Recenzie HostPapa

HostPapa combină avantajele găzduirii ecologice și pachetele prietenoase pentru începători pentru a răspunde nevoilor de găzduire ale novicilor și a întreprinderilor mici, cu buget. Numele lor de marcă sugerează atât că au fost în preajmă cât și că serviciile lor sunt la fel de prietenoase pe cât le-a venit, fiind potrivite chiar și pentru întreprinderile mom-and-pop care doresc să intre online.


Să vedem în această revizuire HostPapa modul în care compania măsoară pentru marii jucători din industrie și dacă pot fi o soluție bună de găzduire pentru dvs..

Prezentare rapidă a HostPapa

HostPapa este de mai bine de un deceniu, ceea ce îi face cu greu un nou venit în industrie. Sunt o companie de găzduire canadiană deținută în mod independent, cu centre de date din America de Nord și cu ochii asupra piețelor globale.

Serviciile lor de găzduire se concentrează pe patru categorii – găzduire partajată, hosting WordPress, VPS și distribuitor – completate de alte servicii web precum înregistrarea domeniilor, construirea site-urilor web, instrumente de securitate web și găzduire prin email.

HostPapa este o companie de gazduire ecologică, care a compensat 100% din consumul de energie, punând echivalentul consumului lor în rețea. Cu toate acestea, angajamentul lor față de energia regenerabilă nu se traduce prin prețuri mai mari pentru serviciile lor.

Planuri de gazduire HostPapa

Găzduirea în comun și WordPress care găzduiește fiecare caracteristică a trei niveluri de găzduire, în timp ce VPS și planurile de distribuitori au fiecare cinci niveluri de găzduire.

Planul Starter din categoria gazdă partajată oferă spațiu pe disc de 100 GB și găzduire pentru două site-uri web, în ​​timp ce celelalte două planuri sunt concepute ca planuri nelimitate, oferind spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă și găzduire de site-uri web. În fiecare plan este inclusă o înregistrare gratuită a domeniului. Prețurile pentru găzduirea partajată încep de la 3,95 USD / lună.

Gazduirea WordPress este disponibilă și de la 3,95 USD / lună. Pachetul WP Starter se bazează pe planul Starter de hosting comun, dar include și funcții specifice WordPress, cum ar fi cache-ul WordPress, CloudFlare CDN, unități SSD îmbunătățite pentru o performanță mai bună, SSL gratuit și suport WordPress 24/7.

Planul VPS (plan Plus) de la HostPapa are un preț de pornire de 19,99 USD / lună și include 4 CPU core, 1,5 GB memorie, 50 GB stocare și 1 transfer TB. Toate planurile din această categorie sunt planuri VPS gestionate, ceea ce înseamnă că, de la problemele de rețea până la actualizări de software și configurarea firewall-ului este îngrijit pentru tine. Aceste planuri includ de asemenea servere SSD și acces la nivel de rădăcină.

Planurile de găzduire a distribuitorilor încep cu planul Bronz, care costă 19,95 USD / lună. Planul este dotat cu spațiu pe disc de 50 GB, lățime de bandă de 500 GB, unități SSD îmbunătățite, panou de control cPanel și WHM de marcă și o listă lungă de instrumente de securitate, îmbunătățire a performanței și instalare de scripturi..

Asistență clienți HostPapa

Asistența clienților de la HostPapa poate fi accesată prin e-mail, telefon sau chat live. Compania și-a numit în mod adecvat echipa de suport PapaSquad.

Pagina lor Centrul de îngrijire a clienților are acces ușor la toate opțiunile de asistență disponibile, inclusiv o bază de cunoștințe, o secțiune cu tutoriale video, o pagină de monitorizare a stării rețelei pentru a verifica perioadele de întrerupere programate și o pagină care oferă sfaturi de prezentare a biletelor de asistență..

În ceea ce privește receptivitatea și cunoștințele echipei de asistență, HostPapa se situează la un nivel ridicat în comparație cu alți furnizori de hosting de buget. De asemenea, oferă suport multilingv, ceea ce este destul de rar chiar și la companiile mari de găzduire. În prezent, asistența este disponibilă în următoarele limbi străine: engleză, franceză, spaniolă și germană. Și pentru că compania și-a pus ochii pe piețele globale, vor fi urmate în curând și alte limbi.

Caracteristici de găzduire ale HostPapa

Acum că știm câteva lucruri despre opțiunile de găzduire web și prețurile introductive la HostPapa, să vedem care sunt cele mai bune funcții de găzduire care trebuie să aștepte cu nerăbdare atunci când vă înscrieți cu ele:

 • Înregistrare domeniu gratuită cu contracte de 12 luni;
 • Instrument gratuit pentru constructor de site-uri;
 • Panou de control gratuit cPanel;
 • Gazduire nelimitată de domenii;
 • Fără taxe de băutură;
 • Copii de rezervă automate, scanare și eliminare malware;
 • 99,9% garanție uptime;
 • Gazduire web verde;
 • Discuri SSD cu planuri WordPress și versiuni superioare;
 • Opțiuni de găzduire optimizate WordPress;
 • Certificate SSL gratuite;
 • Capabilități de comerț electronic;
 • Disponibil oricând 24/7 de asistență;
 • Migrarea site-ului gratuit;
 • Bază de cunoștințe extinsă;
 • Instalarea script-ului cu 1 clic;
 • 30 de zile fără garanție de risc;
 • Planuri VPS gestionate.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac ca acest web gazdă să fie o opțiune mai mult decât viabilă pentru începători și companii mici sau startup-uri care doresc un serviciu fiabil, fără prețul ridicat sau funcțiile pe care nu le pot folosi..

Puteți consulta întreaga listă de funcții pentru fiecare categorie de găzduire pe site-ul companiei. Puteți compara planurile din aceeași categorie pentru a vedea care plan are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web.

Pro HostPapa & Contra

Ca un rezumat al acestei analize HostPapa, să vedem care sunt avantajele și dezavantajele pentru a deveni clientul lor:

Pro:

 • Gazduire transparentă, cu accent pe a fi atât prietenos cât și accesibil;
 • Caracteristici bune pe toate planurile;
 • Asistență multilingvă și mai multe canale de asistență disponibile;
 • Gazduire ecologica certificata;
 • SSD pe majoritatea planurilor;
 • 99,9% garanție uptime;
 • Companie cu capital independent;
 • Migrarea site-ului gratuit;
 • Fără taxe de băutură.

Contra:

 • Planurile partajate și WordPress sunt disponibile numai cu contracte anuale.
 • Creatorul de site-uri inclus gratuit este limitat la 3 pagini și 120 de șabloane de proiectare, pentru pagini nelimitate, va trebui să aveți o actualizare (planul Unlimited începe de la 9,99 USD / lună);
 • Unele urcări la checkout.

Concluzie

Atragerea HostPapa pentru un începător sau un proprietar de afaceri mici este de două ori: sunt o găzduire prietenoasă ușor de utilizat și sunt o găzduire angajată să sprijine energia regenerabilă. Compania oferă funcții utile cu pachetele lor de găzduire care răspund nevoilor multor proprietari de site-uri web.

Dacă le luați în considerare pentru găzduirea site-ului dvs. web personal sau pentru lansarea blogului dvs. WordPress, puteți începe cu ușurință un plan WordPress la nivel de intrare.

Dacă doriți să adăugați capabilități de comerț electronic pe blogul dvs. sau pe site-ul web pentru afaceri mici, HostPapa v-a acoperit și în acest departament, oferind integrarea plăților cu card de credit și PayPal și mai multe soluții de integrare a coșurilor de cumpărături..

Chiar dacă se comercializează ca o alegere accesibilă, planurile lor de găzduire sunt destul de competitive în ceea ce privește tehnologiile utilizate. Caracteristici precum SSD-uri, panoul de control cPanel, instrumente de memorie în cache, implementarea CDN și instrumente de securitate sunt marca unei companii de găzduire web care apreciază performanța și securitatea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map