Recenzii DigitalOcean

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii DigitalOcean
0 9 мин.

DigitalOcean este un furnizor de cloud storage și a fost fondat în 2011 de Moisey și Ben Uretsky, Jeff Carr, Alec Hartman și Mitch Wainer. De atunci, au peste 300 de angajați în întreaga lume și oferă depozite SSD super rapide pentru peste 550.000 de clienți. DigitalOcean este unul dintre cele mai fiabile și de încredere nume din industrie, oferind depozite web de la 5 dolari pe lună.


Stocarea SSD este noua generație de stocări web, folosind mici cipuri de memorie flash, oferind servicii mai fiabile pentru clienți. Deoarece hardware-ul în sine nu are componente în mișcare, aceste soluții sunt mai tolerante la erori și asigură un timp mai bun, cu costuri mai mici. Acest lucru înseamnă prețuri mai ieftine și date mai rapide pentru utilizatori.

Avantajele picăturilor

DigitalOcean și-a dat seama de avantajele tehnologiei SSD din timp și a început să ofere serviciile sale bazate pe SSD. Acestea numesc picături pentru serverele virtuale scalabile, care prezintă multe avantaje.

Scalare ușoară: Cu toate acestea, există multe planuri de cumpărare, utilizatorii pot modifica componentele pachetului în orice moment. Planurile bazate pe SSD sunt real flexibile, astfel încât dacă sunt necesare mai multe resurse pentru un proiect, ele pot fi alocate cu ușurință pachetului achiziționat.

Centre de date din întreaga lume: Compania are centre de date în 8 orașe: Amsterdam, Bangalore, Frankfurt, Londra, New York, San Francisco, Singapore și Toronto. Aceasta înseamnă că utilizatorul poate alege cel mai apropiat centru pentru a reduce calea de transfer de date și timpul de difuzare mai rapid.

Aplicații sau distribuții pre-construite: Utilizatorul își poate instala propriile aplicații sau distribuții pe picături DigitalOcean, dar există multe aplicații predefinite sau distros dintre care să alegeți. Prin selectarea celor dorite, compania le instalează automat pe serverele recent achiziționate.

Există 6 distribuții din care să alegeți: Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS și FreeBSD. Sunt necesare doar 55 de secunde pentru soluția de instalare cu un singur clic pentru a crea o nouă nouă instanță a distro-ului ales.

Utilizatorii pot alege, de asemenea, încă una din cele 16 aplicații pentru a le instala într-un minut:

 • Discurs, populară platformă de discuții, bazată pe Ruby on Rails
 • Django, principala aplicație Python pentru automatizare
 • Docker pentru construirea și rularea aplicațiilor distribuite
 • Dokku pentru gestionarea alocării web
 • Ghost pentru publicare
 • GitLab pentru lucrul partajat și gestionarea versiunilor
 • LAMP, soluția principală cu un singur clic pentru a avea Apache, MySQL și PHP
 • LEMP pentru a avea NGINX, MySQL și PHP cu un singur clic
 • Învățare automată: active de învățare automată
 • js: pentru crearea de aplicații web
 • MongoDB, principala bază de date NoSQL
 • MySQL, cel mai comun tip de bază de date pe web
 • js pentru construirea de aplicații de rețea
 • phpMyAdmin, instrumentul de gestionare SQL de pe Internet
 • activele complete ale rubinului pe șine
 • WordPress, cel mai cunoscut sistem de gestionare a conținutului cu milioane de instanțe

Planuri și prețuri

DigitalOcean oferă 2 tipuri de picături, Standard și CPU optimizate.

Picături standard

Picăturile standard sunt servere virtuale echilibrate, ceea ce este ideal pentru bloguri, site-uri web și testarea dezvoltării aplicațiilor. Au un mix bun de memorie, procesoare virtuale, cantitate de transfer de date și stocare SSD.

Există 14 planuri în secțiunea Standard Picături:

Memorie RAMCPU virtualStocare SSDTransfer de datePreț lunar
Picătură # 11 GB125 GB1 TB$ de 5
Picătură # 22 GB150 GB2 TB$ de 10
Picătură # 33 GB160 GB3 TB$ de 15
Picătură # 41 GB260 GB3 TB$ de 15
Picătură # 52 GB360 GB3 TB$ de 15
Picătură # 64GB280 GB4 TB$ de 20
Picătură # 76 GB4160 GB5 TB$ de 40
Picătură # 816 GB6320 GB6 TB$ 80 la
Picătură # 932 GB8640 GB7 TB$ la 160
Picătură # 1048 GB12960 GB8 TB$ 240 de
Picătură # 1164 GB161280 GB9 TB$ la 320
Picătură # 1296 GB201920 GB10 TB$ 480
Picătură # 13128 GB242560 GB11 TB$ 640
Picătură # 14192 GB323840 GB12 TB$ 960

Prin întoarcerea prețurilor la orele de lucru, cel mai ieftin plan costă 0,007 USD pe oră, în timp ce cel mai mare plan cu 192 GB memorie și 32 de procesoare virtuale costă doar 1,429 USD pe oră. Aceste prețuri descriu bine de ce stocarea SSD DigitalOcean sunt atât de frecvente în rândul utilizatorilor, aproape că nu există alte companii pe Internet care oferă pachete atât de imense pentru prețuri mici.

Picături optimizate pentru procesor

În cazuri speciale, sunt necesare mai multe resurse de calcul, astfel încât DigitalOcean și-a dezvoltat planurile optimizate pentru procesoare. Atunci când este vorba de manipularea de date mari, cum ar fi integrarea continuă sau livrarea continuă, procesarea video sau învățarea automată, unitățile de procesare centrale solide sunt vitale. Planurile ponderate ale procesorului sunt disponibile în 6 versiuni în care prezența puternică a procesorului are memorie mică, stocare SSD și limite de lățime de bandă:

CPU virtualMemorie RAMStocare SSDTransfer de datePreț lunar
Picătură # 112 GB25 GB3 TB20
Picătură # 224GB25 GB4 TB40
Picătură # 348 GB50 GB5 TB80
Picătură # 4816 GB100 GB6 TB160
Picătură # 51632 GB200 GB7 TB320
Picătură # 63264 GB400 GB9 TB640

Prin transformarea prețurilor în ore de lucru, cel mai ieftin plan înseamnă 0,030 USD pe oră, în timp ce cel mai mare plan cu 32 de procesoare virtuale înseamnă 0,952 USD pe oră.

Spații: stocarea obiectelor simple

DigitalOcean oferă un serviciu suplimentar principalele sale produse, picăturile și se numește spații. După cum sugerează și numele, acest serviciu se referă la stocarea datelor. Alegând spații, utilizatorii își pot stoca în siguranță obiectele pe serverele DigitalOcean și pot furniza datele clienților sau aplicațiilor lor într-un mod fiabil.

Avantajele spațiilor

 • Realizare rapidă: utilizatorii trebuie doar să dea numele instanței și apoi să facă clic pe butonul Create. Noul spațiu de stocare devine disponibil în câteva secunde.
 • Depozite scalabile: ca picături, spațiile pot fi, de asemenea, ușor scalabile dacă este nevoie de mai mult spațiu de stocare.
 • Utilizare combinată: Spațiile pot fi combinate cu picăturile.
 • Interfață prietenoasă: fișierele pot fi gestionate prin glisare și fixare
 • Soluții avansate de comandă: Spaces are o API avansată, cu documentație foarte detaliată. De asemenea, stocarea poate fi controlată și controlată prin intermediul instrumentelor din linia de comandă.

Prețul spațiilor

Prețul spațiilor este simplu și simplu de redirecționat, 250 GB de stocare SSD cu 1 TB de transfer de date ieșite costă 5 dolari pe lună. Toate GB suplimentare de stocare costă 0,02 USD pe lună și toate GB-urile suplimentare de transfer de date costă 0,01 USD. Astfel, toți utilizatorii de spații pot calcula sumele plătibile și pot reduce costurile prin optimizarea datelor stocate pe serverele virtuale.

Încărcarea în spații necesită, de asemenea, lățimea de bandă și transferul de date, dar aceste GB-uri nu sunt luate în considerare în plată lunară, doar datele distribuite de la server la țintele finale.

A sustine

DigitalOcean are un suport excelent la care se poate contacta prin formularul de contact. Utilizatorii existenți pot, de asemenea, să deschidă un bilet folosind sistemul de manipulare bifat al companiei. DigitalOcean este activ și pe platformele de socializare; au profiluri Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn și Glassdoor.

Pe site-ul web există o secțiune comunitară excelentă, unde sunt disponibile gratuit tutoriale complete și cum să articulați articolele. Postările super detaliate conțin și bucăți de cod și pot fi citite fără înregistrare, cu toate acestea, pentru a comenta la acestea este necesar un cont DigitalOcean gratuit. Cele peste 2000 de articole acoperă aproape fiecare subiect care poate apărea despre găzduire web și acțiuni de dezvoltare mai avansate.

Secțiunea Întrebări și răspunsuri are o cantitate considerabilă de întrebări, la momentul scrierii acestei recenzii există mai mult de 20.000 de întrebări. Utilizatorii pot utiliza câmpul de căutare pentru a explora subiectele deja răspuns, iar navigarea a fost simplificată prin introducerea de etichete în sistem. Etichetele pot fi făcute clic pe site, astfel încât un clic pe oricare dintre ele va afișa toate întrebările conexe din trecut.

Secțiunea Proiecte conține peste 200 de proiecte ale utilizatorilor, care pot fi utilizate gratuit. Pot fi supranotate, comentate și împărtășite de alți utilizatori, astfel încât feedback-urile reale pot fi citite oricare dintre ele accesând profilul proiectului.

Verdict final

DigitalOcean este un furnizor de stocare SSD fiabil și ieftin, care a câștigat deja o mare reputație în industrie în ultimul deceniu. Numărul mare de centre de date oferă flexibilitate pentru a alege cea mai apropiată locație de date, în timp ce cantitatea mare de pachete poate fi utilizată pentru a planifica costurile.

Pachetele ponderate de procesor sunt un plus mare, astfel că mai mulți proprietari de proiecte dependenți de calcul pot găsi, de asemenea, un furnizor de încredere pentru transferul de date utilizatorilor finali. Poate exista o companie similară pe piață cu prețuri chiar mai ieftine, dar Digital Ocean este una rară, cu servicii bune și suport angajat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector