123-Reg.co.uk Recenzie

01.06.2020
Recenzii de gazduire '123-Reg.co.uk Recenzie
0 8 мин.

123-Reg.co.uk este un registrator de domeniu popular din Marea Britanie care oferă, de asemenea, un set larg de instrumente online pentru orice afacere sau persoană fizică care dorește să stabilească o prezență online. Astfel, 123 Reg oferă instrumente de construire a site-urilor web, instrumente de comerț electronic, servicii de găzduire web, certificate SSL, instrumente de optimizare a căutării și de marketing online, precum și instrumente de securitate a site-urilor web.


În această revizuire 123-reg.co.uk, ne concentrăm pe gazda web 123 Reg, listând opțiunile de găzduire, prețurile acestora și avantajele și contra de găzduire a site-ului dvs. la 123 Reg..

123-Reg.co.uk Prezentare generală

Ca unul dintre cei mai mari înregistratori de domenii din Marea Britanie, 123 Reg găzduiește peste 3 milioane de nume de domeniu și 1,7 milioane de site-uri web. Aceștia susțin că găzduiesc 1 din 5 site-uri active din Marea Britanie. Compania a fost fondată în 2000 ca registrator de domenii, dar din moment ce și-a extins serviciile pentru a include găzduire web și alte câteva instrumente web utile.

Gazduire partajată, găzduire specifică aplicației, VPS și opțiuni de găzduire dedicate sunt disponibile la 123 Reg. Să vedem prețurile și funcțiile oferite cu aceste planuri.

123-Planuri Reg & Prețuri

123 reg planuri de stabilire a prețurilor

Planurile de găzduire partajate încep de la 2,49 GBP / lună pentru planul Essential, care vă permite să găzduiți un singur site web, oferă spațiu web de 10 GB, 1 domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, 100 de căsuțe poștale cu 5 GB stocare fiecare și o bază de date MySQL. Acest plan este mai degrabă de bază, dar alte trei iterații ale planului sunt disponibile în această categorie. Planul cu cele mai multe resurse este planul Premium +, care costă 14,99 GBP / lună și include: 1 domeniu gratuit, găzduire pentru site-uri web nelimitate, spațiu web de 100 GB, lățime de bandă nelimitată, baze de date MySQL nelimitate, căsuțe poștale nelimitate, SSL gratuit, o pre-WordPress instalat.

Planurile de găzduire specifice aplicației sunt o altă opțiune populară de găzduire la 123 Reg. Astfel, planurile de găzduire WordPress, hosting Joomla și Drupal încep de la 2,99 lire sterline / lună pentru planul de afaceri, care vă permite să găzduiți 5 site-uri web, 5 baze de date MySQL și include spațiu web de 100 GB și lățime de bandă neschimbată. Dacă sunteți în căutarea de găzduire nelimitată CMS optimizată, Planul de afaceri vă permite să găzduiți domenii nelimitate și baze de date MySQL nelimitate pentru 14,99 GBP / lună. Spațiul web rămâne limitat la 100 GB, dar planul de afaceri include, de asemenea, 2 GB RAM dedicat și un certificat SSL.

Serverele private virtuale încep de la 9,99 GBP / lună (planul Starter) și dispun de sisteme de operare Linux sau Windows, panoul de control Plesk sau cPanel. Mediul de găzduire pe aceste servere este personalizabil, iar serverele sunt susținute o dată la 24 de ore. Planul VPS cu cele mai multe resurse costă 44,99 GBP / lună (+ 20% TVA) și include: 3 nuclee CPU, 3 GB memorie RAM, stocare de 150 GB, transfer de date neschimbate.

123 Pachetele de găzduire premium ale Reg sunt caracterizate de găzduire administrată, care combină capacitatea și performanța serverelor dedicate cu simplitatea și ușurința de utilizare a găzduirii partajate. Planurile din această categorie încep de la 29,99 lire sterline / lună (+ 20% TVA) pentru planul M, care este proiectat să reziste și estimează 375.000 de vizite lunare și oferă găzduire pentru site-uri web nelimitate. Planul vine cu spațiu web de 100 GB, trafic nelimitat, baze de date MySQL nelimitate, 4 GB RAM. Planul XL costă 119,99 GBP / lună (+ 20% TVA) și dispune de 16 GB RAM, spațiu de stocare nelimitat, trafic neschimbat și capacitatea de a gestiona o majorare de 1.500.000 de vizite lunare..

Planurile de găzduire premium oferă, de asemenea, o garanție de disponibilitate de 99,99%, tehnologie de echilibrare a sarcinii, certificate SSL gratuite, adrese IP dedicate, suport hardware 24/7 și aplicații de instalare cu un singur clic.

123-Reg.co.uk Caracteristici de găzduire

123-Reg oferă planuri de găzduire bogate în caracteristici, precum și un nivel ridicat de utilizare. Iată ce face 123-reg.co.uk găzduirea la alegere pentru 1 din 5 site-uri web active din Marea Britanie:

 • Opțiuni excelente de găzduire, inclusiv WordPress optimizat, Joomla optimizat și hosting Drupal optimizat;
 • Alegerea găzduirii VPS bazate pe Linux și Windows;
 • Panou de control cPanel sau Plesk ușor de utilizat;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • 99% garanție uptime;
 • Nume gratuit de domeniu .co.uk cu cele mai multe planuri (planurile de afaceri optimizate CMS includ două nume de domeniu gratuite);
 • Trafic nelimitat cu toate planurile;
 • Asistență din Marea Britanie;
 • Instalarea aplicației cu un singur clic;
 • Certificate SSL gratuite cu cele mai multe planuri;
 • Planurile de găzduire Linux acceptă PHP, Perl, Python, Ruby, etc .;
 • Planurile de găzduire Windows acceptă software popular precum IIS, ASP, .NET, MS SQL, etc .;
 • Suport 24/7;
 • Asistență expertă, actualizări automate, copii de rezervă și restaurări, protecție împotriva spamului cu pachete de gazduire optimizate CMS.

Asistență clienți 123-Reg

123 reg centru de asistență online

123-Reg are opțiuni de asistență foarte bune. Clienții care au nevoie de ajutor tehnic pot primi asistența clienților 123-Reg prin telefon, chat live sau pot ridica un bilet de asistență. Asistența este disponibilă non-stop. Pagina de asistență include, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente și o bază de cunoștințe cuprinzătoare, cu informații abundente despre toate serviciile din 123-reg.co.uk.

Echipa de clienți are sediul în Marea Britanie, astfel, sunt evitate problemele care ar apărea cu echipele de asistență externalizate în străinătate.

Pro-uri & Contra de 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk oferă planuri bine rotunjite, cu funcții excelente, dar este o gazdă web concepută în principal cu o bază de clienți din Marea Britanie. Ca un rezumat al celor de mai sus, să vedem care sunt punctele forte și punctele slabe ale 123-Reg, gazda web:

Pro-uri

 • Fără timp de angajament, planuri flexibile de la lună la lună;
 • Opțiuni de găzduire bazate pe Linux și bazate pe Windows;
 • Trafic nelimitat cu toate planurile;
 • Planurile de găzduire optimizate WordPress, Drupal și Joomla;
 • 24/7 de asistență pentru clienți din Marea Britanie;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Valori generale bune de performanță.

Contra

 • Spațiu de stocare a site-urilor web cu planuri inițiale;
 • Unele planuri de bază decât cele ale concurenților;
 • Domeniile gratuite includ doar domenii .co.uk;
 • Nu există asistență telefonică gratuită.

123-Reg.co.uk Concluzie revizuire

123 Reg este o gazdă web ușor de utilizat, orientată către o bază de clienți din Marea Britanie, care este reflectată de unele dintre caracteristicile sale, care sunt benefice în mare parte pentru cei care doresc să lanseze un site web din Marea Britanie (domeniu .co.uk, asistență pentru clienți din Marea Britanie) . Planurile de găzduire web oferite de 123-reg.co.uk acoperă o gamă largă de necesități de găzduire, de la site-uri web mici și statice până la trafic mare, site-uri mari.

Întrucât compania a fost inițial un registrator de domenii, înregistrarea domeniului continuă să fie unul dintre cele mai importante servicii ale acestora cu domenii din Marea Britanie începând de la doar 99p + TVA. Dacă doriți să vă găzduiți site-ul dvs. web la registratorul dvs. de domeniu și aveți nevoie de o suită de construire a site-urilor online, instrumente de marketing online și comerț electronic, 123-reg.co.uk poate fi o soluție integrală pentru toate nevoile dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector