Examinare Hosting.co.uk

Hosting.co.uk este un furnizor de gazduire din Marea Britanie care oferă servicii de găzduire partajată, hosting VPS, servere dedicate și înregistrare de domenii și mai multe instrumente de site-uri (stocare în cloud, marketing prin email, constructor de site-uri web, management de social media etc.) ca servicii complementare pentru găzduire web.


În această recenzie Hosting.co.uk, analizăm particularitățile acestei gazde web din Marea Britanie, cu o atenție specială asupra tipurilor de planuri, prețuri și funcții disponibile..

Prezentare generală de la Hosting.co.uk

Hosting.co.uk a fost fondată în 2012, iar astăzi este unul dintre cele mai mari nume din peisajul de gazduire web din Marea Britanie. Rețeaua lor, centrele de date, serverele și personalul de asistență sunt cu sediul în Marea Britanie. Centrul de date Tier 4 Midlands servește clienți din Marea Britanie și alți europeni.

În timp ce găzduirea bazată pe Linux este oferta lor principală, unele servere dedicate sunt de asemenea disponibile cu Windows sau Linux. Dacă vizați piețele din Marea Britanie cu site-ul dvs. web, gama de planuri oferite de Hosting.co.uk vă va permite să lansați și să creșteți site-ul dvs..

Planuri & Prețuri

Fiecare tip de găzduire de la Hosting.co.uk este reprezentat prin 4 planuri de găzduire, prețurile lunare fiind de până la 2 lire sterline / lună.

Gazduire comună

Toate cele patru pachete de găzduire din această categorie sunt disponibile anual. Astfel, pachetul mai mic de găzduire, începătorul, costă 24 de lire sterline / an, adică 2 lire sterline / lună. Pachetul include 10 GB spațiu pe disc, 100 GB transfer de date, găzduire pentru 2 site-uri web, 5 baze de date MySQL și 10 conturi de e-mail.

Planurile Advanced și Business, care costă 48 GBP / an (4 lire sterline lunare) și, respectiv, 72 de lire sterline / an (6 GBP lunar), împachetează mai multe resurse în ceea ce privește spațiul pe disc (până la 100 GB) și transferul de date (până la 1000 GB ), găzduire pentru mai multe site-uri web (până la 10) și baze de date MySQL nelimitate și conturi de e-mail cu planul de afaceri.

Planul Ultimate costă 96 GBP / an (8 GBP / lună) și este un plan nelimitat atunci când vine vorba de spațiu pe disc, transfer de date, site-uri web găzduite, conturi de e-mail și baze de date MySQL. Acest plan vine, de asemenea, cu o adresă IP dedicată gratuită.

Gazduire VPS

Pentru prima lună, toate planurile de găzduire VPS de la Hosting.co.uk costă doar 1 GBP. După prima lună, planul VPS entry-level, VPS Standard, costă 9,95 GBP / lună. Acest plan include 20 GB spațiu pe disc, 1 nucleu al procesorului, 1024 MB RAM și 2 adrese IP. Lățimea de bandă este nelimitată și aveți trei opțiuni de sistem de operare Linux: Debian, Fedora și CentOS.

Planurile VPS Optimal și VPS Power costă 19,95 GBP / lună, respectiv 29,95 GBP / lună. Pachetul are mai multă memorie RAM, mai mult procesor, mai mult spațiu pe disc și mai multe adrese IP.

Pachetul VPS Premium costă 39,95 GBP / lună și oferă spațiu pe disc de 50 GB, 2 nuclee de procesor, 4096 MB RAM și 4 adrese IP..

Servere dedicate

Serverele dedicate Hosting.co.uk vin cu sisteme de operare Linux sau Windows și acces complet la admin root, inclusiv acces la distanță KVM prin IPMI. Planul la nivel de intrare include Intel 8 Core C2750, 8 × 2.4 GHz Core Core, 8 GB DDR3 ECC RAM, 500 GB SATA3 HDD Storage, 5.000 GB lățime de bandă și 2 adrese IP. Planul are un preț de 40 GBP / lună.

Cel mai puternic server dedicat Hosting.co.uk are un preț de 299 lire sterline / lună și are următoarea configurație: Intel Xeon E3-1270 v3, procesor 4 × 3,5 GHz Core, 16 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB HDD Storage, lățime de bandă NEMENERATĂ și 2 adrese IP.

Gazduire pentru distribuitori

Hosting.co.uk oferă găzduire de distribuitori de etichete albe prin 4 pachete care se situează între 6,00 £ / lună și 24,00 £ / lună. Puteți obține până la 200 GB spațiu pe disc, transfer de date de 2000 GB, conturi nelimitate cPanel +, un IP dedicat gratuit.

Caracteristici de găzduire

Dincolo de configurația planurilor detaliate mai sus, iată caracteristicile de găzduire incluse în planurile Hosting.co.uk:

 • Suport 24x7x365;
 • Gazduire neutra de carbon;
 • 9& garanție uptime;
 • Centrul de date Tier IV din Marea Britanie;
 • Acces la distanță KVM prin IPMI (servere dedicate);
 • Configurare în aceeași zi și garanție de înlocuire hardware de 4 ore (servere dedicate);
 • Instalări CMS cu 1 clic (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, phpBB, PrestaShop, Zen Cart, OpenCart și alte 200);
 • Alegerea distribuțiilor Linux (Fedora, Debian și CentOS) și câteva planuri dedicate de găzduire cu opțiuni pentru sistemul de operare Windows;
 • Până la 4 adrese IP;
 • Acces complet la rădăcină;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Suport complet de programare (PHP, MySQL, Perl, HTML, CSS, HTML5, JavaScript, Python, Ruby on Rails și multe altele);
 • cPanel și WHM (gratuit cu unele planuri, disponibile contra cost cu alte planuri!);
 • Completa servește opțiuni de gestionare (contra cost!);
 • Garanția de înghețare a prețurilor cu unele planuri.

Relații Clienți

Serviciul de asistență pentru clienți al lui Hosting.co.uk poate fi accesat prin chat live sau prin trimiterea unui bilet de asistență. În timp ce Hosting.co.uk obișnuia să ofere asistență telefonică, se pare că nu mai oferă această opțiune pentru clienții lor.

O bază de cunoștințe este de asemenea disponibilă, dar este populată cu foarte puține articole, așa că este puțin probabil ca clienții să o poată utiliza pentru a găsi ajutor autentic la problemele lor.

Pro Hosting.co.uk & Contra

Hosting.co.uk este un furnizor de hosting complet, cu mai multe pachete de găzduire pentru a acoperi nevoile de găzduire a site-urilor web, companii și site-uri de comerț electronic, dar nu este neapărat potrivit pentru companii foarte mari. Cei care doresc să lanseze un site web specific Marii Britanii, se pot bucura de următoarele avantaje ale Hosting.co.uk.

Pro-uri

 • 99,9% garanție uptime;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Upgradabilitate;
 • Planuri cu lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc;
 • Funcția de blocare a prețului;
 • Suport 24/7.

Cât despre hiturile și ratările lui Hosting.co.uk:

Contra

 • cPanel costă suplimentar cu VPS (9 GBP / lună) și servere dedicate (26,00 GBP / lună);
 • Gestionarea completă costă suplimentar cu serverele dedicate (£ 35,00 / lună);
 • Nu există facturare lunară disponibilă cu planuri de găzduire partajate.

Deși au un preț accesibil, unele servicii suplimentare oferite de Hosting.co.uk sunt disponibile numai contra cost, ceea ce poate ridica prețurile peste pachetele oferite de concurenți.

Hosting.co.uk Concluzie recenzie

Hosting.co.uk este un furnizor de hosting cu o selecție bună de planuri de găzduire cu câteva caracteristici excelente, precum funcția de garantare a blocării prețurilor, care blochează prețul pachetului de găzduire pe întreaga lungime a contului. Aceasta înseamnă că prețul rămâne același la reînnoire și sunteți protejat de orice creștere a prețurilor pe care compania o va implementa în viitor.

Deși opțiunile de asistență nu sunt la fel de abundente – baza de cunoștințe este destul de subțire și nu există asistență telefonică – opțiunile de asistență disponibile se dovedesc a fi bune la rezolvarea întrebărilor și la păstrarea clienților Hosting.co.uk fericiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map