Recenzie Host1Plus

Host1Plus este o companie de succes de găzduire web cu succes în Lituania și Marea Britanie. Totul a început din 2008, iar compania a devenit unul dintre furnizorii de top de acolo, cu numeroase recenzii pozitive pentru clienți. Acum au peste 40.000 de clienți care își folosesc cu fericire serviciile din întreaga lume.


Nu sunt deloc scumpe în comparație cu mulți dintre ceilalți furnizori, dar oferă servicii de înaltă calitate. Cu rețeaua lor uriașă de centre de date de pe glob, nu este îndoielnic dacă primești același serviciu de înaltă calitate în regiunea ta sau nu.

Oamenii care lucrează la Host1Plus și-au dat seama că există o mulțime de furnizori de găzduire săraci disponibili. Acesta este motivul pentru care sunt atât de dedicați pentru a oferi un serviciu fiabil și caracteristici utile. Deși sunt mai ales specializați în hostingul Cloud și VPS pentru companii, oferă și servere dedicate și opțiuni de găzduire a revânzătorilor.

Host1Plus are o gamă largă de planuri disponibile, ceea ce îl face potrivit pentru bloggerii, întreprinderile mici și companiile mai mari, precum și stabilitatea garantată. Au un număr mare de clienți fideli care își folosesc serviciile de ani de zile, ceea ce le dovedește în continuare fiabilitatea și eficacitatea. Să vedem acum caracteristicile și prețurile pe care trebuie să le ofere Host1Plus.

Prezentare generală Host1Plus

Host1Plus are centrele de date stabilite în America (California și Illinois), Germania, Africa de Sud și Brazilia. Acest lucru face ca serviciile lor să fie fiabile din punct de vedere al vitezei, deoarece centrele lor de date sunt destul de răspândite în întreaga lume. În cazul în care doriți să schimbați aceste locații, o puteți face chiar și cu cel mai ieftin plan.

Hardware-ul pe care îl oferă este de primă calitate și diferă în funcție de planul pe care îl alegeți. Host1Plus utilizează hard disk-uri SSD pentru planurile lor de găzduire VPS, în timp ce numărul de nuclee CPU crește pe măsură ce planul devine mai mare. Ei folosesc diferite procesoare Intel Xeon în funcție de locația pe care o alegeți, dar diferența este nesemnificativă.

Mare lucru despre Host1Plus este că acestea vă permit să vă combinați planurile dacă vă oferă o soluție mai bună. Pe de altă parte, dacă nu aveți un buget atât de mare pentru a începe, puteți cumpăra un plan mai ieftin și apoi să îl actualizați mai târziu.

Când vine vorba de sistem de operare, utilizatorii au o mulțime de opțiuni: Suse, Fedora, Ubuntu, CentOS și Debian. De asemenea, sunt foarte generoase cu panourile de control, deoarece puteți alege între Administrator Direct și cPanel ca abonat de hosting comun.

Planuri și prețuri Host1Plus

Planuri VPS Host1Plus

Specialitatea principală a Host1Plus este cu siguranță gazduirea VPS. Acestea sunt printre furnizorii de top atunci când vine vorba de VPS și este la fel de accesibil. Au 6 planuri diferite de găzduire VPS, inclusiv opțiunea Custom unde puteți crea o configurație specifică care se potrivește în cea mai mare parte nevoilor dvs..

Planurile host1plus-hosting-vps-

Puteți începe cu un membru bronz dacă doriți să încercați serviciile lor. Prețul este mai mic de 5,20 USD, iar ceea ce obțineți este un procesor cu 1 core, 1 GB RAM, un hard disk de 60 GB și lățime de bandă de 1 TB. Host1Plus a evidențiat cel mai popular plan al acestora, care este planul Silver. Îmbunătățește procesorul la 2 Cores, vă oferă 2 GB RAM și 100 GB spațiu pe disc cu lățime de bandă de 2TB pentru doar 8,80 USD pe lună.

Dacă vă interesează planul VPS cel mai puternic, consultați planul Diamond, care este de 66,40 USD și vă oferă 8 Cores de procesor, 16 GB RAM, 1000 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 12 TB. Funcționează bine pentru întreprinderile mai mari care au nevoie de specificații puțin mai mari. Desigur, toate planurile acceptă cele mai populare sisteme de operare Linux și oferă și backup-uri.

Planuri cloud Host1Plus

Host1Plus oferă o gamă variată de planuri Cloud pentru Windows și Linux utilizatori. Dacă aveți nevoie de un furnizor de hosting de înaltă performanță și flexibil, trebuie să consultați planurile lor și, cel mai probabil, veți găsi unul care se potrivește nevoilor dvs..

Modernizarea și declasarea serviciilor Cloud nu a fost niciodată mai ușoară. Cu Host1Plus, îl puteți face în câteva secunde și vă va împiedica să plătiți mai mult pentru resursele de care nici nu aveți nevoie. Există 6 planuri disponibile pentru Linux și 4 planuri pentru utilizatorii Windows.

Nu există un „Plan personalizat” separat, dar puteți personaliza aceste planuri și în zona lor de clienți, ceea ce înseamnă multă flexibilitate încă o dată. Au investit mult în memorii RAM DDR4 care au implementat codul de corectare a erorilor și, desigur, procesoarele Intel Xeon E5.

Planurile de cloud Linux variază de la 6,40 USD la 124,80 USD lunar și există o mulțime de configurații pentru a alege. Începând cu CPU 1 Core, 512 MB RAM, plan de hard disk de 20 GB, puteți scala totul până la 8 CPU Core, 32 GB RAM și un hard disk de 1000 GB, care este nebun puternic..

Configurațiile Windows sunt un pic diferite, dar ai aceeași performanță cu cel mai mare plan. Încep de la 20,00 USD și primiți un procesor 2 Core, 4 GB RAM, hard disk de 100 GB și acesta este și cel mai popular plan al Windows. Prin cele 4 planuri ale acestora, puteți să-l scalați până la 8 CPU core, 32 GB RAM și 1000 GB spațiu pe disc. Are aceleași specificații ca cel mai scump plan Linux și costă 121,60 USD în fiecare lună.

Planuri de distribuitori Host1Plus

Există 3 planuri de găzduire pentru distribuitori oferite de Host1Plus. Acestea vă oferă serverele și API-ul lor Cloud și apoi le adăugați la sistemul dvs. de gestionare și facturare a clienților. Veți fi, de asemenea, un distribuitor cu etichetă albă, astfel încât numele dvs. de marcă va fi întotdeauna vizibil pentru clienții dvs..

Cu toate planurile revânzătorului, veți primi și un manager personal. Puteți contacta managerul pentru informații despre instruirea în vânzări, produse și alte întrebări. În magazinul revânzător, vei fi cel care stabilește prețurile, reducerile și vânzările speciale.

Pentru a deveni partener revânzător la Host1Plus, trebuie doar să completați un formular de înregistrare și sunteți setat. Nu există nicio taxă de înregistrare, iar managerul vă va contacta la scurt timp după înregistrare. Cele trei planuri disponibile sunt următoarele:

 • Personal – Reducere de 5% în funcție de volum, beneficiu de până la 4.999 USD, evenimente gratuite și webinarii
 • Afaceri – 10% reducere în funcție de volum, 5.000 – 14.999 dolari beneficii, asistență prioritară
 • Enterprise – 15% reducere bazată pe volum, 15.000 USD + beneficii, campanii de marketing comune și dezvoltare de apeluri API personalizate

Funcții de gazduire Host1Plus

Host1Plus este unul dintre furnizorii de găzduire web de încredere, cu asistență excelentă pentru clienți și chiar prețurile nu sunt atât de mari. După ce aruncați o privire asupra caracteristicilor lor, veți fi cu siguranță convins să încercați unul dintre planurile lor cel puțin pentru o lună. După cum puteți vedea, există multe motive pentru a le alege. Rezumăm cele mai notabile caracteristici pe care le oferă Host1Plus:

 • Persoanele care nu sunt familiarizate cu codificarea pot avea probleme atunci când doresc să-și configureze blogul sau CMS-ul după ce s-au alăturat unui plan VPS. Pentru a preveni această problemă, Host1Plus oferă o mulțime de scripturi pentru Instalare cu un singur clic pentru diverse platforme CMS. Tot ce trebuie să faceți este doar să faceți clic pe buton
 • Nu toată lumea se bazează pe același sistem de operare, iar oamenii care lucrează la Host1Plus știu asta foarte bine. Cu planurile lor de găzduire, o mulțime de Sistemul de operare Linux bine cunoscut sunt acceptate precum Fedora, Debian, Ubuntu și multe altele.
 • Poti Urmăriți resursele prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji pentru că site-ul dvs. web se va reduce din cauza consumului greu de procesor sau memorie. Aceste resurse pot fi monitorizate în direct și veți primi chiar și alerte dacă atingeți plafonul.
 • Host1Plus a investit mult în hardware, furnizând Hard disk-uri SSD cu fiecare plan VPS. Acestea oferă o scalare plăcută cu miezurile procesorului și utilizarea acestora Procesoare Intel Xeon E5 care sunt foarte puternice. Planurile sunt într-adevăr flexibile, astfel încât puteți chiar să configurați configurația a două planuri, dacă este necesar.
 • De asemenea, au un Program de afiliere și clienții și susținătorii lor pot beneficia de aceasta. Este complet deschis și veți avea acces la o gamă largă de instrumente publicitare pe care le puteți introduce pe orice site. Puteți chiar să-i sugerați prietenilor dvs. și odată ce cineva cheltuie bani prin link, veți primi și bani în contul dvs..
 • Host1Plus garantează a 99% Optime pentru clienții lor. Puteți fi sigur că site-ul dvs. va crește și va genera venituri tot timpul, încărcând pagini web cu viteză mare. Desigur, timpul de funcționare poate fi, de asemenea, monitorizat în orice moment.
 • Pe lângă opțiunile obișnuite cu cardul de credit și PayPal, acum puteți plăti și cu

Asistență pentru clienți Host1Plus

La Host1Plus, aveți trei opțiuni diferite atunci când vine vorba de asistență tehnică. Desigur, există serviciul de asistență standard, care vine cu toate planurile lor și nu necesită cheltuieli suplimentare. Aceasta asigură o monitorizare constantă a serviciului și a performanței. Echipa de asistență vă poate ajuta, de asemenea, cu software-ul și planificați opțiunile prin consultații.

Acestea pot fi contactate în fiecare zi, scriind un bilet. Următorul nivel de suport este un plan de asistență plătit, cu soluții mai avansate. Echipa Host1Plus va putea să vă administreze cPanel și WHM, să adauge și să configureze software la panoul dvs. de control și să configurați LAMP sau OpenVPN. Pe lângă monitorizarea tuturor pentru dvs., veți fi eligibil pentru un suport dedicat de patru ore cu fiecare abonament lunar.

Al treilea tip de serviciu de asistență la Host1Plus este atunci când plătiți și mai mult pentru a primi mai multe ore de asistență dedicată. Cu acest serviciu premium, acestea se vor ocupa de firewall-ul și configurațiile de rețea, configurația GRE și serverul web și puteți solicita, de asemenea, planuri de monitorizare specifice.

Pro și contra Host1Plus

Cu Host1Plus, veți obține cu siguranță un serviciu solid și stabil. Chiar dacă promit 99% de funcționare, ceea ce ar trebui să vă așteptați este, în schimb, 100% – fără întreținerea programată, desigur. Un timp de funcționare solid este esențial pentru întreprinderile care pot pierde o mulțime de venituri într-o perioadă scurtă de timp, dacă site-ul lor nu funcționează.

Pentru a rezuma, am făcut o listă cu cele mai notabile argumente pro și contra Host1Plus care vă pot ajuta să decideți dacă alegeți sau nu acest furnizor:

Pro-uri

 • Puteți actualiza perfect planul dvs. oricând doriți
 • Au o garanție de returnare a banilor dacă nu ți-a plăcut serviciul lor
 • Planurile sunt flexibile, puteți chiar să le îmbinați
 • Backup-ul este gratuit
 • Toate planurile VPS oferă hard disk-uri SSD
 • Vă permit să instalați panouri de control open source care acceptă Ubuntu

Contra

 • Există multe modalități de a obține suport, cu excepția apelurilor telefonice
 • Specificații puțin scăzute pentru planurile pentru începători

Concluzie de revizuire Host1Plus

Host1Plus este un furnizor de găzduire web care este disponibil la nivel mondial datorită investițiilor uriașe în centrele de date. Indiferent unde vă aflați, centrele de date ale acestora sunt destul de aproape de dvs. și sunt gata să ofere un serviciu extraordinar.

Acest furnizor are planuri destul de ieftine pentru începători dacă îl comparați cu mulți alți furnizori, oferind în același timp câteva funcții utile. Planurile partajate Cloud și VPS merită în special la Host1Plus. Specificațiile pe care le obțineți cu fiecare plan pentru începători sunt destul de slabe, dar înseamnă doar că au vrut să favorizeze acei clienți care doresc doar un site privat sau dețin o afacere mică.

În total, veți primi cu siguranță valorile în bani. Serviciile Host1Plus sunt fiabile, accesibile și vă oferă cele mai noi instrumente. Puteți conta pe asistența lor pentru clienți toată ziua, în fiecare zi. Faptul că nu le poți contacta prin telefon este un dezavantaj, dar îl compensează prin a fi util și de încredere pe celelalte canale..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map