5 Hosting më i Lirë për Uebfaqet e të Rriturve

mirë-rritur-website-hosting-2019


Siç mund ta dini tashmë, ngrohtë e faqes në internet për të rritur është një fushë shumë e ngopur dhe konkurruese, dhe ju duhet të dilni nga pjesa tjetër e konkursit në mënyrë që të përpiqeni dhe të keni sukses. Këto uebfaqe për të rritur kanë potencialin për të tërhequr dhe mbledhur sasi shumë të mëdha të trafikut. Kjo është arsyeja pse një nga aspektet më të rëndësishme të një faqe interneti të suksesshëm të të rriturve është pritja. Në këtë artikull, ne do të shikojmë disa këshilla dhe mashtrime, si dhe paketat më të mira të disponueshme nga disa prej ofruesve më të besueshëm të pritjes.

kompani
Pricemimi Nga
Kthimi i parave

1hostgator pritës i besueshëm për rritje të faqeve të internetit për të rritur2,75 $ / muaj45-Day
2strehimi më i mirë për faqet e internetit të të rriturve5 dollarë / muaj30-Day
3tmdhosting hosting lirë në internet për të rritur2,95 $ / muaj60-Day
4mbajtja e buxhetit dixhital të buxhetit për faqet e internetit të të rriturve$ 5,00 / muajProve falas
5zgjidhjet e rrjetit pritje profesionale në internet për të rritur$ 5,69 / muaj30-Day

Fokusi kryesor i këtij neni do të shpërndahen planet e mbajtjes së faqes në internet. Këto plane të përbashkëta të pritjes janë një mundësi e shkëlqyeshme ekonomike dhe buxhetore për faqet e internetit që po fillojnë dhe kërkojnë të ndërtojnë biznesin ose markën e tyre. Këto plane ju lejojnë të keni një pritje të lirë, të besueshme që mund të tolerojë sasi madje shumë të mëdha të trafikut në internet në faqen tuaj të internetit.

Whatfarë do të thotë në thelb hosting është që një server në internet është i ndarë në dhjetëra, ndonjëherë edhe qindra klientë dhe faqe të ndryshme. Kjo është ajo që lejon që këto plane të jenë shumë të lira dhe të përballueshme. Ky është opsioni ideal perfekt i pritjes për krijuesit e faqeve amatore të internetit, pronarët e bizneseve të vogla dhe bloget. Nëse po kërkoni të filloni nga një faqe në internet të vogël në një biznes të madh, patjetër që duhet të merrni një plan të mirë pritjeje të përbashkët.

Si të zgjidhni Web Hosting për Uebfaqet e të Rriturve?

Ekzistojnë një larmi planesh dhe paketash të përbashkëta të disponueshme për klientët. Kjo merr vendimin se cili plan saktësisht të zgjedhë mjaft i ndërlikuar. Fillestarët veçanërisht mund të luftojnë me kaq shumë mundësi të ndryshme në dispozicion. Por shpresojmë, kjo pjesë e artikullit do t’ju ndihmojë në procesin e përzgjedhjes duke ju informuar për të gjitha tiparet dhe opsionet që ju duhet të kujdeseni, si dhe si të identifikoni siç duhet nevojat e pritjes në faqen tuaj të internetit për të rritur.

Uebfaqet e të rriturve janë shumë të veçantë kur bëhet fjalë për nevojat e pritjes. Si një pronar dhe mirëmbajtës i faqes së internetit të rritur, me siguri do të jeni duke pritur një numër shumë të madh videosh për të rritur ose një numër shumë të madh të imazheve të të rriturve në faqen tuaj të internetit, ose të dyja. Kjo është arsyeja pse ne do të rishikojmë dhe shfaqim vetëm ofruesit e pritjes së hosteve që janë provuar të jenë në gjendje të trajtojnë trafikun e madh të transmetimit të videove pa ndonjë problem apo fshehtësi.

Përveç një ndalese uptime si dhe performanca e lartë, një aspekt tjetër shumë i rëndësishëm që duhet të merrni parasysh kur zgjidhni një ofrues pritës është padyshim mbështetja e klientit. Pavarësisht nëse keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me krijimin e faqes tuaj të internetit, nëse keni nevojë për ndihmë në përdorimin e disa prej mjeteve dhe tipareve të dhëna për ju nga ofruesi juaj i pritjes ose nëse hasni ndonjë problem me shërbimin e pritjes, dëshironi që ofruesi juaj i pritjes të të keni mbështetje profesionale të klientit në dispozicion për ju ditë e natë dhe të gatshëm dhe të gatshëm t’ju ndihmojnë për çfarëdo çështje që mund të jetë.

Një aspekt që asnjë pronar i faqes në internet nuk duhet të harrojë është optimizimi i motorëve të kërkimit. Një uebfaqe shumë e mirë e optimizuar mund të lejojë që faqet e internetit të renditen më lart në motorët e kërkimit dhe të indeksohen më shpejt dhe më lehtë. Disa ofrues pritjeje vijnë me mjete dhe karakteristika të integruara të optimizmit të motorit të kërkimit. Performanca e mirë nga ofruesi juaj i pritjes, si dhe pa ndalesa në të vërtetë ndihmojnë faqet e internetit të vogla me optimizimin e motorit të tyre të kërkimit.

Nëse faqet e faqes tuaj të internetit ngarkohen ngadalë ose nuk janë përgjegjës, trafiku juaj do të vuajë dhe vizitorët tuaj do të pushojnë në faqen tuaj të internetit. Kohët e ngadalta të ngarkimit janë në të vërtetë arsyeja numër një pse bizneset e mundshme të faqes në internet dështojnë. Një nga mënyrat më të mira për të siguruar që faqja juaj e internetit ngarkon shpejt nga çdo pjesë e botës është të siguroheni që ofruesi i hostit që ju zgjidhni shfrytëzon CDN ose rrjetet e ofrimit të përmbajtjes. Rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes është një seri serverash në të gjithë botën që ndihmojnë në kursimin dhe transferimin e të dhënave.

Planet e përbashkëta të pritjes janë një përshtatje e përsosur për çdo pronar të ri të internetit që dëshiron të fillojë shpejt, lehtë dhe me sukses me një buxhet të vogël. Ne ju garantojmë se tiparet, planet dhe opsionet që duhet të ofrojnë këto paketa të përbashkëta pritëse do të jenë më se të mjaftueshme për nevojat e faqes suaj të internetit ndërsa jeni duke filluar në udhëtimin tuaj në internet. Ne kemi kopjuar ofruesit e pritjes absolut më të mirë që janë udhëheqësit në treg.

Në të ardhmen, pasi faqja juaj e internetit të rritet mjaftueshëm, pasi të filloni të shihni numra shumë të lartë trafiku në faqen tuaj të internetit, pasi të rritet buxheti juaj për pritjen, do të jetë koha që me siguri të merrni parasysh përmirësimin e planit tuaj të përbashkët të pritjes në një paketë më të shtrenjtë, por të sofistikuar . Disa shembuj të këtyre zgjidhjeve më të avancuara të pritjes janë VPS, ose opsioni i pritjes i serverit virtual virtual, si dhe opsioni i serverit të përkushtuar. Këto gjithashtu përfshijnë disa mjete dhe opsione shumë të fuqishme dhe të rëndësishme të administratorit dhe paneleve që mund t’ju ofrojnë veçori të përparuara për të marrë faqen tuaj të internetit për të rritur në nivelin tjetër.

Tani që e dini se çfarë të kërkoni kur zgjidhni një plan të përbashkët të pritjes për uebfaqen tuaj për të rritur, le të shikojmë në disa ofrues të pritjes që mund t’ju ofrojnë zgjidhjet më të mira më të mira të pritjes për faqen tuaj të internetit për të rritur.

Hostgator

Vizitoni mikpritësin »

hostgator pritës i besueshëm për faqet e internetit të të rriturve

HostGator është një tjetër ofrues i shkëlqyer i hostimit që duhet të marrë parasysh kur zgjidhni planet tuaja të përbashkëta të pritjes për uebfaqen tuaj të rritur. Ky ofrues i veçantë hosting ka funksionuar dhe ofron shërbime pritëse për shumë, shumë vite dhe ka një rekord të shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për besueshmërinë dhe përballueshmërinë. Ajo gjithashtu vjen me mijëra karakteristika, mjete dhe opsione të dobishme që mund t’ju ndihmojnë të krijoni dhe filloni faqen tuaj të internetit shumë të suksesshme për të rritur.

Ekzistojnë tre pako të ndryshme të disponueshme për host-in e përbashkët të uebfaqes me HostGator. Këto janë plani i Hatchling, plani i Foshnjës dhe më në fund, plani i Biznesit. Plani Hatchling është ai më i lirë dhe ofron disa tipare themelore, por thelbësore për krijimin dhe pritjen e faqes në internet. Alsoshtë gjithashtu shumë më e lirë. Ky plan i veçantë ofron gjerësi të pakufizuar të bandës dhe hapësirës në disk e cila është shumë e rëndësishme për faqet e internetit të të rriturve që mund të ngarkojnë me mijëra përmbajtje video dhe imazhi.

Dallimi kryesor midis planit Hatchling dhe planit Baby është numri i fushave që lejohen me paketën e veçantë të pritjes. Plani Hatchling ofron vetëm 1 domain falas ndërsa Plani i Foshnjës ofron fusha të pakufizuara. Domenet nuk janë të shtrenjta, por ju mund të kurseni disa para në afat të gjatë duke marrë planin Baby dhe duke përdorur sferat falas në dispozicion për ju nëse vendosni të krijoni më shumë se një faqe në internet. Plani i Biznesit vjen me të gjitha tiparet e përmendura më parë, por gjithashtu ofron një adresë IP të dedikuar, si dhe një SSL falas private.

Karakteristikat shtesë të ofruesit të hostit HostGator që janë në dispozicion për të tre paketat e përbashkëta të pritjes përfshijnë hostimin e WordPress, databazat e MySQL, mbajtjen e postës elektronike, dërgimin e postës dhe autoresponderët. Ekziston edhe mjeti i fuqishëm admin cPanel që përfshin një larmi të madhe opsionesh dhe modifikimesh të rëndësishme, në mënyrë që të mund të rregulloni faqen e internetit tuaj të rritur.

Një nga pikat kryesore të ofruesit të hostit të HostGator është gjithashtu koha e duhur dhe mbështetja e besueshme profesionale e klientit. HostGator garanton të paktën 99,99% të kohës së duhur për faqen tuaj të internetit dhe madje ka një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh si sigurim për cilësinë dhe besueshmërinë e shërbimit të tyre të pritjes. Ajo gjithashtu ofron vendosjen falas dhe të shpejtë për faqen tuaj të internetit, rezervë automatik si dhe mbështetje të vazhdueshme të klientit në dispozicion ditën dhe natën.

NetworkSolutions

Vizitoni mikpritësin »

zgjidhjet e rrjetit pritje profesionale në internet për të rritur

NetworkSolutions është një ofrues mjaft unik i pritjes së hosteve që ofron paketa paketash të ndryshme të përbashkëta të pritjes se sa ofruesit e tjerë të pritjes. Aspekti më unik i këtij ofruesi të veçantë të pritjes është që çdo klient i vetëm të ketë qasje të plotë në një këshilltar teknik profesional që mund t’ju ndihmojë me gjëra të rëndësishme të menaxhimit të faqes në internet, si aksesi FTP, transferimi i skedarëve dhe shumë gjëra të tjera.

Zgjedhja për të marrë një pritje më të gjatë për faqen tuaj të internetit të rritur mund të ju ndihmojë të kurseni fonde në planin afatgjatë. NetworkSolutions ofrojnë paketa të përbashkëta për një plan afatgjatë të vitit, që megjithëse do të thotë që po paguani për një vit të plotë të pritjes, kjo gjithashtu do të thotë se mund të merrni një pritje me një çmim qesharak të ulët. Paketa më themelore e pritjes së faqeve në internet që ofron NetworkSolutions është me çmim 9,96 dollarë në vit. Kjo është shumë më lirë se çdo paketë tjetër e përbashkët e pritjes që ofrojnë ofruesit e tjerë të pritjes.

Ekziston edhe paketa Professional Hosting, si dhe paketa Professional Plus, e cila edhe pse më e çmuar se pakoja themelore e hostimit, ofron disa mjete shumë të fuqishme dhe të dobishme për faqen tuaj të internetit për të rritur. Ndërsa paketa themelore e pritjes së përbashkët vjen me 300 GB hapësirë ​​ruajtjeje, një emër domaini falas dhe mjete falas për skanimin e malware, paketat profesionale paraqesin ruajtje dhe domene të pakufizuar, si dhe herë ngarkesash ultra të shpejtë për faqen tuaj të internetit të rritur me ndihmën e ofrimit të përmbajtjes rrjetet.

Nëse dëshironi një mundësi shumë të lirë të përbashkët të pritjes që përmban disa syze teknike shumë mbresëlënëse, NetworkSolutions është një nga opsionet më të mira të disponueshme në treg. Ajo gjithashtu vjen me mbështetje profesionale dhe të dobishme të klientit që është në dispozicion për ju 24 orë në ditë, 7 ditë në javë në rast se keni ndonjë problem ose çështje me faqen tuaj të internetit për të rritur ose shërbimet e pritjes.

Warning: eHost, HostClear dhe IdeaHost nuk pranojnë më klientë të rinj!

eHost

ehost ofruesi më i mirë i faqeve të internetit për të rritur për të rritur

Kur bëhet fjalë për ofruesit e pritjeve të përbashkëta të buxhetit ekonomik, eHost është ndër më të mirët. Shtë opsioni i përsosur për ju nëse doni të zvogëloni tarifat e pritjes ndërsa akoma merrni një shërbim të mirëpritur të besueshëm dhe të besueshëm për uebfaqen tuaj të rritur. Me një çmim prej vetëm 2,75 dollarë në muaj që nuk ka asnjë tarifë të fshehtë dhe kontrata, ndërsa gjithashtu ju ofron një domen falas që mund të përdorni për faqen tuaj të internetit për të rritur për sa kohë që përdorni shërbimet e tyre të hostimit, eHost është me të vërtetë shkoni te ofruesin e pritjes nëse jeni i ngushtë me para.

Një nga avantazhet më të mëdha dhe pikat e forta të eHost janë disa mjete dhe veçori që ju mundësojnë të vendosni shpejt dhe lehtë faqet e internetit të WordPress. Ai përfshin një ndërtues shumë miqësor tërheqës dhe tërheqës të faqes me mijëra shabllone të ndryshme unike në dispozicion për përdorim. Këto veçori çiftëzohen me magjistarin e konfigurimit të blogut, vendosjen e uebfaqes tuaj të parë për të rritur një detyrë shumë e lehtë. Ndërtuesi i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është veçanërisht i dobishëm dhe i rëndësishëm për krijuesit e faqeve fillestare të internetit që nuk kanë njohuritë dhe përvojën e kodimit.

Marrja e parave nga faqja e internetit tuaj për të rritur është gjithashtu e lehtë me eHost për shkak të disa karakteristikave shumë të dobishme që ofron. Jo vetëm që do t’ju jepet qasje e plotë në shumë udhëzues që ju mësojnë dhe ju informojnë në lidhje me marketingun në internet, por përmes administratorit cPanel do të keni mundësi të krijoni lehtësisht dyqanin tuaj online ose modelin e pajtimit për faqen tuaj të internetit të rritur. Ju gjithashtu mund të integroni karrocat e blerjeve dhe PayPal në faqen tuaj të internetit për të rritur.

Mbështetja profesionale dhe e besueshme e klientit është një nga aspektet kryesore për çdo ofrues të pritjes. eHost ju siguron një qendër të ndihmës në internet me aftësi shumë të gjera, si dhe një 24 orë në ditë, 7 ditë në javë disponueshmërinë e mbështetjes së klientit përmes postës elektronike, biletave mbështetëse, chat dhe telefon. Ekzistojnë gjithashtu disa mësime shumë arsimore të disponueshme për të gjithë klientët, të cilët paraqesin një program hap pas hapi të krijuar për t’ju ndihmuar me të gjitha aspektet që lidhen me krijimin dhe mirëmbajtjen e faqes në internet..

IdeaHost

planin e lirë të faqes së internetit të lirë për ideahost për të rritur

Tërheqja kryesore me ofruesin e hostit IdeaHost është përqendrimi i tyre në thjeshtësi dhe përballueshmëri. Paketa e tyre e vetme e përbashkët e pritjes së çmimeve është me vetëm 2.99 dollarë në muaj, duke e bërë atë një nga opsionet më të lira në tregun e pritjes. Kjo paketë pritëse vjen me një bandë të pakufizuar dhe të pa matur, me kapacitet të pakufizuar ruajtjeje, si dhe me një domain të lirë që do të përdoret.

Vendosja e faqes suaj të internetit nga e para është bërë shumë e lehtë me ndihmën e mjeteve dhe veçorive që IdeaHost ju ofron. Krijuesi i faqeve të fuqishme dhe miqësore tërheqëse dhe tërheqëse është veçanërisht i rëndësishëm, por ekzistojnë gjithashtu magjistarë për konfigurimin e blogjeve dhe galerive të figurave. Ju gjithashtu mund të përdorni një nga mijëra modele falas në dispozicion për të shpejtuar krijimin e faqes suaj të internetit edhe më tej.

Ka mbështetje dhe integrim të plotë për platformat në internet si WordPress, Joomla dhe shumë të tjerë. Ekzistojnë gjithashtu veçori të marketingut dhe dyqaneve online që ju lejojnë të krijoni lehtësisht dyqane online me karroca blerjeje në faqen tuaj të internetit. Mjeti admin cPanel vjen gjithashtu me disa karakteristika dhe mundësi të optimizmit të marketingut dhe motorëve të kërkimit për të ndihmuar faqen e internetit tuaj të rritur të renditet sa më lartë në motorët e kërkimit.

Mbështetja profesionale dhe e dobishme e klientit do të jetë e disponueshme për ju 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ju mund të kërkoni ndihmë ose të paraqisni pyetje dhe pyetje përmes postës elektronike, chat apo edhe përmes telefonit tuaj. Qendra e ndihmës që ofrohet nga IdeaHost është shumë e dobishme dhe ka detaje mësimore hap pas hapi informuese për pothuajse çdo temë të vetme të lidhur me krijimin e faqes në internet dhe tema të tjera.

HostClear

hoste të qartë të faqeve të internetit për të rritur me buxhet

HostClear është një tjetër opsion i shkëlqyeshëm për strehim në internet me një çmim të lirë prej 2.99 dollarë në muaj, si dhe një bollëk karakteristikash dhe mjetesh të dobishme dhe të dobishme që mund t’ju ndihmojnë të filloni në udhëtimin tuaj në internet për të rriturit. Paketa e përbashkët e programeve të këtij ofruesi të veçantë të strehimit ju jep hapësirë ​​të pakufizuar dhe të pashoqe të hapësirës ruajtëse. Një gjë e shkëlqyeshme është që ju gjithashtu të merrni domene të pakufizuar dhe baza të të dhënave të pakufizuara të MySQL edhe me paketën themelore të përbashkët të pritjes, karakteristika që e bëjnë këtë ofrues të pritjes unik dhe me kosto efektive për ata që kërkojnë opsione të pritjes së buxhetit.

Infrastruktura e ofruesit të pritjes së HostClear është niveli më i lartë që garanton performancën më të lartë dhe pa ndërprerje të faqes së internetit për të rriturit. Kjo kompani pritëse përdor teknologjinë e klasit botëror dhe përmban panelet më të rinj të kontrollit të mbajtjes në internet si dhe mjetet e integruara që lejojnë monitorimin e rrjetit dhe raportimin e trafikut 24/7 kur bëhet fjalë për statistikat e vizitorëve në internet.

Ju do të keni mundësi të krijoni me lehtësi dhe shpejt faqen tuaj të internetit të të rriturve nga e para duke përdorur mjetin e shkëlqyeshëm të tërheqjes dhe heqjes së faqes që vjen me paketën e përbashkët të HostClear. Ju gjithashtu do të merrni një emër të personalizuar të domainit, si dhe një magjistar për konfigurimin e blogut, në rast se ju nevojitet. Krijimi i faqes tuaj të internetit shumë të rritur është bërë edhe më e lehtë me mijëra shabllone të ndryshme unike në internet që mund të përdorni.

Karakteristikat shtesë përfshijnë opsione të postës në internet si autoresponders, aftësinë për të dërguar email automatikisht, si dhe damë virusesh dhe filtra spam. Ekzistojnë gjithashtu veçori të lidhura me marketingun si dyqani në internet cPanel, integrimi PayPal, aftësia për të vendosur një karrocë blerjeje në faqen tuaj të internetit për të rritur dhe më shumë. Dhe nëse jeni fillestar i përgjithshëm kur bëhet fjalë për marketing në internet, mund të lexoni disa nga udhëzuesit e marketingut në internet shumë informues dhe arsimor që HostClear ofron për ju.

përfundim

Tani që u njohët me pritjen e përbashkët dhe tani që mësuat aspektet më të rëndësishme për t’u marrë parasysh kur zgjidhni një paketë të përbashkët pritëse për uebfaqen tuaj të të rriturve, është koha për të marrë një vendim. Ne garantojmë që cilido që të ofrojë pritës të zgjedhësh nga 5 që paraqitëm në këtë artikull, nuk do të pendohesh për atë vendim.

Mos harroni të konsideroni me kujdes atë që secili ofrues pritës duhet të ofrojë, për të krahasuar veçoritë, mjetet, shërbimin e klientit me çmimin e paketës së pritjes në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga buxheti juaj i hostimit. Ne ju dëshirojmë të gjithë fat të mirë në udhëtimin tuaj drejt krijimit të një uebsajti shumë të suksesshëm të të rriturve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map