namestitev 1 namestitve WordPressa, 5 GB prostora za shranjevanje, odložitveno okolje, varnostne kopije, SSL in druge funkcije, ki sem jih že omenil.
  • Njihov “osebni” načrt to porabi do 42 dolarjev na mesec, kar vam omogoča 3 namestitve, 10 GB prostora za shranjevanje in vse druge dobrote.
  • Paket “Professional” znaša 125 USD na mesec, kar vam daje 10 namestitev in 20 GB prostora za shranjevanje.
  • Načrt “Business” znaša 250 USD na mesec z 25 namestitvami in 30 GB prostora za shranjevanje.
  • Njihov največji standardni načrt je “Business Plus” načrt, za 500 USD na mesec, s 50 namestitvami in 40 GB prostora za shranjevanje.

Očitno obe podjetji ponujata konkurenčne lastnosti za nižje cenovne točke. Pressidium ponuja cenejši načrt, vendar nima nekaterih značilnosti načrta WPEngine z nižjimi cenami.

Na koncu bo odvisno od vrste spletne strani, ki jo želite. Spletna mesta katerega koli obsega imajo dobro izkušnjo z enim od teh gostiteljev, čeprav bodo spletni oblikovalci manjšega obsega verjetno našli manjšega gostitelja, ki je za njih boljši.

Kot vedno, če nam je nekaj manjkalo ali ste imeli drugačne izkušnje s temi gostitelji, nam to sporočite.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map