5 Ofruesit më të mirë të lirë të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar

01.06.2020
Pritja më e mirë '5 Ofruesit më të mirë të lirë të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar
0 15 мин.

më të lirë-uk-web-hosting-2019


Nëse po krijoni dyqane në Mbretërinë e Bashkuar ose doni të synoni audiencën në Mbretërinë e Bashkuar ekskluzivisht përmes faqes tuaj të internetit .co.uk, do të duhet të gjeni një ofrues të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar. Për ata që kërkojnë një host të provuar dhe të testuar në internet në Mbretërinë e Bashkuar, ne kemi mbledhur 5 ofruesit më të mirë të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar të njohur për shërbimet e tyre të besueshëm të pritjes, infrastrukturën me qendër në Mbretërinë e Bashkuar dhe mbështetjen me bazë në Mbretërinë e Bashkuar.

Por së pari, pse të shkoni në një host në Mbretërinë e Bashkuar kur çmimet mund të jenë më të ulëta në ofruesit e pritjes jashtë vendit?

Pse të konsideroni zgjedhjen e një nikoqiri në Mbretërinë e Bashkuar?

Tradicionalisht, çmimet e mbajtjes së faqeve në internet në host nga jashtë kanë qenë më të ulëta se ato të ofruesve të pritjes së MB. Megjithatë, nëse klientët tuaj të synuar janë në Mbretërinë e Bashkuar, ne ju këshillojmë të zgjidhni një host në Mbretërinë e Bashkuar, pavarësisht ofertave më të lira nga ofruesit e huaj të pritjes.

Por, para se të hedhim në detaje në lidhje me arsyen pse duhet të zgjidhni një ofrues të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar, ne ju japim listën tonë:

Kompania pritëse
Startingmimi fillestar

1GoDaddy99 2.99 / hënë
2eukhost33 3.33 / hënë
3123 reg00 1.00 / hënë
4zemër në internet66 2.66 / hënë
5web hosting uk com49 2.49 / hënë

* Disa çmime të përmendura në tabelën e mësipërme dhe në këtë faqe janë objekt i TVSH-së.

Këtu janë disa argumente pse ne mendojmë se duhet të konsideroni zgjedhjen e një hosti në Mbretërinë e Bashkuar nëse keni ndërmend të synoni një bazë të klientëve në Mbretërinë e Bashkuar:

 • Vendndodhja e serverit: me serverë të vendosur në Mbretërinë e Bashkuar ose Evropë do të shijoni lidhje më të shpejta dhe kohë më të mirë reagimi. Zgjidhni një host serverët e të cilit janë të vendosur në një pjesë tjetër të botës dhe do të merreni me lidhje më të ngadalta, të cilat mund të bëjnë ndryshimin në përvojën e përdoruesit dhe renditjen e motorëve të kërkimit;
 • Orari i shërbimit dhe mbështetja: ndërsa mbështetja 24/7 është standarde tani, orë të ndryshme të shërbimit mund të aplikohen në kanale të ndryshme mbështetëse. Tani, nëse hosti juaj në internet është i vendosur në Mbretërinë e Bashkuar ose edhe në Evropë, ju keni më pak të ngjarë të hasni dallime në zonën kohore, gjë që do të ishte rasti nëse do të zgjidhni një host të bazuar në SHBA, për shembull;
 • Mbështetje në shtëpi, anglisht folëse: përveç disponueshmërisë së mbështetjes, mbështetja në shtëpi që flet anglisht është gjithashtu e rëndësishme kur merret me çështjet e pritjes;
 • Ligjet dhe rregulloret: në varësi të aktivitetit tuaj dhe sipas kërkesave specifike të industrisë, mund të mos lejoheni të keni serverë diku tjetër, sesa në Mbretërinë e Bashkuar, nëse po përdorni një biznes në Mbretërinë e Bashkuar (p.sh. ligjet e lojërave të fatit)
 • Shërbimet e lokalizuara: përveç marrjes së mbështetjes nga stafi në Mbretërinë e Bashkuar, ju do të jeni në gjendje të bëni pagesa në paund dhe të shijoni shërbime të tjera, ose të përputheni me politika specifike për industrinë pritëse në Mbretërinë e Bashkuar.

Ndërsa mund të jetë joshëse të kërkosh një ofrues të lirë të pritjes në SHBA, mund të humbësh disa nga përfitimet që mund të shijosh duke pasur faqen tënde të pritur në një ofrues të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar.

5 Ofruesit më të mirë të Hosting në Mbretërinë e Bashkuar

Ne kemi zgjedhur të rendisim vetëm ofruesit e pritjes që janë ose bazuar në Britani të Madhe ose ofrojnë një host të specializuar për klientët në Mbretërinë e Bashkuar.

1. GoDaddy MB

Vizitoni sitin »

godaddy mirë web hosting në Mbretërinë e BashkuarGoDaddy është një gjigant që pret web dhe një nga regjistruesit e domain më të madh në botë. Ata kanë mbi 17 milion klientë dhe 6000 të punësuar në të gjithë botën, dhe menaxhojnë mbi 71 milion fusha. Vendndodhjet e tyre të serverëve janë shpërndarë nëpër Evropë, SH.B.A., Indi dhe Azi.

Që nga prilli 2017, GoDaddy ka fituar Host Europe Group, një nga hostet kryesorë të Evropës që shërben mbi 1.7 milion klientë, dhe planifikon të integrojë shërbimet e tyre në GoDaddy EMEA. HEG mirëmban objektet dhe qendrat e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani, Spanjë, Francë, Rumani dhe Bullgari.

Sa për planet e pritjes në dispozicion në GoDaddy në Mbretërinë e Bashkuar, ju do të gjeni plane të përbashkëta të pritjes duke filluar nga 2.99 £ / muaj, menaxhimi i menaxhuar i WordPress duke filluar nga 2.99 £ / muaj, VPS hosting që fillon nga 19,99 £ / muaj, dhe serverë të dedikuar duke filluar nga 55.99 £ /muaj. Ka shumë plane pritëse në secilën kategori që mburren me shumë burime, dhe ofrojnë mbështetje 24/7 në kanale të shumta mbështetëse.

GoDaddy UK gjithashtu përmbledh karakteristika të shkëlqyera me planet e tyre të pritjes si mundësia për të zgjedhur midis planeve të hostimit të Linux dhe Windows, një domain falas të përfshirë me të gjitha planet vjetore, mundësinë e zgjedhjes së niveleve të menaxhimit të serverëve, çertifikatat SSL falas dhe IP të dedikuar të ofruara me disa plane, cPanel falas, CDN falas e paravendosur në llogarinë tuaj të pritjes, si dhe mjete të tjera të sigurisë dhe performancës së sitit.

2. eUKhost.com

Vizitoni sitin »

eukhost më së miri në web hosting në Mbretërinë e BashkuareUKhost.com u themelua në 2001, dhe numëron si një nga hostet kryesorë të uebit në Mbretërinë e Bashkuar. Të dhënat e tyre janë të vendosura në Wakefield, Maidenhead dhe Nottingham dhe kompania operon jashtë Leeds, në Mbretërinë e Bashkuar. eUKhost Ltd menaxhon mbi 150,000 fusha dhe mbi 35,000 klientë.

Shërbimet e tyre të mbajtjes në internet përfshijnë plane të përbashkëta cPanel me Linux duke filluar nga 3.33 £ / muaj, planet e përbashkëta të Windows me Plesk duke filluar nga 3.33 £ / muaj. Planet e pritjes së Windows VPS fillojnë me 15,99 £ / muaj, ndërsa planet për hostimin Linux VPS fillojnë me 12.99 £ / muaj. Këto plane menaxhohen plotësisht 24/7, ofrojnë ruajtje të shpejtë të SSD, flakë procesorë Intel Xeon, domen falas, SSL falas, bandwidth të papërcaktuar, etj..

Paketat e pritjes së cloud vijnë me 100% SLA me kohë, zgjedhja e sistemit operativ, zgjedhja e panelit të kontrollit, zgjedhja e planit të monitorimit dhe zgjedhja e opsionit rezervë të largët. Mimet për pritjen e cloud fillojnë nga 38,32 £ / muaj.

eUKHost ka menaxhuar serverë të dedikuar si dhe me depozitimin SSD, shpejtësinë e portit 1Gbit, Plesk Web Pro falas, shërbimin e migracionit falas, opsionet e ruajtjes HDD ose SSD, firewall-in opsional Fortigate me parandalimin e ndërhyrjes, mbrojtjen e DDoS, mbrojtjen kundër virusit dhe heqjen e malware.

eUKhost.com është ndër ofruesit më të mirë të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar që plotësojnë nevojat e faqeve të vogla të internetit dhe faqeve të niveleve të ndërmarrjeve njësoj.

3. 123-reg.co.uk

Vizitoni sitin »

123reg më të mirë në internet në internet123 Reg është regjistruesit më të mëdhenj të domeneve në Mbretërinë e Bashkuar që pretendojnë të presin 1 në çdo 5 faqe interneti aktive të co.uk. Shërbimet e tyre të regjistrimit të domain kompletohen nga ndërtimi i faqes në internet, tregtia elektronike, siguria në internet dhe mjetet e tjera në internet. Platforma e tyre pret mbi 3 milion emra domain dhe mbi 17 milion faqe interneti.

Mimi për 123 pako të përbashkëta të pritjes së Reg fillon nga 3.49 £ / muaj. Planet e përbashkëta të pritjes vijnë me deri në 3 domene të përfshira, duke pritur nga 1 në domene të pakufizuar, hapësirë ​​në internet deri në 100 GB dhe një bandë të pakufizuar.

Pritja e optimizuar për WordPress, Joomla dhe Drupal fillon me 3.99 £ / muaj. Serverët privatë virtualë fillojnë me 9.99 / muaj me sistemin operativ Windows ose Linux, dhe panelin e kontrollit cPanel ose Plesk. 1 Serverët privatë virtualë të Regit ofrojnë qasje të plotë administrative, duke ju lejuar të ekzekutoni çdo aplikacion dhe të personalizoni mjedisin e pritjes përtej kufizimeve të mbajtjes në internet klasik.

Serverët Premium të menaxhuar me 123 Reg kosto midis 29.99 / / muaj dhe 119,99 £ / muaj. Këto plane ofrojnë një pritje të pakufizuar në sit, 100 GB për ruajtje të pakufizuar dhe trafik të pa-matur. Përfshihen SSL falas dhe IP të përkushtuar, dhe falë teknologjisë së re të grumbulluar të përdorur nga 123 Reg, ato mund të garantojnë një kohë 99,99%.

123 Reg shmang burimin e jashtëm të ndonjë prej shërbimeve të tyre, në mënyrë që gjithçka nga infrastruktura deri tek mbështetja e klientit të bazohet në MB.

4.Interneti i zemrës

Vizitoni sitin »

heartinternet më të mirë në internet web hostingHeartInternet është një markë e Host Europe Group, një kompani e lartë private në tregun Evropian. HeartInternet u themelua në vitin 2014, dhe njihet si shitësi më i madh i hosteve në Mbretërinë e Bashkuar. Shërbimet e përgjithshme të pritjes në internet, mbajtja e postës elektronike, regjistrimi i domenit dhe siguria në internet janë gjithashtu pjesë e paleta e shërbimit të HeartInternet.

Shërbimet e tyre të mbajtjes së faqeve në internet përbëhen nga Linux i bazuar në cloud dhe Windows me 5 GB në hapësirë ​​të pakufizuar në internet, 30 GB në bandë të pakufizuar mujore, instalime me një klikim të WordPress, duke filluar nga 2.99 £ / muaj.

Përdoruesit me faqet e internetit të kërkuara mund të zgjedhin planet Premium të pritjes të HeartInternet që ofrojnë burime të dedikuara dhe performancë të nivelit të serverit. Kostot për këto plane variojnë midis 29.99 / / muaj dhe 119,99 £ / muaj. Ata ofrojnë midis 50 GB hapësirë ​​në disk SSD dhe hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD, dhe ato mbështeten nga një SLA 99,99% në kohë.

Planet e pritjes së WordPress fillojnë me 9,49 £ / muaj, ndërsa planet e pritjes VPS fillojnë me 9.99 £ / muaj për një plan bazë VPS me depozitë HDD dhe 14,99 £ / muaj për një plan bazë VPS me depozitë SSD. Ka 6 plane VPS të rregullueshme në dispozicion, duke ju lejuar të zgjidhni OS tuaj, nivelin e menaxhimit të serverit, panelin e kontrollit, etj.

Serverët e përkushtuar janë të disponueshëm në konfigurimet themelore në rangun e çmimeve 69- 9 129 / / muaj. Ju keni mundësinë të shtoni më shumë burime, të shtoni certifikata SSL dhe disa shtesa të tjera si Plesk ose cPanel.

HeartInternet është një host-qendër në internet në Mbretërinë e Bashkuar me mbështetje të klientëve në shtëpi në dispozicion 24/7.

5. WebHosting.uk.com

Vizitoni sitin »

webhostingukcom web hosting më i mirë në Mbretërinë e BashkuarE themeluar në vitin 2001, Web Hosting UK (WHUK) është një nga ofruesit më të vjetër të mbarimit në internet në Mbretërinë e Bashkuar. Ato shërbejnë për një bazë klienti prej mbi 35,000, dhe ata specializohen në mbajtjen në re, në pritjen e aplikacioneve, në Windows hosting dhe në zgjidhjet e hostimit të Linux.

Planet e pritjes në cloud fillojnë me 2.49 £ / muaj, ofrojnë ruajtje të SSD, regjistrim falas të domenit me të gjitha planet vjetore, Plesk ose cPanel, rezervime ditore të jashtme dhe 99,95% garanci në kohë.

Paketat e pritjes së cloud të WordPress përmbajnë gjithashtu ruajtjen e SSD, si dhe disa shtesa dhe tema specifike të WordPress. Rezervat e përditshme, mjetet e përparuara të sigurisë, Vegla për Dokumentin e WordPress-it dhe mbështetja e ekspertëve 24/7 përfshihen gjithashtu në çdo paketë. Pricemimi fillon me vetëm 0,99 £ / muaj.

Përvec mbajtjes së optimizuar të WordPress, programe të tjera specifike që janë në dispozicion të hostimit janë hostimi Magento, i cili fillon me 12.99 £ / muaj dhe përfshin pajtueshmërinë PCI, mjedisin e personalizueshëm të serverit, zgjedhjen e Plesk Onyx ose cPanel, dhe mjete të ndryshme të sigurisë në internet.

Serverët Linux dhe Windows VPS vijnë me adresa falas IP, ruajtje SSD, bandë të pakufizuar, dhe fillojnë me 12.99 £ / muaj. Uebfaqet kritike për mision mund të zgjedhin për servera shumë të konfigurueshëm të Ndërmarrjeve që fillojnë me 25 £ / muaj.

Serverët e përkushtuar janë në dispozicion nga 69,99 £ / muaj me opsionin për të zgjedhur midis ruajtjes SSD dhe HDD; Modele CPU Intel Xeon E3, E5 ose E5 ST; Windows ose Linux OS; Paneli i kontrollit cPanel ose Plesk. Këto plane përmbajnë lidhje 1Gbit dhe disa mjete të monitorimit të sigurisë dhe serverit.

Web Hosting në Mbretërinë e Bashkuar është një shërbim premium pritës me një mori të planeve dhe karakteristikave për të përmbushur çdo kërkesë pritëse nga faqet e internetit të thjeshtë për aplikacione komplekse dhe faqet e nivelit të ndërmarrjes.

përfundim

Nëse jeni duke kërkuar të presin faqen tuaj me një host në Mbretërinë e Bashkuar, host-et e internetit të paraqitura në këtë artikull renditen më të lartat midis ofruesve të pritjeve në Mbretërinë e Bashkuar. Pritja me një host në Mbretërinë e Bashkuar do të sigurojë kohë më të mirë reagimi dhe lidhje më të shpejtë për klientët tuaj në Mbretërinë e Bashkuar, do të eliminojë çdo çështje të pajtueshmërisë specifike për industrinë tuaj dhe do t’ju lejojë të shijoni shërbime të lokalizuara.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector