Recenzie One.com

One.com oferă înregistrare de domenii, găzduire web partajată și găzduire prin email la tarife accesibile. Toate planurile includ un domeniu, un constructor de site-uri de drag and drop, un clic pe instalator WordPress, conturi de e-mail nelimitate și transfer nelimitat. Este posibil ca One.com să nu vină cu atât de multe opțiuni gratuite, dar prețurile sunt o adevărată afacere. Oricine caută o găzduire gratuită pentru site-ul său, va aprecia simplitatea și accesibilitatea One.com.


După cum vom dezvălui în acest review One.com, acest furnizor de hosting are o bază globală de clienți și oferă asistență în mai multe limbi, inclusiv daneză, germană, engleză, franceză, norvegiană, finală, italiană, portugheză și spaniolă.

Prezentare generală One.com

One.com este mai bine cunoscut pe piața de gazduire europeană, unde compania este prezentă încă din 2002. One.com a fost fondată de Jacob Jensen și a fost cunoscută anterior ca B-one. Compania are sediul în Danemarca, dar are clienți din toate părțile globului. Numărul său de baze de clienți este puțin peste 1 milion.

One.com a câștigat numeroase premii pe parcursul existenței sale de peste un deceniu, incluzând premiile # 1 din Regatul Unit de gazduire bugetară și cele mai bune premii pentru alegerea bugetului.

Caracteristici ale One.com

Planurile One.com s-ar putea să nu vină cu atâtea clopote și fluiere precum planurile de găzduire oferite de alte companii, dar putem spune cu încredere că pachetele sale de produse includ toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru a construi, găzdui și securiza un site web. Planurile One.com sunt standardizate cu unele funcții precum SSL gratuit, care pot fi listate doar cu planuri premium în altă parte.

Iată o serie de cele mai importante funcții de găzduire One.com:

 • Creator de site-uri web ușor de utilizat (editor WYSIWYG) cu acces gratuit la o serie de șabloane;
 • Certificat SSL gratuit inclus în toate planurile;
 • Domeniu gratuit (pentru primul an);
 • 1 clic pe instalatorul WordPress;
 • Sistem de blog încorporat;
 • Schimbă sincronizare activă pentru a sincroniza e-mailuri, calendare și contacte de pe dispozitivele tale mobile;
 • com Galerie pentru stocarea și partajarea fotografiilor și videoclipurilor;
 • SSH & Acces FTP;
 • PHP & Baza de date MariaDB;
 • Instrument avansat de statistici pentru măsurarea și analizarea traficului pe site-urile dvs.;
 • Integrarea Google AdWords pentru a comercializa site-ul dvs.: dacă creșteți contul Google AdWords prin One.com cu 25 USD, veți obține 75 USD;
 • Conturi de e-mail nelimitate cu POP și IMAP și adresă de e-mail personală;
 • Filtru de email și spam;
 • Suport pentru chat 24/7;
 • Backup & restaurați cu planuri de nivel superior;
 • Acces la gestionarea DNS, etc.

Planurile de găzduire ale One.com acoperă elementele esențiale de care aveți nevoie pentru găzduirea site-ului. Planurile nu sunt disponibile cu funcții de comerț electronic, dar puteți adăuga un magazin web site-ului dvs. cu o taxă lunară de 10,35 USD. Alte suplimente includ SiteLock, care scanează automat site-ul dvs. web zilnic pentru a-l păstra gratuit.

Planuri & Prețuri

One.com oferă 4 niveluri de prețuri, dintre care unul este un plan gratuit de un an. Prețul se bazează pe spațiu de stocare și memorie:

 • Starter (1 an gratuit!): pentru o taxă de configurare unică de EUR 12,00 (13,40 USD), vă puteți bucura de planul Starter gratuit pentru un an. Acest plan include: 25 GB stocare, 512 MB RAM, o singură bază de date, un singur domeniu și certificat SSL. Planul Starter este potrivit pentru site-uri web sau bloguri de bază sau găzduire prin e-mail;
 • Profesional (2,30 USD / lună): 100 GB stocare, 1 GB RAM, baze de date multiple, găzduire de domenii unice, SSL, SSH și 2 x CPU. Planul Profesional este configurat pentru site-urile web cu conținut dinamic și interactiv;
 • Plus profesional (3,15 USD / lună): 200 GB stocare, 2 GB RAM, găzduire pentru baze de date multiple, domenii multiple, SSL, SSH, 4 x CPU, Backup & Restabili. Acest plan este configurat pentru a răspunde nevoilor unui site WordPress solicitant;
 • Afaceri (5,40 USD / lună): 500 GB stocare, 4 GB RAM, baze de date multiple, găzduire de domenii multiple, SSL, SSH, 8 x CPU, Backup & Restabili. Planul de afaceri este potrivit pentru site-uri web mai mari și mai complexe.

Toate prețurile sunt fără TVA și sunt aplicabile doar pentru perioada promoțională. După perioada promoțională, prețurile se reînnoiesc la tarife regulate, ceea ce înseamnă în jur de 45% creștere a prețurilor. One.com oferă o garanție de returnare a banilor de 15 zile, care este sub nivelul standard al industriei garanție de returnare de 30 de zile.

Relații Clienți

Pagina de asistență de la One.com include ghiduri și întrebări frecvente despre începuturi, precum și un sistem de asistență bazat pe ticketing. În afară de acestea, puteți obține asistență prin chat live, e-mail și telefon. Dintre toate canalele de asistență, asistența chat live este disponibilă 24/7. Asistența pentru clienți este disponibilă în mai multe limbi.

Am găsit recenzii mixte despre asistența clienților One.com, unii utilizatori lăudând prima abordare și cunoștințe. Alte recenzii au fost mai puțin generoase cu serviciul pentru clienți One.com, plângându-se de asistența lentă și practicile de închidere a vânzătorilor umbriți (de exemplu, planifică reînnoirea anuală în ciuda eforturilor de anulare a acesteia). Atât recenziile negative, cât și cele pozitive trimise de utilizator datează din 2016, deci sunt destul de recente.

Pro și contra One.com

One.com este un serviciu simplu, fără serviciu de găzduire, care include toate elementele esențiale ale găzduirii web. Planurile promoționale sunt extrem de accesibile, în timp ce planurile la tarife regulate sunt apropiate de prețul furnizorilor de găzduire web nelimitată mainstream (de exemplu, HostGator, BlueHost, InMotion Hosting).

În ceea ce privește avantajele și contra contra One.com, iată ce trebuie să știți:

Pro-uri

 • Constructor de site-uri ușor de utilizat;
 • Suport de chat live 24/7;
 • Planul de pornire gratuit pentru primul an (plătiți doar taxa de configurare);
 • Domeniu gratuit inclus pentru primul an;
 • Certificat SSL gratuit.

Contra

 • Doar 15 zile de returnare a banilor;
 • Nu există capabilități de comerț electronic în afara locului;
 • Câteva reclamații privind asistența și anularea clienților;
 • Nu există VPS sau opțiuni dedicate de găzduire, actualizarea nu este posibilă.

One.com este un pretendent puternic pentru găzduire prin email și înregistrare de domenii, dar planurile sale de găzduire nu sunt pentru toată lumea.

Examinare One.com Concluzie

One.com oferă domenii, e-mail și găzduire web la tarife accesibile, dar este un serviciu mai potrivit pentru începători, utilizatorii care doresc rapid să stabilească o prezență online sau doresc să-și găzduiască domeniul, e-mailul și site-ul web la un singur furnizor. Utilizatorii pentru prima dată vor aprecia simplitatea și ușurința de utilizare a constructorului și a panoului de control al site-ului One.com, dar utilizatorii avansați vor găsi planurile de găzduire ale One.com lipsite de funcții avansate. Deoarece nu există opțiuni de actualizare (fără VPS sau oferte dedicate de găzduire), odată ce depășiți resursele, sunteți forțați să migrați la o altă gazdă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map