Recenzii de gazduire InMotion

InMotion Hosting oferă o gamă largă de pachete de găzduire: diferite planuri de găzduire partajate, pachete VPS, servere dedicate și găzduire pentru revanzări. Compania se concentrează în furnizarea de servicii de primă clasă, utilizând cele mai noi tehnologii hardware și software și o echipă bine pregătită.


Compania vizează utilizatorii de afaceri și companii, care își pot permite să plătească ceva mai mult pentru suport și fiabilitate de top. InMotion are o politică de satisfacție a clienților 100%, oferind 90 de zile garanție înapoi pentru contracte care au o durată mai mare de 6 luni.

InMotion oferă soluții de găzduire din 2001, având astăzi două centre de date, unul în Virginia Beach și unul în Los Angeles. În cazul VPS și pachete de hosting dedicate, clientul poate alege locația serverului.

În experiența noastră, InMotion a reușit să rămână în topul jocului de găzduire web, datorită simțului lor puternic de etică. Pur și simplu nu vă vor oferi nimic mai puțin decât valoarea banilor dvs. și vor îmbunătăți afacerea cu bonusuri pe care nu le dau alți furnizori de hosting. Cum ar fi stocarea SSD, nu trebuie să plătiți bani în plus pentru și backupuri automate gratuite. Lumea de găzduire web este o lume plină de trucuri de prețuri, vânzări și contracte care încearcă să te lege, chiar dacă compania oferă un serviciu mai puțin satisfăcător. În această lume, InMotion este un far de speranță, oferind clienților lor servicii de gazduire web de înaltă calitate pentru prețuri cu adevărat accesibile.

Există șanse mari să întâlniți InMotion, datorită anunțurilor lor. Acest lucru se datorează faptului că este o companie uriașă, care păstrează peste 300.000 de domenii.

Ce este bine în ceea ce privește găzduirea InMotion?

Prețuri accesibile: de la un furnizor de servicii de gazduire web de înaltă calitate, s-ar putea să fii scump. De fapt, InMotion este foarte accesibil. Planul lor de găzduire de afaceri începe de la 3,49 USD / lună, în timp ce WordPress optimizează găzduirea la 2,95 USD / lună, bătând majoritatea concurenților.

Companie de încredere și recunoscută: InMotion și-a dovedit de încredere și este dedicat să ofere servicii de ultimă oră. A fost o companie de găzduire certificată CNET 10 ani la rând și a fost acreditată de BBB (Better Business Bureau) cu un serviciu de rating A + (A + fiind cel mai bun și F fiind cel mai slab rating).

Perioada lungă de înapoiere a banilor: Compania stă în spatele serviciilor lor și va garanta că toți clienții lor vor primi întotdeauna un serviciu de găzduire de încredere și sprijinul de care au nevoie. Toate planurile de găzduire care au 6 luni sau o perioadă mai lungă de contract sunt acoperite cu garanția de returnare de 90 de zile. Toate pachetele facturate lunar sunt eligibile pentru o rambursare completă în termen de 30 de zile. Consultați termenii InMotion pentru detalii complete.

Suport Premier 24/7: este inclus în mod gratuit cu fiecare pachet de găzduire și se angajează să-și ajute clienții indiferent de ora din ziua anului. Asistența este disponibilă prin intermediul chat-urilor telefonice și al biletelor de e-mail. Pentru clienții de tip „do-it-yourself”, o colecție uriașă de tutoriale online sunt disponibile și, de asemenea, o comunitate Q&Un suport la care se răspunde de obicei în termen de 60 de minute.

De încredere, rapid și sigur: Cu cele două centre de date extrem de securizate, localizate pe coasta de vest și est, monitorizate 24 de ore din 24, 7, 7, 7, 7, 7 Zonele MaxSpeed ​​vă asigură că site-ul dvs. rulează de până la 6 ori mai rapid decât în ​​conturile normale de găzduire.

Ce este rău în ceea ce privește găzduirea InMotion?

Activare mai lungă a contului: conturile nou create nu sunt activate instantaneu; acestea trebuie confirmate prin telefon. Aceasta poate să nu fie o problemă pentru clienții din SUA, dar ar putea cauza probleme clienților non-americani.

Prezentare generală a InMotion

Avem un început puternic aici, nu? Dar nu-mi lăsa entuziasmul să te păcălească. Să ne uităm la ce trebuie să ofere InMotion Hosting clienților săi. În primul rând, voi analiza fiecare tip de plan de găzduire pe care îl oferă și prețurile asociate acestuia.

Aspectele tehnice ale planurilor de găzduire ale InMotion nu sunt niciun lucru de uitat. Suntem aici pentru a vă informa doar despre cei din această recenzie. Vom examina fiecare aspect al serviciului InMotion și vom vedea cât de bine funcționează serverele lor în funcție de statisticile luate de peste un an.

Planurile & Prețuri la InMotion

InMotion oferă numeroase tipuri de găzduire cu cel puțin trei pachete diferite pentru fiecare. Voi începe cu cele mai ieftine și voi trece la cele mai scumpe.

Planuri de găzduire partajate – Pe site-ul lor, ei se referă la acest lucru ca „Business Hosting” pentru a face un sunet mai captivant. Fiecare nivel al planurilor de găzduire partajate oferă mai multe baze de date de site-uri web, domenii și subdomenii parcate decât cele din urmă. Planurile partajate ale InMotion includ Planul de lansare pentru 3,49 USD / lună, Planul de energie pentru 3,49 USD / lună și Planul Pro pentru 7,49 USD / lună. Planurile Pro oferă site-uri web, baze de date și domenii nelimitate, deci dacă ai nevoie de cât mai multe resurse, decât știi la ce să mergi.

Fiecare dintre aceste planuri de stocare oferă spațiu de depozitare nelimitat și lățime de bandă și mult timp pentru testare. Fiecare plan vine cu o garanție de returnare a banilor de 90 de zile, astfel încât aveți destul timp pentru a decide dacă doriți să respectați sau nu.

Gazduire WordPress – Este aproape la fel ca planurile de găzduire partajate din punct de vedere hardware, lățimea de bandă, precum și numărul de site-uri web, baze de date și domenii. Diferența este că acest serviciu de găzduire este reglat bine pentru WordPress. Acesta oferă funcții utile și o mulțime de asistență care fac rularea unui site WordPress mult mai ușor și mai eficient.

Gazduire cloud VPS – Puteți avea, de asemenea, serverul dvs. virtual virtual dacă aveți nevoie de mai multe resurse de server decât ceea ce vă poate oferi un plan comun. Este rapid, puternic și vine cu un arsenal de caracteristici, dintre care una este infrastructura de tip cloud care asigură o funcționare constantă, de neîntrerupt pe tot parcursul anului. Serverele de gazduire VPS SSD bazate pe Linux sunt cele mai performante gestionări întotdeauna de către mâini competente, asigurându-vă că beneficiați de cele mai bune rezultate. Nu este greu să faci cu SSD-urile care oferă un acces de 3 ori mai rapid la toate datele tale.

Gazduirea VPS la InMotion vine în trei niveluri diferite. VPS-1000HA-S, care oferă 4 GB RAM, 75 GB stocare, 4 TB lățime de bandă și 3 adrese IP pentru 29,99 USD / lună. Al doilea nivel este VPS-2000HA-S, care oferă 6 GB RAM, 150 GB stocare, o lățime de bandă de 5 TB și 4 adrese IP. În sfârșit, cel mai înalt plan, VPS-3000HA-S vine cu 8 GB RAM, 260 GB stocare, 6 lățime de bandă TB și 5 adrese IP..

Gazduire server dedicat – Dacă aveți un site mare și chiar trebuie să extrageți totul, decât InMotion are una dintre cele mai bune soluții pentru dvs. pe piață. Serverele lor dedicate pot fi configurate pentru a se potrivi perfect tuturor cerințelor dvs. Acestea vă pot oferi un server de procesor unic și dual cu SSD-uri gratuite, oferindu-vă toată flexibilitatea și fiabilitatea de care veți avea nevoie vreodată. Serverele sunt gestionate complet, astfel încât cineva se asigură întotdeauna că performanța și datele dvs. rămân intacte. Există 6 niveluri printre planurile dedicate ale serverului InMotion, fiecare oferind dublul performanței ofertei anterioare. Prețurile lor încep de la 99,99 USD / lună și se deplasează până la 489,99 USD / lună.

Planuri de revânzători – Dacă doriți să vă deschideți propria afacere de găzduire web, cu propria etichetă și marca dvs., InMotion vă oferă câteva posibilități solide pentru dvs. Vă puteți lansa afacerea cu 22,39 USD / lună, cu un plan care oferă 80 GB spațiu de stocare, 800 GB lățime de bandă, IP dedicat gratuit și canale nelimitate. Există încă 5 planuri cu resurse duble, triple și chiar mai multe, care ajung până la 84,99 USD / lună.

Caracteristicile InMotion

InMotion oferă o linie de servicii cu adevărat bogată în funcții, cu numeroase freebies și instrumente care îți facilitează munca. Dar mai întâi voi vorbi despre elementele de bază, care sunt cele mai importante. Timpul de funcționare și viteza serverului sunt cele pe care le plătiți. InMotion cu siguranță ne-am acoperit pe tot parcursul unui an în ceea ce privește aceste aspecte.

Uptime – Este al naibii de aproape perfect, deoarece scade rar de la 100% la ceva de 99,98% pe parcursul anului. Este cu adevărat de încredere.

Servere rapide – Internetul de astăzi are în vedere viteza de acces. Dacă încărcarea de mare viteză pentru site-ul dvs. web nu este importantă doar din perspectiva experienței utilizatorului, aceasta contează și ca factor de clasare independent în algoritmul Google. Acesta este motivul pentru care este extraordinar faptul că InMotion concurează destul de mult timp, ceea ce face ca site-urile să se încarce în mai puțin de o secundă. Vă puteți aștepta la viteze de încărcare undeva între 460 ms și 770 pe tot parcursul anului.

Drivere SSD gratuite – Majoritatea furnizorilor de găzduire se taxează separat pentru stocarea SSD performantă. Puteți să le aveți de obicei în planurile lor avansate, dar InMotion oferă stocare SSD gratuit chiar și în planurile lor de bază.

Migrarea site-ului gratuit – Un număr tot mai mare de furnizori de găzduire oferă migrație gratuită a site-urilor Web și InMotion nu este diferit. Vor muta site-ul dvs. web pe serverele lor gratuit. Puteți avea 2 ore din timpul administratorului de sistem, cu cine puteți muta rapid site-ul și toate fișierele dvs. dintr-un loc în altul.

Copii de rezervă gratuite – Crearea de copii de rezervă ale site-ului și fișierelor dvs. este măsura de securitate finală. Puteți crea duplicate ale tuturor fișierelor dvs. în fiecare zi, asigurându-vă că sunteți întotdeauna pregătit să gestionați orice amenințări de securitate care pot apărea.

Plugin gratuit Premium Sucuri – Dacă utilizați WordPress, veți fi bucuros să aflați că acest plugin premium vine gratuit. Acesta scanează în mod regulat site-ul dvs. web pentru orice riscuri de securitate și exploatări, vă permite să faceți backup-uri la distanță, protejând în același timp site-ul dvs. de spam și viruși. Veți plăti 16,66 USD pe lună pentru acest produs, în caz contrar, dar cu InMotion, îl primiți gratuit.

cPanel și WHM – Dispunerea de un panou de control lider în industrie și un manager de gazdă web este obligatoriu pentru un furnizor de găzduire pe piața de astăzi. InMotion are această verificare cu o interfață ușor de utilizat și câteva aplicații web excelente.

Asistență pentru sisteme majore de gestionare a conținutului – Puteți instala WordPress, Drupal sau Joomla! și alte sisteme de gestionare a conținutului într-un singur clic. Acest lucru vă permite să creați un site web de la zero în primele ore de la utilizarea serviciilor InMotion.

acces root permis – Puteți avea acces root la serverul dvs. fără nicio problemă.

Serviciu optimizat de comerț electronic – Platformele eCommerce precum Magento, WooCommerce, Shopify, Petrashop, Siteground, rulează foarte bine pe serverele InMotion, datorită optimizării lor pentru viteză și fiabilitate. Procesul de integrare a unui procesor de plăți este simplificat infinit, având ajutor în fiecare etapă. Această durere uriașă de cap se face într-o plimbare în parc.

Integrare Google Apps – Vă puteți conecta aproape la orice aplicație Google printr-un mic și simplu trecător.

Puternic sistem de apărare împotriva amenințărilor cu securitate inteligentă – Există un pericol mereu prezent de atacuri DDoS cu atâția cibernetici invizibili care pândesc pe internet. InMotion a asociat cu Corero Network Security pentru a oferi clienților săi această măsură de securitate unică împotriva atacurilor DDoS.

Asistența clienților InMotion

InMotion afirmă că sunt lider în asistența clienților pe web și oferă o experiență excepțională „umană”. Deși aceasta este o declarație cu adevărat îndrăzneață de făcut, ei au dreptul cu siguranță.

Mulți reprezentanți ai clienților par a fi oameni cu care nu le-ar plăcea să vorbească în nicio altă situație. Unii chiar înrăutățesc lucrurile transformând o mică problemă de rutină într-un fiasco de mai multe săptămâni care necesită numeroase apeluri telefonice și e-mailuri pentru a rezolva. Dar InMotion nu permite acest lucru.

Au devenit liderul în asistența clienților, deoarece au nevoie de aproximativ 2 minute pentru a răspunde în chat live și pentru a rezolva o problemă după ce le-ai spus despre ce este vorba. Experiența noastră cu echipa de asistență a clienților a fost încântător de plăcută până la capăt. Cu un timp de răspuns rapid și o persoană utilă care face totul pentru a vă asigura că sunteți gata să funcționați, este de acordat tot sprijinul clienților. InMotion te asigură că te poți bucura de fiecare dată când ai o întrebare sau o problemă care trebuie rezolvată.

Rezultate uptime și performanță cu InMotion Hosting

Monitorizăm InMotion de mai bine de trei luni și credem că este timpul să vă dezvăluim recordul de funcționare și rezultatele testelor de performanță. Site-ul testat este construit cu WordPress și este găzduit în centrul de date al West Coast din Los Angeles pe un server de hosting comun.

A trecut ceva timp de când am postat orice noutăți despre timpul de funcționare și performanța InMotion Hosting. Acum este timpul să dezvăluim mai multe informații. Ne-am monitorizat constant site-urile web de testare în ultimii doi ani folosind UptimeRobot și iată rezultatul nostru.

internare care găzduiește uptime februarie 2018

InMotion Hosting – Uptime februarie 2018

Timpul mediu de răspuns este de aproximativ 200ms, în timp ce timpul de funcționare din ultimele 30 de zile este de 99,99% (3 minute de oprire) – rezultate uimitoare.

Acum să vedem cum a funcționat site-ul nostru web Testul vitezei pingdom:

performanța vitezei site-ului web care găzduiește reclama

Din nou, rezultatele sunt fantastice. Un site web cu imagini foarte mari, cu dimensiunea paginii de 1,4 MB se încarcă complet în sub 3 secunde. Fantastic! Am putea obține rezultate mai bune, reducând dimensiunea paginii și optimizând pagina cu cache în browser-ul și minificări CSS și JS, dar pentru testul nostru, acest lucru funcționează de asemenea excelent.

Un alt site găzduit cu InMotion a obținut rezultate și mai bune cu instrumentul de testare a vitezei Pingdom:

inmotion care găzduiește test de viteză pingdom februarie 2018

Este adevărat, că cel de-al doilea site web are o dimensiune mult mai mică și este un site static, nu un site WordPress ca primul, dar viteza este doar fantastică: încărcată complet în 0,3 secunde!

Rezultate vechi Optime:

Din testul nostru a rezultat că InMotion are un timp de funcționare foarte bun. În ultimele trei luni, timpul de utilizare al site-ului monitorizat a fost de 99,99%, iar în ultimele 30 de zile a fost de 99,98%. Dacă luăm în considerare faptul că site-ul este găzduit pe un cont comun, aceste rezultate sunt foarte bune. Timpul mediu de răspuns este de aproximativ 496 milisecunde. Concluzia este că InMotion oferă un serviciu de găzduire web constant și fiabil. Următoarea captură de ecran a fost preluată de la UptimeRobot, instrumentul pe care l-am folosit pentru a urmări uptime:

închisoare uptime mars 2016

InMotion – Uptime martie 2016

Timpul de răspuns este foarte bun. De asemenea, dorim să știm care este timpul de încărcare al site-ului propriu-zis. Pentru a testa acest lucru, am folosit instrumentul de viteză al site-ului de la Pingdom. Pentru aceasta alegem două site-uri web, unul găzduit pe coasta de est și unul găzduit în centrul de date al coastei de vest. Am efectuat teste multiple prin Pingdom, testând din Dallas, New York și San Jose.

Rezultatele testelor de timp de încărcare a paginii noastre cu Pingdom sunt următoarele:

 Serverul Pingdom:DallasNY CitySan Jose
IMH Coasta de Est1,24 s1,14 s2,09 s
IMH Coasta de Vest1,41 s798 ms2,36 s

Aceste rezultate sunt foarte bune, având în vedere faptul că site-urile web testate sunt găzduite pe servere partajate și fiecare site web se încarcă complet sub 3 secunde. Iată câteva capturi de ecran preluate de la Pingdom cu cele mai proaste rezultate:

test de pingdom pentru coasta de est

InMotion – Coasta de Est

InMotion - Coasta de Vest

InMotion – Coasta de Vest

Deci care este concluzia? Din testele noastre și înregistrarea timpului de funcționare rezultă clar faptul că InMotion funcționează cu adevărat bine chiar și cu găzduire partajată. Timpul de funcționare de 99,99% este un rezultat foarte bun, ceea ce înseamnă că în ultimele trei luni, site-ul monitorizat nu era disponibil timp de aproximativ 12 minute. Aceste rezultate sunt dincolo de majoritatea altor furnizori de găzduire partajată, de aceea vă recomandăm cu mare încredere InMotion tuturor celor care căutați un plan de găzduire de afaceri de încredere.

InMotion este bun pentru găzduirea PrestaShop?

Din testele și cercetările noastre, am constatat că InMotion este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting pentru magazinele PrestaShop. Dacă doriți să vă lansați rapid magazinul online, cu InMotion puteți solicita ca PrestaShop să fie instalat pe site-ul dvs. web chiar la înregistrare. Acest lucru vă va economisi ceva timp și magazinul dvs. va fi gata de a fi utilizat odată ce contul dvs. este activat. Sigur puteți alege să instalați PrestaShop mai târziu, folosind instrumentul de instalare Softaculous cu un singur clic din panoul de control. Recomandăm cu încredere InMotion pentru crearea oricărui site web de comerț electronic.

InMotion este bun pentru gazduirea WordPress?

Unul dintre site-urile noastre de teste găzduite de InMotion este construit cu WordPress și am obținut rezultate foarte bune cu acesta. Dacă doriți să creați un site web WordPress și să îl găzduiți cu InMotion, puteți alege unul dintre planul lor de găzduire optimizat WordPress, care începe de la 2,95 USD / lună și permite găzduirea unui site web.

Puteți instala WordPress folosind instalatorul lor cu 1 clic sau puteți solicita o instalare pe pagina de checkout atunci când faceți planul. Acest lucru vă permite să începeți site-ul dvs. web imediat după primirea informațiilor de conectare de la serviciul de asistență pentru clienți.

Pe lângă aceasta, puteți utiliza creatorul de pagini BoldGrid uimitor pentru WordPress pentru a crea pagini de destinație uimitoare și personaliza site-ul dvs. WordPress așa cum doriți. BoldGrid este liber de utilizat pentru toți clienții care găzduiesc InMotion; acesta este inclus cu fiecare plan de găzduire. Puteți afla mai multe despre acest constructor de pagini în recenzia noastră BoldGrid.

Profesionistii & Contra de a utiliza InMotion Hosting

InMotion este stabilit ca un furnizor de hosting de top. Oferă fiabilitate, viteze mari de încărcare, asistență extraordinară pentru clienți și o mulțime de servicii suplimentare gratuite. Dar, ca orice altceva din lume, vine cu câteva frustrări minore. Iată care sunt neplăcerile de găzduire InMotion.

Pro – De ce să alegi InMotion

 • Vei primi banii tăi – Prețurile pentru planurile InMotion sunt rezonabile și oferă tot ceea ce promit și multe altele. Puteți fi sigur că, cu o durată de funcționare anuală de 100% și o viteză medie de încărcare de 600 de milisecunde, site-ul dvs. va fi cel mai bun în permanență. Dar dacă apar probleme, atunci vă puteți baza pe asistența clienților pentru a vă răspunde în mai puțin de 5 minute.
 • 90 de zile Garantie de returnare a banilor – Puteți petrece tot timpul dorit cu testarea InMotion și pentru a vedea dacă vi se potrivește (ceea ce va face). Compania a mers ușor la primele cronometre, pur și simplu pentru că sunt siguri că nu au motive să se mute în altă parte.
 • O mulțime de integrări și plugin-uri gratuite – Este incredibil de ușor să obțineți un CMS care funcționează pe panoul de control al InMotion. Majoritatea sunt de asemenea dotate cu plugin-uri de securitate premium, care vă ajută să dormiți bine, știind că site-ul dvs. web este protejat împotriva tuturor amenințărilor comune. De asemenea, puteți alege dintre mai mult de 310 aplicații pentru a face sarcinile dvs. de zi cu zi o plimbare în parc.
 • Transfer gratuit de site – În timp ce unii furnizori de găzduire percep aproximativ 150 de dolari pentru o migrare a site-ului, InMotion o face gratuit, necesitând nimic mai mult decât un pic de cooperare din partea dvs..
 • Copii de rezervă gratuite – Backup-urile sunt plătite și în multe locuri, dar InMotion le oferă complet gratuit.

Contra – De ce nu alegeți InMotion

 • Obțineți prețul publicizat numai dacă semnați un contract pe 24 de luni – Acest concept nu este nimic nou în afacerea de găzduire web. Majoritatea companiilor necesită să vă înscrieți pentru cel puțin 2 ani de serviciu, dacă doriți să obțineți cele mai mici prețuri. Acest lucru vă oferă o afacere mai bună și le oferă un pic de încredere că vă vor avea ca client al lor timp de 2 ani. Vă atrage decât să vă înscrieți timp de 2 ani este un truc foarte comun în rândul gazdelor web. Aproape toată lumea îl folosește.
 • Proces lung de verificare – Înregistrarea la InMotion nu este prea ușoară pentru cei care locuiesc în afara SUA. Nu veți primi acces instant la cont după ce v-ați înscris. În unele cazuri, va trebui să vă verificați cu o carte de identitate sau un pașaport. Acest lucru se datorează siguranței, dar poate fi o schimbare majoră pentru mulți potențiali clienți.
 • Câteva limitări ale planului – Nu puteți face backup site-ului dvs. web dacă este mai mare de 10 GB. Însă puține site-uri ar deveni atât de mari, dacă nu furnizează o mare parte din conținut, cum ar fi galerii de imagini sau video. Dacă mai doriți să mergeți cu copii de rezervă gratuite după ce depășesc 10 GB, nu o puteți face decât la fiecare 4 luni. Pentru actualizări frecvente de această dimensiune, va trebui să plătiți o taxă de 49 USD. Dar mi se pare o afacere corectă.

Concluzie – InMotion este un furnizor bun de găzduire?

Este adevărat că InMotion nu este cea mai ieftină companie de găzduire web. Cu toate acestea, dacă vă puteți permite să plătiți câțiva bani în plus, cu InMotion vă puteți asigura că timpul de funcționare și performanța site-ului dvs. web vor fi excelente.

Acestea sunt printre puținii furnizori de găzduire la care ne putem înmâna banii. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că se afișează și vă oferă ceea ce au promis. Putem recomanda cu mare căldură InMotion oricui caută să înceapă un site web sau caută să-și mute site-ul deja existent în ceva mai bun. Vei avea tot ce ai nevoie și multe altele!

Datorită suportului său excelent, serverelor fiabile și opțiunilor de upgrade, WebHostingMedia.net a acordat InMotionHosting următoarele premii:
cel mai bun business hosting 2016cel mai bun business hosting 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map