5 Pritja më e mirë në internet për fillestarët

më të lirë-hosting-fillestar-2019


Nëse sapo po filloni aventurën tuaj për të pasur faqen tuaj të internetit, atëherë duhet të mësoni disa gjëra në lidhje me mbajtjen në internet në mënyrë që të zgjidhni opsionin më të mirë. Zgjedhja e një hosti në internet mund të jetë një vendim që kërkon kohë dhe të vështirë sepse ka kaq shumë mundësi në dispozicion dhe ka kaq shumë hostë në internet nga të cilët mund të zgjedhësh. Shtë një treg shumë konkurrues dhe nëse nuk e dini se çfarë të kërkoni, ju mund të përfundoni me një web host i cili me të vërtetë nuk mund t’ju japë të gjitha gjërat që ju nevojiten për ta bërë faqen tuaj të internetit të qëndrojë për besueshmërinë e saj, shpejtësinë dhe modelimin.

Kështu që, për të gjithë fillestarët atje, unë do të përpiqem ta lehtësoj pak këtë proces në një artikull. Së pari, unë do të flas për planet e përbashkëta të pritjes sepse zakonisht është zgjidhja më e mirë për njerëzit që sapo fillojnë. Pas kësaj, unë do të mbulojë disa nga faktorët më të rëndësishëm që ju duhet të merrni parasysh kur ju zgjidhni ofruesin tuaj të web hosting. Dhe në fund të fundit, vetëm për t’i bërë gjërat sa më të lehta për ju, unë do të flas për hostet e mia të preferuara në internet për fillestarët.

Para se të filloj të shpjegoj se si të zgjedh një ofruesin e pritjes si fillestar, unë do t’ju jap listën e kompanive të mbajtjes së faqes në internet që ju rekomandoj për fillestarët:

Kompania pritëse
Pricemimi i Promo

1mbajtja më e mirë në internet e lirë1.99 $ / muaj
2web hosting mirë wordpress3,95 $ / muaj
3pritja më e mirë në internet e biznesit3,95 $ / muaj
4pritja më e mirë në internet e biznesit4,99 $ / muaj
5pritja më e mirë në internet e biznesit3,95 $ / muaj

Pritja miqësore për fillestar: isfarë është mbajtja e përbashkët?

Pritja e përbashkët do të thotë që ju të ndani serverin dhe burimet e tij me klientët e tjerë dhe faqet e internetit të tyre. Pritja e përbashkët është lloji i pritjes që është më i njohuri dhe që përdoret posaçërisht nga fillestarët. Arsyet për këtë janë të shumëfishta, por përparësia më e madhe që planet e përbashkëta të përbashkëta kanë krahasuar me planet e tjera të mbajtjes, si hostimi i dedikuar ose mbajtja e VPS, është çmimi. Pritja e përbashkët është forma më e lirë e pritjes dhe kjo është shumë e rëndësishme për fillestarët pasi ata nuk e dinë se çfarë mund të presin saktësisht kur bëhet fjalë për sasinë e trafikut që do të krijojë faqja e internetit e tyre.

spjeguar në internet të përbashkët

Përpos këtij përfitimi, ka disa avantazhe të tjera që ofertat e përbashkëta të shpërndarjes i ofrojnë përdoruesve të tyre. Për shembull, pritja e përbashkët është e shkëlqyeshme për fillestarët sepse është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe ju lejon të mësoni ndërsa shkoni. Ju gjithashtu merrni shumë instalues ​​me një klik që mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni faqen tuaj në mënyrën më të shpejtë dhe të thjeshtë të mundshme.

Një avantazh tjetër që ka pritja e përbashkët është lehtësia e përdorimit, veçanërisht mirëmbajtja. Kjo zakonisht bëhet nga hosti juaj në internet, i cili ju lë të lirë të shqetësoheni për pjesë të tjera dhe ndoshta më të rëndësishme të biznesit tuaj.

Sigurisht, planet e përbashkëta të pritjes së pritjes vijnë me pengesa të caktuara gjithashtu. E para dhe më e dukshmja vjen nga fakti se duhet të ndani burime me faqet e internetit të tjera. Kjo do të thotë që ndonjëherë mund të përjetoni probleme, ose edhe në kohën e humbjes, nëse serveri ka shumë trafik dhe nuk mund ta trajtojë atë. Uebfaqja juaj gjithashtu mund të ngarkojë pak më ngadalë në disa situata.

Një tjetër difekt i planeve të përbashkëta të pritjes është personalizimi sepse nuk merrni aq mundësi opsionesh personalizuese sa merrni me planet e tjera të pritjes më të shtrenjta të pritjes. Ju madje mund të përjetoni disa çështje të sigurisë, pasi nuk e dini me kë po e ndani serverin, që do të thotë se një nga fqinjët tuaj mund të përbëjë në të vërtetë një kërcënim për faqen tuaj të internetit.

Si te zgjidhni Web Hosting për fillestarët?

Siç e kam përmendur tashmë, do të duhet të merrni parasysh disa gjëra para se të merrni vendimin tuaj dhe të shkoni me një host të uebit. Ka shumë faktorë që mund të ndikojnë në zgjedhjen tuaj dhe unë do të mbuloj disa nga ato më themelorë që duhet të jenë të vetëdijshëm të gjithë fillestarët.

Hapësira në internet

Po, ka plane të ndryshme të përbashkëta të pritjes që ofrojnë sasi të ndryshme të hapësirës së serverit për faqen tuaj të internetit. Nëse jeni fillestar, kjo zakonisht do të thotë që nuk do të keni nevojë për hapësirë ​​terabajt ose edhe shumë më pak se kaq, kështu që duhet të merrni në konsideratë dhe të llogaritni me kujdes atë që është e mjaftueshme për nevojat tuaja, kështu që ju nuk i paguani planet tuaja për të merrni hapësirën që nuk do përdorni.

seriozitet

Besueshmëria është një faktor jashtëzakonisht i rëndësishëm kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet pasi që ky term në thelb mbulon dy gjëra më të rëndësishme për web hosting – shpejtësia dhe koha e duhur. Së pari, duhet të siguroheni që ofruesi i mbajtjes së faqes në internet që po vlerësoni është i shpejtë, kështu që faqja juaj e internetit nuk do të ngarkojë shumë ngadalë. Së dyti, duhet të kontrolloni kohëzgjatjen e hostit në internet që dëshironi të përdorni sepse në uebfaqen tuaj mund të përjetoni joproduktive ndryshe. Të dyja këto gjëra mund të sjellin që ju të humbni audiencën dhe klientët tuaj, duke çuar kështu që ju të humbni para, kështu që bëni studimin tuaj dhe sigurohuni që kjo nuk do të ndodhë.

Kufizimet e transferimit të të dhënave

Kjo është një gjë tjetër e rëndësishme për të marrë në konsideratë dhe për të ditur se sa i madh i një kufiri që ju nevojitet kur mendoni për të dhënat që planifikoni të publikoni në faqen tuaj të internetit. Sidoqoftë, gjithmonë mund të përmirësoni kufijtë tuaj të transferimit, kështu që nuk duhet të paguani për të paguar atë në fillim. Shkoni me një vlerësim më konservator përkundrazi.

Ndihma për klientët

Meqenëse jeni vetëm fillestar, duhet të siguroheni që hosti juaj në internet të ketë një mbështetje të shkëlqyeshme të klientit. Duke marrë parasysh statusin tuaj si rishtar, ju do të duhet të përdorni mbështetjen e klientit më shumë se disa herë dhe ju duhet të merrni këshillat dhe ndihmën më të mirë të mundshme në mënyrë që të mund të kapërceni çdo çështje që mund të hasni.

planet & çmim

E fundit, por jo më e rëndësishmja, është çmimi. Kostoja e planeve të përbashkëta të pritjes nuk duhet të jetë shqetësimi kryesor, por sidoqoftë duhet të merret parasysh, veçanërisht nëse keni një buxhet të ngushtë. Ju duhet vetëm të siguroheni që të gjeni ekuilibrin e duhur midis çmimit më të ulët të mundshëm dhe burimeve që ju nevojiten. Shikoni opsionin më të mirë të mundshëm që mbulon të gjitha kërkesat tuaja, por nuk është i çmuar në të njëjtën kohë.

Tani që dini se cilat gjëra duhet të merrni parasysh kur zgjidhni ofruesin më të mirë të mbajtjes së faqes në internet për nevojat tuaja, ne mund të marrim ca kohë për të diskutuar opsionet më të mira atje, të paktën në përvojën dhe mendimin tim.

1. iPage

Vizitoni sitin »

ipage fillestarët më të mirë të mbajtjes në internetKy ofrues i web hosting ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1998 dhe në atë kohë, ata kanë arritur të bëhen një nga kompanitë më të besueshme dhe më të respektueshme të mbajtjes në internet në botë, me miliona klientë dhe uebfaqe.

Planet e përbashkëta të strehimit

Edhe pse iPage është një ofrues i shkëlqyeshëm për mbajtjen e faqeve në internet, ata nuk shkëlqejnë kur bëhet fjalë për planet e përbashkëta të pritjes sepse ato ofrojnë vetëm një plan dhe ai plan është i disponueshëm vetëm për klientët Linux. Sidoqoftë, nëse nuk kujdeseni për sistemin e funksionimit të serverit dhe Linux është thjesht i mirë për ju, dhe doni të merrni një pritje të përbashkët, Plani Thelbësor nga iPage i ka të gjitha. Plani i tyre i përbashkët i pritjes është i shkëlqyeshëm për fillestarët dhe ju mund ta merrni atë me aq pak sa $ 1.99 / muaj me ofertën aktuale promovuese. Mimi normal për këtë plan është 7,99 dollarë në muaj, dhe ju duhet të bëni një kontratë për të paktën një vit.

Ky plan strehimi ju merr hapësirë ​​të pakufizuar të depozitimit dhe nuk ka kufi të transferimit të të dhënave. Ajo gjithashtu vjen me një numër të pakufizuar adresash e-mail dhe bazash të dhënash MySQL. Ju gjithashtu merrni një domain falas për të gjithë vitin dhe aftësinë për të përdorur tema dhe shabllone të panumërta për të hartuar faqen tuaj në internet ashtu si dëshironi.

uptime

Ky web host është një nga më të mirët kur bëhet fjalë për uptime dhe për kohën që unë i kam testuar ato, i cili ishte dy muaj, unë kam provuar vetëm disa herë joproduktive dhe ishte për aq pak sa 3-5 minuta çdo herë , kështu që është e sigurt të thuhet se iPage është një host i besueshëm në internet për fillestarët.

siguri

iPage ka disa tipare të mahnitshme të sigurisë dhe mund t’ju ndihmojë të qëndroni të sigurt në çdo kohë. Një nga ato karakteristika është SiteLock i cili siguron mbrojtje nga shkeljet e sigurisë. Kjo është bërë duke skanuar rregullisht faqen e internetit dhe serverin tuaj në mënyrë që të gjeni çdo problem dhe kërcënim të mundshëm të malware. Përveç kësaj, ju gjithashtu merrni një firewall që parandalon çdo rrjedhje të sigurisë dhe vetëm në rast se diçka nuk shkon keq, iPage bën kopje rezervë ditore të të gjitha të dhënave tuaja, kështu që ju të mund të vini aty ku keni lënë në ndonjë ngjarje të pafat..

2. BlueHost

Vizitoni sitin »

fillestarët më të mirë të pritjes së wordpress bluehostBlueHost ka qenë në biznes për më shumë se 20 vjet, një kompani që zotëron shumë kompani pritëse. Kjo garanton cilësi dhe besueshmëri dhe BlueHost përshtatet në mënyrë të përsosur në profil.

Planet e përbashkëta të strehimit

Në kundërshtim me hyrjen e mëparshme në listën tonë, BlueHost ofron plane të shumëfishta të përbashkëta pritjeje. Këto çmime të planeve të pritjes fillojnë me vetëm 3,95 dollarë në muaj. I gjithë plani i pritjes përfshin një emër falas domain, bandë të gjerë, pa planifikim, disa plane përfshijnë hapësirë ​​të pakufizuar në internet, llogari të shumëfishta me email, mundësi për të pritur më shumë se një faqe në internet në të njëjtën llogari, në thelb gjithçka që një fillestar do të duhet për të filluar online.

BlueHost është i shkëlqyeshëm për fillestarët, sepse vjen me karakteristika dhe opsione të shumta që janë të lehta për t’u përdorur. Oferta 1-klikuese e WordPress-it, kështu që nëse do të ndërtoni faqen tuaj të internetit duke përdorur WordPress, nuk ka asnjë sherr për të vendosur faqen tuaj të internetit. Paneli i kontrollit i tyre cPanel hosting është shumë intuitiv, i lehtë për t’u përdorur dhe miqësor për fillestarët. Pra, edhe nëse nuk keni përdorur më parë një shërbim pritës, është e lehtë të mësoheni me të. BlueHost gjithashtu ofron garanci për 30 ditë kthim të parave, kështu që nuk ka asnjë rrezik nga ana juaj.

Ndihma për klientët

Duke gjykuar nga përvoja ime me BlueHost, mbështetja e tyre ndaj klientit është mjaft e fortë. Herën e parë që i kam thirrur, kam pritur pak më gjatë sesa do të më pëlqente; diku rreth dhjetë minuta, por herën e dytë u lidha brenda dy minutash. Në të dyja rastet punonjësit e tyre ishin të këndshëm dhe të dobishëm dhe shumë, shumë profesionistë. Ata ishin në gjendje të përgjigjen në të gjitha pyetjet e mia dhe të më ndihmonin në çështjet e mia, kështu që ata marrin një notë të fortë nga unë. Ju mund të kontaktoni mbështetjen e tyre të klientit përmes postës elektronike, telefonit ose bisedës live. Ata gjithashtu kanë një bazë të njohurive në dispozicion për këdo që dëshiron të hetojë vetë.

Features

Ka shumë karakteristika të sigurisë që ndihmojnë faqen tuaj të internetit të qëndrojë e sigurt me BlueHost. Ata ofrojnë SSL siguri për të dhënat personale dhe monitorimin e vazhdueshëm të rrjetit. Edhe pse BlueHost nuk ofron ndonjë garanci në kohën e duhur, testi ynë rezultoi në mbi 99.9% uptime gjatë një periudhe 30 ditore, që është shumë e mirë për një plan të përbashkët pritjeje. Ky është një ofrues i shkëlqyeshëm për mbajtjen e faqeve në internet për fillestarët dhe një zgjedhje shumë e zgjuar, sepse mund të azhurnoni planet tuaja të përbashkëta në çdo kohë, nëse do t’ju duhet më shumë burime serveri ose siguri më e lartë.

3. HostGator

Vizitoni sitin »

hostgator fillestarët më të mirë të mbajtjes në internetHostGator është një tjetër kompani pritëse e besueshme dhe e besueshme që mund të ndihmojë çdo fillestar të fillojë me faqen e tyre të internetit. Ata janë një nga opsionet më të lira në tregun e web hosting, por kjo është vetëm një nga avantazhet e tyre të shumta.

Planet e përbashkëta të strehimit

HostGator ofron plane të shumëfishta të përbashkëta të pritjes, si dhe një gamë të gjerë opsionesh për azhurnim. Planet e tyre më të lira të pritjes së hyrjes fillojnë me 3,95 dollarë në muaj / ans lejojnë të presin një domen të vetëm, përfshin një bandë gjerësi të pandashme dhe instalimin me një klikim të skenareve të ndryshme si WordPress, Joomla dhe programe të tjera me burim të hapur.

Plando plan i përbashkët përfshin një ndërtues falas të faqes në internet HostGator me mbi 100 shabllone miqësorë për celularin. Ato gjithashtu ofrojnë ndihmë falas për transferimin e faqes në internet, transferimin e domain, si dhe bazën e të dhënave dhe transferimin e skenarëve. Për më tepër, ju do të merrni 100 dollarë Google Adwrods dhe 100 $ Bing Ads Credit.

Ata përdorin versionin më të fundit të cPanel si panel kontrolli web hosting, i cili është i lehtë për t’u përdorur edhe nga fillestarët.

Features

HostGator ofron një garanci për 99.9% të tyre të kërkuar, si dhe garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Një tjetër gjë e shkëlqyeshme në lidhje me HostGator janë kopjet rezervë javore që kryhen në të gjithë serverët e tyre. Ata e bëjnë të gjithë mirëmbajtjen vetë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për këtë.

Ato gjithashtu ofrojnë një numër të madh mjetesh për krijimin e faqeve, të cilat janë të lehta për t’u përdorur dhe ju lejojnë të përshtatni faqen tuaj te internetit në detajet më të vogla, pa qenë e nevojshme të shkruani ndonjë kod.

Ndihma për klientët

Ndihma për klientët është një nga arsyet më të mëdha për të zgjedhur HostGator. Ata kanë fituar një reputacion të respektuar për mbështetjen e tyre të klientit, i cili është i disponueshëm për ju në telefon ose bisedë në internet, si dhe me email, të gjithë që punojnë 24/7. Ata gjithashtu kanë shumë mësime, në video dhe formën e shkruar, dhe një bazë të jashtëzakonshme të njohurive që i ndihmon ata përdoruesit të mësojnë se si të përdorin llogarinë e tyre të mbajtjes në internet

4. WebHostingHub

Vizitoni sitin »

fillestarët më të mirë të pritjes së blogut në webhostinghubWebHostingHub është në biznes që nga viti 2001. Ata nuk janë pritësit më të njohur të uebit, megjithatë, ata po rriten me shpejtësi falë pritjes së tyre të lirë dhe planeve të shumta të përbashkëta që mbulojnë të gjitha gjërat që mund të kenë nevojë për çdo fillestar ose biznes të vogël..

Planet e përbashkëta të strehimit

Siç e kam përmendur tashmë, ky ofrues i web hosting ka 3 plane pritjeje. E para ka një çmim prej 4,99 $ në muaj dhe vjen me një domen të lirë, një pritje të pakufizuar dhe lejon mbajtjen e dy faqeve të internetit. Do plan përfshin SSL falas, ruajtje falas SSD (e cila është e shkëlqyeshme për rritjen e shpejtësisë së faqes në internet, deri në 20x më shpejt sesa ruajtja e rregullt HDD), instaluesi 1-klikues për WordPress ose disa CMS të tjera. Rikthim automatik është në dispozicion për secilin plan për një shtesë $ 1 / muaj.

Kreditë për reklama falas variojnë nga 75 deri në 250 dollarë, në varësi të planit që ju zgjidhni.

Nëse vendosni të përdorni WordPress për ndërtimin e faqes tuaj të internetit, mund të instaloni një mjet falas për krijimin e faqeve të quajtur BoldGrid në faqen tuaj të WordPress. BoldGrid është një ndërtues i zhvilluar mirë i faqeve i cili do t’ju ndihmojë të rregulloni faqen tuaj të internetit në detajet më të vogla.

Ndihma për klientët

Kënaqësia e klientit dhe mbështetja teknike ka qenë gjithmonë një përparësi në WebHostingHub. Ata garantojnë t’i përgjigjen thirrjes suaj në më pak se 2 minuta dhe ata plotësisht përmbushin atë premtim, pasi unë jam dëshmuar në disa raste. Ato janë në dispozicion përmes postës elektronike, bisedës live ose telefonit dhe çfarëdo që të zgjidhni; do të përshëndeteni në një mënyrë miqësore dhe profesionale.

WebHostingHub gjithashtu ka mësime të panumërta të hollësishme për fillestarët dhe newbies në Qendrën e tyre të Ndihmës, duke u dhënë atyre ndihmën e nevojshme për krijimin dhe drejtimin e një faqe në internet ose blog..

Uptime dhe Performanca

WebHostingHub garanton 99.9% në kohën e duhur dhe në pak më pak se dy muaj që i provova, ato kurrë nuk kanë rënë. Jo vetëm kaq, ata gjithashtu ofrojnë 90 ditë garanci për kthimin e parave. Dobësi është se kjo kompani pritëse ofron vetëm plane të përbashkëta të pritjes, që nuk është një lajm i shkëlqyeshëm për të gjithë ata që duhet të shkallëzojnë planet e tyre të pritjes. Sidoqoftë, për një fillestar është një vend i shkëlqyeshëm për të filluar.

5. JustHost

Vizitoni sitin »

fillestarët më të mirë të lirë të pritjes të justhostJustHost është një kompani e njohur që ofron shërbime të mbajtjes së faqeve në internet që nga viti 2008. Ata janë një nga ofruesit më të njohur të pritjes në internet në botë falë çmimeve të tyre të përballueshme dhe karakteristikave të shumta shtesë që ju lejojnë të pasuroni faqen tuaj të internetit.

Planet e përbashkëta të strehimit

Ekzistojnë tre plane të ndryshme të hosteve të përbashkëta të bazuara në Linux të disponueshme në JustHost. E para, plani fillestar, vjen me një çmim prej 5,99 $ në muaj dhe ju siguron 100 email, transferime të pakufizuara të të dhënave, 100 GB hapësirë ​​ruajtjeje dhe një domen të lirë për një vit. Me gjithë këtë, ju gjithashtu merrni kopje rezervë të faqes në internet. Plani i dytë quhet Plus dhe kushton 9,99 $ / muaj. Ky plan ofron gjithçka që Fillestari bën me një numër të pakufizuar emailesh, domenesh dhe hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar. Plani i fundit nga JustHost është plani i biznesit Pro, i cili çmon me 19,99 dollarë në muaj dhe vjen me një kontratë një vjeçare. Ky plan ka të njëjtat karakteristika si plani Plus dhe regjistrimi i domain pa reklama përgjithmonë, si dhe certifikata falas SSL.

siguri

Ky web host ka karakteristika të shumta sigurie që mund të ndihmojnë në mbrojtjen e faqes tuaj të internetit nga kërcënime të ndryshme. Ekziston një plan bazë rezervë për të gjitha planet, ndërsa plani i biznesit Pro siguron gjithashtu një kopje rezervë për dosjet dhe skedarët individualë. Ekziston gjithashtu një mundësi për të blerë certifikata SSL që do t’ju lejojnë të kryeni transaksione të sigurta. Një tjetër gjë që mund të blini është SiteLock që siguron skanimin e malware dhe më pas heqjen e çdo kërcënimi të mundshëm.

Ndihma për klientët

JustHost ka një nga shërbimet më të besueshme për mbështetjen e klientëve që mund të gjeni në botën e web hosting. Ata janë miqësorë, profesionalë dhe të ditur. Unë e kam thirrur mbështetjen e tyre të konsumatorëve tre herë dhe kurrë nuk kam pritur më shumë se tre minuta (në të vërtetë, vetëm një herë ata më lanë duke pritur pak më shumë se dy minuta). Përveç linjës telefonike të tyre 24/7, ju gjithashtu mund t’i kontaktoni ata duke përdorur bisedën e tyre live në internet.

përfundim

Ka shumë gjëra që ju duhet të mendoni me kujdes kur jeni duke filluar me faqen tuaj të internetit dhe të kërkoni për web hosting për fillestarët. Shpresoj që artikulli im të ju ndihmojë të kuptoni disa nga faktorët dhe veçoritë më të rëndësishëm që duhet të kërkoni në një ofrues të mbajtjes së faqeve në internet dhe që lista ime e hosteve më të mirë të uebit për fillestarët ka, të paktën në një farë mase, të ju ndihmojë të investoni më pak kohë dhe përpjekje për të gjetur një host të përsosur në internet për nevojat tuaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map