Recenzii Godaddy

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii Godaddy
0 8 мин.

GoDaddy este una dintre cele mai vechi companii de hosting și cele mai recunoscute din industrie. Acest gigant de găzduire din SUA operează atât ca registrator de domenii, cât și ca o companie de găzduire cu planuri de găzduire adecvate atât în ​​scopuri personale, cât și comerciale. GoDaddy chiar se bazează cu marketing online, găzduire prin e-mail, securitate site-uri web și design web, ceea ce îl face un adevărat furnizor de hosting integral.


Prezentare generală GoDaddy

Fondată în 1997, cu sediul în Scottsdale, Arizona, SUA, GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii din lume, gestionând 71 de milioane de nume de domeniu și 17 milioane de clienți din întreaga lume. De asemenea, compania este cea mai mare platformă cloud din lume, concepută pentru întreprinderile mici și independente.

GoDaddy oferă găzduire bazată atât pe Windows, cât și pe Linux prin diferite planuri de găzduire WordPress partajate, VPS, dedicate și gestionate.

Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la înscrierea la GoDaddy, citiți recenzia noastră, detalind planurile disponibile, prețurile acestora și funcțiile de găzduire care alcătuiesc serviciile de găzduire ale GoDaddy.

Planuri GoDaddy & Prețuri

GoDaddy nu este cu siguranță lipsit de planurile de găzduire, selecția sa solidă de pachete de găzduire acoperă multe tipuri de găzduire care vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a vă extinde resursele și pentru a ține pasul cu nevoile crescânde ale site-ului dvs..

Pachetele de gazduire partajate GoDaddy

godaddy a distribuit site-ul de găzduire

Planurile de găzduire partajate ale GoDaddy sunt disponibile cu sistemele de operare server Linux sau Windows, astfel, puteți alege sistemul de operare de care aveți nevoie.

Planul de economie la nivel de intrare costă până la 2,99 USD / lună, dar numai dacă vă angajați timp de 3 ani. Plata lunară nu este disponibilă cu acest plan, perioada minimă pentru care vă puteți înscrie este de 3 luni, caz în care rata lunară pentru acest plan este de 7,99 USD. Planul este potrivit numai dacă doriți să găzduiți un singur site web și dacă spațiul de stocare de 100 GB, lățimea de bandă nemodificată și un e-mail gratuit de afaceri Microsoft Office 365 (1 an) vă sună excelent..

Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri, GoDaddy vă recomandă planul Deluxe (4,99 USD / lună, dacă vă angajați timp de 3 ani sau 10,99 USD lunară) sau planul Ultimate (7,99 USD cu plan pe 3 ani sau 16,99 USD cu planuri lunare) care pot gestionează site-urile web cu o sarcină de trafic mai mare. Ambele planuri vin cu spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbate. Planul Ultimate are putere de procesare 2X & memorie (Linux doar cu planuri cPanel), DNS Premium și certificat SSL de un an.

Toate planurile anuale includ și un domeniu gratuit.

Găzduire de afaceri GoDaddy

Dacă sunteți în căutarea unor planuri mai rapide decât găzduirea partajată și resurse dedicate optimizate pentru site-uri cu volume de trafic mai mari sau site-uri de comerț electronic, planurile de găzduire de afaceri ale GoDaddy pot fi potrivite pentru alee.

Și aici, trebuie să optați pentru planuri de 36 de luni pentru a beneficia de cele mai mici tarife. Toate planurile din această categorie sunt livrate cu lățime de bandă neschimbată, certificat SSL gratuit de 1 an, Office 365 de 1 an gratuit, până la 2 nuclee de procesor, până la 4 GB memorie, stocare de până la 240 GB și eliminare gratuită de malware pe site-ul SiteLock de un an cu planul Enterprise.

Prețurile pot ajunge până la 19,99 USD / lună pentru planul Prime, 24,99 USD / lună pentru planul Premium și 34,99 USD / lună pentru planul Enterprise, asta doar dacă vă înscrieți timp de 3 ani. Dacă decideți facturarea lunară, așteptați un salt de preț de până la 37%.

GoDaddy WordPress Gazduire

Dacă sunteți în căutarea de găzduire gestionată pentru site-ul dvs. WordPress, GoDaddy are 4 planuri axate pe configurarea și gestionarea WordPress.

Prețurile promoționale încep de la 3,99 USD / lună pentru găzduirea unui site web (planul de bază) și ajung doar la 13,99 USD / lună (planul dezvoltator) pentru mai multe site-uri de găzduire (până la 5 site-uri). Fiecare plan este conceput pentru a gestiona o anumită încărcătură de vizitatori (variind de la 25.000 de vizite lunare la 800.000 de vizite lunare). Toate planurile de găzduire WordPress includ stocare SDD (până la 50 GB), în timp ce unele planuri includ și acces SSH / SFTP, site-ul de punere în scenă cu un clic, plugin SEO, 1 certificat SSL (1 an), scanare și eliminare malware.

Servere VPS GoDaddy

Serverele private virtuale ale GoDaddy vă oferă, de asemenea, opțiunea de a alege între găzduirea bazată pe Windows sau Linux.

Există și 4 pachete de găzduire în această categorie, planurile cPanel costând până la 16,99 USD / lună și până la 31,99 USD / lună (prețuri promoționale), în timp ce planurile Windows costă la 26,99 USD / lună și ajung până la 41,99 USD / lună. (tarife promoționale).

Toate planurile au acces la rădăcină, lățime de bandă nemodificată, stocare de până la 240 GB, memorie până la 8 GB, 3 IP-uri dedicate și certificat SSL gratuit de un an.

Servere dedicate GoDaddy

Planurile de găzduire bazate pe Linux și Windows sunt ambele disponibile în această categorie, planurile Windows fiind mai costisitoare decât cele bazate pe Linux. Astfel, prețurile serverului dedicat bazate pe Linux variază între 69,99 USD / lună și 129,99 USD / lună (tarife aplicabile pentru perioade de angajare de 24 de luni), în timp ce prețurile serverului dedicat promoțional bazat pe Windows variază între 99,99 USD / lună și 159,99 USD / lună..

În ceea ce privește resursele, aceste planuri dispun de până la 4 nuclee de procesor, 32 GB memorie, 2 TB de stocare, lățime de bandă nemodificată, 3 IP-uri dedicate și certificat SSL gratuit de un an.

Caracteristici de găzduire GoDaddy

GoDaddy este un furnizor principal de găzduire cu tehnologii hardware și software de ultimă generație, oferind pachete de găzduire scalabile pentru a satisface o gamă largă de nevoi de găzduire. Gazduirea GoDaddy vine cu următoarele caracteristici:

 • Alegerea serverelor bazate pe Windows și Linux;
 • Nume de domeniu gratuit, cu planuri anuale;
 • Certificate gratuite SSL de un an;
 • Adrese IP gratuite dedicate;
 • Eliminarea programelor malware SiteLock și securitatea site-ului web;
 • CDN pre-instalat pe planuri gestionate și gestionate integral;
 • cPanel hosting;
 • Acces radicular;
 • 99% garanție uptime;
 • Instalarea cu un singur clic a WordPress, Drupal, Joomla și alte aplicații;
 • Suport telefonic 24/7;
 • Resurse la cerere.

Relații Clienți & Politica de rambursare la GoDaddy

Asistența telefonică a GoDaddy este disponibilă 24/7, în timp ce chat-ul live este disponibil doar de luni până vineri între orele 17:00 și 18:00. Comunitatea GoDaddy este, de asemenea, disponibilă pentru a oferi ajutor și cunoștințe cu privire la problemele pe care le puteți avea cu găzduirea dvs..

GoDaddy oferă garanția de returnare a banilor standard de 30 de zile a industriei numai cu planurile lor anuale. Pentru planuri sau planuri lunare mai mici de un an, clienții pot solicita rambursarea numai în termen de 48 de ore de la data tranzacției.

Pro GoDaddy & Contra

GoDaddy este un furnizor de hosting bine stabilit, în care puteți avea încredere, indiferent dacă doriți să găzduiți un site web sau să achiziționați un nume de domeniu. Deoarece nici o gazdă nu este perfectă, să vedem o comparație pro și contra a GoDaddy:

Pro-uri

 • O gamă largă de planuri de găzduire scalabile
 • Atât Linux & Gazduire Windows
 • Integrări bune de produs și securitate
 • Lățime de bandă neschimbată

Contra

 • Blocarea furnizorului (cerința abonamentului de 36 de luni și 24 de luni pentru a beneficia de cele mai mici prețuri)
 • Nicio opțiune de plată lunară cu unele planuri
 • Chat live limitat la zile lucrătoare

Concluzie recenzie GoDaddy

GoDaddy este o corporație uriașă care a fost de aproximativ două decenii acum, ceea ce înseamnă că expertiza și serviciile lor sunt atrăgătoare pentru oameni. Dacă nu sunteți fan al angajamentelor pe termen lung și căutați o găzduire ieftină, este posibil ca GoDaddy să nu fie găzduirea pentru dvs. Dacă, totuși, căutați un furnizor de găzduire pe termen lung și planuri accesibile, GoDaddy este o opțiune de încredere pentru a vă găzdui site-urile, domeniile și e-mailurile..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector