Pressidium.com Review

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Pressidium.com Review
0 11 мин.

Pressidium.com oferă găzduire WordPress sigură, rapidă și fiabilă, administrată printr-o serie de planuri complet dotate create pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor individuali și de afaceri. Deși nu este la fel de popular ca alți furnizori de găzduire WordPress gestionați, așa cum vom vedea în acest review Pressidium.com, infrastructura sa de găzduire și funcțiile de găzduire sunt la fel cu cele oferite de furnizorii de hosting de nume mari.


Prezentare generală a companiei Pressidium

Pressidium.com poate fi unul dintre cele mai bine păstrate secrete din industria de găzduire WordPress administrată și, deși încă este în proces de a câștiga teren, este cu siguranță printre cele mai bune soluții de găzduire specializate în WordPress, alese de startup-uri tehnice, media, universități, agenții digitale și companiile Fortune 500. Pe tot globul, compania are servere în Europa, America de Nord, Japonia, Asia de Sud-Est și Oceania.

Cu sediul în Londra, Marea Britanie, Pressidium.com a fost fondată în 2013 de o echipă formată din patru ingineri și dezvoltatori cu experiență: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis și Filip Slavik. Grupul a avut în vedere crearea unei soluții de găzduire WordPress gestionate în condiții de siguranță, scalabile și performante, care este, de asemenea, sigur și rapid.

Eforturile lor au fost îndeplinite cu succes, iar în 2015 și 2016, Pressidium a primit premiul de performanță de găzduire WordPress Top Tier, în afara celorlalte gazde populare WordPress administrate.

Planuri Pressidium & Prețuri

În mod similar celorlalți furnizori de găzduire WordPress gestionați (de exemplu, WP Engine), Pressidium.com se taxează în funcție de numărul de vizite lunare. Fiecare plan vă permite să plătiți lunar sau lunar. Cei care aleg facturarea anuală au dreptul la 20% reducere (4 luni gratuit!).

Doar unul dintre cele 5 planuri de găzduire WordPress gestionate de Pressidium este conceput pentru începători (Micro plan), alte planuri sunt destinate utilizatorilor sau întreprinderilor avansate. Să vedem cum este configurat fiecare plan și cât costă:

Micro

Planul Micro este planul entry-level al Pressidium, adresat începătorilor. A fost proiectat pentru 10K vizite unice pe lună și 1 instalare WordPress (autonom). Acest plan costă 21 dolari / lună cu facturare anuală sau 24,90 USD / lună cu facturare lunară.

În ceea ce privește resursele și caracteristicile, iată ce este inclus în planul Micro: stocare SSD HA de 5 GB, lățime de bandă nelimitată, SSL, inclusiv suport complet pentru certificatele Let’s Encrypt, PHP 7, mediu de înregistrare și bilet 24/7 & e-mail Suport expert de către inginerii DevOps.

Pentru o sumă suplimentară de 10 USD / lună, puteți activa CDN-ul prin HTTP / 2 alimentat de Pressidium și puteți adăuga instalări suplimentare WordPress pentru 14,90 USD / fiecare instalare suplimentară.

Personal

Planul personal costă 42 USD / lună cu facturare anuală sau 49,90 USD lună în lună. Acest plan este configurat pentru până la 3 instalări WordPress (de sine stătător) și 30 de vizite unice pe lună.

Planul ambalează dubla stocare SSD a planului Micro (10 GB), lățime de bandă nelimitată, include PHP 7, SSL, mediu de punere în scenă și asistență Expert. CDN alimentat HTTP / 2 este inclus și gratuit.

Profesionist

Planul Profesional include până la 10 instalări WordPress (standalone + multisite), lățime de bandă nelimitată, stocare SSD de 20 GB HA și toate celelalte funcții incluse în planul Personal.

Afaceri

Acest plan este proiectat pentru 500 de vizite unice pe lună și până la 25 de instalări WordPress (standalone + multisite). Este livrat cu o lățime de bandă nelimitată oferită cu fiecare plan, stocare SSD HA de 30 GB, PHP 7 sau HHVM, CDN, SSL, mediu de punere în scenă și asistență expert cu manager de cont dedicat.

Prețul lunar al planului de afaceri este de 299,90 USD / lună, în timp ce planul anual scade la 250 $ / lună.

Business Plus

Planul cu cele mai multe resurse este configurat pentru până la 50 de instalații WP (autonom) & multisite) și 1 milion de vizite lunare unice. Cu toate că vi se plătește dublul prețului planului de afaceri, primiți doar 10 GB de stocare SSD HA în plus. Toate celelalte caracteristici ale planului de afaceri sunt incluse și în planul Business Plus.

Cei care sunt îngrijorați să depășească limitările lunare ale planurilor lor, nu ar trebui să fie alarmați, deoarece Pressidium nu percepe nicio taxă pentru creșterea bruscă a traficului și nu va limita site-ul dvs. web în niciun fel. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web depășește constant limitele planului dvs., vi se va sugera o actualizare.

După cum ați observat, Pressidium nu oferă găzduire prin e-mail, susținând că nu doresc să sacrifice calitatea peste cantitate în încercarea lor de a oferi cele mai bune servicii de găzduire WordPress.

Pressidium.com oferă, de asemenea, planuri personalizate pentru întreprinderile care necesită scalabilitate transparentă, asistență DevOps de primă clasă și arhitectură robustă de găzduire web.

Caracteristici & Valoarea Pressidium

Pressidium oferă găzduire WordPress gestionată la cele mai bune, printr-o multitudine de caracteristici și instrumente legate de securitate, performanță și utilizare. Fără a fi exhaustiv, iată care sunt caracteristicile care fac din Pressidium un adversar demn al oricărui hosting WordPress gestionat pe piață:

 • Infrastructura de ultimă generație: serverele de înaltă disponibilitate, echilibrate în sarcină, sunt create pentru scalabilitate și performanță și susțin toate funcțiile avansate necesare pentru rularea oricărui site WordPress;
 • Gestiune completă a serverului, DevOps, actualizări automate gestionate & copii de rezervă automate: Pressidium își asumă sarcina de a-ți gestiona site-ul WordPress la toate nivelurile, astfel încât să te poți dedica pe deplin creșterii afacerii tale;
 • Site-uri de organizare: cu un clic pe un buton puteți previzualiza site-ul, puteți face modificări și testa caracteristicile înainte de a fi live. Aceasta este o caracteristică extrem de utilă pentru dezvoltatori;
 • Securitate gestionată end-to-end: Pressidium implementează un set de controale de securitate și măsuri defensive pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu este niciodată compromis;
 • Monitorizare malware & de ștergere: Platforma Pressidium scanează în mod proactiv, detectează și înlătură malware și combate atacurile nocive la nivel de infrastructură, fără a fi nevoie ca clienții să instaleze pluginuri și să recurgă la modificări. Pressidium se angajează chiar să remedieze gratuit site-ul dvs. în cazul în care site-ul dvs. este compromis;
 • Firewall pentru aplicații web gestionate (WAF): Pressidium lansează un WAF proprietar, care se concentrează pe securizarea site-ului dvs. WordPress;
 • Filtrare necorespunzătoare: o parte din stiva de securitate a Pressidium, această caracteristică identifică și respinge acest tip de trafic, permițând în același timp motoarelor de căutare autentice să îți indexeze site-ul în mod liber;
 • Mediu complet închis: securitatea este asigurată chiar și împotriva atacurilor din interior, mediul complet închis și încărcat este completat de permisiuni restrânse și pooluri de execuție PHP dedicate serverului;
 • Serviciu SFTP: bucurați-vă de securitatea suplimentară a SFTP, în timp ce accesați toate site-urile dvs. WordPress;
 • Depozitare bazată pe SSD la scară mare de disponibilitate;
 • Platforma de cache în mai multe niveluri cu 5 straturi: include mai multe straturi de securitate, echilibrarea sarcinii și cache a sistemelor;
 • Integrare CDN: cu excepția planului Micro, toate planurile de găzduire Pressidium sunt incluse cu CDN inclus;
 • Optimizare PHP: timpul de prelucrare Pressidium PHP super-încărcat îmbunătățește și mai mult performanța site-ului;
 • Accelerare SSL: oferă o experiență securizată și accelerată de navigare SSL;
 • Panou de control personalizat: să gestionați cu ușurință toate site-urile dvs. WordPress cu interfața simplă a Pressidium, care include analize de utilizare și trafic, implementări de un singur clic, actualizări automate și manuale, gestionarea cache, gestionarea pluginurilor, asistentul pentru migrare, administrarea bazei de date prin PHPMyAdmin, etc .;
 • Disponibilitatea serviciului 95% susținută de SLA: pentru fiecare oră Pressidium nu îndeplinește disponibilitatea garantată a serviciului, clienților li se va acorda 5% din taxa lunară;
 • 60-garantie de returnare a zilei;
 • Migrații gratuite ale site-urilor;
 • Sprijin expert WordPress.

Aceste caracteristici dovedesc că Pressidium este mai mult decât gata să efectueze managementul sănătos al site-urilor dvs. WordPress, acoperind toate aspectele legate de securitate, disponibilitate, backup-uri și performanță de viteză. Toate aceste funcții de găzduire vin la prețuri comparabile cu alte servicii WordPress gestionate, astfel încât nu trebuie să săpați în buzunare pentru a beneficia de o infrastructură de găzduire la nivel premium..

Asistență pentru clienți Pressidium

Ajutorul și asistența sunt disponibile prin diferite canale, inclusiv o bază de cunoștințe care poate fi căutată de cuvinte cheie, care este documentată în detaliu și intrările sunt defalcate în diferite categorii (de ex. Copii de rezervă, migrații, memorie cache, WordPress, depanare etc.).

Dacă canalul de asistență de ajutor nu vă ajută să găsiți o soluție la problemele dvs., puteți contacta Pressidium direct prin e-mail la [email protected], prin trimiterea unui bilet de asistență sau prin contactarea acestora prin asistență telefonică.

Echipa de asistență a Pressidium oferă suport expert WordPress datorită inginerilor tehnici de înaltă calificare care conduc echipa de asistență. Abonații Business și Business Plus vor primi și un manager de cont dedicat.

În afară de acestea, Pressidium folosește, de asemenea, o serie de măsuri proactive de securitate și monitorizare care funcționează 24/7 pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress funcționează fără probleme și amenințările de securitate sunt oprite.

Pro-uri & Cons de Pressidium.com

Pressidium ar trebui să facă topul listei dvs. atunci când căutați găzduire WordPress gestionată? Să ne uităm la argumente pro și contra:

Pro-uri

 • De încredere & servere rapide;
 • 99,95% garanție uptime susținută de SLA;
 • Caracteristici avansate pentru WP;
 • Copii de rezervă gratuite pentru CDN, SSL și site;
 • Arsenal puternic de securitate;
 • Transfer gratuit de site-uri web;
 • Garanție de returnare de 60 de zile;
 • Panoul de control curat și elegant.

Contra

 • Fără gazduire prin e-mail;
 • Este posibil ca sistemul de prețuri bazat pe vizite să nu fie pe placul tuturor;
 • Nu este prietenos pentru începători.

Infrastructura de calitate a companiei Pressidium.com a fost reglată pentru WordPress. Caracteristicile avansate și scalabilitatea ridicată răspund nevoilor profesioniștilor, întreprinderilor mici și mari.

Pressidium.com Concluzie revizuire

Gazduirea oferită de Pressidium se remarcă prin versatilitatea sa. Cei care caută o soluție de găzduire scalabilă, performantă și sigură pentru site-urile lor WordPress, vor găsi un serviciu excelent care cunoaște în profunzime lucrurile WordPress hosting și oferă toate caracteristicile necesare pentru un management WordPress de succes. Garanția generoasă de returnare de 60 de zile, asistență tehnică impecabilă și garanție de funcționare SLA reprezintă gheața de pe tort.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector