6 Ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes së gjelbër

01.06.2020
Pritja më e mirë '6 Ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes së gjelbër
0 42 мин.

mirë-i gjelbër-hosting-ofruesit-2019


Ne të gjithë e dimë shumë mirë që po i shterojmë burimet natyrore të tokës më shumë se kurrë më parë. Ka lënë disa ndryshime serioze mjedisore dhe ne po kërkojmë të përballemi më shumë në të ardhmen. Ne madje duhet të dyshojmë se çfarë lloj Tokë do të lëmë për fëmijët tanë në të ardhmen. Pra, ne duhet të kalojmë në alternativa jeshile dhe të jetojmë më me efikasitet kudo që të kemi mundësi. Një nga ato fusha është ajo që ne zgjedhim të fuqizojmë teknologjinë tonë.

Web hosting është një biznes masiv dhe konsumi i tij i energjisë është po aq masiv. Kompanitë e mëdha kanë hangarë të mbushur me servera të zhurmshëm që thjesht digjen përmes energjisë për të vazhduar më tej. Mbani në mend se në mënyrë që faqja juaj e internetit të jetë e disponueshme gjatë gjithë ditës, serveri duhet të punojë gjatë gjithë ditës. Një server mesatar përdor rreth 20.4 kilovatë në ditë. Kompanitë e mëdha të mbajtjes së faqes në internet kanë të paktën 1000 servera që shkojnë gjatë gjithë ditës, gjë që e bën konsumin e tyre të përditshëm të energjisë 20.400 kilovat. Kjo mund të fuqisë disa lagje dhe më shumë. Fuqia që duhet për të ekzekutuar të gjithë serverët në Shtetet e Bashkuara është e barabartë me sasinë që mund të prodhojnë 5 centrale bërthamore. Pra, është mjaft e lehtë të kuptosh sa dëme në internet i bën vërtet mjedisit tonë.

Edhe pse të gjelbërta është një frazë popullore këto ditë, ajo ka disa efekte serioze mjedisore. Shkuarja e gjelbër është një zgjedhje që mund të bëjë që të ndikojë pozitivisht në mjedis. Por, çfarë ndryshimesh bën me të vërtetë? Më e rëndësishmja, cilat përfitime të drejtpërdrejta ka ajo për t’ju ofruar? Ne po kërkojmë t’u përgjigjemi këtyre pyetjeve dhe të shohim se çfarë tjetër ofron kjo formë e qëndrueshme e mbajtjes së uebit. Pra, pa ado më tej, le ta zëmë!

Ju mund të bëni një ndikim të fuqishëm mjedisor

Le të fillojmë me përfitimin e parë dhe më të dukshëm të zgjedhjes së host-ekologjisë miqësore në internet. Të shkosh jeshil është diçka që mund të bësh për të marrë pjesën tënde në mbrojtjen e mjedisit. Siç e përmenda më lart, faqja juaj e internetit po kullon vazhdimisht burimet tona mjedisore. Pritja e gjelbër sigurohet që e gjithë energjia që serverët e kompanisë të kenë nevojë për të pritur në uebfaqe vjen nga një burim i rinovueshëm. Pra, duke e zgjedhur atë, ju po zgjidhni të shkoni lehtë në mjedis.

Përfiton reputacionin dhe marketingun e kompanisë suaj

Do gjë e gjelbër ka shoqata pozitive me të dhe ndërton një imazh të mirë publik për kompaninë tuaj. Ju mund të përmirësoni imazhin tuaj publik thjesht dhe me lehtësi duke fituar letrat kredenciale të gjelbërta. Një kompani që punon për të bërë ndryshime dhe për të zvogëluar ndikimin që ata kanë në mjedis është zakonisht më e popullarizuar e cila nga ana e tyre fiton ata më shumë klientë dhe klientë të vetëdijshëm për mjedisin.

Shkuarja e gjelbër është jashtëzakonisht e popullarizuar tani, kështu që po bëhet gjithashtu një zgjedhje edhe në marketing. Nëse publikoni faktin që kompania juaj investon në dhe mbështet zgjidhje jeshile, do të tërheqni më shumë njerëz. Duke përcaktuar qartë pse ju punoni për të mbrojtur mjedisin, ka shumë të ngjarë që t’i drejtoheni një audiencë të ndërgjegjshëm për mjedisin, për të cilin nuk do të kishit apeluar përndryshe.

Shtë gjithashtu e vërtetë që klientë të shumtë janë të gatshëm të paguajnë pak shtesë nëse e dinë se po blejnë shërbime “jeshile”. Pra, pritja e gjelbër patjetër që ka potencialin për të përmirësuar marzhin tuaj të fitimit duke tërhequr më shumë klientë dhe duke ju lejuar të rritni pak çmimet tuaja.

Moreshtë më e përballueshme

Me asnjë kompani të shërbimeve për të paguar energjinë që pret përdorimi i faqes suaj të internetit, menjëherë çon shumë më lehtë në portofolin tuaj. Kur kompanitë prodhojnë energjinë e tyre nga burime të rinovueshme, siç janë energjia e erës dhe panelet diellore, ato kanë shumë më pak shpenzime. Ata mund të kursejnë shumë para edhe pse kërkon një investim në krye të lidhur me një burim energjie të gjelbër. Pritja e gjelbër është ose më e lirë ose kushton të njëjtin çmim si pritja e rregullt. Kështu që ju, klienti gjithashtu mund të përfitoni nga të gjitha paratë që janë të kursyera. Ju jo vetëm që vendosni kompaninë tuaj në një imazh të mirë, fitoni besimin e klientit dhe kurseni mjedisin, por gjithashtu bëni një zgjedhje të mençur financiare.

Si të zgjidhni një ofrues të gjelbër të hostimit

Nëse po kërkoni të zgjidhni një zgjidhje të gjelbërimit të pritjes, ju jeni në vendin e duhur. Ka shumë kompani që tashmë janë themeluar si ofrues të shërbimeve të mahnitshme dhe shkojnë mbështetës të gjelbër. Zgjedhja e një ofruesi të pritjes së gjelbër funksionon në të njëjtën mënyrë si zgjedhja e një ofruesi të rregullt. Ju duhet vetëm të dini buxhetin tuaj dhe cilësinë e shërbimit që do të merrni. E dyta është një pyetje më komplekse sesa e fundit, kështu që ne do të punojmë në rrugën e duhur për së pari. Ka disa karakteristika themelore për të cilat duhet të bëni kujdes në mënyrë që të bëni një zgjedhje për të cilën do të kënaqeni për një kohë të gjatë.

 • uptime – Uebfaqja juaj duhet të jetë e disponueshme gjatë gjithë vitit. Nëse serverat janë ulur edhe për një kohë të shkurtër, askush nuk mund të hyjë në faqen tuaj, që do të thotë se do të humbni biznesin për atë kohë. Shumica e kompanive deklarojnë se ata kanë një kohë të ngurtë 99%, por pse nuk do të ishin ato? Ju duhet së pari të besoni zorrën tuaj dhe të lexoni disa komente për to. Sitet e mira të rishikimit të hosteve matin kohën e duhur të një kompanie në të njëjtën mënyrë si ne. Pra, gjithmonë shikoni një përmbledhje para se të keni besim në atë që një kompani thotë për kohën e tyre.
 • Shpejtësia e ngarkimit të faqes – Sapo faqja juaj e internetit të funksionojë, ajo duhet të jetë e shpejtë. Shpejtësia e ngarkimit të faqeve është një faktor i pavarur i rangimit për Google dhe tepër i rëndësishëm nga pikëpamja e përvojës së përdoruesit gjithashtu. Njerëzit nuk do të rrinë në faqen tuaj në internet nëse duhen më shumë se 2 sekonda për t’u ngarkuar. Në fakt, duhet të keni një ofrues pritës që ju mundëson të ngarkoni faqen tuaj në internet brenda 1 sekondës. Në atë mënyrë, mund të siguroheni që përdoruesit tuaj të kenë një përvojë vërtet të kënaqshme. Ju mund të shihni se sa shpejt serverët e një kompanie janë në të njëjtën mënyrë si do të bëni me kohën e duhur. Duke lexuar një përmbledhje dhe duke parë matjet.
 • Ndihma për klientët – Drejtimi i një faqe në internet nganjëherë mund të jetë problematik, veçanërisht nëse nuk jeni mësuar me shërbimin e pritjes që po përdorni. Ju mund të keni probleme, dhe do të dëshironi të keni dikë në shpinë i cili mund t’ju ndihmojë të zgjidhni atë. Se dikush duhet të jetë një nga përfaqësuesit e përkrahjes së klientëve të kompanisë tuaj pritës. Shumica e zhgënjimeve të përfshira në mbajtjen në internet vijnë nga mbështetje e keqe ose jo-ekzistuese e klientit. Ju duhet të siguroheni që ju të përjetoni mbështetjen më të mirë të klientit të mundshëm, kështu që bëni kërkimet tuaja. Shikoni se çfarë thonë njerëzit në forume dhe në seksionet e komenteve. Një përvojë e ndershme e përdoruesit është udhëzuesi juaj më i mirë kur përpiqeni të zbuloni se çfarë lloj mbështetje ka një kompani pritëse për të ofruar.
 • freebies – Një kompani e mirë pritëse nuk ju ofron vetëm një shërbim të mirë dhe një mbështetje të mirë të klientit, por edhe një marrëveshje të mirë. Shumë shërbime janë me çmim të lartë dhe ju kërkojnë më shumë para nëse doni të përdorni veçoritë dhe shërbimet themelore. Nëse mundeni, zgjidhni një kompani që ofron migrime falas në site, kopje rezervë falas së bashku me veçori të sigurisë së lirë dhe mbrojtje ndaj spamit. Sa më shumë sende falas të merrni, aq më mirë do të jetë marrëveshja juaj, padyshim. Mbani në mend se kompanitë pritëse të një cilësie të lartë shkojnë vërtet me milje shtesë për t’ju kënaqur me shërbime të shumta falas. Ndërsa të tjerët thjesht kërkojnë të marrin paratë tuaja dhe thjesht ju japin diçka për të vazhduar pagimin e tyre.
 • Aplikacionet dhe Karakteristikat – Do të dëshironi që sistemet e menaxhimit të përmbajtjes si WordPress dhe Drupal të jenë lehtësisht të aksesueshëm dhe instaluar brenda një klikimi të vetëm. Një shërbim i duhur pritës me cPanel do të jetë i thjeshtë për të lundruar dhe përdorur. Prandaj sigurohuni që ju që ajo që po blini të mund të menaxhohet përmes cPanel me burim të hapur.

Shërbimet më të mira të mbajtjes së gjelbër

Si me çdo gjë atje, ka disa kompani që e tejkalojnë konkurrencën e tyre. Ata aktualisht ofrojnë shërbimet më të mira të mbajtjes së gjelbër në internet. Këtu janë 6 lojtarët më të mirë në fushën e ofruesve të hostimit të gjelbër.

GreenGeeks

Vizitoni mikpritësin »

GreenGeeks është një nga emrat më të njohur në industrinë e gjelbërimit të programeve të gjelbërta. Ata janë në një mision për të ofruar shërbime të mrekullueshme të mbajtjes së faqeve në internet që mundësohen thjesht nga dielli dhe era. Kompania është lansuar në vitin 2008 dhe tani është shtëpia e më shumë se 300,000 faqeve të internetit. Ata bëjnë kërkesa të guximshme si 99,99% uptime dhe 100% kënaqësi të klientit. A ata me të vërtetë ofrojnë cilësi për të mbështetur këto pretendime? Le ta zbulojmë!

Deklarata e guximshme në lidhje me kohën e tyre tingëllon tamam e drejtë. Ata ofrojnë një ngurtë 99.91% me kohë të gjatë gjithë vitit. Kjo do të sigurojë që uebfaqja juaj të jetë vazhdimisht e disponueshme dhe e gatshme për biznes. Mund të mbështeteni në të, pa pasur nevojë të shqetësoheni për gjëra marrëzie, si dështimi i serverit.

Kur bëhet fjalë për shpejtësinë e ngarkimit në uebfaqe, gjërat nuk janë aq magjepsëse. Por në asnjë mënyrë nuk janë të këqij. Serverat e GreenGeeks janë vetëm pak më të ngadaltë nga sa prisja. Shpejtësitë e tyre të ngarkimit në uebfaqe lëvizin midis 600 dhe 1200 milisekonda, që mund të konsiderohen mesatare.

Mbështetja e tyre për klientët është gjithashtu e shkëlqyeshme, e cila mbështet më tej deklaratën. Nuk u desh më shumë se një minutë për t’u lidhur me një agjent për përkrahjen e klientëve dhe ne u morëm përgjigje me pyetjet tona me të shpejtë. Përgjigjet e tyre ishin gjithashtu të sakta dhe të dobishme. Agjenti ishte miqësor gjatë gjithë rrugës. Por edhe pse e kemi provuar gjithë këtë pozitivitet, kemi vërejtur një çështje të lehtë. Vëmë re disa gabime gramatikore dhe disa nga fjalitë nuk ishin plotësisht gjithëpërfshirëse. Kjo për faktin se mbështetja e tyre ishte ndoshta e jashtme nga folësit anglezë jo-autokton sepse u lejon atyre të kursejnë shumë para. Mund të jetë gjithashtu gjëja që i mundëson GreenGeeks të ketë përgjigje kaq të shpejtë. Meqenëse me më shumë përfaqësues të mbështetjes së klientit që qëndrojnë pranë, ekziston një shans më i madh që dikush do t’i përgjigjet pyetjes suaj brenda sekondave.

Përveç ekipit të besueshëm të mbështetjes së klientit që gjithmonë mund të arrini, GreenGeeks gjithashtu ka një bazë mjaft të gjerë njohurish. Aty mund të gjeni përgjigje për pyetjet dhe problemet më të zakonshme që mund të kaloni kur krijoni faqen tuaj të internetit. Nëse dëshironi të kuptoni vetë problemet sesa është një mundësi e shkëlqyeshme. Ju mund të gjeni përgjigje në pyetje në lidhje me pritjen e përgjithshme, hostin e VPS-së, faturimin, hostin e shitësit dhe më shumë. Ata gjithashtu kanë mësime të shumta video që mund të përdorni.

Kur bëhet fjalë për freebies, GreenGeeks ka gjërat në kontroll. Ata ofrojnë një emër falas domain dhe një migracion falas në internet. Kjo mund t’ju kursejë shumë para nëse tashmë keni një uebfaqe. Por nëse nuk e bëni këtë, ju pakësoni shpenzimet fillestare. GreenGeeks gjithashtu siguron kopje rezervë falas çdo natë. Kështu që ju mund të jeni të sigurt se të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta dhe të shëndosha dhe gjithmonë mund t’i ktheheni një prej versioneve të mëparshme të faqes tuaj të internetit në rast se diçka i ndodh asaj. Për më tepër, ju gjithashtu merrni masa të sigurisë si Spam Assassin dhe SSL, kështu që ju jeni gati shumë me gjithçka që ju nevojitet.

GreenGeeks gjithashtu ndjek truket e zakonshme të manipulimit të çmimeve brenda industrisë. Ata reklamojnë një çmim fillestar prej 3,95 $ në muaj por ju do të duhet të nënshkruani një kontratë tre vjeçare për të. Nëse nuk e bëni këtë, çmimi menjëherë do të shkojë deri në 9,95 $ në muaj. Kjo është pothuajse tre herë më shumë.

Gjëja më interesante është se ka një garanci të kthimit të parave 30 ditë. Ju mund të merrni me qira në çdo kohë, por nëse i keni marrë ato në ofertën për regjistrimin e domain falas, do të duhet të paguani për të. Tarifa e regjistrimit të domain do t’ju kushtojë 24,95 $. Pra, duket se GreenGeeks është e prirur për të marrë paratë e tyre.

Edhe pse GreenGeeks nuk është e përsosur, ajo do ta mbajë faqen tuaj të internetit të funksionojë mjaft me vendosmëri. Ata kanë një kohë të fortë dhe një mbështetje shumë të mirë të klientit në të cilën mund të mbështeteni. Shpejtësitë e ngarkimit të faqes në internet nuk janë aq të shpejta, por ato janë akoma mjaft të shpejta për ta bërë që faqja juaj e internetit të përputhet me standardet e sotme. Për më shumë informacion, vizitoni faqen zyrtare të internetit të Green Geek!

iPage

Vizitoni mikpritësin »

iPage u bë shumë i popullarizuar në hapësirën e blogjeve dhe në mesin e njerëzve që po kërkojnë të fillojnë faqet e tyre të internetit sa më të lira. Ato janë jashtëzakonisht të lira, pasi ato ofrojnë plane po aq të lira sa 1.99 dollarë në muaj. Ownedshtë në pronësi të Endurance International Group, i cili është një kompani që zotëron shumë kompani të tjera pritëse si BlueHost, VPSLink, FatCow etj..

iPage shkon lehtë si në portofolin tuaj ashtu edhe në mjedis në të njëjtën kohë. Mund të keni çmimet hyrëse të ulët prej 1,99 dollarë në muaj për vetëm një abonim të gjatë 12 muajsh. Kjo me të vërtetë tërheqëse për mua sepse është çmimi i parë dhe i sinqertë që industria e web hosting është në nevojë të madhe për tani. Shtë mjaft e mirë, por unë sugjeroj që të regjistroheni për një afat më të gjatë nëse shkoni për iPage. Jo sepse do të bëni biznes më të mirë për ta, por sepse çmimi juaj mujor do të shkojë deri në 8 $, që është një rritje e çmimit 350%. Ju ndoshta do të dëshironi ta shmangni atë për aq kohë sa të jetë e mundur. Përveç këtij mashtrimi të vjetër të çmimeve, iPage është goxha i mirë.

Kohëzgjatja e serverit të tyre është 99,96%, gjë që do të sigurojë që uebfaqja juaj të funksionojë në mënyrë të sigurt dhe të vazhdueshme gjatë gjithë vitit. Shpejtësitë e ngarkimit të faqeve të tyre janë 884 milisekonda. Kjo është mjaft e shpejtë për të bërë që faqet e internetit të ngarkohen menjëherë, përveç nëse kërkoni të drejtoni një sit të madh të tregtisë elektronike. Pra, iPage në thelb ka kërkesat e serverit në kontroll. Po për pjesën tjetër?

Epo, mbështetja për klientët e iPage mund të përdorë pak punë. Ato nuk janë aspak të këqija, sepse koha e përgjigjes 20 minutëshe është mjaft e fortë në krahasim me të tjerët që marrin orë dhe ditë për t’u përgjigjur. Pas 20 minutash ata u përgjigjën me përgjigje të pyetjeve tona, por kjo ende nuk më bindën plotësisht. Kryesisht sepse ka shumë komente në kundërshtim në lidhje me mbështetjen e klientëve të iPage në të gjithë internetin. Disa u zgjidhën problemet e tyre pa ndonjë problem ose pa pasur nevojë të prisnin shumë, ndërsa të tjerët i shkruanin vlerësimet e tyre nga pakënaqësia e plotë. Prandaj është më mirë të shikoni përreth dhe të shihni se çfarë gjeni përpara se të shkoni përpara dhe të blini shërbimin.

Nëse jeni adhurues i një web hosting jeshil, sigurohuni që iPage është një partner i fuqisë së gjelbër EPA sepse serverët e internetit dhe databazët që bëjnë shërbimet e iPage mund të funksionojnë me energjinë e erës. Kompania blen aq shumë energji të rinovueshme sa që kompenson konsumin e tyre të energjisë me 200%! Kështu që do të bëni një favor edhe për planetin nëse punoni me iPage.

Së bashku me një çmim shumë të mirë, iPage gjithashtu ofron shumë freebies për të ëmbëlsuar marrëveshjen. Do të merrni mundësi të përmirësuara të sigurisë nga një prej partnerëve të kompanisë SiteLock. Softueri i tyre ndihmon në fortifikimin e faqes tuaj të internetit për të parandaluar çdo shkelje të sigurisë. Do ta skanojë rregullisht atë për malware dhe programe të tjera të dëmshme. Për ta bërë atë edhe më të mirë, iPage gjithashtu ofron kopje rezervë falas, që është masa më e mirë e sigurisë që mund të bëni për faqen tuaj. Shumica e kompanive paguajnë një tarifë shtesë për këtë, prandaj është mirë që ta keni plotësisht falas.

Shërbimet e tyre gjithashtu luajnë mirë me aplikacionet e palëve të treta dhe platformat eCommerce. Ju keni integrime për portat e pagesave si PayPal, Google Apps dhe shumë të tjerë. Më në fund, do të merrni gjithashtu kredi në vlerë prej 200 $ që mund të shpenzoni në Google AdWords, Bing ose Yahoo! për të treguar faqen tuaj.

Megjithëse kjo tingëllon me të vërtetë e ëmbël, iPage ka ende disa çudira të pakëndshme. Njëra është fakti që ata përdorin vDeck në vend të cPanel. vDeck është një alternativë më pak e njohur që përdoret për administrimin e serverave, për të cilat mund të mësoheni. Por nuk është aq e mirë dhe gjithëpërfshirëse sa cPanel.

Në përgjithësi, iPage është një zgjedhje solide për këdo që është në kërkim të një shërbimi të qëndrueshëm të pritjes ndërsa vazhdon të shkojë lehtë në portofolin dhe mjedisin e tyre gjithashtu. Për më shumë informacion në lidhje me shërbimet e iPage, shikoni në faqen e tyre zyrtare të internetit!

Pritja për lëvizje

Vizitoni mikpritësin »

InMotion është kompania ime e preferuar e pritjes, poshtë. Kështu që mendimi im mund të jetë pak i njëanshëm, por unë do ta mbaj të bazuar në realitet.

InMotion ka qenë për më shumë se 10 vjet dhe ata ofrojnë shtëpi për më shumë se 300,000 fusha. Ata po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara për shkak të cilësisë së qëndrueshme të shërbimeve të tyre dhe sepse ofrojnë disa marrëveshje të jashtëzakonshme. InMotion u bë e preferuara ime sepse është një kompani që ka arritur të shmangë mashtrime të shumta çmimesh që përdor gjithë industria. Përkundrazi, ato janë duke u bazuar në një strukturë çmimesh të prapme që të gjithë e pëlqejnë.

InMotion ka bërë investime të mëdha për të gjelbëruar. Ata kanë një qendër të tërë të të dhënave që mbështetet vetëm në energjinë e gjelbër dhe të punojë për të kthyer ato të tjera. Ata gjithashtu kanë politika të shkëlqyera brenda zyrave të kompanisë së tyre. Ai përfshin zvogëlimin e mbeturinave dhe theks të shtuar në mos përdorimin e shumë produkteve të letrës dhe riciklimin e tërë mbeturinave të tyre.

InMotion ka teknikat e një biznesi të duhur për mbajtjen në internet në kontroll. Pavarësisht se çfarë plani vendosni të blini në InMotion, mund të jeni të sigurt se do të trajtojë faqen tuaj pa asnjë problem. Do të jetë i arritshëm gjatë gjithë vitit dhe do të funksionojë me shpejtësi të lartë. Kjo falë faktit që serverët e InMotion kanë një kohëzgjatje ndërmjet 100% dhe 99.97%, kështu që ata janë në dispozicion pothuajse çdo sekondë të vitit. Por jo vetëm kaq, ata kanë kohë të shkurtër ngarkimi gjithashtu. Ju mund të prisni që faqja juaj të ngarkojë midis 460 dhe 700 milisekonda që është e jashtëzakonshme.

Shtimi i shpejtësisë dhe stabilitetit është fakti që të gjitha të dhënat tuaja do të ruhen në një arkitekturë SSD. Shumica e ofruesve të pritjes kërkojnë një tarifë shtesë mujore për të ruajtur faqen tuaj te internetit në SSD, por InMotion e siguron falas.

Për të bërë më mirë marrëveshjen, InMotion ka shumë freebies për të hedhur në marrëveshje gjithashtu. Për shembull, nëse dëshironi të zhvendosni uebfaqen tuaj tashmë ekzistuese në një nga qendrat e gjelbërta të të dhënave të InMotion, ata do ta bëjnë këtë falas për ju. Do të keni qasje për disa orë dhe ata do të bëjnë migracionin në sit për ju. Ju gjithashtu mund të presin që të keni kopje rezervë falas të rregullt. Marrja e mbështetur e faqes tuaj të internetit çdo ditë është masa më e madhe e sigurisë që mund të bëni. Gjithashtu, për të qenë në gjendje të fortifikoni plotësisht faqen tuaj me masat e sigurisë, InMotion gjithashtu ofron shtojcën Sucuri falas. Shtë një shtojcë e mahnitshme që skanon vazhdimisht faqen tuaj të internetit për rreziqe të mundshme dhe shfrytëzime nga të cilat hakerat mund të përfitojnë. Ju do të paguani 16.66 dollarë në muaj për këtë shtojcë, por këtu ju merrni falas.

Për të përmbledhur të gjitha këto, InMotion ka një ekip fitues të çmimeve për mbështetjen e klientëve. Ata e quajnë veten njerëzit më të dashur në tokë, dhe kjo mbetet të jetë e vërtetë për aq sa unë mund të them. Thirrja e ekipit të tyre për ndihmë është një shpërthim. Ju lidheni me një përfaqësues mbështetës brenda 2 minutave në bisedë live dhe ata ose përgjigjen në pyetjen tuaj ose marrin të drejtë zgjidhjen e problemit tuaj. InMotion ka lehtësisht mbështetjen më të mirë të klientit midis të gjithë ofruesve të pritjes që unë i kam shqyrtuar deri më tani. Somethingshtë diçka që shumë pak ndërmarrje marrin të drejtë.

InMotion ka gjithçka që dëshironi nga një kompani pritëse. Consistentshtë gjithashtu i qëndrueshëm dhe i besueshëm, kështu që ju mund të siguroheni që ata do të kenë shpinën tuaj në çdo kohë. Edhe pse planet e tyre të përbashkëta të pritjes nuk janë më të lira, ato ia vlen të hollat ​​e tyre. Ju mund të merrni duart tuaja në planin e tyre themelor të përbashkët të pritjes për 5,99 $ në muaj. Sshtë një marrëveshje mjaft e mirë, duke marrë parasysh të gjitha ofertat e InMotion. Mund të mësoni më shumë rreth kësaj në faqen zyrtare të internetit!

Lopë e trashë

Vizitoni mikpritësin »

FatCow ka një emër të papritur për një webhost dhe është gjithashtu mjaft krijues. Por në asnjë mënyrë nuk është FatCow ndër më të mirët në treg. Kjo thjesht sepse disa nga shërbimet e tyre jetojnë deri në emrin e kompanisë. Ata janë po aq të ngadalshëm sa një lopë dhjamore. Megjithatë FatCow është ende e mbushur me surpriza të shumta pozitive që e bëjnë të vlefshme bashkimin e tyre.

Ky FatCow ka qenë i gjallë dhe duke filluar që nga viti 1998 dhe që nga ajo kohë ka performuar në mënyrë të shkëlqyeshme. Kompania nuk do të fitojë medalje për shpejtësi, por qasja e ngadaltë dhe e qëndrueshme ka funksionuar mirë edhe për ta.

FatCow është gjithashtu një partner i EPA, që do të thotë se të gjitha qendrat e tyre të të dhënave mundësohen nga energjia e erës. Por nuk mund ta them këtë me siguri nëse nuk e vizitoj ndonjëherë personalisht. Të jesh partner i EPA do të thotë se ata janë goxha të ligjshëm.

Më pëlqeu qasja e FatCow për çmimet, sepse është e përparme dhe e sinqertë. Shumica e kompanive u mungon kjo, kështu që është gjithmonë e shkëlqyeshme ta shohësh atë. Ju mund të merrni duart tuaja në planin e tyre bazë për një vjetor 49 $, që është shumë e mirë. FatCow ka shumë gjëra për ta përsa i përket çmimit. Ky plan i thjeshtuar i hostimit kushton 4.83 dollarë në muaj, por nuk është aspak i përhershëm. Sapo të rinovoni planin tuaj pas periudhës hyrëse, çmimi do të shkojë deri në 10,99 $ në muaj. E cila është një kërcim i çmendur prej 250%. Ky është akoma një vjetor 131.88 dollarë, por është ende shumë nëse mendoni se mund të keni një plan Inmotion prej 6 dollarësh që bën një punë shumë më të mirë.

Por çudia e madhe është se FatCow gjithashtu ofron planin më të lirë të pritjes, me siguri në të gjithë hapësirën e pritjes në internet. Kushton 0.75 dollarë në muaj, gjë që do t’ju kushtojë 9 dollarë në vit! Shtë çmendur. Edhe nëse e rinovoni atë plan, do të kushtojë 20 dollarë në vit. Pra, nëse po kërkoni të provoni vetëm disa sende ose të keni një faqe të thjeshtë portofoli, ky plan do ta bëjë punën me kosto minimale.

Kur bëhet fjalë për detaje teknike, FatCow ka stabilitet por i mungon shpejtësia. Me një kohëzgjatje prej 99,90%, mund të mbështeteni në të për të ekzekutuar faqen tuaj të internetit, por do të jetë goxha i ngadaltë. Shpejtësia mesatare e ngarkimit të faqeve të serverëve të FatCow është 1500 milisekonda. Prettyshtë shumë e ngadaltë.

Më në fund, mbështetja e klientit të FatCow është mjaft e mirë në përvojën tonë, por duket se nuk është në përputhje kur shikojmë vlerësimet e paraqitura nga përdoruesit. Ata ofrojnë bisedë live dhe do t’ju përgjigjen brenda disa minutash ose do t’ju bëjnë të prisni rreth një orë. Ju gjithashtu mund të shikoni në bazën e tyre të njohurive që ju ofron mësime të shumta dhe pyetjet më të shpeshta. Ju e dini, gjërat themelore.

Në përgjithësi, nëse jeni duke kërkuar diçka qesharake të lirë që do të përfundojë punën, FatCow është e mirë. Ajo siguron një mundësi për të shpenzuar 9 $ në vit për planin tuaj të pritjes, e cila është e mahnitshme. Por nëse po kërkoni të zgjidhni diçka më të fuqishme, atëherë është më mirë të shikoni se çfarë kanë kompanitë e tjera për të ofruar.

Për më shumë informacion në lidhje me shërbimet e FatCow, shikoni në faqen e tyre zyrtare!

Hostgator

Vizitoni mikpritësin »

Tani HostGator fuqizon 1.3 milion faqe në internet me fuqinë e erës së Teksasit. Ata janë një nga kompanitë më të mëdha të pritjes në internet në botë dhe ato akoma rriten mjaft shpejt. Shtë mirë të dini se shumica e kësaj rritje mbështesin energjinë e gjelbër, sepse pritja e faqes tuaj në internet me ta është shumë më bindëse kur e dini që nuk do të dëmtojë Tokën. Por HostGator ka shumë gjëra të tjera të shkëlqyera gjithashtu. Ata kanë disa shërbime me të vërtetë të mira që duhet t’i shikoni.

HostGator ofron planin më të përballueshëm të pritjes në Cloud në treg tani. Shtë më e lirë se plani i pritjes më i ndarë por dy herë më shpejt. Ju mund të abonoheni në të për 2,99 dollarë në muaj dhe të përfitoni përfitime të tilla si një shkallë të ngurtë 99,99% uptime dhe rrufeja e shpejtë 520 milisekond shpejtësi ngarkimi. Shërbimet e HostGator janë më se të mjaftueshme për të drejtuar faqen tuaj në një mënyrë efektive dhe tepër efikase.

Mbështetja ndaj klientit të HostGator është gjithashtu mjaft e mirë, por përdoruesit kishin shumë mendime në kundërshtim me të. Për ne dukej mirë. U deshën rreth 5-10 minuta që agjenti i tyre i ndihmës të përgjigjet në pyetjet tona. Por mos e merr fjalën time për të. Duke marrë parasysh që HostGator ka dhjetëra mijëra klientë, ia vlen të bëni një hulumtim të plotë mbi shërbimet e tyre mbështetëse para se të blini.

HostGator gjithashtu ofron gjëra të mira falas siç janë migrimi falas në site dhe masa të fuqishme sigurie gjithashtu. Do të keni akses falas në heqjen e automatizuar të malware, rezervime automatike në internet, mbrojtje kundër sulmeve DDoS me çdo plan premium. Pra, është e qartë që HostGator doli nga rruga e tyre për t’ju ofruar një marrëveshje solide. Ju mund të merrni duart tuaja në cloud duke pritur me një çmim jashtëzakonisht të ulët dhe të shijoni një shërbim të qëndrueshëm duke u pajtuar në HostGator. Për më shumë informacion, shikoni në faqen e tyre zyrtare.

HostPapa

Vizitoni mikpritësin »

HostPapa është një kompani e suksesshme e mbajtjes në internet që ofron shtëpi për mbi 500,000 faqe interneti. Ata operojnë në SH.B.A. dhe Kanada, por kanë mijëra klientë edhe në Evropë. Ata kanë parë rritje të shpejtë gjatë 10 viteve të fundit dhe është interesante të shikoni se çfarë kontribuoi në suksesin e tyre. Ndoshta është fakti që ata ofrojnë mbështetje telefonike për folësit vendas të gjuhëve të shumta, përfshirë gjermanisht, anglisht, frëngjisht dhe spanjisht. HostPapa gjithashtu krenohet për investime në energjinë e rinovueshme. Ato janë ndër përqindja e vogël e kompanive pritëse që fuqizojnë arkitekturën e tyre përmes burimeve të rinovueshme të energjisë, kështu që ngrihen lart për këtë. Ata po bëjnë mirë për veten e tyre që është e sigurt, por le të shohim saktësisht se si arritën këtu dhe çfarë ofrojnë ato.

Pasi të regjistroheni përmes procesit të thjeshtë me dy hapa, ju përshëndeteni me opsione mbështetëse për të zgjedhur, të cilat shumë pak nëse ofron ndonjë kompani tjetër pritëse. Sapo të vendoseni, është koha të provoni serverët e tyre.

Stabiliteti vjen së pari dhe HostPapa e ka atë kontroll. Serverët e tyre kanë një kohë të gjatë 99,99% gjatë gjithë vitit. Edhe disa nga qenët më të mirë në biznesin e pritjes nuk mund ta thonë këtë vetë. HostPapa është vërtet i besueshëm në mbajtjen dhe funksionimin e faqes suaj të internetit pa u tronditur madje as për një sekondë.

Megjithatë, shpejtësia e tyre mesatare e ngarkimit të faqeve nuk është aq e jashtëzakonshme. Averageshtë mesatare në të mirë. Mesatarisht mund të presësh një ngarkesë 900 milisekonda, e cila ndonjëherë mund të shkojë deri në 1500 milisekonda. Kështu që nuk është vetëtimë e shpejtë por prapë do të ngarkojë një faqe në internet pa probleme.

Kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit, është e vështirë të thuani ndonjë gjë të keqe në lidhje me HostPapa, që është padyshim një nga faktorët kontribues të suksesit të tyre. Ato ofrojnë mbështetje telefonike në 18 vende dhe në 4 gjuhë të ndryshme, gjë që definitivisht apelon për një gamë të gjerë njerëzish. Për ta përmbyllur, ato ofrojnë gjithashtu veçorinë e tyre unike të mbështetjes. Një seancë me një “Papa Squad Expert” e cila është forma më e mirë e mbajtjes së duarve që kam parë ndonjëherë. Ata i udhëzojnë njerëzit përmes problemeve dhe proceseve specifike përmes video chat ose përmes telefonit. Prettyshtë shumë e mahnitshme.

Ne gjithashtu morëm një përgjigje nga një prej përfaqësuesve të tyre për mbështetjen e klientëve brenda më pak se 4 minutash. Përfaqësuesi i shërbimit iu përgjigj të gjitha pyetjeve tona në asnjë kohë dhe biseda që na ishte dukur e vërtetë. Nuk ishte robotike në asnjë mënyrë. HostPapa me të vërtetë meriton një cookie për të pasur një ekip të jashtëzakonshëm mbështetës.

HostPapa ka edhe disa freebies të shkëlqyera gjithashtu. Me planet e tyre të përbashkëta të pritjes, ju merrni mbrojtje kundër spamit, një firewall të serverit, zbulimin dhe monitorimin e ndërhyrjeve. Këto janë tipare mjaft të forta të sigurisë që do të mbrojnë faqen tuaj.

Icingmimet e HostPapa kanë diçka që nuk e vlerësoja. Të njëjtat mashtrime të çmimeve të vjetra që përdor çdo kompani tjetër. Do të duhet të regjistroheni për aq kohë sa tre vjet për të marrë çmimin e ulët të reklamuar prej 3,95 $ në muaj. Asgjë e re për këtë, por është akoma një turp. Sepse çmimi do të shkojë deri në 4.95 dollarë nëse zgjidhni periudhën 24 muajsh ose 12 muaj. Por në të vërtetë jeni më mirë të regjistroheni në një nga marrëveshjet e tyre afatgjata, sepse do të doni të siguroheni që rinovimi i planit tuaj të vijë sa më vonë që të jetë e mundur. Kur të vijë, çmimi do të shkojë në më shumë se 6 dollarë në muaj. Kjo është rreth një rritje e çmimeve 150% në 200% nga ajo që prisnit fillimisht.

Ka edhe më shumë Ju keni një periudhë të ndërlikuar të garancisë së kthimit të parave 30-ditore si në çdo ofrues tjetër të pritjes. Problemi është se nuk do të lëshoheni falas edhe nëse anuloni brenda atyre 30 ditëve. Nëse ata do të krijonin faqen tuaj për ju, do t’ju paguajnë një tarifë prej 29,95 $ kur të anuloni.

Edhe me këto financa në mendje, HostPapa mund të jetë mjaft i denjë. Por është e rëndësishme që të jeni të sigurt që do të jeni në gjendje të rrini me ta për të paktën një vit dhe nuk do të keni asnjë problem që çmimi origjinal të dyfishohet në rinovim. Sepse prapë mund të zbresësh shumë lirë. Për më shumë informacion, shikoni në faqen zyrtare të HostPapa.

përfundim

Nëse jeni të gatshëm të bëni një zgjedhje të ndërgjegjshme për mjedisin për të pritur në faqen tuaj të internetit, atëherë një nga këto do të bëjë mirë. Secila prej këtyre kompanive bëjnë çmos për të minimizuar gjurmët e tyre të karbonit në planet. Por, edhe pse të gjithë ata bëjnë mirë për mjedisin, unë nuk do t’i rekomandoja të gjithë ata për të pritur faqen tuaj të internetit. Më të mirat me të cilat mund të shkoni janë InMotion dhe HostGator. Të dyja janë kompani me reputacion që janë të lira dhe ofrojnë një shërbim me cilësi të lartë për klientët e tyre. Shpresoj të keni kënaqur të lexoni përmes këtij artikulli dhe që ne ju ndihmuam të mësoni diçka të re sot!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector