5 Best Web Hosting në Kanada

01.06.2020
Pritja më e mirë '5 Best Web Hosting në Kanada
0 14 мин.

mirë-web-hosting-canada-2019


Nëse po nisni një faqe në internet për një audiencë kanadeze, është më mirë të merrni një pritëse nga një ofrues kanadez pritës ose nga një host në internet që ka vendndodhje të serverëve në Kanada gjithashtu. Për shkak se ne jemi ekspertë në web hosting, ne kemi hulumtuar dhe përzgjedhur kompanitë më të mira të mbajtjes në internet në Kanada që meritojnë vëmendjen tuaj.

Më poshtë mund të lexoni rishikimet tona të shpejta të këtyre kompanive, por së pari, le të shqyrtojmë avantazhet e vendosjes së serverëve tuaj në Kanada nëse faqja juaj e internetit po synon ose adreson një audiencë kryesisht Kanadeze.

Pse të zgjidhni një host kanadez në internet?

Nëse audienca kryesore e faqes suaj të internetit është Kanadeze, ka disa argumente në favor të pritjes me një ofrues të vendosur atje:

 • Lidhje më e shpejtë & kohët e përgjigjes: Nëse serverët tuaj janë të vendosur më afër audiencës tuaj të synuar, mund të shijoni kohë më të mirë përgjigjeje sesa të keni serverët tuaj jashtë shtetit;
 • mbështetur: Blerja e pritjes në internet nga ndërmarrje të vendosura në zona të ndryshme kohore ose vende të ndryshme mund të vijë me orë pune të ndryshme mbështetjeje dhe mbështetje të jashtme për vendet që nuk flasin shumë mirë anglisht. Kjo mund të ndikojë në komunikimin dhe zgjidhjen e çështjeve në kohën e duhur;
 • Industria-kërkesë: Për disa industri, është një kërkesë që të ketë serverë të vendosur në vendin ku një kompani po operon biznesin e saj;
 • Mosmarrëveshjet juridike: Në rast mosmarrëveshjesh ligjore, është më lehtë të ndërmerrni veprim juridik kundër ose të ndërmjetësoni mosmarrëveshjet midis banorëve të të njëjtit vend;
 • Localization: Të kesh shërbime të lokalizuara do të thotë të paguash në monedhën e vendit tënd, të shijosh shërbime që janë në përputhje me legjislacionin specifik të vendit dhe të kesh akses në mbështetje me qendër në Kanada;
 • Pritja jeshile: Kompanitë prestigjioze të pritjes në Kanada janë të gjitha të përkushtuara ndaj mjedisit dhe bëjnë përpjekje për tu mundësuar nga energjia e pastër.

Gëzojnë lidhje më të shpejta, të keni akses në shërbime të lokalizuara dhe mbështetje janë arsyet kryesore pse bizneset ose individët, faqet e të cilave synojnë një audiencë kanadeze do të zgjedhin që faqja e tyre të jetë e pritur në një host kanadez në internet.

Nëse jeni kuriozë se cilat hostë në internet janë më të mirët, lexoni përshtypjet më poshtë për 5 hostet më të mirë në Kanada:

GreenGeeks

Vizitoni sitin »

greengeeksGreenGeeks është një kompani pritëse me një prani globale, qendrat e të dhënave të së cilës janë të vendosura në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe natyrisht Kanada. Siç e sugjerojnë ata me kaq elokuencë, kjo kompani është një kompani e gjelbër e angazhuar për të zvogëluar ndikimin e tyre mjedisor. Ata e bëjnë këtë duke zëvendësuar 3 herë sasinë e energjisë që përdorin me energjinë e energjisë së erës.

GreenGeeks u lejon klientëve të zgjedhin qendrën e të dhënave në të cilën janë siguruar. Kanadezët mund të zgjedhin të sigurohen në qendrën e të dhënave të vendosura në Montreal ose Toronto.

Përveç që është një platformë e përgjegjshme për mjedisin për faqen tuaj të internetit, GreenGeeks është e angazhuar gjithashtu për të ngacmuar shpejtësinë, sigurinë e rritur dhe besueshmërinë.

Duke përdorur teknologjinë më të fundit në shpejtësi si disqet SSD, teknologjinë e personalizuar të mbajtjes në shtëpi, CDN të lirë të integruar, serverët e shpejtë të internetit dhe bazën e të dhënave, dhe PHP 7 të aktivizuar në të gjithë serverët, GreenGeeks mund të garantojë ngarkesë të shpejtë të faqeve.

Të mençur për sigurinë, ata ofrojnë skanim sigurie në kohë reale, analizë të përparuar të kërcënimit të grupuar dhe monitorim proaktiv të serverave duke i lejuar ata të mbajnë një kohë 99.9%.

Për sa i përket planeve të pritjes së çmimeve, çmimet fillojnë me 3,95 $ / muaj për hostimin e përbashkët, por hostimi i VPS, serverët e dedikuar, paketat e hostimit të WordPress dhe shitësit janë gjithashtu me çmime konkurruese dhe mburren me një numër të madh karakteristikash si regjistrimi i domain falas, migrimi falas në internet, faqja e internetit falas ndërtues, mbështetje 24/7, rezervë falas, licencë cPanel / WHM, 30-ditë garanci për kthimin e parave, siguri superiore, etj..

GreenGeeks është një zgjedhje e shkëlqyeshme për një uebfaqe kanadeze që vlerëson energjinë e rinovueshme, paketat e shkëlqyera të pritjes dhe përkushtimin për zgjidhjet më të fundit dhe më të mëdhenj në pritjen e zgjidhjeve.

HostPapa

Vizitoni sitin »

hostpapaHostPapa është një kompani kanadeze në pronësi të pavarur e themeluar në vitin 2006. Ashtu si GreenGeeks, edhe ata janë një host i gjelbër në internet me qendra të të dhënave në të gjithë SH.B.A. dhe Kanada.

Ky web host ofron plane të përballueshme të pritjes në shumë kategori të hosteve, duke përfshirë programet e përbashkëta, WordPress, VPS dhe shitësin. Ata e markojnë veten si një pritës për fillestarët dhe bizneset e vogla që duan një partner të fortë dhe të besueshëm pritës.

Edhe pse ata janë me qendër në Kanada, HostPapa nuk ka frikë të synojë tregjet globale gjithashtu. Për këtë qëllim, ata ofrojnë mbështetje shumë-gjuhëshe, disqe të zgjeruara SSD, CloudFlare CDN, mbështetje 24/7, një garanci në kohë 99.9% dhe qendra më të reja të të dhënave.

Rikthim automatik dhe skanim malware, çertifikata falas SSL, migrim falas në internet, garanci pa rrezik prej 30 ditësh janë vetëm disa nga karakteristikat e tjera të pritjes që mund të shijoni në HostPapa.

Paketat e përbashkëta të pritjes mund të blihen për aq pak sa $ 3,95 / muaj. Planet e pritjes së biznesit të përbashkëta paketojnë më shumë burime sesa paketa fillestare, por të gjitha planet në këtë shkallë paraqesin regjistrim falas të domenit, panelin e kontrollit cPanel, hyrjen në 400+ aplikacione, trajnime falas një-për-një, pa pagesë Encrypt SSL, ndërtues site, dhe CDN falas.

Ne ju rekomandojmë HostPapa nëse nuk keni përvojë të mëparshme me pritjen dhe ndërtimin e faqes në internet pasi ato janë një kompani miqësore dhe e orientuar nga përdoruesi që synon të ndihmojë në krijimin dhe rritjen e biznesit tuaj në internet.

HawkHost

hawkhostThemeluar në vitin 2004, HawkHost është një host global në internet me 7 qendra të të dhënave në Evropë, Azi, Sh.B.A dhe Kanada.

HawkHost ofron shërbime të migracionit falas, SSD të mundësuar, 99.9% SLA me kohë, mbështetje 24/7, dhe 30-ditë garanci për kthimin e parave. Portofoli i tyre pritës përfshin llogari të përbashkëta, cloud, gjysmë të përkushtuar, VPS dhe llogari të shitësit.

Në faqen e secilit plan përkatës, do të gjeni një përshkrim të hollësishëm të softuerit të paraqitur dhe specifikimeve teknike të secilit plan.

Paketa e tyre e përbashkët e hyrjes në nivelin e hyrjes është më e përballueshme, madje edhe në krahasim me hostet e tjerë të internetit të përmendur më lart, dhe çmimi fillon me 2.99 $ / muaj. Ky plan është i kufizuar vetëm në lidhje me burimet e hapësirës në disk, i cili është i mbuluar me 10,000 MB. Plani tjetër i përbashkët i pritjes, Professional është shumë më i çmueshëm me 7,99 $ / muaj, por vjen me hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD.

Kategoria tjetër e pritjes në HawkHost është servera cloud, të cilët paraqesin pesë plane të ndryshme që variojnë nga 5 $ / muaj deri në $ 80 / muaj. Këto plane vijnë me qasje të plotë në rrënjë, janë SSD dhe janë plotësisht të shkallëzueshme. Serverat gjysëm të përkushtuar shfaqin dy plane, ndërsa VPS paraqesin tre plane.

Ndërsa planet janë me çmim konkurrues dhe burimet janë të bollshme dhe të shkallëzueshme, cPanel nuk përfshihet falas me secilin plan, dhe është në dispozicion vetëm me një tarifë shtesë. Nga ana tjetër, të gjitha planet kanë çertifikata SSL të pakufizuara falas.

Pavarësisht nëse po filloni faqen tuaj të parë ose po kërkoni të migroni në një host tjetër, HawkHost është një zgjedhje e besueshme dhe e përballueshme.

OVHcloud

re reOVH Cloud është një ofrues pritjeje biznesi me vendndodhje serverësh në të gjithë Evropën dhe Bregun Lindor të Kanadasë që është i specializuar në zgjidhjet e pritjes hibride me re. Ata po synojnë agjencitë dhe bizneset e TI-së dhe ofrojnë pritje të pajtueshme me PCI (PCI-DSS Niveli 1).

Serverët e zhveshur të OVHCloud, zgjidhjet private të cloud dhe cloud janë zgjidhje e shkëlqyeshme për çdo biznes që kërkon të ndërtojë një infrastrukturë të shkallëzuar, të sigurt dhe të shkathët që plotëson sfidat e projekteve të tyre.

Serverët e metaleve të zhveshur janë në dispozicion nga 249 dollarë në muaj dhe ata janë kategorizuar sipas objektivave të caktuara. Për shembull, nëse jeni një botues i lojërave që kërkoni serverë të lojrave, ekziston një kategori e veçantë për zgjidhjet e serverëve të lojrave. Familje të tjera të dedikuara të serverëve përfshijnë Infrastrukturën, Disponueshmërinë e Lartë, Magazinimin dhe GPU.

Nëse jeni duke kërkuar zgjidhje për të përmbushur ngarkesat e nivelit të ndërmarrjeve, zgjidhjet private të pritura të OVHCloud ofrojnë mjedise cloud me një qiramarrës të izoluar fizikisht me fleksibilitet, qëndrueshmëri operacionale dhe performancë të shkëlqyeshme.

Me zgjidhjet publike të cloud të ofruara nga OVHcloud, do të shijoni disponueshmërinë, sigurinë dhe performancën më të lartë. Burimet janë 100% tuajat 100% të kohës, dhe ju do të përdorni 100% të burimeve tuaja pa shpërndarje. Nëse jeni duke kërkuar për ruajtje të pakufizuar cloud, ruajtje të arkivit, ruajtje bllok ose instanca publike në cloud, OVH i keni mbuluar.

Ky host nuk ofron zgjidhje pritëse për fillestarët dhe zgjidhjet e tyre të pritjes janë të dizajnuara për klientët e nivelit të lartë që kërkojnë performancë dhe siguri maksimale.

iWeb.com

iWebBazuar në Montreal dhe 98% i mundësuar nga hidrocentrali, iWeb është një tjetër zgjidhje e gjelbërimit të biznesit të gjelbërt që ofron një dedikim dhe host të cloud. Përveç Montrealit, iWeb ka një prani globale që shtrihet në Evropë, Azi dhe Amerikë.

Serverët e veçantë të veçantë për procesorët fillojnë me 110 dollarë në muaj, por ju mund të zgjidhni nga sa më shumë 19 konfigurime të dedikuara të serverëve, përfshirë serverët e procesit të dyfishtë, ose serverët e ndërtuar për performancën ose ruajtjen. Midis këtyre, ju do të gjeni serverë që janë në përputhje me PCI, serverë me ruajtje SSD dhe serverë të pandërprerë të bandës.

Qendrat e tepërta të të dhënave të iWeb lejojnë 100% energji dhe rrjet SLA. Për sa i përket sigurisë, mbrojtja DDoS, rezervimi i largët dhe opsionet e firewall janë të disponueshme.

Opsionet e serverit cloud të paguar-si-ti-shko janë në dispozicion me deponimin e Windows ose Linux dhe SSD, çmimet fillojnë me 0,04 $ / orë.

Përveç hostimit, iWeb gjithashtu siguron zgjidhje të ruajtjes (ruajtjen në rrjet, ruajtjen e bllokut, ruajtjen rezervë dhe rezervimin e reve), si dhe shërbimet e rrjetit (CDN, firewalls, sigurinë) dhe menaxhimin e serverit.

Zgjidhjet e pritjes së iWeb janë të përshtatshme për profesionistët e IT, bizneset dhe ndërmarrjet.

përfundim

Pavarësisht se cilat mund të jenë nevojat tuaja të pritjes – ndonjë gjë nga zgjidhjet e thjeshta të pritjes së pritjes deri tek zgjidhjet e informatikës cloud – kompanitë pritëse të shqyrtuara në këtë artikull janë më të mirat në kategoritë e tyre përkatëse. Ata janë të gjithë nikoqir të energjisë me energji jeshile me një prani globale dhe një katalog të larmishëm shërbimesh që shkojnë përtej pritjes tradicionale, dhe të cilat shumë mirë mund të konkurrojnë me markat e tjera kryesore të pritjes amerikane dhe evropiane.

Nëse po kërkoni hostim në Kanada, sigurohuni që t’i kontrolloni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector