5 Ofruesit më të mirë të lirë të pritjes së postës elektronike

01.06.2020
Pritja më e mirë '5 Ofruesit më të mirë të lirë të pritjes së postës elektronike
0 23 мин.

më të lirë-mail-hosting-2019


Email-i është dhe ka qenë mënyra numër një për të komunikuar dhe shpërndarë informacione në Internet për shumë vite tani. Bizneset kanë identifikuar email-et si një mjet të shkëlqyeshëm të marketingut për një kohë të gjatë tani. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që të gjithë bizneset e mundshme dhe ato fillestare dhe faqet e internetit të mësojnë se si të përfitojnë nga të gjitha fuqitë që japin email-et kur bëhet fjalë për rritjen e faqes tuaj të internetit ose të biznesit dhe të tregtojnë produktet tuaja për audiencën tuaj.

Me mbi një miliard përdorues në të gjithë botën, posta elektronike ka kapërcyer telefonin dhe çimentuar pozicionin e tij si mjeti numër një i komunikimit për përhapjen e informacionit. Dhe emaili do të mbetet në këtë pozicion për shumë vite që vijnë. Efektiviteti dhe popullariteti i postave elektronike kanë rezultuar në një kërkesë në rritje për mbajtjen e postës elektronike për të gjitha llojet e faqeve të internetit, bizneseve dhe sipërmarrësve.

Një nga arsyet kryesore pse emaili është bërë një shërbim kaq i rëndësishëm për faqet e internetit dhe bizneset është përdorimi i tij në shërbimin ndaj klientit. Emaili gjithashtu mund të dëshmohet të jetë shumë i rëndësishëm në aspektet e tjera të komunikimit, siç është marketingu dhe objektiva të tjerë. Kërkesat nga ofruesit e pritjes së postës elektronike janë rritur, me përparime teknologjike, infrastrukturë më të mirë, cilësi pa kompromis dhe pa ndërprerje të kohës janë bërë vendimtare për çdo shërbim të mbajtjes së postës elektronike..

Në këtë artikull, ne do të përpiqemi t’ju ndihmojmë të vendosni ofruesin më të mirë të mbajtjes së postës elektronike për nevojat tuaja. Ne do të shikojmë në mënyrë të veçantë planet e përbashkëta të pritjes së postave elektronike, sepse ato janë deri tani opsioni më i mirë për buxhetin tuaj. Ne do të shikojmë në disa fusha dhe karakteristika kryesore për të cilat ju duhet të informoheni kur gjykoni dhe zgjedhni ofruesin e duhur të mbajtjes së postës elektronike për faqen tuaj të internetit dhe ne gjithashtu do të shikojmë në disa plane me kujdes të përbashkët për pritjen e postave elektronike që kemi rishikuar vetëm për ju.

Si të zgjidhni një ofrues të mirë të mbajtjes së postës elektronike

Ka shumë plane të ndryshme pritjeje të disponueshme kur bëhet fjalë për mbajtjen e postës elektronike. Të gjitha ato ofrojnë aftësi themelore, si dhe disa veçori dhe mundësi të përparuara. Ka shumë për të zgjedhur, kështu që le të fillojmë duke identifikuar karakteristikat kryesore dhe fushat që ju duhet të merrni parasysh me kujdes kur zgjidhni ofruesin e duhur të pritjes së emailit për nevojat e biznesit tuaj ose të biznesit.

Nëse buxheti juaj për mbajtjen e postës elektronike është i hollë ose nëse thjesht po filloni rrugën për ndërtimin e një uebsajti ose biznesi të suksesshëm, planet e lira të hostimit me email të lirë janë padyshim mënyra për të vazhduar. Këto plane të përbashkëta janë në gjendje të ofrojnë shërbim të mirë me cilësi të shkëlqyeshme duke ndarë burimet e një serveri për shumë klientë të ndryshëm. Ata janë opsioni më me kosto efektive, megjithatë, nëse faqja e internetit ose biznesi juaj rritet mjaftueshëm dhe këto plane të shkatërruara nuk mund të ofrojnë nevojat tuaja të zgjeruara të postës elektronike, do t’ju duhet të shikoni dhe azhurnoni planin tuaj të pritjes së postës elektronike në një paketë më të përparuar dhe më të shtrenjtë.

Tipari numër një që dëshironi të prisni nga ofruesi juaj i emailit për pritjen e postës elektronike është të keni një opsion të personalizueshëm të adresës së emailit që mund të ndryshohet në domenin tuaj. Pasja e domenit tuaj në adresën tuaj të emailit rrit legjitimitetin dhe pamjen profesionale të faqes tuaj të internetit ose biznesit. Një karakteristikë tjetër e rëndësishme që duhet të prisni nga ofruesi juaj i emailit për pritjen e emailit është ofrimi i aftësive të postave elektronike të bazuara në internet. Kjo ju ndihmon të jeni në gjendje të kontrolloni postën elektronike kudo ku jeni në botë.

Përcjellja e postës elektronike

Përcjellja e postës elektronike është një karakteristikë shumë e rëndësishme dhe shumë e dobishme për të cilën duhet të jeni në gjendje ta shfrytëzoni. Gjatë qëndrimit tuaj si një uebfaqe ose pronar biznesi, me siguri do të krijoni më shumë se një adresë emaili për nevojat tuaja. Përcjellja e postës elektronike është një mjet shumë i rëndësishëm që ju lejon të ridrejtoni automatikisht email nga një adresë në tjetrën.

Autoresponder

Një mjet paksa i ndryshëm, por po aq jetësor që duhet të prisni nga ofruesi juaj i emailit për hosting është një Autoresponder. Këto mjete përgjigjeje ju lejojnë të përgjigjeni automatikisht në emailet e dërguara për ju me një përgjigje të paracaktuar. Kjo është veçanërisht e dobishme nëse faqja e internetit ose sistemi juaj ka një proces regjistrimi dhe me siguri do të keni nevojë për një mjet autoresponder që të jetë në gjendje të verifikojë adresat e postës elektronike të regjistruesve tuaj..

Filter spam

Spam do të jetë një problem i madh sa herë që përdorni adresa të postës elektronike. Rekomandohet shumë të merrni masa dhe mjete anti-spam në konsideratë me shumë kujdes kur jeni duke zgjedhur ofruesin tuaj të pritjes së postës elektronike. Mjetet anti-spam janë të domosdoshëm, por filtrat spam të përshtatshëm janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të zvogëluar sasinë e spamit të dorëzuar në adresën tuaj të emailit.

Shumë adware, malware dhe viruse të ndryshme dërgohen përmes postës elektronike. Viruset dhe trojanët më të përhapur janë përhapur në të gjithë botën me ndihmën e postës elektronike. Kjo është arsyeja pse është me rëndësi shumë të lartë për ofruesin tuaj të postës elektronike që të keni kontrollimin e viruseve dhe mjetet dhe veçoritë e heqjes së virusit. Shikoni për ofruesit e pritjes së postës elektronike që kanë skanime automatike të virusit.

Tani që jeni njohur me aspektet më të rëndësishme që ju duhet të merrni parasysh kur jeni duke zgjedhur një ofrues të emailit për hosting, është koha të shikoni disa nga ofruesit më të mirë të pritjes së postës elektronike që ne kemi krijuar në mënyrë specifike për ju për shkak të besueshmërisë së tyre , përballueshmërinë dhe cilësinë.

iPage

Vizitoni mikpritësin »

iPageDuke filluar me vetëm 1.99 dollarë në muaj, iPage arrin të sigurojë një nga shërbimet më të lira të pritjes së postës elektronike pa i shkurtuar karakteristikat dhe opsionet që ofron. Disa nga karakteristikat thelbësore që iPage duhet t’i ofrojë secilit dhe çdo klient është një hapësirë ​​e pakufizuar në disk, e cila është shumë e rëndësishme për pritjen e postës elektronike, si dhe për një gjerësi të pakufizuar dhe pa kufi në sasinë e emrave të ndryshëm të domain që mund të përdoren. Ekzistojnë gjithashtu të dhëna të pakufizuara MySQL në dispozicion.

Ju do të jeni në gjendje të monitoroni me lehtësi aktivitetet e faqes tuaj në internet dhe emailin me ndihmën e mjeteve të rëndësishme si menaxherët e skedarëve, menaxherët e transferimit të të dhënave FTP, programin automatik të kopjimit, si dhe monitorët e përdorimit që ju ndihmojnë të gjurmoni gjerësinë tuaj të bandës, si dhe përdorimin e diskut. iPage ka një nga infrastrukturat më të mira të krijuara të pritjes dhe që u lejon atyre të garantojnë kohën e pandërprerë, shpejtësi të madhe dhe besueshmëri.

Kur bëhet fjalë për tiparet më të rëndësishme për dërgimin dhe pranimin e postës, iPage ju siguron një adresë të personalizueshme të postës elektronike që mund të vendosni për t’u përdorur me faqen tuaj të internetit ose fushën e biznesit tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni programin WebMail që do t’ju japë aftësi të shkëlqyeshme të bazuar në ueb për të kontrolluar emailet pa marrë parasysh se ku jeni vendosur në botë.

iPage gjithashtu duhet të ofrojë mjete autoresponder, si dhe mundësi dërgimi me email. Do të jeni plotësisht në gjendje të vendosni lehtësisht dhe shpejt përcjelljen e postës elektronike që mund të dërgojë automatikisht emailin e dërguar nga një adresë emaili në një adresë tjetër të postës elektronike që posedoni. Autoresponderi do t’ju ndihmojë të përgjigjeni automatikisht ndaj llojeve të caktuara të postës elektronike me një përgjigje të paracaktuar.

Aspekti i fundit që e bën këtë ofrues të veçantë të hostimit të postës elektronike një zgjedhje e shkëlqyeshme për t’u marrë parasysh kur zgjedh një ofrues hosting email për nevojat tuaja, është mbështetja e klientit. iPage ofron mbështetje profesionale 24/7 të klientit që mund të arrihet përmes telefonit ose bisedës. Ekziston gjithashtu një qendër e detajuar e ndihmës, si dhe një sistem biletash. Për fillestarët, ekzistojnë mësime video shumë të dobishme që mund të informojnë dhe t’ju mësojnë për shumë karakteristika dhe mjete që ofron ky shërbim i veçantë për mbajtjen e postës elektronike..

Lopë e trashë

Vizitoni mikpritësin »

Lopë e trashëFatCow është një tjetër ofrues i shkëlqyeshëm për pritjen e postës elektronike që ofron disa tipare të rëndësishme për mbajtjen e postës elektronike, si dhe disa veçori dhe aftësi unike që ofruesit e tjerë nuk do të jenë në gjendje të përputhen. Ju do të jeni në gjendje të krijoni sa më shumë kuti postare POP dhe IMAP sa të doni ose keni nevojë, gjë që praktikisht ju lejon të keni adresa të pakufizuara të postës elektronike. Do të keni gjithashtu një domain falas të disponueshëm për ju për vitin e parë të paketës së pritjes.

Ky ofrues i shkëlqyeshëm për pritjen e postës elektronike gjithashtu ju lejon të keni hapësirë ​​të pakufizuar në disk e cila mund të jetë shumë e dobishme kur përdorni shumë adresa të ndryshme emaili. Do të keni gjithashtu akses në mjetet që ju lejojnë të menaxhoni dhe monitoroni skedarët dhe postat elektronike shpejt dhe me lehtësi.

Nuk ka absolutisht asnjë kufi në gjerësinë e brezit me ofruesin e emailit FatCow për hosting dhe infrastruktura e tyre e fuqishme dhe moderne është ndërtuar për të mbështetur edhe sasi të mëdha trafiku në serverët e saj. Planet e përbashkëta të pritjes për të cilat ne jemi më të interesuar në këtë artikull përdorim një arkitekturë të përbashkët në mënyrë që të sigurojmë sasinë më të madhe të pritjes për klientët e saj duke mbajtur edhe çmimet e përballueshme.

Kjo do të thotë, sidoqoftë, nëse biznesi juaj ose faqja e internetit rriten mjaftueshëm dhe emaili juaj ka nevojë të tejkalojë aftësitë e planeve të përbashkëta të pritjes së pritjes, do t’ju duhet të shikoni disa pako më të avancuara të pritjes si pritja e serverit privat virtual ose serveri i dedikuar i serverit.

Për më tepër, FatCow u siguron të gjithë klientëve të tyre një klient WebMail në mënyrë që t’ju qasen në email, si dhe një mjet të avancuar dhe të fuqishëm të filtrimit të spamit dhe një mjet për menaxhimin e një gazete që ju lejon të krijoni një gazetë në faqen tuaj të internetit që mund të jetë e dobishme kur ndërtoni audiencën tuaj dhe ndërtimin e listave tuaja personale.

Përveç 24/7 mbështetje profesionale të klientit që është në dispozicion për çdo klient për të përdorur, ekziston një bibliotekë gjithëpërfshirëse FAQ, si dhe shumë mësime informuese hap pas hapi që mund t’ju mësojnë për krijimin e faqes tuaj të internetit, email-it ose çfarëdo tjetër që ju nevojitet. ndihmë me atë është e rëndësishme për mbajtjen në internet dhe postën elektronike.

JustHost

Vizitoni mikpritësin »

justhostEdhe pse JustHost është pak i kushtueshëm kur krahasohet me ofruesit e tjerë të përbashkët të pritjes së postës elektronike me çmimin e tij prej 3,95 $ në muaj, ai ekuilibron me konkursin duke ofruar ton karakteristika të shkëlqyera dhe disa aftësi unike që konkurrenca nuk mund të përputhet.

Me planin e përbashkët të pritjes së JustHost, ju do të keni pritje të pakufizuar domain dhe hapësirë ​​të pakufizuar në disk. Ju gjithashtu do të keni mundësinë për të vendosur emra domenesh ndërkombëtarë, si dhe të keni akses të plotë në tre klientë të ndryshëm të WebMail që ju lejojnë të hyni në llogaritë tuaja të postës elektronike kudo që të jeni në botë.

Llogaritë tuaja të postës elektronike do të sigurohen nga siguria POP3 si dhe IMAP i Sigurt. Ju do të jeni në gjendje të vendosni përcjellje në ndonjë prej llogarive tuaja të postës elektronike dhe madje të vendosni domene shtesë dhe të parkuar, si dhe nënfusha për adresat tuaja të postës elektronike. Të gjitha këto karakteristika mund të arrihen lehtësisht dhe shpejt përmes panelit të fuqishëm të kontrollit të llogarisë cPanel.

Për t’ju mbrojtur nga masazhet spam bezdisëse dhe potencialisht të dëmshme, do të keni qasje në programin Spam Assassin. Infrastruktura në të cilën janë ndërtuar shërbimet e pritjes JustHost janë me të vërtetë të klasit botëror. Kohëzgjatja pa ndalje është e garantuar dhe gjithashtu mund të keni monitorim të plotë të rrjetit pa ndalje për faqet e internetit dhe adresat e postës elektronike. Nëse ju nevojitet, mund të bëni gjithashtu kopje rezervë automatike.

Bluehost

Vizitoni mikpritësin »

BluehostBlueHost është një nga ofruesit e hosteve më të mëdhenj dhe më të besueshëm në treg. Paketat e përbashkëta të pritjes që ky ofrues i veçantë i pritjes duhet të ofrojë janë mjaft të lira dhe ofrojnë shumë karakteristika dhe mjete të mëdha dhe të fuqishme që mund t’ju ndihmojnë në uebfaqen tuaj dhe menaxhimin e postës elektronike..

Edhe me paketat më themelore të pritjes së përbashkët, do të keni akses në bandë të pakufizuar, llogari të pakufizuara të postave elektronike të disponueshme për t’u krijuar, si dhe qasje në deri në 5 domena të parkuar dhe deri në 25 nën-domain që mund të përdorni. Adresat tuaja të postës elektronike do të mbeten të sigurta dhe të sigurta me ndihmën e Secure POP3 dhe aftësive të Sigurt IMAP.

Disa nga veçoritë e përparuara të disponueshme në të gjitha paketat e përbashkëta të pritjes të ofruara nga BlueHost janë mbështetja për përcjelljen e emailit që ju jep kontroll të plotë mbi mënyrën e përcaktimit të rregullave të përcjelljes së postës elektronike. Për më tepër, ju gjithashtu mund të vendosni filtra të llogarisë, si dhe përgjigje automatike për adresat tuaja të postës elektronike.

Ju gjithashtu do të keni qasje në mbrojtjen e spamit dhe kontrollet dhe aksesin për llogaritë unike të përdoruesit. Për siguri dhe besueshmëri të mëtutjeshme, ky ofrues i veçantë i hostimit bën kopje rezervë automatike të përditshme, kështu që ju do të keni aftësinë në çdo kohë të rivendosni një kopje rezervë të mëparshme në rast se përfundoni duke vidhosur diçka.

Avantazhi më i madh i planeve të përbashkëta të pritjes së BlueHost është tipari i shkëlqyeshëm i mbrojtjes së burimeve. Kjo karakteristikë e mahnitshme njeh klientët pritës që përdorin gjerësinë e bandës së tepërt ose burimet e tjera të serverit, dhe në vend që të shkurtojnë pritjen e programeve të tyre, ai përsëri i cakton në serverë të veçantë të izoluar në mënyrë që të mos ulin performancën dhe cilësinë e shërbimit për përdoruesit e tjerë që ndajnë serverin.

Mbështetja e klientit BlueHost është shumë profesionale, e dobishme dhe e disponueshme 24/7 përmes telefonit, bisedës, postës elektronike ose biletave. Karakteristikat shtesë të dobishme përfshijnë shkallëzimin teknologjik që përshtatet me faqen tuaj të internetit dhe nevojat e postës elektronike pasi ato evoluojnë dhe rritin një mjet profesional të zgjeruar cPanel që përmban mjete dhe mundësi shtesë për t’ju ndihmuar të menaxhoni emailin tuaj, faqen e internetit, domenet dhe më shumë.

Pritja për lëvizje

Vizitoni mikpritësin »

pritje për lëvizjePërveç ofrimit të një shofer falas SSD dhe një domain falas për të gjithë klientët e tyre, plani i pritjes së përbashkët i InMotion gjithashtu ofron rezervë falas të të dhënave dhe një qasje të sigurtë të postës elektronike IMAP që ju lejon të përdorni dhe sinkronizoni emailin tuaj nëpër pajisje të ndryshme kudo që të jeni. Ekziston gjithashtu një integrim i plotë i aplikacioneve Google, si dhe kopje rezervë të të dhënave plotësisht falas në dispozicion për çdo klient.

Me InMotion, ju do të keni një numër të pakufizuar të llogarive të disponueshme me email, si dhe hapësirë ​​të pakufizuar në disk, ruajtje të postës elektronike dhe transferime mujore. Kjo i lejon këtij ofruesi të shkëlqyeshëm të përshtatshëm të përshtatet me nevojat e çdo klienti që kërkon host të gjerë të postës elektronike.

Do të keni akses në 6 domene të parkuar, si dhe 25 nën-domenë të disponueshëm që mund të përdorni me paketën e përbashkët të pritjes që ofron InMotion. Adresat tuaja të postës elektronike do të jenë plotësisht të sigurta me programin e postës elektronike SPAM Safe. InMotion gjithashtu vendos adresat e postës elektronike me platformën IMAP duke ju lejuar juve të përdorni dhe sinkronizoni adresat tuaja të postës elektronike përmes platformave dhe pajisjeve të ndryshme.

Ekipi profesional për mbështetjen e klientëve është në dispozicion për ju 24/7 përmes telefonit ose bisedës. Ekziston gjithashtu një garanci e kthimit të parave 90 ditë në rast se InMotion nuk siguron atë që premton. Më në fund, ekziston një mbrojtje e gjerë dhe profesionale e malware në dispozicion për të gjitha adresat e postës elektronike.

përfundim

Zgjedhja e paketës së duhur të përbashkët të pritjes së postës elektronike që është e përshtatshme për ju mund të jetë një detyrë shumë e gjatë dhe e ndërlikuar. Kjo është kryesisht për shkak të numrit të madh të ofruesve të pritjes që janë duke garuar në një fushë mjaft të ngopur. Ata të gjithë do të ofrojnë paketa të ndryshme dhe të ndryshme me mjete, opsione dhe çmime të ndryshme.

Shpresojmë që kemi arritur me sukses t’ju informojmë për aspektet më të rëndësishme që ju duhet të merrni në konsideratë të kujdesshme kur zgjidhni ofruesin e përbashkët të pritjes së postës elektronike që do të jetë në gjendje të përmbushë nevojat tuaja për mbajtjen e postës elektronike..

Ne gjithashtu kemi shikuar me kujdes nëpër shumë ofrues të ndryshëm të pritjes së postës elektronike në mënyrë që të gjeni ato më të mirat absolute për ju. Këta ofrues të pritjes janë gjykuar mbi efikasitetin, besueshmërinë, çmimin dhe tiparet që ata kanë për të ofruar. Të gjithë ata do të jenë mjaft të lirë dhe një mundësi e shkëlqyeshme e buxhetit për shkak të aftësive të përbashkëta të pritjes. Disa do të jenë më të shtrenjta, por ata do të duhet të ofrojnë disa mjete dhe veçori të përparuara për t’i përdorur.

Shpresojmë që ky artikull të jetë i dobishëm dhe ju garantojmë se cilido qoftë ofruesi i përbashkët i postës elektronike që përfundoni të zgjidhni nga kjo listë, nuk do të pendoheni për vendimin tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector