Dynadot.com Review

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Dynadot.com Review
0 7 мин.

Dynadot este o companie privată care oferă diverse servicii web, inclusiv înregistrare de domenii, găzduire prin email, construirea site-urilor web, certificate SSL, e-mail și găzduire web. Scurt pentru „punct dinamic”, numele companiei face referire la serviciile web dinamice pe care le oferă. Pe lângă înregistrarea domeniilor, Dynadot oferă și servicii de confidențialitate pentru domenii și o întreagă piață de domenii, unde puteți vinde, cumpăra și participa la licitații de domeniu..


Scopul acestei revizii Dynadot este să vă pună la curent cu planurile de construire a site-urilor web, găzduire web și găzduire prin e-mail oferite de Dynadot și caracteristicile serviciilor de găzduire a site-urilor lor web..

Prezentare generală a Dynadot.com

Fondată în 2002 de Todd Hann, Dynadot este un an ICANN registrator de domenii acreditat și furnizor de găzduire. Compania are sediul central în San Mateo, Canada, cu birouri internaționale în Toronto, Canada, Beijing și Zhengzhou, China.

Dynadot.com este cunoscut în primul rând ca un registru de domenii, construirea și găzduirea de site-uri fiind servicii complementare. Deși majoritatea oamenilor știu despre Dynadot, registratorul de domenii, nu există multe informații despre serviciile lor de găzduire și construire de site-uri. Această revizuire Dynadot.com se va concentra în special pe aceste servicii complementare.

Planuri Dynadot & Prețuri

Vom începe cu serviciile de găzduire ale Dynadot care includ hostingul VPS și găzduirea prin e-mail.

Dynadot oferă un singur plan VPS la prețul de 10 USD / lună. Deși acesta este într-adevăr un preț bun pentru un plan VPS, Dynadot necesită să plătiți pentru toate cele 12 luni în avans, cu toate acestea, o reducere este oferită pe baza unei promoții disponibile în prezent, care vă primește 2 luni (în locul celor obișnuite de 120 USD / an , prețul este de doar 100 USD / an).

dynadot vps plan de găzduire

Iată specificațiile pe care vă așteptați să le obțineți cu serverul dvs. virtual virtual Dynadot: 1 CPU core, 1 GB RAM, 10 GB spațiu pe disc, 1 lățime de bandă TB, 99,9% uptime. Aceasta într-un plan VPS neadministrat cu SSH și acces complet la rădăcină, astfel încât să puteți instala orice software care rulează pe sistemul dvs. de operațiune ales.

Când vă înscrieți la planul VPS, puteți alege dintre următoarele opțiuni de sistem de operare: CentOS 6.7, CentOS 6.7 cu Sentora, Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.04 cu LAMP, Ubuntu 12.04 cu WordPress și CentOS 6.5 cu ZPanel. Planul VPS este dotat și cu un IPv6 dedicat gratuit. La finalizare, puteți adăuga Website Builder Pro pentru 5 USD.

Serviciul de găzduire prin e-mail al Dynadot costă 11,99 USD / an și include 30 MB de spațiu pe disc, lățime de bandă de 3 GB, conturi de email nelimitate, 1 cont FTP și 99,9% uptime. Panoul de control al găzduirii de e-mailuri include statistici ale site-ului, inclusiv vizitatori unici, accesări pe pagini, accesări recente etc. Cu ajutorul panoului de control, puteți configura e-mailul dvs. cu orice client de e-mail (Microsoft Outlook, Apple Mail etc.) și puteți accesa ușor e-mailurile dvs. de pe dispozitive mobile.

Instrumentul de creare a site-urilor web disponibil la Dynadot oferă 6 șabloane gata pentru mobil, instrumente SEO, integrare social media, instrument de blog simplu, domeniu gratuit și adresă de e-mail cu planul de afaceri, editare in linie, editor de stil (personalizare culori, fonturi, configurații de pagină), posibilitatea de a adăuga cod personalizat și găzduire VPS gratuită.

Versiunea gratuită (versiunea acceptată de anunțuri) a constructorului de site-uri vă oferă acces la șabloane gata pentru mobil (puteți crea până la 5 pagini), link-uri de domeniu, servicii pentru clienți. Există două abonamente plătite, unul costând 5 USD / lună (plan Pro), în timp ce celălalt cost costă 15 USD / lună (Plan de afaceri).

Planul Pro oferă pagini nelimitate, un nume de domeniu gratuit, cu planuri anuale, instrumente SEO, link-uri de domeniu cu un singur clic, șabloane responsive pentru mobil, editor de coduri personalizate și link-uri de domeniu cu un singur clic. Planul de afaceri include toate caracteristicile planului Pro și oferă o adresă de e-mail profesională, coș de cumpărături eCommerce și contribuabili nelimitați..

Certificatele SSL sunt de asemenea disponibile pentru achiziționare la Dynadot. Puteți opta pentru un certificat Alpha SSL (certificat rădăcină înlănțuită) pentru 16,99 USD / an sau pentru un SSC Wildcard pentru 80 USD / an.

Caracteristici de găzduire Dynadot

Planul VPS unic oferit de Dynadot vine cu următoarele caracteristici de găzduire:

 • Acces complet la rădăcină;
 • Virtualizare KVM;
 • WordPress preinstalat;
 • Stocare SDD RAID 10 și redundanță de date;
 • CPU Intel Xeon;
 • Panou de control gratuit de găzduire web (cu unele sisteme de operare);
 • IPv6 dedicat gratuit.

Deoarece acest lucru este într-un plan de găzduire VPS neadministrat, acesta nu este potrivit pentru începători sau pentru cei fără experiență de administrare a serverului. Planul este orientat către utilizatori mai avansați, cu abilități tehnice de a-și gestiona propriile instalații software și de a rezolva problemele cu acest VPS pe cont propriu. Prin urmare, asistența de administrare a serverului nu este inclusă în acest plan.

Asistență clienți Dynadot

Asistența clienților este oferită prin intermediul fișierelor de ajutor disponibile pentru fiecare categorie de produse, forumuri comunitare și chat online. Un număr de telefon este de asemenea disponibil unde puteți ajunge la echipa Dynadot. Site-ul Dynadot are și un blog, care este actualizat continuu. Forumurile comunitare sunt de asemenea foarte active.

asistență de asistență dynadot

Pro-uri & Contra lui Dynadot

Aceste argumente pro și contra se vor limita la serviciile de găzduire și construire de site-uri web ale lui Dynadot, fără a ține cont de serviciile lor de înregistrare a domeniilor. Astfel, avantajele și dezavantajele Dynadot.com pot fi rezumate după cum urmează:

Pro-uri

 • Instrument gratuit de creare a site-urilor web cu șabloane responsive pentru mobil;
 • E-mailuri accesibile și găzduire web;
 • Gazduire VPS cu unele planuri de constructor de site-uri web;
 • 99,9% uptime;
 • Nume de domeniu gratuit cu unele planuri de constructor de site-uri web.

Contra

 • Un singur plan VPS neadministrat;
 • Nu există alte planuri VPS sau alte opțiuni de găzduire web;
 • Planul de construire a site-urilor de afaceri costă de 3 ori mai mult decât planul Pro, oferind în același timp doar funcții suplimentare în comparație cu planul Pro;
 • Serviciul de găzduire web nu este potrivit pentru începători.

Planul lor de găzduire VPS poate fi o alegere bună pentru persoanele apte din punct de vedere tehnic, care doresc ca toate serviciile lor găzduite să fie la același furnizor, cu toate acestea, văzând cum este un plan neadministrat, este un acces clar pentru începători..

Dynadot.com Concluzie recenzie

În timp ce Dynadot are prețuri ca un registrator de domenii acreditat de ICANN, oferind domenii la un preț accesibil și o piață de domenii, analizând celelalte servicii ale acestora, devine clar că nici gazduirea web, nici constructorul de site-uri nu sunt în centrul serviciilor lor. În timp ce oferă șabloane cu răspuns mobil, există doar 6 șabloane din care puteți alege. Creatorul de site-uri gratuit este, de asemenea, foarte limitat, permițându-vă să creați doar 5 pagini.

Pe scurt, Dynadot.com este o opțiune bună pentru serviciile legate de înregistrarea domeniilor, dar instrumentele lor de găzduire web și de construire a site-urilor nu sunt pentru toată lumea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector