5 Ofruesit më të mirë të Hosting cPanel të Lirë

01.06.2020
Pritja më e mirë '5 Ofruesit më të mirë të Hosting cPanel të Lirë
0 23 мин.

mirë-cpanel-hosting-2019


cPanel është paneli më i njohur dhe më i fuqishëm i kontrollit të administratorit që është në dispozicion në treg. Me kalimin e viteve, ky mjet është bërë një pjesë thelbësore e çdo pronari të faqes në internet. softuer cPanel ju lejon të vendosni automatizimin e plotë të pothuajse çdo aspekti të vetëm të faqes tuaj. Kjo mund të arrihet si nga ana e klientit ashtu edhe nga ana e serverit në një mënyrë shumë fillestare miqësore dhe të shpejtë.

Kjo është lista jonë e lartë e ofruesve të pritjes më të mirë të buxhetit cPanel:

kompani
Pricemimi Nga
Kthimi i parave

1pritje e lirë e biznesit cpanel cpanel3.49 dollarë / muaj90-Day
2pritje e lirë e cpanel bluehost3,95 $ / muaj30-Day
3hostpator profesional i cpanel3,95 $ / muaj45-Day
41and1 mywebsite4,95 $ / muaj30-Day
5justhost lirë cPanel hosting3,95 $ / muaj30-Day

Kur flasim cPanel hosting, ne fakt i referohemi shërbimeve të rëndësishme për postimin që mundësohen me programin e panelit të kontrollit cPanel. Zgjidhjet e strehimit që janë në dispozicion për mjetin cPanel ju lejojnë të keni kontroll të plotë dhe mbikëqyrje mbi shumicën, nëse jo të gjitha aspektet e menaxhimit të faqes tuaj të internetit. Mjeti cPanel është veçanërisht i dobishëm për t’ju ndihmuar të krijoni baza të të dhënave me shpejtësi dhe lehtësi në mënyrë që të menaxhoni skedarët, të vendosni llogari me email, si dhe instalimin nga ana e serverit të aplikacioneve të softverit.

Whatfarë është cPanel? – Përmbledhje e detajuar e softverit të panelit të kontrollit të panelit të kontrollit të cPanel Web

Ju do të pëlqeni absolutisht se sa detyra të komplikuara dhe të përparuara në lidhje me menaxhimin e faqes në internet mund të bëhen të lehtë, të shpejtë dhe plotësisht të automatizuar me ndihmën e zgjidhjeve të mbajtjes së cPanel për faqen tuaj të internetit. Të gjitha detyrat e ndërlikuara janë bërë shumë të thjeshta për shkak të fuqisë së madhe që ka paneli i kontrollit cPanel mjet përdor në një ndërfaqe shumë të thjeshtë dhe fillestare miqësore.

Si të zgjidhni mbajtjen më të mirë të cPanel?

Ekzistojnë mijëra ofrues të ndryshëm të hostimit të cPanel aktualisht të disponueshëm në treg. Ata të gjithë ofrojnë paketa të ndryshme të ndryshme me karakteristika dhe opsione të ndryshme me çmime të ndryshme. Dhe megjithëse disa nga paketat janë me shumë qëllime, ka shumë pako me porosi që janë krijuar posaçërisht për nevoja të veçanta të faqes në internet. Kjo mund ta bëjë procesin e zgjedhjes së ofruesit të duhur të mbajtjes së cPanel një detyrë shumë e vështirë dhe e ndërlikuar.

Shtë e rëndësishme që si hapi juaj i parë të identifikoni planet afatshkurtra dhe afatgjata për faqen tuaj, në mënyrë që të vlerësoni dhe identifikoni saktë nevojat e faqes tuaj të internetit që do të duhet të mbulohen nga ofruesi i hostimit cPanel që përfundoni të zgjidhni. Në këtë artikull, ne do të supozojmë se tani po filloni udhëtimin tuaj të ri drejt një uebsajti të suksesshëm dhe për këtë arsye keni një buxhet të vogël për pritjen. Kjo është ajo ku e përbashkët planet e pritjes cPanel dhe paketat hyjnë në lojë.

Planet e përbashkëta të pritjes janë deri tani opsionet më të lira dhe më të mira të buxhetit në dispozicion. Ofruesit e hosteve arrijnë t’i ofrojnë këto çmime të ulëta duke i ndarë serverët pritës në shumë pjesë më të vogla që më pas përdoren për të siguruar një pritje të përbashkët për shumë klientë të ndryshëm. Këto plane dhe pako të përbashkëta pritjeje të cPanel janë ideale kur po filloni të udhëtoni drejt një uebsajti të suksesshëm; megjithatë, nëse faqja juaj e internetit rritet mjaftueshëm në të ardhmen, do të duhet të filloni të kërkoni plane më të avancuara të pritjes.

Disa aspekte kryesore që përcaktojnë nëse a paketë pritjeje cPanel është mirë ose jo të përfshijë aftësinë për të parë dhe gjeneruar raporte në lidhje me disa statistika të ndryshme në internet direkt përmes pjesës së përparme të faqes së internetit. Gjithashtu, të keni aftësinë për të aktivizuar dhe përdorur FrontPage dhe shtesat e tjera të pronë dhe plug-in automatikisht në një kohëmatës është një karakteristikë shumë e dobishme dhe e rëndësishme që ju dëshironi që ofruesi juaj i pritës cPanel të ketë.

Një nga pikat më të mëdha të mjetit admin cPanel është aftësia për të automatizuar plotësisht pothuajse të gjitha detyrat që janë të lidhura me administrimin e serverit. Ju duhet të siguroheni që ofruesi juaj i cPanel hosting ka të gjitha karakteristikat dhe opsionet e nevojshme që ju lejojnë të vendosni me lehtësi dhe shpejt përmirësime automatike. Ekzistojnë gjithashtu detyra shumë të rëndësishme si faqet e të dhënave MySQL, vetë serveri Web dhe programimi PHP. Kjo është veçanërisht e dobishme për fillestarët që nuk kanë shumë përvojë me kodimin e njohurive që janë të nevojshme për këto detyra.

Një aspekt tjetër i rëndësishëm i çdo ofruesi të hostit cPanel për të cilin duhet të keni kujdes është softveri i menaxherit të pritësit të uebit. Ju duhet të siguroheni që kjo aplikacion i rëndësishëm është i integruar në paketë, pasi kjo ju lejon të keni aftësi dhe kontroll të plotë mbi menaxhimin dhe krijimin e llogarive të mbajtjes në internet në serverin tuaj të internetit. Kjo gjithashtu do t’ju lejojë të ndani veçori specifike ndaj klientëve tuaj të mundshëm.

Më në fund, është shumë e rëndësishme të theksohet se tiparet cPanel të skedarit dhe opsionet që ofruesi juaj i hostit ju ofron juve janë të fuqishëm dhe të gjerë, por nuk duhet të harroni rëndësinë e miqësisë ndaj përdoruesit dhe lehtësinë e aksesit që ky mjet i panelit u ofron përdoruesve të tij . Tani, le të shkojmë përpara dhe të rishikojmë disa nga paketat më të mira të pritjes të cPanel të mundshme të disponueshme aktualisht në treg.

Pritja për lëvizje

Filloni me InMotion »

lëvizje që pret mbajtjen më të mirë të cpanel të biznesit

Ofruesi tjetër i përbashkët i hostit cPanel që do të shikojmë vjen nga InMotion. Me çdo paketë të përbashkët të pritjes, ata ju ofrojnë një version të zgjeruar të mjetit të panelit të kontrollit cPanel së bashku me shumë veçori, mjete dhe mundësi të tjera të dobishme për faqen tuaj të internetit. Ata gjithashtu ju ofrojnë një disk falas SSD, si dhe një domain falas që mund të përdorni për faqen tuaj të internetit.

Paketat e pritura të hostuara të InMotion janë në gjendje t’ju ofrojnë një bandë të pakufizuar, një numër të pakufizuar llogarish emaili, si dhe hapësirë ​​disk të pa-rregulluar dhe të parregulluar, ruajtjen e postës elektronike, si dhe transferime mujore të caktuara. Kjo e bën këtë ofrues të veçantë të pritjes një nga opsionet më të mira të disponueshme në treg për pronarët e faqeve të reja që kanë nevojë për një ofrues hosting që mund t’i përshtatet të gjitha nevojave të tyre.

Me mjedisin e përbashkët të pritjes cPanel që ofron ky ofrues do të keni aftësinë e plotë për të menaxhuar dhe instaluar me lehtësi kornizat dhe programet e rëndësishme për faqet e internetit tuaj. Karakteristikat përfshijnë sisteme të menaxhimit të përmbajtjes, të tilla si WordPress, Joomla, Drupal dhe shumë më tepër. Ju gjithashtu keni mundësinë të vendosni shpejt dhe me lehtësi karrocat e blerjeve, dyqanin tuaj shumë personal në internet, sistemet e menaxhimit për përmbajtjen tuaj dhe më shumë.

Nga të gjitha karakteristikat e gjera që mjeti cPanel duhet t’ju ofrojë, disa veçori dhe opsione kryesore janë të lidhura me menaxhimin e domenit, siç janë fushat e parkuara, nënfushat dhe menaxhimi i ridrejtimit të domain. Karakteristikat shtesë të cPanel që përfshihen me paketën pritëse të përbashkët të cPanel të InMotion të përbashkët janë dërguesit e postës elektronike, filtrimi i spamit, menaxhimi dhe konfigurimi i skedarëve dhe protokollet e transferimit të skedarëve, direktoritë e mbrojtura nga fjalëkalimi dhe më shumë.

Në rast se keni nevojë për ndihmë ose hasni ndonjë problem me ofruesin e pritjes së InMotion, mund të kontaktoni ekipin e ndihmës së klientit në çdo kohë qoftë përmes bisedës online ose telefonit. Dhe përveç dokumentacionit dhe udhëzimeve të gjera në internet të disponueshme për të gjithë klientët, ekziston gjithashtu një program shumë i fuqishëm për mbrojtjen e malware që përdoret.

Bluehost

Filloni me BlueHost »

pritja më e mirë profesionale e cpanel

Asnjë artikull në lidhje me ofruesit e pritjes më të mirë dhe më të lirë nuk është përfunduar ose kompletuar pa përmendur BlueHost. BlueHost për një kohë shumë të gjatë ka qenë ofruesi i hostit më të madh dhe më të besueshëm në të gjithë botën. Ata ofrojnë tonelata të paketave të ndryshme për nevoja të ndryshme në internet, por në kontekstin e këtij artikulli të veçantë do të përqendrohemi te paketat e përbashkëta të pritjes të cPanel që ata duhet të ofrojnë.

Megjithë ofrimin e paketave të pritjes shumë të lira dhe të përballueshme të pritjes, BlueHost është akoma në gjendje të sigurojë mijëra karakteristika, mjete dhe mundësi të ndryshme të dobishme dhe të fuqishme që vijnë me shërbimin pritës. Mbështetja dhe përputhshmëria e plotë me shtimin e mjetit cPanel lejon për ton fleksibilitet dhe automatizim kur bëhet fjalë për detyrat e lidhura me menaxhimin e postës elektronike dhe menaxhimin e faqes në internet.

Aspektet e tjera të shkëlqyera të paketave të përbashkëta të pritjes që ofron BlueHost janë që kanë një bandë të pakufizuar dhe të pa matur, si dhe aftësinë për të krijuar dhe menaxhuar një numër të pakufizuar të llogarive të postës elektronike. Karakteristikat shtesë të fuqishme që paketat e përbashkëta të mbajtjes së cPanel të BlueHost duhet të ofrojnë janë kontrolli i plotë mbi përcjelljen e postës elektronike, si dhe aftësia për të vendosur përgjigje automatike të postës elektronike..

Në krahasim me disa ofrues të tjerë të pritjes atje, BlueHost nuk do të heqë bandën tuaj ose do të përfundojë llogarinë tuaj në rast se përdorni burimet e bandës së bandës së serverit që ju janë ndarë për ju përmes paketës së përbashkët të pritjes. Në vend të kësaj, në rast të përdorimit të tepruar të bandës, thjesht ri-caktohet në një server të veçantë të izoluar në mënyrë që të sigurojë performancën më të mirë të mundshme për faqen tuaj të internetit..

Mjeti cPanel që ofron paketa e përbashkët e pritjes BlueHost është përmirësuar me edhe më shumë veçori, mjete dhe mundësi shtesë që do t’ju ndihmojnë të vendosni dhe menaxhoni detyra të vështira për menaxhimin e faqes në internet, të tilla si email, fusha dhe më shumë. Dhe nëse përfundoni të provoni një problem ose një problem me ndonjë gjë që lidhet me faqen tuaj të internetit, ekipi profesional për mbështetjen e klientëve është në dispozicion për ju për t’iu përgjigjur çdo dhe të gjitha pyetjeve tuaja.

Hostgator

Filloni me HostGator »

hostgator më i mirë i cpanel web hosting

HostGator është një nga ofruesit e pritjes më të besueshëm dhe të përballueshëm atje. Ata janë në gjendje të ofrojnë një shërbim shumë të lirë të përbashkët cPanel hosting, ndërsa në të njëjtën kohë ju ofrojnë ton të karakteristikave të gjera, mjete të fuqishme dhe shumë mundësi modifikimi që mund të përdorni për të pasuruar faqen tuaj të internetit. Shtimi falas i mjetit cPanel është një nga arsyet e mëdha pse duhet të zgjidhni këtë ofrues të veçantë të pritjes së pritjes.

Shërbimet e përbashkëta të pritjes të cPanel janë të ndarë në 3 pako të ndryshme dhe të dallueshme. Ata janë të gjitha mjaft të përballueshme dhe miqësore me buxhetin në të njëjtën kohë që përmbajnë karakteristika dhe mjete të ndryshme të ndryshme shtesë për ta bërë menaxhimin e faqes tuaj dhe emailit shumë më të lehtë. Mundësia më e lirë nga 3 paketat e mundshme të programeve të përbashkëta të mbajtjes së cPanel është Plani Hatchling që mund t’ju ofrojë një domain falas për uebfaqen tuaj, ndërsa 2 paketat e tjera ju ofrojnë fusha të pakufizuara dhe llogari të postës elektronike..

Përveç domainit të lirë dhe mjetit cPanel, do të merrni gjithashtu një bandë të pakufizuar për faqen tuaj të internetit, si dhe hapësirë ​​të pakufizuar në disk të cilat janë shumë të rëndësishme. Karakteristikat shtesë të shkëlqyera që HostGator duhet të ofrojë kur krahasohen me ofruesit e tjerë të përbashkët të pritjes në treg janë adresa IP e dedikuar që mund të përdorni si dhe SSL falas private.

Mbështetja dhe përputhshmëria e plotë me mjetin cPanel lejon që paketat e hostit HostGator t’ju ofrojnë ndihmë të gjerë kur bëhet fjalë për menaxhimin dhe azhurnimin e bazave të të dhënave tuaja MySQL, si dhe ju ndihmon në krijimin e një uebfaqe WordPress dhe hosting email. Ekzistojnë gjithashtu veçori të përparuara në dispozicion si rregullimi dhe menaxhimi i dërgimit automatik të postës, si dhe vendosja dhe administrimi i përgjigësve të automjeteve të postës elektronike. Më në fund, rezerva falas automatike dhe e rregullt në faqen e internetit që ofron ky ofrues i shkëlqyeshëm i pritjes është një tjetër arsye e rëndësishme pse duhet t’i konsideroni ato për nevojat tuaja të pritjes.

Kohëzgjatja e garantuar që ofron ofruesi i përbashkët i hostGator cPanel hosting është një nga provat kryesore të besueshmërisë dhe profesionalizmit të tyre. Dhe nëse përfundoni të keni ndonjë problem ose çështje që lidhet me mbajtjen në internet të faqeve tuaja, ekipi i ndihmës së klientit do të jetë në gjendje të ndihmojë me ndonjë problem apo pyetje që mund të keni. (Kontrolloni kodet më të fundit të kuponit HostGator nëse dëshironi të blini strehimin më të lirë.)

Forumi

Filloni me HostMonster »

ofrues i lirë i cpanel hosting hostmonster

HostMonster është ofruesi i fundit i përbashkët i hostimit të cPanel që ne kemi kopjuar për ju që ta konsideroni. Jo vetëm që ata ofrojnë qasje falas në panelin e plotë të kontrollit të llogarisë cPanel, ato gjithashtu ju ofrojnë ruajtje të pakufizuar të diskut, bandës së pakufizuar, si dhe një pritje të pakufizuar të domain për një çmim të përballueshëm. Shtimi i krijuesit të sitit të fuqishëm dhe të lehtë për t’u përdorur dhe tërheq, është posaçërisht i dobishëm për krijuesit e faqeve të reja dhe të papërvojë.

Mjeti cPanel që është i disponueshëm me paketat e pritura të hostmonster të hostMonster ju ofron disa karakteristika shumë të rëndësishme duke përfshirë përcjelljen e llogarisë në email, mbështetjen e sigurt të POP3 dhe IMAP, qasje të plotë në protokollin e transferimit të skedarëve, menaxhimin e domenit për domenet si dhe nënfushat, menaxher i rëndësishëm i skedarëve në internet dhe shumë më tepër.

Përveç të gjitha këtyre karakteristikave të shkëlqyera, ofruesi i përbashkët i mbajtjes së HostMonster ju ofron shumë skenare të dobishëm në internet falas me paketën tuaj të përbashkët të pritjes. Këto skenare mund të përdoren për të krijuar forume mesazhesh dhe diskutimesh, për të vendosur lista të postimeve dhe sondazhet e opinioneve, si dhe për të instaluar programe të rëndësishme dhe kornizat për faqet e internetit tuaj si WordPress, Joomla, Drupal dhe shumë më tepër.

Serverat dhe infrastruktura e përgjithshme që ofron ofruesi i pritjes së hostMonster bazohen në teknologjitë më të reja dhe më të mira të klasit botëror. Serverat garantojnë performancën në kohë dhe optimale me përdorimin e serverëve të dyfishtë të procesorit dhe dy serverave të personalizuara posaçërisht Apache. Ju gjithashtu do të keni qasje në rrjetin e ndaluar dhe monitorimin e statistikave, si dhe kopjimin e rregullt të faqeve në internet.

eHost.com

eHost nuk pranon më klientë të rinj dhe ata janë duke ndërprerë shërbimin e tyre, prandaj ne rekomandojmë JustHost si një alternativë e mirë për mbajtjen e lirë të cPanel.

ehost hosting më të mirë të lirë të cpanel

Duke qenë me çmim vetëm 2,75 dollarë në muaj, eHost është padyshim një nga ofruesit e programeve të përbashkëta të programeve të përbashkëta të programeve të lira të cPanel, të disponueshme në treg. Dhe, megjithëse paketat e përbashkëta cPanel janë të përqendruara në të qenët ekonomikë dhe të lirë, ato ende ofrojnë një mori karakteristikash dhe opsionesh të ndryshme të dobishme dhe të fuqishme për faqen tuaj të internetit. Dhe duke pasur pajtueshmëri të plotë dhe mbështetje për mjetin cPanel, ato janë padyshim një nga zgjedhjet më të mira të ofruesit që duhet të merrni parasysh për faqen tuaj të internetit..

eHost ju siguron një domain falas për faqen tuaj të internetit e cila është me të vërtetë e rëndësishme për pronarët e faqeve të internetit që janë të ngushtë me para. Jo vetëm që ky ofrues i shkëlqyeshëm i programeve të programeve të përbashkëta cPanel ofron shumë veçori të rëndësishme dhe të fuqishme që lidhen me mjetin cPanel, ato gjithashtu ofrojnë shumë zgjidhje dhe mjete që do t’ju ndihmojnë të krijoni lehtë faqen tuaj të internetit shumë të WordPress. Vegla cPanel, e çiftuar me ndërtuesin e faqeve tërheqëse dhe tërheqëse, si dhe magjistarin e ngritur në blog, e bëjnë detyrën e krijimit të uebfaqes dhe biznesit tuaj ideal një procedurë shumë e thjeshtë dhe e thjeshtë.

Dhe nëse përdorimi i mjetit cPanel së bashku me magjistarin e uebfaqes nuk ishte i lehtë dhe mjaftueshëm i thjeshtë për ju që të krijoni dhe filloni udhëtimin tuaj si administrator i faqes në internet, eHost siguron gjithashtu mijëra udhëzues të ndryshëm dhe dokumentacionin në internet që mund t’ju ndihmojnë për çdo problem që ju mund të ndeshen. Gjithashtu, mjeti cPanel ka aftësinë t’ju ndihmojë të vendosni me lehtësi dhe shpejt vendosjen e dyqanit tuaj online ose paketave të pajtimit për faqen tuaj të internetit..

Një aspekt shumë i rëndësishëm i çdo ofruesi të përbashkët të mbajtjes së cPanel që duhet të adresohet me kujdes është padyshim mbështetja e klientit. Me eHost, ju do të keni qasje të plotë 24-orëshe, 7 ditë në javë në ekipin profesional për mbështetjen e klientëve që mund t’ju ndihmojë me çdo pyetje që mund të keni për çdo çështje që mund të hasni. Ekzistojnë gjithashtu disa mësime shumë të dobishme në dispozicion për të gjithë klientët që ju udhëzojnë gjatë procesit të përdorimit të mjetit cPanel për krijimin dhe menaxhimin e faqes tuaj të internetit..

përfundim

Shpresojmë që ky artikull t’ju ndihmojë të mësoni dhe të informoheni për rëndësinë dhe dobinë e mjetit të mahnitshëm të panelit të kontrollit cPanel. Ne e dimë që zgjedhja e ofruesit të duhur të hostimit për nevojat tuaja specifike të faqes në internet mund të jetë një detyrë shumë e vështirë dhe kërkon shumë kohë, dhe shpresojmë që ky artikull të ju ndihmojë të identifikoni dhe zgjidhni një ofrues të shkëlqyeshëm të pritjes së pritjeve që përdor në mënyrë efikase mjetin cPanel.

Ofruesit e pritjeve të përbashkëta të cPanel që ne i kemi dhënë në dorë për tu shqyrtuar për ju janë zgjedhur posaçërisht bazuar në shumë kritere të ndryshme. Jo vetëm që kemi vendosur të rishikojmë disa nga paketat më të lira dhe më miqësore për ndarjen e buxhetit, të disponueshme në treg, por jemi siguruar që të gjitha ato paketa përmbajnë veçoritë, opsionet dhe mjetet më të rëndësishme dhe jetësore, të cilat do t’ju ndihmojnë më lehtë dhe shpejt krijoni dhe menaxhoni uebsajtin dhe biznesin tuaj shumë të vetë.

Pavarësisht se cili shërbim i përbashkët i cPanel hosting ju përfundoni duke zgjedhur nga lista jonë, ju nuk do të përfundoni të pendoheni për vendimin tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector