5 Ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në internet për zhvilluesit

01.06.2020
Pritja më e mirë '5 Ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në internet për zhvilluesit
0 19 мин.

mirë-hosting-zhvilluesve


Si një zhvillues ju doni të ndërtoni uebfaqe të shkëlqyera, të përgjegjshme dhe të sigurta. Aftësitë tuaja të kodimit janë gjëja më e rëndësishme, por gjithashtu duhet të siguroheni që faqet e internetit tuaj të bazohen në një themel të fortë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zgjidhni një host të mirë.

Nëse faqja juaj e internetit do të jetë e mesme ose e madhe, do t’ju duhet diçka më e mirë sesa pritja e përbashkët. Pritja e përbashkët është e mirë për faqet e internetit ose blogjet më themelorë, por gjithçka më e madhe se kjo do të ndikojë seriozisht në performancën. Do t’ju duhet më shumë fuqi. Opsioni premium është një server i dedikuar, por, në shumicën e rasteve që do të jetë jo vetëm i shtrenjtë, por edhe shumë, ju me siguri nuk do të përdorni për të gjithë atë fuqi. Dhe pasi që ka shumë të ngjarë të keni një buxhet, do t’ju duhet një zgjidhje e mesme, dhe kjo është pritja VPS.

VPS hosting ju jep më të mirën nga të dy botët. Farshtë shumë më e fuqishme sesa pritja e përbashkët, pasi nuk keni kaq shumë përdorues të tjerë për të vjedhur lidhjen tuaj. Por, është shumë më lirë se çdo server i dedikuar. Kjo është arsyeja pse mbajtja e VPS është opsioni më i mirë për shumicën e zhvilluesve.

Në këtë artikull ne do të shpjegojmë cilat janë atributet kryesore të një plani të mirë të mbajtjes në VPS. Pas kësaj, ne do t’ju japim shembuj të ofruesve të pritjes që ne mendojmë se janë më të mirët në biznes. Deri në fund të këtij artikulli, do të dini se si të zgjidhni një host për faqen tuaj të internetit.

Kompania pritëse
Pricemimi i Promo

1pritja e lëvizjes për zhvilluesit e uebit19,99 $ / muaj
2pritja më e mirë bluehost për zhvillimin e wordpress19,99 $ / muaj
3hostgator më i miri për zhvilluesit e faqeve në internet29,95 $ / muaj
4interserver pritja më e mirë për programuesit6,00 dollarë / muaj
5greengeeks pritja më e mirë për programuesit e kompjuterave39,95 $ / muaj

Tofarë duhet të kërkoni kur zgjedhni një plan VPS?

Plando plan hosting VPS duhet të plotësojë disa kritere, të cilat përfshijnë:

 • Shpejtësia dhe besueshmëria – ju doni të ndërtoni faqe që janë të shpejta dhe të përgjegjshme. Dhe ju dëshironi që ata të jenë lart gjatë gjithë kohës. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zgjidhni një host me reputacion të madh për shpejtësinë dhe rekord të shkëlqyeshëm.
 • Mimi dhe veçoritë – kjo është e lehtë për tu vendosur. Së pari, shikoni buxhetin tuaj. Do t’ju japë një ide për atë që është shumë, kështu që ju mund të përjashtoni planet e pritjes që janë shumë të shtrenjta për projektin tuaj. Por jo gjithmonë kërko opsionin më të lirë, bëhu më i zgjuar se kaq. Gjithmonë është e këndshme të kurseni para ose t’i përdorni në diçka më të dukshme, por pritja është themeli i çdo faqe në internet, është shumë e rëndësishme. Planet më të shtrenjta ju sjellin më shumë karakteristika dhe mjete, kështu që ju mund të ndërtoni një faqe në internet më të mirë.
 • Siguria dhe mbështetja – Ndërtimi i uebfaqeve të sigurta është thelbësore. Ju nuk dëshironi që reputacioni juaj të vuajë, dhe nëse faqja juaj e internetit është e pasigurt. Kjo është arsyeja pse ju duhet një host që ka një qendër të shkëlqyer të të dhënave. Ju gjithashtu dëshironi që ata të kenë një ekip të shkëlqyeshëm mbështetës, sepse nuk e dini kur do t’ju duhet ndihmë. Dhe pasi planet VPS kanë nevojë për mirëmbajtje, do të ishte ideale nëse mund të gjeni një plan që përfshin mirëmbajtjen e serverit.

Një nga ndryshimet kryesore midis një plani të përbashkët dhe një VPS është që ju të merrni për të zgjedhur pajisjen tuaj personale. Plando plan VPS ju jep hapësirë ​​CPU, RAM, SSD, dhe sasia e të gjitha këtyre është ndryshimi kryesor midis planeve. Natyrisht, ju dëshironi sa më shumë fuqi që të jetë e mundur, por kjo gjithashtu vjen me një çmim çmimi, kështu që zgjidhni me mençuri. Nuk ka nevojë të mbivlerësoni uebfaqen tuaj, sepse gjithmonë mund të azhurnoni më vonë, nëse e shihni planin tuaj të zgjedhur të pamjaftueshëm.

Ofruesit më të mirë të strehimit për zhvilluesit

1. Pritja për lëvizje

InMotion-best-profesional-hosting-zhvilluesit

Pritja për lëvizje

InMotion është një kompani nga SH.B.A. që është në biznesin pritës që nga viti 2001, kështu që ju mund ta konsideroni atë një veteran. Gjatë gjithë këtyre viteve ishte i njohur për stabilitetin, sigurinë dhe shpejtësinë e tij.

InMotion ka dy qendra të mëdha të të dhënave dhe të dyja ato janë arti. Ata investojnë miliona dollarë çdo vit në teknologjinë e tyre, duke e rinovuar atë vetëm me përbërësit e fundit nga prodhuesit e markave të mëdha. Kjo po tregon rezultate; faqet e internetit të pritura në InMotion funksionojnë deri në 40% më shpejt se sa konkurrenca. Ajo gjithashtu tregon në 99.99% kohën e garantuar.

InMotion ka shumë mjete të dobishme për zhvilluesit. Ata mbështesin shumë shkrime dhe gjuhë: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python dhe Ruby on Rails. Ata gjithashtu mbështesin bazat e të dhënave MySQL, PostgreSQL dhe SQLite. InMotion gjithashtu ka qasje në SSH. Opsionet e tyre të thjeshta të instalimit përfshijnë shumë platforma të njohura, të tilla si b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress dhe SSL.

InMotion gjithashtu ka një politikë të madhe, pa rezerva. Kjo është e mahnitshme pasi që shumë ofrues të pritjes e ngarkojnë këtë shumë. Ata do ta bëjnë këtë automatikisht, deri në 10 GB në madhësi. Por, nëse ju pëlqen të bëni kopje rezervë vetë, ata do t’ju japin mjetet e nevojshme.

InMotion ofron 6 plane VPS, duke filluar nga 19,99 $ deri në 64,99 dollarë në muaj. Të gjitha planet e VPS kanë fusha, faqe interneti dhe postë elektronike të pakufizuara. Gjithashtu, të gjithë kanë hapësirë ​​të lirë për SSD, kështu që faqja juaj do të funksionojë me shpejtësi të lartë. Të gjitha planet VPS janë shumë të fuqishme në krahasim me pritjen e përbashkët; këto janë perfekte për zhvilluesit. Edhe plani më i lirë i VPS është mjaft i fortë; me 4 GB RAM, 75 GB ruajtje, 4 TB bandwidth dhe 3 adresa IP në dispozicion, ai mund të presë shumicën e faqeve të internetit. Ju mund të azhurnoni planin tuaj në çdo kohë.

Ekipi mbështetës InMotion është një nga më të mirët në biznes. Lehtë për tu arritur 24/7, ato do t’ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht. Ata madje do të ofrojnë një migracion falas të faqeve te serverët e tyre.

InMotion është një ofrues unik i pritjes. Të sigurt në cilësinë e tyre, InMotion ofron një garanci bujare të kthimit të parave 90-ditore.

2. BlueHost

Bluehost-best-VPS-planet-web-zhvilluesve

Bluehost

Nëse faqja juaj e internetit ka ndonjë lidhje me WordPress, merrni BlueHost. Isshtë kompania numër një që pret nga WordPress për shumë vite. BlueHost është i sigurt, i qëndrueshëm dhe i shpejtë, kështu që edhe nëse nuk përdorni WordPress, prapë duhet ta konsideroni atë si ofruesin tuaj të pritjes.

Kompania BlueHost bën gjithçka 100% në shtëpi. Kjo siguron që gjithçka është nën kontroll dhe siguron cilësi të vazhdueshme. Ata përdorin lidhjet e tyre me fibra dhe serverët Linux funksionojnë me porosi. E gjithë kjo rezulton në një kohë 99,99%, e garantuar.

Ndërtimi i uebfaqeve të sigurta është i rëndësishëm, dhe BlueHost është i njohur për sigurinë e tij. Ata do t’i mbajnë faqet e internetit tuaj të mbrojtura nga të gjitha kërcënimet e Internetit modern, siç janë spam dhe sulmet DDOS.

Për zhvilluesit, BlueHost ka shumë për të ofruar: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, dhe SSL), shumë skripta dhe gjuhë të mbështetura (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Bazat e të dhënave Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin dhe MySQL.

Ata kanë 4 plane VPS të mrekullueshme, duke filluar nga 19,99 $ në muaj në 59,99 dollarë në muaj. Kur shikoni çmimet e tyre, mund të thoni se BlueHost është miqësor me buxhetin. Por mos u mashtroni nga çmimet e tyre të ulëta, planet e BlueHost kanë mjaft për të ofruar. Plani i tyre më i lirë VPS, i quajtur Standard ju jep 2 bërthamë, 2 GB RAM, 30 GB ruajtje SSD dhe bandë të pakufizuar. Një gjë e shkëlqyeshme në lidhje me BlueHost është se ai bën mirëmbajtjen e serverit për ju, kështu që ju keni një gjë më pak për t’u shqetësuar.

Mbështetja BlueHost është e mrekullueshme. Ju mund t’i arrini ato 24/7 me postë elektronike, telefon, dhe chat, dhe duke përdorur bazën e njohurive të gjera. Ekipi i tyre inxhinier i bazuar në shtëpi do t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja profesionalisht. BlueHost ka një uebfaqe të mirë gjithashtu ku mund të gjeni mësime të dobishme dhe video si.

Të interesuar për BlueHost? Provoni, ata ofrojnë një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

3. HostGator

Hostgator-i besueshëm-web-host-zhvilluesve

Hostgator

HostGator është një nga ofruesit më të mëdhenj të pritjes në botë. Ajo pret më shumë se 9 milion fusha me sukses. Pra, nëse nuk ju pëlqen të rrezikoni, dhe dëshironi një host të besueshëm që ka dëshmuar reputacionin e tij ndër vite, zgjidhni HostGator.

Meqenëse pret kaq shumë domene, HostGator duhej të sigurohej që serverët e tyre janë të sigurt, dhe se ata funksionojnë gjatë gjithë kohës, pasi ata kanë një reputacion për t’i mbajtur. Dhe ata bënë ashtu. Qendra e tyre e madhe e të dhënave monitorohet 24/7, dhe ka të instaluar sistemet më të fundit rezervë të energjisë dhe zbulimin e zjarrit. Kjo sigurohet që ata mbajnë një kohë të garantuar 99.9%, dhe ato ofrojnë një burim RSS të statusit të serverit, në mënyrë që të mund ta shihni vetë.

HostGator mbështet skriptet dhe gjuhët popullore duke përfshirë: ASP, PHP, Python dhe Ruby. Ata gjithashtu ofrojnë instalime të thjeshta për Drupal, Joomla, Magneto dhe WordPress. Ata mbështesin bazat e të dhënave PHPMyAdmin dhe MySQL, kështu që të gjitha gjuhët kryesore, platformat dhe bazat e të dhënave janë të përfshira.

HostGator është i njohur për çmimet e tij të arsyeshme, dhe planet e VPS nuk janë të ndryshme. Ata kanë 3 plane, duke filluar nga 29,95 $ / muaj në 49,95 $ / muaj. Meqenëse gjithmonë mund të azhurnoni më vonë, ju sugjerojmë të filloni me planin e tyre më të lirë, Snappy. Mund të jetë e lirë, por paketon një grusht. Për 29,95 $ / muaj ju merrni 2 bërthama, 2 GB RAM, hapësirë ​​SSD 120 GB, dhe gjerësia e brezit 1.5 TB.

HostGator ka mbështetje të mirë dhe një faqe në internet të shkëlqyeshme. Ekipi i tyre shumë i trajnuar mund të arrihet 24/7 dhe do të zgjidhë shumicën e problemeve tuaja. Dhe, nëse ju pëlqen të kërkoni vetë përgjigje, do të kënaqeni të shikoni forume të tyre të gjalla.

Ju nuk do të gaboni me HostGator, është gati për një kohë dhe ka fituar besimin e 9 milion fushave. Nëse vendosni ta provoni, do të mbroheni me një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh.

4. InterServer

interserver-lirë-vps-hosting-zhvilluesit

InterServer

InterServer ka qenë rreth që nga viti 1999. Dhe që nga fillimi, ata i mbanin të gjithë menaxherët e tyre bazë. Kjo dëshmon forcën e InterServer, pasi është në gjendje të rritet dhe të mbajë të gjithë punonjësit kryesorë. Dhe kjo tregon një histori për etikën e biznesit të tyre. Këto etikë tregojnë edhe në politikën e tyre të ndershme. Me InterServer, ju nuk do të shihni ndonjë klauzolë të fshehur ose kontrata të gjata dhe të padrejta me tarifa të shtrenjta të daljes. Ju thjesht do të merrni atë që paguani.

InterServer ka krijuar me porosi të dhënat e veta nga toka lart. Ata vendosin një embargo në komponentët e nivelit të desktopit dhe përdorin vetëm teknologji të nivelit të lartë. Kjo u lejon atyre të garantojnë 99,99% në kohën e duhur.

Ekipi mbështetës InterServer është një nga më të mirët në industri. Ata janë shumë të trajnuar, dhe madje stafi i tyre kryesor përgjigjet në telefon nëse është e nevojshme. Ju mund të prisni që ata të zgjidhin çdo problem në asnjë kohë fare. Ata gjithashtu do t’ju ofrojnë një migrim falas nga hostet e tjerë, dhe me Sigurimin e tyre të Brendshëm, ju faqja do të jetë e disponueshme menjëherë.

InterServer mbështet të gjitha skriptet dhe gjuhët kryesore (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby në shina), dhe siguron instalim të lehtë për shumë shërbime (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Ai mbështet bazat e të dhënave PHPMyAdmin dhe MySQL dhe panelet e kontrollit Cpanel, Plesk dhe WHM.

Seksioni VPS i faqes së tyre të internetit është me të vërtetë unik. Do të gjeni sa më shumë 32 plane Windows / Linux VPS, duke filluar nga vetëm 6 $ / muaj deri në 96 $ / muaj. Kjo do të thotë që ju mund të gjeni një plan VPS që plotëson nevojat e çdo faqeje interneti dhe i përshtatet çdo buxheti. Planet ndryshojnë në fuqi; numri i bërthamave, sasia e hapësirës RAM dhe SSD, shuma maksimale e transferimeve mujore të të dhënave.

Nëse jeni duke kërkuar për shumëllojshmëri, dhe dëshironi një plan VPS me porosi, InterServer është për ju. Provoni një nga planet e tyre vetë, ata ofrojnë një garanci të kthimit të parave 30 ditë.

5. GreenGeeks

greengeeks-quality-hosting-web-zhvilluesve

GreenGeeks

Nëse faqja juaj ka ndonjë lidhje me mjedisin ose ekologjinë, duhet ta presë atë në GreenGeeks! Ky ofrues i pritjes po vendos përsëri në rrjet tri herë më shumë energji që ata përdorin. Dhe ata po e rikthejnë duke blerë pikat e energjisë së erës! Pra, ata janë me të vërtetë Jeshile.

Por GreenGeeks nuk kujdeset vetëm për planetin tonë; ata kujdesen edhe për klientët e tyre. Serverët e tyre mirëmbajnë 99.9% në kohë, me kthim të parave të garantuara. Gjithashtu, ata kujdesen për sigurinë. GreenGeeks ofron të gjitha mjetet moderne për të mbajtur të paprekur faqen tuaj të internetit. Këto përfshijnë zbulimin e forcës brutale, Spam Assassin, serverin e sigurt SSL, skanimin e sigurisë në kohë reale dhe mbrojtjen e fjalëkalimit. GreenGeeks gjithashtu bën kopje rezervë të natës, kështu që të dhënat tuaja do të jenë jashtëzakonisht të sigurta.

GreenGeeks mbështet gjuhët Django, Perl, PHP, Python dhe Ruby on Rails. Ata gjithashtu kanë instalim të shpejtë për b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress dhe SSL. Kjo do t’ju ​​kursejë shumë kohë. PHPMyAdmin dhe MySQL janë bazat e të dhënave që mbështesin.

GreenGeeks ka 4 plane të ndryshme VPS, duke filluar nga 39,95 $ në 159,95 $ në muaj. Ata të gjithë janë të bazuar në katër baza, por specifikimet e mbetura janë të ndryshme. Ne ju rekomandojmë paketën 59,95 $. Përveç 4 bërthamave, ai përfshin, 2 GB RAM, 50 GB depozitim SSD dhe 1500 GB bandwidth.

GreenGeeks ka një ekip premium mbështetës. Ato janë në dispozicion 24/7, dhe ju mund t’i arrini ato përmes telefonit, bisedës live ose bazës së njohurive. Gjithashtu, nëse faqja juaj tashmë është e pritur në një server tjetër, ata do të ofrojnë ta migrojnë atë falas. Dhe nuk është e nevojshme të shqetësoheni për mirëmbajtjen e serverit, pasi ata do ta bëjnë këtë për ju. Ne përmendëm tashmë kopjet rezervë të natës.

Me politikën e saj eko-miqësore, GreenGeeks është diçka e veçantë. Qendrat e të dhënave kullojnë sasi të mëdha energjie, dhe GreenGeeks po bën çmos për ta zbutur atë. Edhe ju duhet të jeni të vetëdijshëm për mjedisin, dhe ne ju ftojmë të provoni GreenGeeks, nuk do të zhgënjeheni. Ju jeni gjithashtu pa rrezik, pasi ato ofrojnë një garanci të kthimit të parave 30 ditë.

përfundim

Industria e web-hosting ka shumë për të ofruar. Në këtë artikull ne ju kemi treguar planet VPS dhe ofruesit e pritjes që ne i konsiderojmë më të mirët. Ju mund të shkoni të mëdha, dhe të zgjidhni HostGator, ju mund të shkoni gjelbër dhe të zgjidhni GreenGeeks. Nëse rekomandimet kanë rëndësi për ju, shkoni me BlueHost. Nëse shumëllojshmëria dhe personalizimi është gjëja juaj, zgjidhni InterServer dhe nëse keni nevojë për garanci të gjata për kthimin e parave, shkoni për InMotion.

Por sigurohuni, marrja e ndonjë prej këtyre është një zgjedhje e lartë. Ata janë të gjithë të besueshëm dhe kanë periudha të mëdha kohore. Ata janë të sigurt, duke ofruar shumë shtresa të mbrojtjes. Të gjithë ata ofrojnë shpejtësi të lartë, dhe kënaqësi 100% të përdoruesit të garantuar. Një gjë është e sigurt, me të gjithë, cilësia është mbi gjithçka tjetër.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector