Providerët më të mirë të pakufizuar Bandwidth VPS Hosting

mirë-pakufizuar-Bandwidth-vps-hosting-2019


Sot, njerëzit janë varur shumë në internet, duke kërkuar disa argëtime, të mësojnë gjëra të reja ose të bëjnë pazar. Ata e bëjnë këtë në të gjitha pajisjet që kanë qasje në internet, por kryesisht në telefonat mobil dhe kompjuterët desktop. Të dhënat rrjedhin vazhdimisht dhe sa më shpejtë ato rrjedhin, aq më mirë. Njerëzit e urrejnë atë kur një foto nuk shfaqet ose një video mban buffering dhe zakonisht lidhet me gjerësi të ulët të bandës.

Nëse dëshironi të krijoni faqen tuaj të internetit dhe të ofroni përmbajtje cilësore, ju patjetër që ju nevojitet një kompani e besueshme pritëse VPS me një gjerësi bande që kënaq vizitorët tuaj. Kjo është gjëja e parë që blogerët, dyqanet në internet dhe kompanitë duhet të kërkojnë përpara se të krijojnë faqen e tyre të internetit. Nuk ka diçka të tillë si gjerësia e brezit të pakufizuar, është vetëm se ofruesi i mbajtjes së faqes në internet nuk ka saktësuar saktësisht se sa gjerësi bande merrni.

Në mënyrë të pakufizuar, ata nënkuptojnë se gjerësia e brezit që ata ofrojnë ka shumë të ngjarë të përmbushë pritjet tuaja sepse nuk do të arrini as në kufirin e sipërm. Dallimet midis ofruesve të pritjes së VPS-ve mund të jenë domethënëse dhe duhet të dini kërkesat kryesore që faqja juaj e internetit të funksionojë pa probleme para se të zgjidhni një.

Për t’i bërë gjërat më të thjeshta për ju, ne do t’ju drejtojmë nëpër llojet e ndryshme të VPS dhe arsyet pse duhet të zgjidhni një VPS të pakufizuar. Atëherë, ju mund ta përdorni atë njohuri për të zgjedhur njërin nga 3 ofruesit e pritjes së VPS-ve që ne shqyrtuam, me një gjerësi bande që i përshtatet më së shumti biznesit tuaj.

Si të zgjidhni një VPS?

Kur zgjidhni VPS hosting për biznesin tuaj, është thelbësore të bëni disa hulumtime. Së pari ju duhet të kuptoni nevojat tuaja. Pasi ta dini se çfarë keni nevojë dhe sa jeni të gatshëm të paguani për të, mund të shkoni përpara dhe të gjeni disa kompani që ofrojnë atë që ju nevojitet. Para se të bëni blerjen tuaj, bëni disa hulumtime, kërkoni forume ose media sociale, lexoni përshtypjet dhe analizoni ato. Këtu janë disa aspekte që duhet të merrni parasysh gjatë zgjedhjes së një plani VPS dhe një kompanie pritëse:

Planet VPS të menaxhuara dhe të pakontrolluara

Ju nuk keni nevojë të merreni me menaxhimin e serverit si një përdorues i përbashkët i pritjes, por kur bëhet fjalë për planet e mbajtjes së VPS, është një histori krejt tjetër. Një plan VPS ju lejon kontroll të plotë, kështu që ju duhet të jeni me përvojë në kryerjen e mirëmbajtjeve, mbikëqyrjen e performancës dhe azhurnimet e softuerit.

Si fillestar ose dikush që është shumë i zënë për t’u marrë me menaxhimin e serverit, ju keni vetëm një zgjedhje. Ju duhet të zgjidhni një plan VPS të menaxhuar që ofrojnë gjithnjë e më shumë ofrues sot. Për një çmim më të madh, ju do të merrni planin VPS dhe një ekspert të besueshëm i cili do të kujdeset për të gjitha detyrat. Nuk do të duhet të jesh më profesionist nëse dëshiron të përmirësosh në një VPS.

Sa kushton një VPS?

Reputacioni i secilës kompani dhe çmimet e planeve të tyre të mbajtjes në internet do të luajnë një rol të madh në vendosjen e asaj që ju zgjidhni për hosting VPS. Në varësi të specifikimeve dhe karakteristikave të ofruara nga gamë e gjerë e planeve të ndryshme VPS, çmimet mund të ndryshojnë shumë.

Por duke qenë se ekziston një konkurrencë e madhe midis emrave të mëdhenj në industrinë e web hosting, ne do t’ju tregojmë se sa kushton një paketë hosting VPS mesatarisht. Nëse marrim parasysh një plan hosting VPS me syze të mesme të pajisjeve dhe ndoshta disa shtesa në të cilat shumica e faqeve të internetit mund të mbështeten, do të kushtojë nga 8 deri në 15 dollarë në muaj. Për këtë varg çmimesh, zakonisht mund të merrni 20 GB hapësirë ​​në disk dhe RAM 1 GB.

Planet konvencionale dhe ato të bazuara në re

Shumë ofrues po promovojnë planet e tyre VPS të bazuara në cloud, por ende jo të gjithë e dinë se si ndryshojnë nga VPS konvencionale. Le t’i sqarojmë këto dy lloje të ndryshme duke treguar se nga secili prej tyre tërheq burimet e tij dhe si funksionojnë ato.

 • A VPS konvencionale është kur një server është i ndarë në pjesë – sepse jo të gjithë kanë nevojë për një server të tërë për faqen e tij të internetit, do të ishte një humbje burimesh. Pra, duke u abonuar në një plan konvencional VPS, në thelb ju merrni me qira një pjesë më të vogël të një serveri në qendrën e të dhënave të ofruesit. Ka shumë llogari VPS brenda një serveri të vetëm, duke vendosur një ruajtje specifike, bandwidth dhe kufirin e kujtesës për secilin përdorues.
 • A VPS me bazë cloud shërbimi është pak më i komplikuar. Në këtë sistem, shumë servera fizikë janë prerë në pjesë virtuale që janë duke u lidhur së bashku. Accountdo llogari e vetme funksionon në një server cloud i cili është i lidhur me shumë serverë fizikë dhe përdor burimet e tyre.

Meqenëse ka më shumë serverë të pranishëm në ekuacion – jo vetëm një server që kufizon burimet – një VPS bazuar në cloud mund të sigurojë shumë më shumë burime sesa një konvencionale. Nëse doni më shumë burime, mund të përmirësoni menjëherë, ndërsa faqja juaj e internetit nuk do të pësojë ndonjë ndërprerje.

Ndihma për klientët

Le të supozojmë se keni gjetur planin e pritjes VPS me burimet dhe veçoritë e përsosura. Mund të duket si një marrëveshje e jashtëzakonshme, por ka ende një gjë që nuk duhet ta harroni: të siguroni që kompania të sigurojë mbështetje të besueshme të klientit. Nuk ka asgjë më të keqe se të zgjidhësh një problem që nuk mund ta rregullosh dhe nuk ka njeri që të kontaktojë.

Ju duhet të zgjidhni një ofrues me një reagim pozitiv për mbështetjen e tyre teknike. Duhet të jetë një ekip profesionistësh që janë në dispozicion 24/7 përmes kanaleve të ndryshme. Nëse faqja juaj e internetit nuk funksionon siç duhet për një kohë të konsiderueshme, trafiku juaj mund të fillojë të bjerë.

Bizneset mund të humbin mijëra dollarë në raste të tilla. Ju gjithashtu mund të provoni një ofrues të pritjes dhe të provoni mbështetjen e tyre teknike pasi shumë prej tyre ofrojnë një garanci për kthimin e parave nëse klientët e tyre nuk janë të kënaqur.

Pse të zgjidhni VPS Bandwidth të Pafund

Para së gjithash, çfarë është saktësisht brezi? Gjerësia e rrjetit të faqes suaj të internetit është ajo që specifikon sasinë e të dhënave që mund të ngarkohen dhe shkarkohen në faqen tuaj të internetit me kalimin e kohës. Duke zgjedhur një plan VPS të pakufizuar të bandës, faqja juaj e internetit do të jetë në gjendje të trajtojë sasi të mëdha trafiku me shumë vizitorë që shkarkojnë faqet dhe skedarët tuaj në të njëjtën kohë.

Nëse faqja juaj e internetit shkon në një kufi të brezit falë një rritje të trafikut, kjo do të thotë se asnjë person nuk mund të vizitojë faqen tuaj për momentin. Nuk do të ngarkohet dhe faqja juaj e internetit madje mund të rrëzohet. Nga ana tjetër, është e shtrenjtë të rifreskoni në një plan më të fuqishëm VPS sa herë që biznesi juaj rritet. Jo vetëm që kushton më shumë se ajo e mëparshmja, por disa nga specifikat e tjera madje mund të tejkalojnë kërkesat tuaja.

Me këtë u tha, është thelbësore që të regjistroheni në një plan të pakufizuar të pritjes VPS për bizneset në rritje. Në një moment, gjithmonë do të ketë një rrjedhje të madhe të klientëve që nuk mund të vizitojnë faqen tuaj te internetit për shkak të kufizimeve tuaja të gjerësisë së bandës, duke çuar në një rënie të madhe të klientëve dhe të ardhurave të mundshme.

Gjerësia e brezit të kufizuar ndonjëherë nënkupton performancë të ulët, po ashtu nëse ka një sasi të lartë trafiku. Ju duhet të ulni cilësinë e përmbajtjes, siç janë imazhet, elementët e projektimit ose videot në faqen tuaj të internetit, në mënyrë që ta ngjeshni atë.

Sa më pak të dhëna që vizitorët tuaj duhet të shkarkojnë, aq më shpejt faqja e internetit dhe më shumë prej tyre mund të bashkohen në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, duke zgjedhur opsionin e pakufizuar të brezit të bandës VPS, nuk ka arsye të shqetësohet për të.

Ofruesit më të mirë të hostimit të VPS me bandë të pakufizuar

Më poshtë mund të gjeni një përmbledhje të 3 ofruesve më të mirë të pritjes VPS të cilët ofrojnë një bandë të pakufizuar.

1. BlueHost

Bluehost-mirë-të pakufizuar Bandwidth-vps-hostingBlueHost është një nga emrat më të mëdhenj kur bëhet fjalë për shërbimet e hostimit Linux. Planet e tyre Linux VPS janë në dispozicion që nga viti 2013 dhe fituan shumë reagime pozitive përgjatë viteve. Në BlueHost, ju mund të gjeni vetëm paketa pritëse që bazohen në teknologjitë më të fundit të cloud siç janë KVM dhe OpenStack.

Meqenëse të gjitha planet e tyre janë të paraqitura plotësisht dhe të përballueshme, ato janë zgjedhja më e preferuar e të gjitha llojeve të bizneseve. BlueHost e di që faqja juaj e internetit duhet të jetë e shpejtë dhe sa më shpejtë që të jetë e mundur, kështu që ata vendosin serverin tuaj të pakufizuar VPS në momentin që keni abonuar. Ata përmirësuan ndërfaqen e tyre të administratorit cPanel me mjete të dobishme për kontrollin WHM, menaxhimin e serverëve dhe qasjen CentOS.

BlueHost ofron vetëm shërbime të menaxhuara plotësisht VPS, që do të thotë se ato janë përgjegjëse për menaxhimin e serverëve. Ekipi i tyre kujdeset për gjithçka, siç janë azhurnimet e serverit, kohën e duhur dhe sigurinë. Për më tepër, ata janë të gatshëm t’i përgjigjen ndonjë prej pyetjeve tuaja teknike falas. Pavarësisht nga cili plan i hostit ju zgjidhni, të dhënat tuaja do të mbrohen nga sulmet dhe spam DDoS.

Në rast se trafiku fillon të rritet në faqen tuaj të internetit, mund të azhurnoni specifikimet e planit tuaj VPS dhe ai nuk do të shkaktojë ndonjë ndërprerje. BlueHost ka një ekip të fuqishëm për mbështetjen e klientëve që mund të ndihmojë në gjithçka që lidhet me menaxhimin e serverëve dhe Linux. Ju mund t’i kontaktoni ata në çdo kohë përmes emailit, bisedës live dhe telefonit gjithashtu.

Ato kanë tre plane VPS të disponueshme me ruajtje të garantuar SSD për energji të shtuar. Plani i tyre Standard kushton 19,99 dollarë në muaj me një ruajtje 30 GB, 2 GB RAM dhe një adresë IP. Pastaj ekziston plani më i zgjeruar i cili është plani më i rekomanduar për 29,99 $ me specifikat e ruajtjes prej 60 GB, RAM 4 GB dhe dy adresave IP.

E treta me 59,99 dollarë përmirëson bërthamat e CPU-së tuaj në 4 dhe ju dhuron ruajtje 120 GB, 8 GB RAM dhe 2 IP adresave. Me çdo plan të pakufizuar VPS, ju merrni një domen të vetëm dhe garancinë e tyre 30-ditore për kthimin e parave.

2. GoDaddy

GoDaddy-BEST-pakufizuar Bandwidth-vps-hostingGoDaddy është ndoshta kompania më e njohur atje midis regjistruesve të emrave të domain, por ajo gjithashtu u bë një emër i madh si një ofrues web hosting. Ato ofrojnë shërbime të një cilësie të lartë të mbajtjes në internet, veçanërisht kur bëhet fjalë për paketat VPS. Tani ne do t’ju tregojmë pse GoDaddy është një nga ofruesit më të mëdhenj nëse keni nevojë për një bandë të pakufizuar.

Duke u pajtuar në një nga planet e tyre, ju do të keni mundësi të përdorni një sërë sistemesh operative duke përfshirë CentOS 6 dhe 7, Fedora, Windows dhe Ubuntu. Meqenëse jo çdo pronar i faqes në internet bashkohet me të njëjtat aftësi teknike, ju mund të menaxhoni VPS-në tuaj në 3 mënyra të ndryshme:

 • Nëse jeni ekspert në menaxhimin e serverëve, ju mund të zgjidhni shërbimin e tyre të vetë-menaxhuar i cili ju lejon qasjen në linjën e komandës dhe RDP (Protokolli i largët i desktopit)
 • Për ata që nuk janë me përvojë të tillë, ekziston shërbimi i menaxhuar ku përdoruesit mund të punojnë në një panel kontrolli të administratorit (qoftë cPanel ose Plesk) ndërsa kujdesen për të gjithë monitorimin, patch dhe kopjet rezervë
 • Shërbimi i tyre i menaxhuar plotësisht do të thotë që ju nuk keni fare detyrime, administratorët e serverit në GoDaddy do të kujdesen për çdo detyrë

GoDaddy investoi shumë në harduerin premium, kështu që çdo uebfaqe në serverët e tyre ngarkesat në një vështrim. Aktualisht ka 9 qendra të të dhënave në dispozicion në të gjithë botën. Ekipi i tyre për mbështetjen e klientëve është me të vërtetë i dobishëm dhe ata janë të gatshëm 24/7 për të zgjidhur problemet tuaja dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve.

Ato ofrojnë plane të pakufizuara të niveleve të pakufizuara të VPS-ve me çmime që variojnë nga 27,99 dollarë në muaj gjatë gjithë rrugës deri në 49,99 dollarë. Edhe e para është mjaft e fuqishme me 2 GB RAM dhe hapësirë ​​në disk 40 GB. Kjo mund të shkallëzohet deri në një memorie të madhe 8 GB RAM dhe 240 GB. Ju gjithashtu merrni një certifikatë SSL 1-vjeçare dhe 3 IP të dedikuara me planet e tyre VPS.

3. eUKHost

eukhost-mirë-të pakufizuar Bandwidth-vps-hostingeUKHost filloi të ofrojë shërbime të mbajtjes së faqeve në internet në 2001 dhe tani ajo ka një bazë të madhe klientësh prej mbi 40,000 webmasterësh dhe më shumë se 160,000 domene. Në Mbretërinë e Bashkuar, ata janë ndër ofruesit më të mirë në industri me plane të pazgjidhura VPS të pakufizuara.

Këto plane VPS janë të gjitha të menaxhuara plotësisht, do të thotë që eUKHost kujdeset për azhurnimet, konfigurimin, instalimet e programeve dhe aplikacioneve dhe sigurinë në serverë. Pasi të regjistroheni në një nga planet e tyre, ju mund të zgjidhni midis një ndërfaqe Plesk ose cPanel si panelin tuaj të kontrollit të administratorit. Pasi të kenë marrë pagesën tuaj, llogaria juaj VPS do të funksionojë mesatarisht në 3-4 orët e ardhshme.

Me VPS tuaj të pakufizuar, ju gjithashtu merrni një ekip të dobishëm për mbështetjen e klientit i cili është në dispozicion 24/7 përmes bisedës, telefonit dhe emailit. Në eUKHost, ata garantojnë t’i përgjigjen emailit tuaj në 15-20 minuta. Ata ju lejojnë qasje të plotë të administratorit, e cila ju lejon të aplikoni aplikacione me porosi në VPS-në tuaj.

Nuk ka nevojë të blini menjëherë planin e tyre të pakufizuar VPS, gjithashtu mund ta provoni për 30 ditë dhe pastaj të kërkoni paratë tuaja. eUKHost garanton një kohë 100% dhe madje edhe nëse ndodh një dështim i serverit, ata ndërmarrin veprime të menjëhershme. Tani le të shohim çmimet dhe specifikat e planeve të tyre të pakufizuara VPS.

Ata kanë 4 plane të ndryshme VPS. Plani starter kushton 12,99 £ në muaj me 2 bërthama CPU, RAM 3 GB dhe ruajtje 60 GB. Plani i tyre më i shitur është Standard VPS me 4 bërthama CPU, 6 GB RAM, 120 GB ruajtje dhe një SSL domain falas për 19,99 £ në muaj. Plani më i fuqishëm është Ndërmarrja me 6 bërthama CPU, 16 GB RAM, hapësirë ​​në disk 480 GB dhe Domain Wildcard SSL për 33,99 £ në muaj.

Ju merrni 2 IP të dedikuara falas me çdo plan. Të katër planet bazohen në harduer të nivelit të lartë, duke përfshirë procesorët më të fundit Intel Xeon, disqet SSD dhe memorjen DDR4.

përfundim

Tani që dini më shumë për tre nga ofruesit më të mëdhenj të hostimit në internet VPS, duhet të jetë më e lehtë të zgjidhni atë që i përshtatet më së shumti biznesit tuaj. Nëse doni një zgjidhje më të fuqishme, por kompania juaj nuk është e gatshme për një plan të bazuar në cloud ose një server të dedikuar, atëherë nuk mund të gaboni me një plan të pakufizuar VPS.

VPS është shumë e ngjashme me një server të dedikuar me fleksibilitetin e tij, megjithatë nuk kërkon një buxhet kaq të madh. Nga ana tjetër, planet e përbashkëta të pritjes janë të shkëlqyera për fillestarët. Por ndërsa biznesi juaj fillon të rritet, ju shpejt mund të arrini kufijtë e sipërm dhe ta gjeni veten në nevojën për të përmirësuar një plan të mbajtjes së faqes në internet me më shumë burime. Meqenëse një plan i pakufizuar hosting VPS mund të trajtojë shumë trafik për një kohë të gjatë, është zgjedhja më e popullarizuar për shumicën e përdoruesve.

Ndërsa kërkoni për ofruesin perfekt VPS, gjëja e parë që duhet të shikoni janë karakteristikat e performancës. Atëherë rekomandohet të hidhni një sy në HDD, bandwidth, CPU dhe RAM të siguruar nga planet e dedikuara dhe VPS, në mënyrë që të mund të bëni një krahasim dhe të vendosni se cili është më i miri për qëllimin tuaj..

Duke zgjedhur një plan VPS të pakufizuar që përshtatet më së shumti në faqen tuaj të internetit, ju siguroni një përvojë të shfletimit pa probleme për vizitorët tuaj ndërsa merrni një shërbim të fuqishëm të mbajtjes së faqes në internet për një çmim të përballueshëm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map