Recenzie cu volane

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzie cu volane
0 11 мин.

Popularitatea WordPress ca sistem de gestionare a conținutului este la un nivel constant și, întrucât WordPress continuă să câștige din ce în ce mai mult, la fel și companiile de găzduire web care oferă servicii de găzduire WordPress gestionate. Printre acestea, Flywheel este o gazdă web la modă care oferă găzduire WordPress administrată pentru agenții, designeri și dezvoltatori.


În comparație cu găzduirea partajată obișnuită, găzduirea WordPress administrată vine cu o serie de servicii „suplimentare” încorporate în pachetul de găzduire, care urmăresc să aibă grijă de actualizări, copii de rezervă, optimizare a vitezei, securitate, funcționare și alte aspecte tehnice ale site-ului dvs. WordPress, pentru a te putea concentra asupra altor aspecte ale afacerii tale.

De la înființarea sa din 2012, Flywheel a reușit să își dezvolte afacerea, în ciuda faptului că a fost într-o nișă extrem de competitivă. Deci, ce diferențiază Flywheel de alți furnizori de găzduire WordPress gestionați? Recenzia noastră pentru Flywheel de mai jos vă va oferi răspunsurile!

Prezentare rapidă a FlyWheel

soluții volant

Flywheel impresionează chiar de la început: site-ul său cu față proaspătă și snazzy este un plus cert, mai ales că au propus să atragă mulțimea designerului, ceea ce poate fi mai greu de impresionat cu un site cu aspect simplu.

O defilare rapidă pe pagina lor principală oferă informații despre funcțiile de găzduire și prețurile de pornire pentru serviciile lor, astfel încât să puteți obține o privire rapidă la ce să vă așteptați de la Flywheel.

Pe lângă serviciile pe care le așteptați de la un plan WordPress gestionat, Flywheel oferă și un set elegant de instrumente de dezvoltare (punerea în scenă a site-urilor, clonarea site-ului, planuri) și instrumente de gestionare a fluxurilor de lucru care vor stimula interesul dezvoltatorilor și agențiilor..

Flywheel arată cu siguranță partea, dar este o opțiune bună pentru găzduirea WordPress gestionată? Haideți să intrăm în înțelepciunea universului de găzduire WordPress gestionat de Flywheel.

Planuri & Prețuri

Planurile WordPress gestionate de Flywheel sunt oferite prin trei categorii – Planuri de site unic, cu instalări individuale pe bază de plată, Planuri Bulk cu 10+ instalări WordPress și planuri WordPress personalizate Flywheel Enterprise Managed pentru necesități de găzduire WordPress mai robuste.

prețul volantelor

Categoria Planuri pentru un singur site oferă trei pachete în intervalul de preț de 15 $ – 75 USD / lună, cu excepția cazului în care vă înscrieți la planuri anuale, care oferă o reducere de 1 lună gratuită. Aceste planuri variază de la un pachet de început la o opțiune profesională. Migrația gratuită a site-ului și un SSL gratuit este inclusă în toate planurile. În timp ce planurile de nivel inferior coboară suplimentar pentru suport CDN sau mai multe site-uri, planul Profesional include acestea gratuit.

În ceea ce privește resursele, stocarea este oferită de la 5 GB la 20 GB și lățimea de bandă de la 250 GB la 1 TB, în timp ce limitele vizitatorului variază de la 5.000 de vizite lunare la 100.000 de vizite lunare.

Categoria WordPress gestionată de Bulk Plans oferă pachete în intervalul de prețuri de 100 $ – 250 $ pentru planuri preconfigurate cu până la 30 de instalări WordPress și o opțiune personalizată personalizată pentru 30+ instalări WordPress. Și aici, vă puteți bucura de o lună liberă cu planuri anuale.

Planurile pre-configurate au o limită lunară de 150.000 de vizite pentru planul Freelance și 600.000 de vizite pentru planul agenției. În ceea ce privește resursele, aceste planuri oferă spațiu pe disc de 40 până la 120 GB, lățime de bandă de la 4 TB la 8 TB, certificat SSL gratuit, CDN, asistență multisus și organizare de site-uri. Pentru resurse personalizate și milioane de vizite lunare, vă recomandăm să solicitați un preț personalizat.

Planul WordPress gestionat de Enterprise, Flywheel Blue, oferă infrastructură WordPress la nivel de întreprindere, scalare instantanee a traficului, actualizări gestionate, verificare zilnică de sănătate, securitate la nivel de întreprindere cu scanare automată de malware, monitorizare și patch-uri, planuri de recuperare a dezastrelor, SSL gratuit, premium SLA, reîncărcare automată încorporată, gestionare dedicată a contului, etc. Prețurile încep de la 2500 USD / lună.

Cei interesați să devină un revânzător de gazdă se pot alătura programului de partener al agenției Flywheel și să primească găzduire gratuită pentru agenția sau site-ul dvs. de afaceri, precum și pentru alte avantaje, cum ar fi gestionarea contului dedicat, întreținerea hands-off și etichetarea albă.

Pe baza celor de mai sus, este clar că Flywheel este gata să accepte nu numai dezvoltatorii sau alți profesioniști creativi, ci și agenții mai mari cu cerințe de găzduire WordPress la nivel de întreprindere.

Acum că avem o imagine de ansamblu clară asupra prețurilor și planurilor de la Flywheel, să vedem cum funcționează asistența pentru clienți.

Relații Clienți

Dacă te-ai aplecat să ai asistență pentru clienți în permanență, este posibil să te respingă de faptul că asistența 24/7 este disponibilă numai pentru situații de urgență.

În afară de acest regres, Flywheel oferă multe opțiuni de asistență, inclusiv chat live, sistem de ticketing și asistență telefonică, toate acestea putând fi contactate de luni până vineri în timpul programului de lucru.

suport volant

În ceea ce privește documentația de asistență, puteți parcurge peste 100 de articole, puteți accesa cărți electronice gratuite sau vă puteți înscrie la un curs de email gratuit Design Trends..

În total, Flywheel nu a dezamăgit în testele noastre de asistență pentru clienți, răspunzând în termen de 24 de ore pentru întrebări prin e-mail și în termen de 1 minut pentru întrebări de chat live. La fiecare întrebare a fost răspuns într-o manieră detaliată și amabilă de fiecare dată.

Caracteristici de găzduire

În spatele designului elegant, există o serie de caracteristici puternice specifice specificării WordPress, care ajută freelancerii și agențiile să construiască, să lanseze și să gestioneze site-urile lor web. Iată un scurt rezumat al funcțiilor de găzduire oferite de Flywheel:

caracteristici de găzduire a volantelor

 • Certificate SSL gratuite cu toate planurile (alimentate de Să criptăm);
 • Migrarea site-ului gratuit fără nicio limită la numărul de site-uri care pot fi migrate;
 • Site-uri gratuite de înscenare, care vă permit să testați modificările pe site-ul dvs. fără să vă afectați site-ul live și să împingeți modificările la producție cu un singur clic;
 • Clonarea site-ului, ceea ce vă permite să începeți pe un nou site fără a fi necesar să începeți de fiecare dată instalarea pluginului;
 • Blueprints caracteristica face posibilă pachetul de teme și pluginuri comune ca o configurație personalizată pentru proiecte viitoare;
 • Servere VPS pe toate planurile;
 • Memorizarea în cache a serverului;
 • Site-uri demonstrative gratuite timp de 14 zile, Flywheel vă permite să vă înscrieți, să începeți să vă construiți site-ul și să primiți facturarea numai atunci când sunteți gata să îl împingeți în direct. De asemenea, puteți partaja site-uri demo cu clienți, astfel încât să poată urmări progresul;
 • Copiile de rezervă sunt oferite gratuit, noaptea și sunt stocate în afara site-ului. Restaurarea se poate face cu un singur clic;
 • Uşor Integrări CDN;
 • Statisticile amplasamentului încorporat;
 • Caracteristici excelente de securitate oferind monitorizare de securitate și eliminare de malware;
 • Acces SFTP mai ușor (un click);
 • Asistență multisite;
 • Instrumente de colaborare;
 • Server bazat pe Nginx ca standard;
 • Alegerea 12 locații server;
 • Uşor scalabilitate;
 • Plata acceptată prin PayPal, nu este necesară cardul de credit.
 • Instrument de dezvoltare locală de Flywheel;
 • Sprijin expert WordPress;
 • Interfață de utilizator curată și minimalistă care este frumos proiectat și eficientizat pentru WordPress;
 • Freebies (șabloane de proiectare gratuite, cărți electronice etc.).

Acestea sunt caracteristicile care fac din Flywheel un furnizor puternic de găzduire WordPress gestionat. Lista de funcții nu este exhaustivă, puteți consulta lista completă pe site-ul Flywheel. Flywheel își îmbunătățește și extinde continuu funcțiile, iar în prezent există câteva alte funcții în lucrări, cum ar fi asistență premium, importarea site-urilor la distanță, backup-uri off-site pentru site-urile dvs. locale și multe altele!

Performanţă

Flywheel menționează că oferă „uptime impresionant” în lista sa de caracteristici, dar nu face nicio precizare a ceea ce înseamnă asta și nici nu oferă garanții pentru uptime, cu excepția unui SLA uptime oferit cu planurile sale de întreprindere.

Testul nostru de viteză pentru Flywheel pentru toate locațiile serverului testat (New York, Melbourne și Stockholm) a înregistrat un ritm de timp de sub 2 secunde, ceea ce este cu greu o surpriză, având în vedere că Flywheel folosește propriul sistem de cache din partea serverului, care conferă performanțe de top chiar și pentru o robustă , site-uri web cu trafic mare. Nu este necesar să instalați pluginuri de memorie în cache pentru a încerca să grăbiți site-ul.

Indiferent de planul de găzduire pe care vă aflați (Tiny sau Enterprise), tehnologia de cache poate gestiona vârfurile de trafic în mărimea milioanelor de vizitatori, fără tuse. Chiar dacă aveți un site de comerț electronic care este dificil de memorat în cache datorită naturii lor dinamice, Flywheel vă poate ajuta să vă asigurați că site-ul dvs. de comerț electronic este complet memorat în cache.

Pe lângă cache-ul din partea serverului, Flywheel s-a asociat cu MaxCDN pentru a asigura integrarea CDN ușoară, pentru a vă lua viteza globală. Prin urmare, indiferent de locul în care sunt vizitatorii dvs., MaxCDN se asigură că va livra imagini și fișiere statice de pe serverul cel mai aproape de ele.

Pro flywheel & Contra

Pro-uri

 • Gazduire creată cu dezvoltatori și designeri în minte
 • Migrații nelimitate ale site-urilor web
 • Gazduire performanta VPS
 • Fără taxe de băutură
 • Performanță excelentă a vitezei site-ului
 • Suită bună de instrumente specifice WordPress și opțiuni avansate
 • Interfață elegantă și foarte utilizabilă

Contra

 • Asistența clienților este limitată la zilele de lucru și la orele de lucru (asistența 24/7 este realizată doar în regim de urgență)
 • Nicio implementare Git încorporată
 • Un pic scump dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri WordPress

Examinare a volantelor Concluzie

Caracteristicile de găzduire orientate către dezvoltatori și performanțele deosebite sunt cele mai vândute puncte ale Flywheel. Acestea, alături de interfața lor eye-bomboane, fac din Flywheel o alegere puternică pentru găzduirea WordPress gestionată, indiferent dacă ești o agenție cu necesități de găzduire WordPress la nivel de întreprindere, un designer independent care dorește să găzduiască un singur site WordPress sau un dezvoltator care dorește să găzduiască. mai multe instalări WordPress.

În ciuda faptului că este pe partea cea mai scumpă, în comparație cu planurile gestionate de găzduire WordPress ale furnizorilor de găzduire partajate ieftine, cum ar fi Siteground sau BlueHost, dacă bugetul dvs. permite o cameră mai mare, veți constata că Flywheel merită un plus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector