Recenzii GreenGeeks

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii GreenGeeks
0 9 мин.

Conceptul principal al companiei a fost acela de a furniza servicii de găzduire partajată de calitate, la un preț accesibil întreprinderilor mici și mijlocii, cu efortul suplimentar de a-l face ecologic. GreenGeeks se angajează să facă practica de afaceri ecologică, achiziționând de trei ori mai multe credite de energie eoliană decât serverele lor scad din rețeaua electrică, pentru a compensa efectul negativ asupra mediului.


GreenGeeks este un pionier al găzduirii ecologice, oferind 300% web hosting verde alimentat cu energie regenerabilă; adică, pentru fiecare unitate de energie consumată, GreenGeeks va achiziționa de trei ori acea cantitate de energie regenerabilă, trimițându-o înapoi la rețea pentru a compensa amprenta lor de carbon. Se estimează că până în 2020, industria de găzduire va depăși industria aviației în poluarea mediului, prin urmare, GreenGeeks a îmbrăcat gazduirea web cu energie eoliană.

Pentru a permite clienților să crească, GreenGeeks a introdus alte tipuri de planuri de găzduire, cum ar fi serverele virtuale, găzduirea revânzătorilor și serverele dedicate.

Prezentare generală a GreenGeeks

GreenGeeks a fost înființată de Trey Gardner în 2006. De atunci, compania a devenit cea mai populară găzduire web ecologică din SUA și din lume. Compania găzduiește peste 300.000 de site-uri web, servește peste 35.000 de clienți și folosește mai multe centre de date, dintre care două sunt situate în SUA (Chicago, Phoenix), unul în Canada (Toronto), și unul în Olanda (Amsterdam).

De-a lungul anilor, GreenGeeks a câștigat diverse premii ale industriei pentru cea mai bună gazdă web verde, dar și pentru serviciul de găzduire partajat, găzduirea revânzătorilor și cel mai bun suport.

Cu toate acestea, angajamentul lor față de energia ecologică nu este singurul aspect remarcabil al serviciilor lor de găzduire, dar oferă, de asemenea, diverse planuri de găzduire care includ întregul spectru de servicii de găzduire, respectând astfel cerințele de găzduire atât ale persoanelor fizice cât și ale utilizatorilor de afaceri.

Planuri GreenGeeks & Prețuri

greengeeks planifică stabilirea prețurilor

GreenGeeks oferă clienților lor un singur plan de găzduire partajat, urmat de mai multe pachete dedicate, VPS și revanzatoare. Planul de găzduire partajat și alte planuri de găzduire la nivel de intrare sunt plasate similar celorlalte oferte similare ale industriei, în timp ce opțiunile mai avansate pot avea prețuri puțin mai mari decât media industriei.

Gazduire partajata (Ecosite Starter) costă 3,95 USD / lună permițându-vă să găzduiești domenii nelimitate pe un singur cont și oferind spațiu web nelimitat SSD și transfer nelimitat de date. Funcția de instalare cu 1 clic vă permite să instalați diferite aplicații populare precum WordPress, Joomla, Drupal și peste 150 de aplicații suplimentare. Un nume de domeniu gratuit, 99,9% uptime și platforma „Elastică” scalabilă pentru actualizarea ușoară a resurselor sunt doar câteva dintre avantajele incluse în pachet..

Actualizare pentru găzduire partajată: GreenGeeks recent (2018) a introdus două noi planuri comune. Planul Ecosite Pro începe de la 6,95 USD / lună și include toate caracteristicile de bază care vin cu planul Ecosite Starter, plus tehnologia PowerCashe și performanța dublă. Acest plan este potrivit pentru creșterea site-urilor web care necesită mai multă viteză și performanță.

Planul Ecosite Premium este excelent atât pentru site-urile web cu trafic ridicat, cât și pentru magazinele online. Acest plan este conform PCI, ceea ce este obligatoriu dacă site-ul dvs. web prelucrează plăți online. Acest plan începe de la 16,95 USD, vine cu toate caracteristicile de bază și de patru ori mai multe performanțe.

Fiecare plan de găzduire partajat include un nume de domeniu gratuit și certificat SSL Encrypt gratuit, care a devenit un standard al industriei în aceste zile.

greengeeks-shared-planuri de hosting-

Gazduire VPS este reprezentat prin 5 pachete cuprinse între 39,95 USD / lună și 159,95 USD / lună. Toate planurile VPS sunt furnizate în SUA pe IP-uri fără listă neagră și sunt prevăzute cu o garanție de uptime de 99,99%, copii de rezervă gratuite pe noapte și licență cPanel / WHM incluse. În ceea ce privește resursele, puteți obține până la 8 GB RAM, 125 GB SSD RAID-10 de stocare, 3.000 GB lățime de bandă premium și procesor cu 4 nuclee.

Servere dedicate la GreenGeeks încep de la 169 USD / lună și ajung la 439 USD / lună. 5 adrese IP și transfer de 10.000 GB sunt incluse cu toate planurile. În ceea ce privește alte resurse de server, serverele dedicate GreenGeeks pot oferi până la 16 GB memorie DDR 3, 2x 500 GB SATA Drive și Xeon E5-2620 2,0 GHz w / HT.

Gazduire revânzători planurile variază de la 19,95 USD / lună la 99,95 USD / lună. Toate planurile de găzduire a distribuitorilor sunt livrate cu conturi de găzduire nelimitate cPanel, furnizare în SUA sau Canada, până la 200 GB spațiu web SSD și lățime de bandă premium de 2.000 GB. GreenGeeks oferă o platformă de 100% de găzduire a etichetelor albe pentru revânzători, permițându-le să-și marcheze panoul de control pentru a reflecta marca lor și pentru a folosi nume private. Distribuitorii de găzduire au acces, de asemenea, la peste 150 de aplicații, un sistem gratuit de facturare de găzduire, cont gratuit de distribuitori de domenii eNom, un constructor de site-uri gratuit și alte avantaje precum o garanție de returnare de 30 de zile..

Caracteristici de gazduire GreenGeeks

Până în prezent, am discutat despre tipurile de gazduire disponibile la GreenGeeks, prețurile acestora și unele caracteristici ale acestora. În continuare, să vedem ce alte funcții completează planurile de găzduire ale GreenGeeks:

 • Serviciu gratuit de migrare;
 • Instrument gratuit de creare de site-uri web cu peste 500 de șabloane;
 • Instrumente gratuite de marketing și SEO;
 • 99,9% durată de serviciu;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • 24 x 7 asistență pentru clienți;
 • Copii de rezervă de noapte;
 • Înregistrare gratuită de nume de domeniu cu conturi de hosting gazdă;
 • Instalator cu 1 clic;
 • Vulnerabilitate în zilele zero și monitorizare în timp real a securității 24/7;
 • Sistem de stocare RAID-10 pentru unitatea solidă;
 • Rețea de cache încorporată și livrare de conținut;
 • Acces SSH;
 • găzduire gata de comerț electronic (PrestaShop, Magento, ZenCart);
 • Gazduire conform PCI;
 • Lățime de bandă de nivel 1, conexiuni de 1 Gb / sec în rețeaua premium de mai multe gigabit;
 • Opțiuni multiple de asistență.

Asistență pentru clienți GreenGeeks

GreenGreeks oferă clienților lor mai multe modalități de a contacta asistența pentru clienți – telefon, chat live și asistență prin e-mail. Asistența prin e-mail și chat-ul live sunt disponibile 24/7, în timp ce asistența telefonică este disponibilă de luni până duminică în timpul anumitor ore de lucru. GreenGeek specifică faptul că prin e-mail, timpul mediu de rezoluție pentru o problemă este de 15 până la 20 de minute. Pagini de asistență includ, de asemenea, 100 de articole, întrebări frecvente și modalități de instruire, precum și tutoriale site-ul pas cu pas.

GreekGeeks este popular în rândul clienților datorită găzduirii lor de încredere și serviciului perfect pentru clienți. Cu toate acestea, să vedem dacă există dezavantaje pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă înscrie la unul dintre planurile lor.

Pro-uri & Contra de GreenGeeks

Cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, GreenGeeks este un furnizor de hosting care este vizionat în mod favorabil de majoritatea clienților și site-urile de recenzii de găzduire. În ceea ce privește argumentele pro și contra, iată ce trebuie să știți:

Pro-uri

 • Gazduire ecologica (buna pentru organizatiile care sustin energia regenerabila)
 • Plan de găzduire partajat la prețuri accesibile
 • Mai multe tipuri de găzduire care oferă spațiu pentru creșterea site-ului dvs. web
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Opțiuni de asistență grozave
 • Acces SSH și management cPanel
 • Conformitate PCI
 • Serviciu gratuit de migrare

Contra

 • Ușor peste prețul mediu pentru planurile avansate
 • Nu există opțiuni de găzduire bazate pe Windows

Dacă căutați planuri de găzduire cPanel bazate pe Linux, GreenGeeks poate fi un furnizor de hosting chiar pe aleea dvs. Puteți începe cu un plan de găzduire partajat scalabil și puteți îndrepta către planuri mai abundente de resurse pe măsură ce site-ul dvs. crește.

GreenGeeks este, de asemenea, o opțiune bună pentru revânzătorii de găzduire, care caută o platformă de găzduire cu etichete albe 100%, însoțită de stocarea SSD, lățime de bandă premium, o durată de serviciu 99,9% și alte avantaje utile pentru companiile de web design sau dezvoltatorii web care doresc să-și diversifice serviciile. cu pachete de găzduire web.

GreenGeeks Recapitulare Concluzie

GreenGeeks este un furnizor de hosting de renume cu o opțiune excelentă de găzduire partajată și diverse pachete de găzduire pentru nevoi mai avansate. Gazduirea ecologică este unul dintre principalele puncte de vânzare GreenGeeks care intră într-o bază de clienți care valorizează conștiința mediului. În afară de serviciile sale de gazduire ecologică, GreenGeeks este de asemenea apreciat pentru serviciile de încredere (99,9% uptime) și pentru asistența 24/7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector