15 WordPress më i mirë Hosting në Australi

01.06.2020
Pritja më e mirë '15 WordPress më i mirë Hosting në Australi
0 50 мин.

mirë-wordpress-hosting-australia-2019


Australia është një vend i shumë mrekullive. ’Shtë i famshëm për shumë gjëra, por kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet, ajo as nuk shënon. Pasja e një uebsajti të pritur në një host me qendër në Australi është i detyruar të ngadalësojë apo edhe të vrasë biznesin tuaj. Nuk është çudi, sepse Australia është mjaft e izoluar nga pjesa tjetër e botës, me kabllot nëndetëse që ofrojnë një lidhje të qëndrueshme.

Naturalshtë vetëm e natyrshme që ju të dëshironi të përkrahni një biznes Australian në internet hosting nëse jetoni në Australi. Por kjo mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj. Ju nuk mund të përballoni të keni kaq shumë shpejtësi sa klientët tuaj të largoheshin nga ju. Por për ta bërë më të qartë se pse biznesi i vetëm i hostimit bazuar në Australi nuk është një zgjedhje e mirë. Vazhdoni të lexoni më poshtë.

Pse një mikpritës australian thjesht nuk e shkurton atë

Ne po jetojmë në një epokë kur gjithçka është pa tel, megjithatë interneti është akoma më i varur nga kabllot nënujore. Këto kabllo lidhin kontinentet dhe ishujt, duke na lejuar të kemi lidhjen globale që po shijojmë sot.

Videodo video që transmetoni, lojë që luani ose artikull që lexoni, vjen përmes kabllove nënujore që mund të transmetojnë terabajt të të dhënave me shpejtësi ndriçimi. Mjerisht, Australia është kontinenti që është më pak i lidhur me pjesën tjetër të botës.

Australia aktualisht është e lidhur me 21 kabllo nëndetëse, por 11 në mesin e atyre që nuk po punojnë. Pra, ne kemi mbetur me 10, të cilat janë të vjetra dhe ende të prirur për dëme. Nëse ndonjë prej tyre dëmtohet, mund të shkaktojë ndërprerje të mëdha. Nuk ka rëndësi nëse është një qytet i madh apo biznesi juaj, do të jetë jashtë komisionit nëse kablloja e gabuar e nëndetëseve dëmton.

Si një ndërprerje e kabllove nëndetëse mund të ndikojë në biznesin tuaj online

Nëse shpejtësia e ngarkimit të Amazon do të binte për vetëm 1 sekondë, ajo mund të humbin 1.6 miliardë dollarë në të ardhura çdo vit. E njëjta situatë vlen për biznesin tuaj nëse faqja juaj e internetit vuan joproduktive. Dëmton besueshmërinë tuaj, besimin e klientëve, për të mos përmendur që nuk do të mund të bëni një shitje.

nëndetëse-kabllot-australia

Burimi: submarinecablemap.com

Për më tepër, ju po prekni klientët tuaj në një mënyrë që mund të mos dini rreth. Ata nuk do t’ju tregojnë disa gjëra të tilla si:

 • Ata janë të pasigurt – Në kokat e shumë njerëzve, blerja e diçkaje në internet përfshin ende shumë rrezik, sepse po i jepni para një individi të panjohur në një vend të panjohur. Nëse ata ndjehen edhe për një sekondë se nuk jeni i besueshëm, kjo do të dëmtojë reputacionin tuaj. Gjithçka në lidhje me markën tuaj duhet të reflektojë besueshmërinë.
 • Përshtypjet e para janë të rëndësishme – Shumica e mendimeve të klientit tuaj janë formuar gjatë ndërveprimit të tyre të parë me markën tuaj. Sekondat e para që ata kalojnë në faqen tuaj do të ndikojnë në atë se si ata e shohin markën tuaj. Nëse faqja juaj e internetit është shumë e ngadaltë, ata do të ndjehen të pakënaqur, të cilët do të rrinë me ta përgjithmonë.
 • Njerëzit mërziten mjaft shpejt – Askush nuk i pëlqen të presë, veçanërisht kur ata nuk dinë saktësisht se çfarë presin. Nëse faqja juaj rritet shpejt, ata do të jenë të lumtur për shfletimin e mëtejshëm të tij. Nëse nuk ndodh kështu, ata do ta mbyllin pa një mendim të dytë.

Si ndikon shpejtësia në faqen tuaj

Të gjithë e dinë që ne jetojmë në një epokë kur njerëzit janë më të padurueshëm se kurrë. Nëse ata duan ndonjë lloj informacioni, ata dëshirojnë të jenë në gjendje t’i qasen menjëherë. Jo vetëm kaq, por faqja juaj e internetit shpejtësia ndikon në SEO-në e saj gjithashtu. Faqja e ngarkimit të secilës prej faqeve tuaja është një faktor i pavarur SEO në vetvete. Robot i Google matë saktësisht se sa kohë i duhet ngarkimit të secilës prej faqeve.

Shpejtësia është një nga faktorët më të rëndësishëm për çdo biznes në internet, dhe nëse biznesi juaj po funksionon në një web hosting Australian, mund të jetë më i ngadalshëm nga sa mund të toleroni. Në fakt, ju do të humbni klientët nëse faqja juaj nuk ngarkon brenda më pak se 2 sekondave. Njerëzit janë të padurueshëm kur bëhet fjalë për shfletimin dhe blerjen në internet. Ata do të klikojnë larg nëse faqja juaj nuk do të ngarkojë aq shpejt sa e presin atë.

Nëse jeni duke drejtuar një biznes në internet dhe dëshironi të shënjestroni edhe pjesën tjetër të botës, jo vetëm Australinë, do t’ju duhet një ofrues i duhur pritjeje që do t’ju ndihmojë të bëni atë të ndodhë. Kjo është arsyeja pse ne kemi përpiluar disa nga planet më të mira që do t’ju ndihmojnë të drejtoni biznesin tuaj me shpejtësi të madhe, edhe nëse bazohet në Australi ose nëse Australia është objektivi juaj kryesor.

Sa e shpejtë duhet të jetë faqja juaj e internetit?

Standardi i industrisë për një shpejtësi të ngarkimit të sitit është 1.2 sekonda, por shumica e ofruesve të pritjes ofrojnë shpejtësi shumë më të mirë. Mund të prisni të gjeni një ofrues që do t’ju japë shpejtësi midis 181 milisekonda dhe 841 milisekonda. Ju do të dëshironi që shpejtësia e ngarkimit të faqes suaj të jetë midis këtyre shenjave, sepse ajo do të ngarkojë aq shpejt sa vizitorët e faqes suaj presin që.

Edhe nëse jeni të vendosur në Australi, mund të gjeni shumë ofrues të pritjes që kanë serverë të vendosur në të gjithë botën. Ata mund t’ju sigurojnë shpejtësinë që ju nevojitet, pavarësisht se ku është vizitori i faqes tuaj. Për më tepër, nëse po zgjidhni hostimin në cloud, gjërat do të bëhen edhe më të mira. Pritja në cloud është edhe më dinamike dhe ofron më shumë shpejtësi dhe besueshmëri se gjithçka tjetër deri më tani.

15 Ofruesit kryesorë të hostimit të WordPress për Australianët

Më poshtë do të gjeni këta ofrues të pritjes së bashku me planet e tyre. Secili ka grupin e vet unik të përfitimeve me çmimet. Do të befasoheni se çfarë planet mbresëlënëse mund të gjeni dhe sa të lira.

Ne kemi testuar shumë host të uebit dhe ata të gjithë janë goditje me gomar, me kohën maksimale të ngarkimit prej 800 milisekonda.

 1. SiteGround
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. Stablehost
 5. CloudWays
 6. Hosting WP
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. vendimtar
 10. Ventraip
 11. Bluehost
 12. Hostgator
 13. Në lëvizje
 14. GreenGeeks
 15. Dreamhost

Pra, pa ado më tej, le t’i zëmë ata!

1. SiteGround

siteground-best-wordpress-hosting-Australia

SiteGround

SiteGround është lehtësisht një nga ofruesit më të mirë të pritjes në treg. Pothuajse të gjitha faqet tona janë të pritura në serverat e SiteGround. Shtë vetëm e natyrshme që ne të jemi të njëanshëm ndaj tyre dhe kjo është thjesht sepse ato kanë marrëveshje më të mira për sa i përket shpejtësisë dhe vlerës në këtë moment.

SiteGround është shtëpia e 800,000 emrave të domain dhe ata janë të detyruar të marrin edhe më shumë. Ata janë plotësisht të besueshëm me një kohëzgjatje prej 99.98%, kështu që faqja juaj është gjithmonë e sigurt me ta.

Ne priti faqen tonë të testimit në databazën e Singaporit dhe testuam se si performojnë ato. Ata performuan në mënyrë të shkëlqyeshme, duke ngarkuar faqen tonë brenda 730 milisekonda. SiteGround ka serverë në të gjithë botën dhe ato sjellin gjithashtu një shpejtësi të vazhdueshme në kohë dhe ngarkim. Ata kanë një pritje të ndryshueshme të cloud që do të funksionojë mirë për ju, pavarësisht se ku jeni vendosur. Për më tepër, SiteGround ofron një shërbim të menaxhuar plotësisht për faqet WordpPress. Ju mund të filloni faqen tuaj pa u shqetësuar për cilësimet e serverit.

Për më tepër, do të keni një ekip mbështetës të klientit VIP nga ana juaj që do t’ju ndihmojë për çdo problem që mund të keni. Gjatë një prej testeve tona, ata kanë treguar një kohë përgjigjeje 10 minutëshe kemi marrë përgjigjen që prisnim. Për më tepër, përfaqësuesi i mbështetjes së klientit ishte miqësor dhe praktikonte anglisht të mirë, kështu që ajo patjetër që ia vlente të fliste.

Të gjitha këto fakte shpjegojnë pse SiteGround rekomandohet nga të tre sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes si Drupal, WordPress dhe Joomla. Thjesht realizon atë që paguan. Pavarësisht se në cilën pjesë të botës ne jemi, SiteGround na ka mbuluar.

2. A2Hosting

A2Hosting-best-hosting-Australia

A2Hosting

Edhe nëse jeni në fundin e botës, A2Hosting do t’ju marrë akoma shpejtësinë që ju nevojitet. Shtë një nga ofruesit më të mahnitshëm të pritjes që gjetëm, sepse ata me të vërtetë janë jashtëzakonisht të shpejtë dhe të besueshëm. Për fillestarët, kohëzgjatja e tyre është 99.99% ose 99.98% gjatë gjithë vitit. 100% është shumë e rrallë, kështu që nuk duhet të prisni shumë pa marrë parasysh se cilin ofrues të hostit shikoni.

A2Hosting e bëri atë të bëhet një nga disa markat më të mira të pritjes në treg, veçanërisht kur bëhet fjalë për t’u kujdesur për planetin tonë. Ata morën një kamping të mirë me të gjelbër dhe tani ata janë 100% asnjanës. Kjo është një shtypje më pak biologjike në këmbë në planetin tokë.

Ne u përpoqëm me planin e tyre Swift i cili kushton 6.95 AUD në muaj dhe ai na dha të gjitha tiparet që na duheshin. SSD e shpejtë, ruajtja dhe PHP7 sigurojnë që WordPress të funksionojë në maksimum. Kompania ka 3 qendra të të dhënave të shpërndara në rajone të ndryshme; me atë më të afërt në Australi që është ai në Singapor. Sigurisht, ne testuam qendrën e tyre të të dhënave në Singapor dhe rezultatet ishin interesante. Pingt u kthyen në 329 milisekonda, që nuk është aspak e keqe. Ky është gjithashtu mesatarja në të gjithë botën që mund të prisni, kështu që A2 Hosting është goxha i besueshëm kur bëhet fjalë për shpejtësinë. Indshtë me të vërtetë ofruesi i pritjes i shpejtë i ndarë, pasi është 50% më i shpejtë se mesatarja.

A2Hosting madje paketon një mbështetje të mahnitshme të klientit. Lloji i përvojës që merrni nga një host i uebit është më i rëndësishëm sesa shpejtësia e ngarkimit. A2 ka mjaft përfaqësues të ndihmës, të mbështetur në SH.B.A. Mund t’i arrini tek ata 24/7/365 përmes telefonit, bisedës, postës elektronike ose përmes një sistemi të dorëzimit të biletave.

Megjithatë, nëse audienca juaj thelbësore është e vendosur në Australi, A2 Hosting mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për ju. Ka shumë ofrues të pritjes me bazë në Australi që ofrojnë shpejtësi më të mira brenda kontinentit. Sidoqoftë, nëse audienca juaj është e përhapur në të gjithë globin, atëherë A2Hosting është padyshim se ia vlen të provoni.

3. Hostinger

hostinger-lirë-hosting-australia

Hostinger

Hostinger arriti të na befasojë më shumë se çdo ofrues tjetër i hosteve atje, thjesht sepse ata po ofrojnë cilësi më të lartë me një çmim të ulët. Kohët e tyre të ngarkimit janë vazhdimisht 384 milisekonda, që është shumë e mahnitshme. Do t’i shërbejë mirë audiencës tuaj dhe patjetër do të marrë ato konvertime shumë të nevojshme. Ajo që e bën Hostingerin edhe më të qëndrueshëm dhe më të besueshëm është fakti që ato përdorin teknologji cloud.

Me pritjen në re, ju mund të harroni për kohën e ndërprerjes, të keni një mbingarkesë të trafikut ose shpejtësi jo të qëndrueshme të ngarkimit. Kjo falë arkitekturës së saj të pathyeshme. Nëse një keqfunksionim i një serveri ose është i mbingarkuar me trafik, një tjetër thjesht do të zërë vendin e tij, duke siguruar performancë të shkëlqyer gjatë gjithë shërbimit. Ju mund të filloni me një plan të vetëm të përbashkët të hostimit për sa më pak $ 0.80 / muaj ose të shkoni me një plan më të gjerë për 3.49 $ / muaj dhe 7.95 $ / muaj. Nëse do të merrni një pritje në cloud, do të merrni një shërbim shumë më të fuqishëm me më shumë veçori të sigurisë, por do t’ju kushtojë 15,90 $ / muaj. Do të merrni një çertifikatë SSL, qasje në një menaxher cache, integrim në CloudFlare për siguri dhe më shumë. Me planin e pritjes së cloud, do të merrni 2 bërthama CPU, ruajtje në vlerë prej 40 GB SSD dhe 3 GB RAM. Ju gjithashtu merrni një krijues të faqeve falas dhe një emër domain në plan, kështu që është një marrëveshje mjaft e mirë.

Më në fund, mbështetja ndaj klientit të Hostinger është gjithashtu e qëndrueshme. Ne gjetëm të gjitha llojet e komenteve pozitive në forume pritëse dhe përvoja jonë ishte gjithashtu mjaft e kënaqshme. Përfaqësuesit për mbështetjen e klientit të Hostinger morën 10 minuta për të na përgjigjur në chat live dhe na dha shumë informacion të dobishëm. Ajo ishte e ditur dhe kishte shumë për të thënë sesi mund të shfrytëzonim sa më shumë nga plani ynë. Pra, janë 10 nga 10 sipas mendimit tonë.

Nëse jeni duke kërkuar të filloni faqen tuaj të internetit nga shumë pak, por doni të merrni një shërbim cilësor, Hostinger ka zgjidhjen e përsosur për ju.

4. StabëlHost

Stablehost-profesional-wordpress-hosting-Australianët

Stablehost

Ajo që na pëlqeu për StableHost nuk ka të bëjë me cilësinë e shërbimit të tyre, por për moralin e tyre. Pothuajse çdo ofrues hosting atje bën më të mirën që mundet për të joshur klientët e tyre, t’i shesë një plan dhe pastaj t’i shesë në treg. Shpesh, ata nuk bëjnë atë që është e nevojshme për të ofruar një shërbim cilësor. Kjo është arsyeja pse ne e vlerësojmë me të vërtetë kur një ofrues pritës është vërtet i përparuar dhe i sinqertë. Ata janë më të rrallë.

StableHost ka gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar një faqe në internet të shpejtë. Me secilin plan, ju do të merrni hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe gjerësi bandë, së bashku me bërthama të plotë të CPU dhe një ekip të shkëlqyeshëm mbështetës në shpinë. Pas testimit, ne zbuluam se kohëzgjatja e serverit të tyre është 99.97% përgjatë gjithë vitit, dhe kohët e ngarkimit janë vazhdimisht rreth 500 milisekonda. Me të vërtetë kishte kuptim ta emëroja këtë kompani StableHost. Performanca e tyre është padyshim e qëndrueshme gjatë gjithë vitit.

Ju mund të jeni kudo në botë dhe faqja juaj do të mbajë shpejtësinë e ngarkimit 500 milisekonda, pa marrë parasysh çfarë. Ju nuk do të humbni asnjë vizitor me këtë shpejtësi, kjo është e sigurt.

StableHost ka gjithashtu shërbime pritëse të VPS dhe Dedikuar. Për më tepër, nëse nuk doni të shkoni shumë me faqen tuaj në WordPress, mund t’i keni që ata ta menaxhojnë atë për ju. Ju vetëm duhet të menaxhoni përmbajtjen e faqes tuaj dhe disa gjëra në panelin tuaj të kontrollit. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme në rast se doni të kurseni kohë dhe energji dhe ta investoni atë në zhvillimin e biznesit tuaj.

Nëse po shkoni për planin më të thjeshtë të përbashkët të pritjes, do t’ju kushtojë vetëm 3,50 dollarë në muaj. Shtë një opsion i shkëlqyeshëm nëse kërkon të presësh një blog të thjeshtë ose një faqe në internet që nuk ka shumë kërkesa për burime. Sidoqoftë, nëse po shkoni për një sit të e-commerce ose diçka më të madhe, do t’ju duhet një plan i nivelit të ndërmarrjes që do të kushtojë 28.50 dollarë në muaj. Edhe pse kjo është shumë më tepër sesa prisni, do të merrni të gjitha mjetet dhe mbështetjen që ju nevojitet për të drejtuar një biznes në internet.

Për më shumë informacion, shikoni në faqen zyrtare të internetit të StableHost.

5. Rrugë në re

cloudways-menaxhuar-cloud-hosting-australia

CloudWays

Ofruesit e Hosting Vetëm në Australi

Nëse audienca juaj thelbësore është e vendosur në Australi, atëherë është vetëm e natyrshme që do të performojë në maksimum nëse përdorni një ofrues Australian të pritjes. Në atë mënyrë, ju mund të siguroheni që të gjitha të dhënat të marrin për vizitorët tuaj Australianë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ofruesit e pritjes që kam përmendur më lart janë mjaft të lehta për tu gjetur, sepse ato apelojnë tek një audiencë globale. Por është shumë më e vështirë të gjesh ofruesit Australianë të pritjes që ofrojnë një shërbim cilësor. Kjo është arsyeja pse ne kemi testuar tre ofruesit më të mirë Australianë të pritjes për ju.

6. Hosting i WP

wphosting-best-wordpress-hosting-Australia

Hosting WP

WP Hosting, siç tregon edhe emri i saj, është një kompani që kryesisht përqendrohet në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë të mbajtjes së WordPress. Nëse doni një paketë me funksion të plotë të optimizuar për CMS, atëherë patjetër që duhet të shikoni planet e tyre. WP Hosting është aktualisht ofruesi më i popullarizuar i bazuar në Australi. Ajo që i bën shërbimet e tyre me të vërtetë të dobishme për përdoruesit e WordPress është se ato ofrojnë kopje rezervë të përditshme, shkrime me një klik të instaluar dhe siguri të nivelit të lartë për klientët e tyre.

Që kur u krijua ndërmarrja në Australi, ishte e përshtatshme për ta që të vendosnin qendrën e tyre kryesore të të dhënave atje. Ekziston një kërkesë e madhe tani për hostimin cilësor të uebit në të gjithë kontinentin, dhe WP Hosting kapi menjëherë mundësinë. Siguria është një nga suitat e tyre të forta. Ata po parandalojnë kohën e ndërprerjes së serverit duke monitoruar infrastrukturën 24/7. Gjithashtu, duke zbatuar kopje rezervë ditore, ata sigurohen që asnjë nga të dhënat tuaja të mos humbasë.

Google tashmë vendos përparësi të lartë në faqet e internetit që kanë çertifikata SSL, dhe WP Hosting është i vetëdijshëm për këtë. Ata po ofrojnë çertifikata SSL së bashku me paketat e tyre dhe një program shtesë të filmit spam që parandalon përdoruesit të gjenerojnë përmbajtje të panevojshme në faqen tuaj. Nëse vizitoni WP Hosting dhe klikoni në seksionin e tyre të WordPress Hosting, mund të shihni që ato ofrojnë tre plane të ndryshme: Fillimi, Biznesi dhe Korporata. Pavarësisht se cilin zgjedh, ju merrni transferim të pakufizuar të të dhënave, rezervë ditor dhe mbrojtje DDoS.

Plani i parë ju jep një SSD prej 5 GB i cili mund të shkallëzohet deri në 20 GB nëse zgjedh planin e Korporatës. Kombinimi i disqet SSD dhe transferimi i pakufizuar i të dhënave siguron kohë të shpejtë të ngarkesës në faqe për faqen tuaj të internetit. Ju gjithashtu mund të regjistroheni në një nga tre opsionet e dedikuara të serverit. Atje, çmimet mund të ndryshojnë bazuar në karakteristikat shtesë që dëshironi. Ju mund të shtoni një panel kontrolli, rezervë dhe Total Care për secilin plan të veçantë.

Paketa e tyre e Kujdesit Total ju jep mbështetje premium, monitorim të serverit, siguri të nivelit të lartë dhe konfigurim të murit të zjarrit. WP Hosting ka një staf të besueshëm për mbështetjen e klientëve që mund të arrihet përmes chat live, telefonit dhe emailit.

7. DigitalPacific

digital-Pacific-domain-hosting-Australia

DigitalPacific

DigitalPacific është një kompani që ofron të gjitha llojet e shërbimeve që lidhen me pritjen dhe faqet e internetit. Këto përfshijnë VPS, servera të përbashkëta dhe të dedikuar, regjistrimin e domenit, hostimin e shitësit, certifikatat SSL dhe një gamë të gjerë karakteristikash shtesë. Nëse dëshironi një zgjidhje gjithëpërfshirëse për nevojat tuaja në web hosting, patjetër që duhet të kontrolloni DigitalPacific. Ata ekzekutojnë të gjitha paketat e tyre të pritjes në serverat e nivelit të lartë Dell dhe ju do të jeni më shumë se të kënaqur me vlerën që merrni për paratë tuaja.

Ata vetëm ofrojnë veçori dhe aplikacione që funksionojnë vërtet. Për shembull, përdoruesit marrin cPanel, panelin më të njohur dhe më miqësor për përdoruesin dhe Softaculous. Kjo e fundit ju lejon të gjeni dhe instaloni aplikacionet më të dobishme për faqen tuaj të internetit me metodën me një klik. Në DigitalPacific, rutina është të krijoni kopje rezervë për të gjithë klientët tri herë në ditë. Kur diçka nuk shkon me të dhënat e faqes suaj të internetit, mund të ktheheni në versionin e ruajtur më parë në çdo kohë.

Kompania siguron një kohë 99,99% për VPS, cloud dhe paketat e tyre të dedikuara për pritje. Nëse dëshironi të filloni faqen tuaj të internetit për eCommerce, të gjeneroni trafik dhe të shesni produkte në internet, atëherë koha e tyre mesatare mbi mesatare do t’ju sjellë shumë dobi. Nëse preferoni të regjistroheni në një nga paketuesit e tyre ose paketat e përbashkëta të pritjes, nuk ka nevojë të shqetësoheni. Ata garantojnë një kohëzgjatje prej 99.9% për ato plane të nivelit më të ulët që është gjithashtu një marrëveshje e madhe.

Ju keni mjaft kohë për të provuar planet e tyre të përbashkëta dhe të shitësit, pasi ato ofrojnë një garanci 30-ditore për kthimin e parave për ato paketa. Sidoqoftë, nëse doni të regjistroheni në cloud, VPS ose shërbime të dedikuara pritëse, atëherë duhet të keni parasysh që keni vetëm një periudhë të kthimit të parave prej 10 ditësh. DigitalPacific ka një ekip të dobishëm profesionistësh që mund të arrihen përmes biletave, postës elektronike dhe telefonit. Edhe nëse nuk ju dërgojnë mesazhe menjëherë, ju patjetër do të merrni një përgjigje brenda 3 orësh.

8. Panthur

panthur-Australian-web-hosting-kompani

Panthur

Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të lirë, por të besueshëm Australian të mbajtjes në internet, atëherë duhet të provoni Panthur. Ne ju rekomandojmë këtë alternativë edhe për fillestarët dhe përdoruesit më shumë teknik. Ata investuan shumë në harduer të nivelit të lartë, përfshirë disqet e ruajtjes SSD që sigurojnë rrjedhën e shpejtë të të dhënave. Për më tepër, Panthur garanton mbrojtjen e DDoS dhe CloudFare CDN për të gjithë klientët e tyre. Nëse dëshironi të regjistroheni në një nga planet e tyre, por tashmë keni një faqe në internet të organizuar diku tjetër, nuk ka nevojë të shqetësoheni.

Panthur do të transferojë të dhënat tuaja të internetit në serverin e tyre dhe nuk do të duhet të paguani një monedhë. Ata përpiqen të mbajnë lart serverin e tyre mbi 99.9%, duke u siguruar që faqet e e-commerce të pritura në serverët e tyre vuajnë pak ose pa humbje të të ardhurave. Ofruesi i lejon bujarisht përdoruesit e tij të krijojnë sa më shumë llogari të postës elektronike dhe bazës së të dhënave SQL ashtu siç dëshirojnë. Kufiri i vetëm me të cilin duhet të përballeni do të jetë madhësia e ruajtjes SSD. Si shumë nga konkurrentët e saj, Panthur gjithashtu jep një licencë cPanel dhe shumë aplikacione që mund të instaloni me një klik të vetëm.

Ata ofrojnë mjete të shumta që e bëjnë menaxhimin dhe personalizimin e faqeve shumë më të lehtë. Panthur aplikon një nivel të lartë sigurie në faqet e internetit tuaj duke e ndarë atë nga përdoruesit e tjerë në server me CloudLinux. Ndërsa faqja juaj e internetit rritet, ajo do të skanohet vazhdimisht nga malware dhe mbrohet nga sulmet DDoS. Më tej, ju do të jeni në gjendje të instaloni programin kompjuterik që ju nevojitet për punën tuaj përmes qasjes në rrënjën SSH.

Në rast se ndonjë gjë nuk shkon mirë, gjithmonë mund të ktheheni në një nga kopjet rezervë që mund të krijoni falas. Nuk ka nevojë të shpenzoni paratë tuaja në një certifikatë SSL, pasi Panthur i jep një çertifikatë çdo përdoruesi falas. Në rast se keni nevojë për ndihmë, mund t’i drejtoheni ekipit të tyre për mbështetjen e klientëve në çdo kohë përmes biletave, postës elektronike dhe telefonit. Ata kanë numra të ndryshëm të telefonit në dispozicion për Australinë, Zelandën e Re dhe një që është në dispozicion për të gjitha vendet e tjera, kështu që ju mund t’i merrni shpejt ato në telefon në varësi të vendndodhjes tuaj.

9. Kryesor

vendimtare-biznes-hosting-australia

vendimtar

Thelbësore është një nga ato kompani Australiane për strehim në internet tani që janë shumë të njohura në rajon. Ato qëndrojnë duke ofruar një shërbim me shpejtësi të lartë dhe një përvojë mbi mesataren e përkrahjes së klientit. Qëllimi kryesor i Crucial është të ndihmojë bizneset australiane të rriten dhe me të vërtetë shumë kompani të mëdha janë të kënaqur me shërbimet e tyre. Ata ofrojnë një paketë të fuqishme të përbashkët të pritjes që përfshin 50 GB ruajtje, 10 emra domenesh, llogari të pakufizuar emaili dhe transferim të pakufizuar të dhënash vetëm për 19,90 dollarë në muaj.

Duke kufizuar burime të caktuara, Crucial siguron që faqet e internetit tuaj do të funksionojnë pa probleme pa ndonjë mospërputhje në performancën. Këto kufij thjesht nuk lejojnë përdoruesit e tjerë në server që të ndikojnë në uebfaqet tuaja në çfarëdo mënyre. Kjo e bën Crucial një nga alternativat më të mira kur bëhet fjalë për pritjen e përbashkët. Shumë ndërmarrje të tjera transferojnë serverat e tyre dhe përdoruesit përfundojnë duke ngadalësuar njëra-tjetrën kur janë duke provuar pikat e trafikut.

Crucial investoi shumë për të përmirësuar shpejtësinë e serverëve të tyre. Sipas rishikimeve të klientëve, paketat e tyre të mbajtjes në internet ofrojnë më shumë sesa burime të mjaftueshme për pronarët e faqeve të internetit që duan të shkojnë ndërkombëtarisht. Ata po shërbejnë më shumë se 50,000 faqe interneti deri më tani dhe numri po rritet dita ditës. Nëse jeni pronar i një biznesi që dëshiron të marrë në internet dhe të fillojë shitjen për Australianët, atëherë me siguri do të jeni të kënaqur me pingun mesatar të 2 ms në zonë. Një gjë që akoma zvogëlon shpejtësinë paksa është se Crucial po përdor PHP5 dhe 6 për momentin.

Do të ishte shumë më mirë nëse kaloni në PHP7, por me siguri do të ndodhë në të ardhmen e afërt gjithsesi pasi konkurrenca do ta kërkojë atë. Kryesor gjithashtu kujdeset për mjedisin, duke zvogëluar gjurmën e tyre të karbonit sa më shumë që të jetë e mundur. Ata gjithashtu vlerësojnë shumë bukurinë natyrore të Australisë, kështu që është një gjë tjetër në të cilën ata investojnë shumë para. Gjithsej, Crucial është një ofrues i mirë për pritjen e faqeve në internet, veçanërisht nëse audienca juaj e synuar janë njerëz nga Australia.

10. Ventraip

ventraip-australia-web-hosting

Ventraip

Ventraip është një kompani australiane e besuar që ka afro një dekadë përvojë në industri. Ajo u krijua në 2010 dhe u bë një nga ofruesit më të besueshëm të pritjes në rajon, duke ofruar pako të ndryshme të fuqishme. Ju mund ta përdorni atë si një regjistrues domeni, të regjistroheni në një nga planet e tyre të shitësit ose të shkoni për paketat e tyre të përbashkëta ose VPS. Ekziston një gamë e gjerë opsionesh për të zgjedhur. Siç mund ta shihni në faqen kryesore, Ventraip pretendon vetë si një kompani 100% australiane pritëse, e cila është e vërtetë.

Arsyeja pse njerëzit zgjedhin këtë ofrues është kryesisht sepse ato ofrojnë alternativa mjaft të forta të menaxhuara në VPS. Paketat e tyre të përbashkëta të pritjes janë veçanërisht të mira për përdoruesit e WordPress dhe Magento, pasi ato janë optimizuar plotësisht për ata dy CMS. Ju mund të zgjidhni nga një program i shumtë popullor që mund të instalohet me një klik të vetëm. Qëllimi i tyre kryesor është të ofrojnë një shërbim të jashtëzakonshëm për përdoruesit e papërvojë që duan të marrin në internet faqen e tyre të biznesit ose personal.

Kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit, ajo ka një numër dërrmues të vlerësimeve pozitive. Serverat e tyre janë mjaft të optimizuar me WordPress, por kjo nuk ka rëndësi që shërbimi të përfitojë vetëm në uebfaqe më të vogla. Nëse doni të filloni një dyqan më të madh në internet dhe të gjeneroni një trafik të madh, nuk do të përjetoni ndonjë problem të performancës. Ventraip ka një rekord të suksesshëm për të mbajtur kohën e serverit të tij mbi një mesatare prej 99.9%. Nëse regjistroheni në një nga paketat pritëse në Ventraip, nuk do të keni nevojë të blini një SSL veç e veç.

Ofruesi jep çertifikata falas SSL për të gjithë ata që regjistrohen në planet e tyre. Ata janë shumë seriozë në lidhje me sigurinë e të dhënave tuaja, duke krijuar kopje rezervë për çdo orë. Nëse diçka nuk shkon mirë, menjëherë mund të ktheheni në versionin një-orësh të faqes tuaj të internetit dhe të vazhdoni prej andej. Uebfaqja juaj do të jetë e rrufetë shpejt me bandën e pakufizuar dhe disqet Samsung SSD. Në vend të 30, Ventraip ju jep 45 ditë për të provuar shërbimin dhe veçoritë e tyre. Nëse nuk jeni të kënaqur, gjithmonë mund t’i merrni paratë tuaja brenda këtij afati.

Zgjidhje të tjera të mëdha pritëse për Australianët

Të gjitha faqet që kam përmendur më lart janë të përshtatshme për të drejtuar faqen tuaj, megjithatë, ju mund të dëshironi të keni karakteristika të tjera ose çmime më të mira. Ofruesit e pritjes që po përmend këtu janë disi më të lirë dhe kanë disa veçori unike. Sidoqoftë, edhe pse ata kanë një çmim më të ulët, shërbimi i tyre është ende me cilësi të lartë.

11. BlueHost

Bluehost-australia-wordpress-hosting provider-

Bluehost

Pronarë të vegjël të faqeve të internetit dhe blogerët të gjithë tërhiqen pas BlueHost, sepse është një nga ofruesit e pritjes më të përballueshëm në internet. BlueHost është gjithashtu një nga ofruesit e pritjes të rekomanduar nga WordPress, kështu që ju nuk mund të gaboni kur hostoni faqen tuaj WP në serverët e tyre. Ata aktualisht kanë 2 milion faqe në internet të hostuara në serverat e tyre dhe ju mund të jeni i sigurt se më shumë janë gjithmonë në rrugën e duhur.

Tani që BlueHost ka përmirësuar arkitekturën e serverëve të tyre dhe dyfishoi performancën e tyre brenda disa muajve. Serverët e BlueHost tani kanë një shpejtësi 99,99% dhe një shpejtësi ngarkimi 600 milisekonda. Kjo është dy herë më shpejt se standardi i industrisë dhe do të jeni në gjendje ta shijoni atë edhe nëse jeni me qendër në Australi.

Ndihma për klientët e BlueHost duket se do të jetë e kënaqshme për shumicën e përdoruesve të saj, sipas postimeve të forumit dhe vlerësimeve të klientëve që lexojmë. Kishte shumë pak ankesa rreth përgjigjeve të ngadalta, por çdo ofrues i hostit rrëshqet herë pas here. Ne pritëm 18 minuta për të marrë një përgjigje nga një agjent për mbështetjen e klientëve kur ne kontaktuam së pari me ta. Kjo nuk është shumë e shpejtë, por është e mirë. Ata iu përgjigjën pyetjeve tona saktë dhe na ndihmuan të bëjmë rregullime të vogla në panelin tonë të kontrollit.

Ndoshta gjëja më e mirë në lidhje me BlueHost është fakti që ju mund të merrni shërbimin e tyre cilësor me një çmim marramendës jashtëzakonisht të ulët. Kushton vetëm 2,95 dollarë në muaj.

12. HostGator

Hostgator-fuqishëm-web-hosting-Australia

Hostgator

Nëse keni bërë edhe një kërkim për ofruesit e pritjes, HostGator nuk do të jetë ai që do të heqë vëmendjen tuaj. Shtë një nga kompanitë më të mëdha pritëse në internet me më shumë se 9 milion faqet e internetit të pritura. Ata ndoshta kanë buxhetin më të madh të marketingut dhe kjo tregon vërtet nëse thjesht shfletoni videot në YouTube; reklamat e tyre shfaqen shumë shpesh.

Sidoqoftë, blerja e klientit nuk është e vetmja gjë që HostGator është në të mirë. Kompania gjithashtu ofron një shërbim solid solid me shumë përfitime. Për fillestarët, ata gjithashtu ofrojnë Cloud Hosting që është më i qëndrueshëm dhe shumë më shpejt sesa një shërbim i thjeshtë pritjeje e përbashkët. Siguron që edhe nëse jeni i vendosur në Australi, faqja juaj do të ngarkojë me një shpejtësi të qëndrueshme prej 560 milisekonda. Kjo është mjaft e shpejtë për të drejtuar një dyqan në internet dhe për të fituar klientë të rinj. Për më tepër, ajo do të ketë një kohë 100%; kryesisht sepse arkitektura e hostimit të cloud është shumë e fortë. Edhe nëse një server dështon, ai thjesht do të zëvendësohet me një tjetër dhe shfaqja do të vazhdojë. Për të siguruar që vizitori i faqes tuaj të marrë shpejtësinë maksimale, ai do të ngarkojë nga serveri më i afërt.

Mbështetja e tyre është gjithashtu e mirë, edhe pse pak në kundërshtim. Kemi pasur një përvojë pozitive me ta dhe kemi pritur vetëm rreth 14 minuta për të marrë një përgjigje. Sidoqoftë, disa postime në forume tregojnë se agjentët e HostGator i linin të varur. Nuk ka asnjë mbështetje të klientit që nuk bën gabim, kështu që është disi e pranueshme. Sidoqoftë, ekzistojnë sigurisht ofruesit e pritjes që ofrojnë një shërbim më të mirë për mbështetjen e klientëve.

Paneli i kontrollit i HostGator është një nga platformat më miqësore për përdoruesit që kemi parë në ofruesit e pritjes. Ajo ofron instalime të thjeshta me një klikim, integrime të shumta të aplikacioneve, një ndërtues falas faqesh dhe më shumë.

Nëse mendoni se plani i mbajtjes së re të HostGator do të plotësojë nevojat tuaja, do të jeni të lumtur të dini se kushton vetëm 5 dollarë në muaj!

13. Pritja për lëvizje

InMotion-hosting-biznes-Australian-web-hosting

Pritja për lëvizje

Kur shqyrtojmë ofruesit e pritjes, një nga përparësitë tona është të shohim se sa i besueshëm dhe sa i përparuar dhe i sinqertë është ofruesi i pritjes. Në fund, ju do të punoni me një shërbim që njerëzit ofrojnë dhe është më mirë nëse jeni të zgjedhur me njerëzit me të cilët zgjidhni të punoni. Ata bëjnë ndryshimin në cilësinë e shërbimit, kjo është arsyeja pse ne mund të garantojmë për InMotion.

InMotion ka qenë për rreth më shumë se 10 vjet tani, duke siguruar shtëpi për më shumë se 400,000 fusha. Për më tepër, ajo ka një arritje të ndritshme. Një shërbim mbështetës për klientët kryesorë në industri. InMotion reklamon veten se ka disa nga njerëzit më të dashur në planet në pjesën e pasme të tij. Sshtë një deklaratë që mund ta konfirmonim brenda 2 minutash. Kjo është sa kohë u desh për ne që të arrijmë tek një agjent për mbështetjen e klientëve dhe të marrim një përgjigje të informuar dhe të shkruar mirë. Cilësia e njerëzve shkëlqeu vërtet.

Por një shërbim i shkëlqyeshëm i mbështetjes së klientit nuk është ajo që ka të bëjë me InMotion. Ata gjithashtu kanë një arkitekturë të fuqishme dhe shërbim pritës të kualitetit të lartë për të treguar. Kohëzgjatja mesatare e tyre është 99.98%, e cila shton vetëm 38 minuta kohë joproduktive të përhapur gjatë gjithë vitit. Kjo është e kuptueshme, por ata gjithashtu kanë një shërbim të pritjes së cloud që ka zero joproduktive. Mund ta zgjidhni edhe atë, sepse do të vijë me shpejtësi shtesë dhe shumë shtesë.

Kur bëhet fjalë për shpejtësinë e ngarkimit, InMotion bën në mënyrë të shkëlqyeshme dhe do të ngarkojë një faqe në internet brenda 660 deri 800 milisekonda. Ata do t’ju sigurojnë atë shpejtësi gjatë gjithë vitit, gjë që do të lejojë që faqja juaj e internetit të funksionojë pa probleme pavarësisht se në cilën pjesë të botës shfaqet.

Mundësia juaj më e thjeshtë është të shkoni me një plan të përbashkët të pritjes, i cili kushton 4.89 dollarë në muaj. Shtë mjaft e fuqishme dhe do t’ju japë shumë karakteristika premium gjithashtu. Për fillestarët, do të merrni shtojcën premium Sucuri WordPress, e cila do të kushtonte 240 dollarë në muaj. Shtë një shërbim i plotë sigurie që ju mbron nga shkeljet, sulmet DDoS dhe malware. Do të merrni gjithashtu kopje rezervë të automatizuar falas, që është diçka që asnjë ofrues tjetër i pritjes nuk ofron falas. Shumica e ofruesve të pritjes ngarkojnë një tarifë vjetore ose mujore për të. Kështu që, ju merrni shumë më tepër me planin e thjeshtë, të lirë të hostimit të InMotion që blini.

Nëse doni të provoni se si funksionon InMotion për ju, ose dëshironi të dini më shumë rreth gamës së plotë të shërbimeve të tyre, shikoni në faqen e tyre zyrtare.

14. GreenGeeks

greengeeks-eko-miqësore-Australian-host

GreenGeeks

Kur bëhet fjalë për zgjidhje të qëndrueshme për mjedisin, asnjë kompani tjetër nuk bën një punë të mirë siç bën GreenGeeks. Jo vetëm që qendrat e tyre të të dhënave janë plotësisht diellore dhe me energji nga era, por ato gjithashtu ofrojnë një shërbim të jashtëzakonshëm të klientit. Ata premtojnë një kohë 99,99% dhe 100% kënaqësi të klientit. Por, a kanë ata gjithçka që u nevojitet për ta mbështetur?

Epo, rezulton se ata bëjnë. GreenGeeks ka kohëzgjatje mesatare prej 99.91% përgjatë gjithë vitit. Ne nuk kemi parë ndonjë ndërprerje gjatë provave tona dhe jemi të sigurt se çdo përdorues tjetër nuk do të vuajë asnjë ndërprerje. Sidoqoftë, shpejtësitë e ngarkimit të faqes nuk janë aq magjepsëse si gjithçka tjetër në shërbimin e GreenGeek. Ajo lëviz midis 600 milisekonda dhe 1000 milisekonda, e cila është ende brenda mesatares së industrisë, por disa ofrues të pritjes performojnë më mirë.

GreenGeeks ka shumë njerëz të mirë që u shërbejnë klientëve të saj me mbështetje cilësore të klientit. Pas testimit, nuk na duhen më shumë se 17 minuta për të marrë një përgjigje nga një prej agjentëve të tyre të ndihmës së klientit. Ajo ishte me njohuri, u përgjigj pyetjeve tona dhe bëri parametrat që i kërkuam asaj. Ajo ishte edhe më miqësore sesa e prisnim, kështu që nuk ka shumë për t’u ankuar, përveç një gjëje.

Duket se ekipet e ndihmës së klientëve të GreenGeeks janë transferuar nga folësit anglezë jo-autokton sepse u lejon atyre të kursejnë shumë para. Gabimet e shumta drejtshkrimore që pamë na dhanë një aludim të fortë. Kjo mund të shpjegojë gjithashtu se si GreenGeeks është në gjendje të japë përgjigje të tilla të shpejta. Shtë më e lehtë për të trajtuar një bazë të madhe të përdoruesve me agjentë të shumtë klientësh që janë pranë.

Nëse po kërkoni të zgjidhni vetë një problem, ju keni të gjitha informacionet që ju nevojiten. Baza e njohurive e GreenGeeks është e vendosur mirë. Do të gjeni përgjigje për pyetjet më të zakonshme që mund të keni.

GreenGeeks gjithashtu e bën marrëveshjen më të mirë me freebies të shumta. Do të merrni një emër domain-je me tarifa, një migrim falas në faqe, aplikacione falas, kopje rezervë falas, një çertifikatë falas SSL, CDN CloudFlare dhe më shumë. Do të kurseni shumë para mjaft lehtë. Plani i GreenGeek’s Ecosite Starter kushton vetëm 3,95 dollarë në muaj, gjë që e bën atë një shërbim shumë të përballueshëm.

Për më shumë informacion, shikoni në faqen zyrtare të GreenGeeks.

15. DreamHost

Dreamhost-shpejtë-sigurt-australia-web-hosting

Dreamhost

DreamHost është një dinosaur i vërtetë i industrisë së web hosting dhe ajo siguron shtëpi për më shumë se 1.5 milion faqet e internetit. Kompania është themeluar në vitin 1996, nga vetëm disa studentë të universitetit në Kolegjin Claremont, California. Por edhe pse është e vjetër, është akoma gjallë dhe shkelm.

Për fillestarët, koha e duhur e DreamHost është më se e mirë, por ndonjëherë është pak e lëkundshme. Në disa muaj është 100%, por në disa muaj bie në 99.75%, gjë që nuk është e keqe por e dukshme. Shton deri në shumë pak pushime gjatë gjithë vitit, nuk ka të ngjarë të shkaktojë dëm për biznesin tuaj.

Aty ku shkëlqen vërtet DreamHost, është koha e ngarkimit të faqeve. Faqja juaj do të ngarkojë midis 778 dhe 560 milisekonda, që është shumë e mahnitshme. Mund të presësh që koha e ngarkimit edhe në Australi.

Një nga gjërat në të cilën kemi arritur të dashurohemi vërtet është fakti që DreamHost ofron vërtet një bandë të pakufizuar. Shumica e ofruesve të pritjes thjesht japin premtime të rreme në lidhje me të dhe ju e dini vetëm nëse lexoni letrat e vockla. Por DreamHost doli jashtë dhe i zhveshi përdoruesit e saj nga kufizime të tilla.

Kur bëhet fjalë për të punuar me njerëzit, DreamHost i di gjërat e saj. Ka shumë agjentë miqësorë për përkrahjen e klientëve, të cilët janë mjaft të ditur dhe nuk kanë asnjë problem me dhënien e përgjigjeve të hollësishme brenda 5 minutave. Testi ynë ishte i shpejtë dhe i kënaqshëm, kështu që ne mund t’i rekomandojmë ata me gjithë zemër. Mund të arrini mbështetjen e klientit të DreamHost përmes bisedës, por jo përmes telefonit. DreamHost është shumë i arritshëm, si në aspektin e shfrytëzueshmërisë ashtu edhe të çmimit. Ju mund të filloni të përdorni planin e tyre Shared Starter për $ 2.59 në muaj, i cili do t’ju japë mbështetje të plotë për një faqe të vetme. Ka plane më të gjera, si Plani Shared Unlimited që ofron hostim për një numër të pakufizuar faqesh në internet me vetëm 7.95 dollarë në muaj. Nëse doni ta provoni, ka shumë më tepër për të gjetur në faqen e tyre zyrtare.

DreamHost është madje asnjanëse me karbon, e cila është një gjë e madhe për të thënë për një ofrues pritës. Kjo kompani ka neutralizuar një 29,298 ton çmendur gazra serë. Pra DreamHost është gjithashtu një zgjedhje solide e biznesit dhe një zgjidhje miqësore ndaj mjedisit.

Për më shumë informacione rreth DreamHost dhe planet e saj, shikoni në faqen zyrtare të internetit.

përfundim

Nuk ka asnjë arsye për të lejuar që biznesi juaj të mbahet prapa në vendndodhjen e tij gjeologjike. Edhe nëse jeni me qendër në Australi, lehtë mund të drejtoni një faqe interneti me shpejtësi të lartë pa asnjë kufizim. Tani keni 15 mundësi për të zgjedhur dhe për t’i lejuar ata të shfrytëzojnë më shumë biznesin tuaj të ri në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector