Examinare NetworkSolutions

Revizuirea furnizorilor de găzduire este uneori o călătorie grea, plină de dezamăgire și același lucru din nou. Companiile par să-și vadă clienții ca pe niște vaci de bani nebunești, pe care le pot scurge și să le laptesc constant pentru tot mai mulți bani. Trăsătura lor umană preferată este ignoranța care îi face pe oameni să cumpere pachete mai scumpe, în speranța că site-ul lor web va fi cumva mai bun. Din păcate, nu orice companie de găzduire caută să ofere utilizatorilor un serviciu excepțional. Acesta este motivul pentru care sunt foarte critic față de ei.


Piața de găzduire web de astăzi este plină cu atât de multe nume, încât este imposibil să le urmărești pe toate. Unii dintre ei sunt în față și sinceri, ajutându-și clienții să își atingă obiectivele. Alții doar configurează câteva servere și vă cer banii. Nu este ușor să găsești un serviciu gratuit care să aibă atât viteză, cât și timp de funcționare în timp, oferind în același timp o asistență pentru clienți care face ca un utilizator să se simtă ca și cum cineva are spatele..

De ce o acordare atât de lungă despre astfel de servicii de găzduire șchiop? Pentru că Network Solutions este exact ceea ce bănuiam. Nu oferă mult mai mult decât elementele de bază ale aproape fiecare serviciu decent de găzduire acolo. Sigur, sunt destul de decente și de încredere în multe privințe, dar au multe surprize pentru clienții lor. Cu toate acestea, au fost câteva surprize plăcute, ceea ce m-a determinat să-mi reconsider opiniile, așa că merită să analizăm ce are de oferit soluțiile de rețea. Lipiți cu mine în această recenzie și vedeți-vă singuri!

Prezentare generală a soluțiilor de rețea

Network Solutions este în vigoare din 1979, dar nu a fost întotdeauna o companie de găzduire și nu este doar o companie de găzduire chiar și acum. A început ca consultanță IT și a devenit în curând registrator de domenii. S-au descurcat foarte bine vânzând nume de domeniu, dar asta nu a durat după confirmarea ICANN din 1998.

În ultimii 20 de ani, Network Solutions și-a schimbat proprietarii precum oamenii care schimbă chiloții. Multe firme de capital privat au deținut compania, ceea ce a dus la o mare confuzie în cele din urmă. Două probleme de securitate de mare anvergură au determinat vânzarea de soluții de rețea de către Web.com pentru 405 miliarde de dolari, ceea ce a dus la reducerea cu mult a companiei.

De atunci, Network Solutions oferă o varietate de servicii, cum ar fi dezvoltarea web, servicii de marketing online, soluții de e-mail și e-mail și servicii de găzduire. Acestea sunt adânc înrădăcinate în serviciile online și au o mulțime de profesioniști care știu fiecare nod și traista de a conduce un site web sau o afacere online. Acest lucru le face o soluție integrală într-o singură soluție pentru o afacere care ar dori să se extindă în lumea online. Cu toate că, dacă doriți doar un serviciu de găzduire, sunt multe de luat în considerare. Întrucât compania în sine oferă o multitudine de servicii, unele dintre acestea au trecut și pe platforma de găzduire web. Acest lucru le face unice și merită văzute după părerea mea.

Planuri de soluții de rețea și prețuri

Așa cum am spus, soluțiile de rețea nu se referă doar la găzduire web, ci oferă o multitudine de alte servicii care se încadrează în categorii complet diferite. Vom începe cu revizuirea planurilor lor de găzduire de bază și apoi vom trece la celelalte servicii pe care le oferă utilizatorilor.

Network Solutions are niște prețuri destul de mici, care îmi plac foarte mult. Planurile lor de găzduire partajate încep de la 2,99 USD / lună. Este o ofertă corectă și ar fi greu să găsiți orice alt plan decent cu un preț atât de mic. Dar, deoarece sunt și o companie de marketing online, cel de-al doilea plan de găzduire partajat este planul de gazduire web și marketing. Acest lucru înseamnă că vor arunca în unele servicii SEO simple, cum ar fi listarea profilului afacerii dvs. în numeroase motoare de căutare despre care nici nu știți, precum și la altele majore, precum Google, Bing și Yahoo!.

Primul plan de găzduire despre care am menționat Planul esențial începe cu doar 2,99 USD pe lună, oferind 300 GB spațiu pe hard disk și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, este livrat cu 25 de conturi FTP și 1000 de conturi de e-mail cu 1 GB de stocare pe cont. Este foarte mult, având în vedere că unele companii vă oferă doar 100 MB pentru fiecare cont de e-mail.

Urmărirea este planul Profesional, care oferă și servicii de marketing. De asemenea, vine cu 500 GB spațiu pe hard disk și lățime de bandă nelimitată. Restul prevederilor este dublat cu 50 de conturi FTP și 2500 de căsuțe de e-mail care au 1 GB de stocare. De asemenea, vi se va oferi un software de statistici pentru conturile dvs. de e-mail.

În cele din urmă, există planul de gazduire, marketing și magazin care vă oferă serviciile suplimentare de marketing și tot ce aveți nevoie pentru a rula un magazin online. Veți obține un certificat SSL, coșuri de cumpărături și orice alt software pe care îl solicitați pentru a rula site-ul dvs. web. Costă doar 4,99 USD / lună, ceea ce este o ofertă foarte solidă. Majoritatea companiilor percep 10 USD + pentru aceleași servicii.

Toate serviciile vin cu un nume de domeniu gratuit și alte 100 de indicatoare de domeniu.

Network Solutions oferă, de asemenea, găzduire VPS pentru 40 de dolari pe lună. Oferă 512 MB RAM, 24/7 suport în direct, 10 GB spațiu de stocare și 500 GB transferuri de date.

Soluția de rețea începe cu adevărat ieftină, dar folosesc trucuri similare pe care le face fiecare altă companie. Sigur, ai cumpărat un pachet frumos de 2,99 USD / lună, dar imediat ce începi să-ți creezi site-ul, va trebui să te uiți constant la ecranul de facturare detaliat pentru a ști unde au mers atât de mulți bani. Există multe noutăți și suplimente care se vând singure pe măsură ce lucrați pe site-ul dvs. web.

De asemenea, dacă lăsați butonul de reînnoire automată, veți fi surprins de cât de mulți bani veți cheltui. Soluțiile de rețea vor crește prețurile de reînnoire a numelui de domeniu cu 50% atunci când simt acest lucru.

Soluții de rețea Suport pentru clienți

Acum, acesta este locul în care am fost foarte dezamăgit de soluțiile de rețea, odată ce am uitat de structura de prețuri umbroase și de multitudinea de revanșe. Experiența mea cu asistența lor pentru clienți nu a fost prea plăcută și nici nu am găsit multe recenzii pozitive. Nici clienții și nici ceilalți recenzori nu au vorbit despre asistența clienților Network Solutions într-o atenție deosebită, ceea ce sugerează că oferă un serviciu de prostie 24/7/365.

Oamenii spun că a fost nevoie de câteva zile pentru a ajunge la serviciul de asistență pentru clienți chiar și atunci când au fost online. Există însă momente în care nici măcar nu pot fi contactate pentru că sunt offline. De-a lungul anilor și-au făcut o reputație foarte proastă. Pentru o companie care are aproximativ 40 de ani, acest lucru este inacceptabil. Singura consistență pe care o găsiți în departamentul lor de asistență pentru clienți este o nemulțumire constantă în rândul clienților lor.

Se pare că, deși oferă o multitudine de servicii online, se pare că nu sunt deloc de încredere. Una dintre cele mai bune recenzii pe care le-am citit despre serviciul de asistență pentru clienții Network Solutions este acesta: „Dacă nu aveți tensiune arterială ridicată, o veți face cu Network Solutions.” Cred că este suficient pentru a primi ideea generală.

Aștepta! Devine și mai bine! Chiar dacă asistența lor obișnuită a clienților suge la tot pasul, ei oferă un serviciu pe care nu l-am mai văzut. Se numește Suport Premium. Vor vorbi de fapt cu mine dacă îl plătesc? Voi deveni VIP? Nimeni nu știe și am un sentiment că așa este mai bine.

Pro și contra folosirii soluțiilor de rețea

Acum, când am defalcat serviciile Network Solutions, este timpul să o pun într-o formă mai digerabilă. Să vedem dacă de fapt profesioniștii pot depăși contra (spoiler: nu pot). Această listă de contra este lungă. Nu mă așteptam că va trebui să acumulez aceste numeroase fapte dezamăgitoare despre soluțiile de rețea, dar le-au „cerut”.

Pro-uri

 • Activarea contului instant – Este întotdeauna un lucru bun despre un furnizor de hosting, dacă nu durează mult timp pentru a înregistra un cont și a-l activa. Nu este nevoie să așteptați verificări, validări și alte tipuri de prostii. Contul dvs. va fi configurat în câteva clicuri.
 • Ușor de scalat planurile tale – Dacă afacerea dvs. a ajuns într-un punct în care trebuie să crească și are nevoie de forță de foc suplimentară pentru a face acest lucru, Network Solutions are o soluție ușoară. Cu câteva clicuri scurte, puteți cumpăra instantaneu un pachet mai puternic și aveți la dispoziție multe resurse de server.

Contra

 • Influența Web 2.0 – O mare parte din rău pe care le-a făcut Network Solutions se datorează faptului că a schimbat proprietarii de cel puțin 10 ori de la lansarea companiei. Acesta a fost preluat de Web.Com în 2011 și aproximativ jumătate din personalul inițial al companiei a trebuit să plece din cauza reducerii reducerii. A rămas cu șobolani conformi care ajută la declasarea acestei companii la o sursă de bogăție în loc de o afacere cinstită.
 • Prea multe Upsells – Butonul de reînnoire automată este o dorință de deces. După ce îl apăsați, veți fi taxat mai mult decât vă așteptați inițial. Există, de asemenea, o mulțime de urgențe care vă așteaptă după înregistrare. Chiar și după ce vă adresați echipei de asistență pentru clienți pentru a instala o caracteristică nouă sau pentru a obține ajutor pentru a rula ceva, ei vor spune că este posibil doar dacă treci la un plan superior. Mod de a face soluții de rețea de afaceri.
 • Fără garanție de returnare a banilor – După ce te-ai înregistrat la Network Solutions, nu vei pleca fără ca aceștia să câștige bani din tine. Sunt una dintre primele companii pe care le-am întâlnit care nu au o perioadă de încercare pentru serviciile lor.
 • Politica de anulare murdară – Dacă doriți să vă anulați contul, veți plăti o taxă destul de mare, numită Taxa de procesare. Vă va costa 34,99 USD pentru a anula abonamentul. Încă mai trebuie să te laptesc încă o dată înainte de a pleca.

Concluzie

Îți recomand să folosesc serviciile Network Solution? Nu. Categoric nu! Există prea multe urgențe și prea multe locuri în care nu veți primi ajutorul pe care vi s-a promis și veți ajunge să plătiți bani degeaba.

Mai bine mergeți cu un furnizor de hosting de renume, cum ar fi InMotion sau BlueHost, și evitați NetworkSolutions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map