Recenzii HostMonster

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii HostMonster
0 12 мин.

Un astfel de nume nebun și atrăgător reușește mereu să îmi atragă atenția. Factorul interesant al HostMonster nu se bazează doar pe numele său. Mai degrabă, se bazează pe ani și ani de experiență, de când compania a fost fondată în 1996. Aceasta are 21 de ani de experiență în furnizarea de servicii de găzduire web. Este ușor să crezi că acești veterani din industrie știu deja fiecare nod și o mulțime de găzduire web și chiar au lucrurile lor împreună. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit că ar trebui să le examinăm și să le vedem pentru noi înșine, dacă atât de multă experiență este suficientă pentru a ieși în topul altor lideri din industrie.


HostMonster are sediul în Provo, Utah, Statele Unite ale Americii, unde toată asistența (telefon, e-mail și chat) și management este asigurată de echipa lor internă. Recent compania a fost achiziționată de grupul Endurance, care deține alte companii mari de găzduire și oferă servicii online pentru peste două milioane de clienți din întreaga lume.

Acum, să vedem ce am învățat!

Prezentare generală HostMonster

Deci, ce învață o companie și cum se stabilește ea însăși după ce a stat în jur de 21 de ani? HostMonster a introdus toată experiența asta în topul altor gazde web? Nu chiar. Serviciile lor sunt decente, dar nu concurează cu adevărat cu noii copii de la bloc. Acest tip este de ceva timp, dar tineri ca HostGator, InMotion și Siteground, îl depășesc cu mult în ceea ce privește calitatea serviciilor. Totuși, merită să aruncați o privire, deoarece ar putea oferi unele servicii care vor facilita lansarea și gestionarea site-ului dvs. pe termen lung. Cu toate acestea, am sentimente destul de amestecate despre HostMonster. Le voi explica în secțiunile pro și contra de mai jos.

Planuri & Prețul planurilor HostMonster

HostMonster are câteva planuri de găzduire partajate destul de decente. Există trei dintre ele, cu fiecare ofertă despre ceea ce v-ați aștepta de la o companie nu atât de plină de minte. De asemenea, aceștia asigură găzduire VPS administrată de la 19,99 USD la 59,99 USD, ceea ce este un preț corect dacă conduceți o afacere online și aveți nevoie de putere de putere suplimentară. Dar dacă doriți să ieșiți, puteți verifica, de asemenea, planurile dedicate de găzduire care au un preț de la 79,99 USD la 119,99 USD pe lună. În acest articol, mă voi concentra mai mult pe planurile lor de găzduire partajate, deoarece asta caută majoritatea oamenilor.

Gazduire partajată de HostMonster

 • Planul de bază – Cel mai simplu și mai ieftin plan de găzduire pe care îl are această companie. Suporta un singur site web, 5 conturi de e-mail, 25 de subdomenii, 50 GB spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Îl poți avea 4,95 USD pe lună, care nu este exact cea mai eficientă soluție pe care am văzut-o.
 • Plus plan – Acest plan arată o creștere bruscă a sumei oferite. Vă oferă suport pentru 10 site-uri web, 100 de conturi de e-mail și 50 de subdomenii și oferă 150 GB spațiu de stocare. Acest lucru este destul de impresionant, având în vedere că majoritatea companiilor oferă suport pentru doar 2 site-uri web în cadrul celui de-al doilea plan. Puteți obține pentru 6,95 USD pe lună, ceea ce este o ofertă rezonabilă.
 • Planul prim – Acesta este planul de găzduire partajat nelimitat de HostMonster, care oferă stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web, subdomenii și conturi de e-mail. Este la vânzare, astfel încât să îl puteți obține și pe acesta 6,95 USD pe lună. Te-ar costa în mod regulat 14,99 USD pe lună. De asemenea, vine cu lucruri suplimentare, cum ar fi oferte de marketing în valoare de 200 USD și câteva opțiuni premium de securitate.

Ca și orice alt furnizor de hosting, veți obține, de asemenea, un nume de domeniu gratuit cu oricare dintre planurile pe care le cumpărați.

Aceste prețuri sună rezonabil, nu? Cu toate acestea, dacă ai privit în jurul pieței de găzduire web timp îndelungat, știi că, chiar și prețurile bune, uneori sunt prea bune pentru a fi adevărate. HostMonster nu este diferit. Sunt pline de trucuri de prețuri pe care nu le place nimănui. Va trebui să vă înscrieți pentru un termen de trei ani pentru a obține prețurile publicitate de mai sus. În caz contrar, prețurile vor fi mult mai mari. Asta-i o bătaie? Creșterea bruscă a prețului este suficientă pentru a opri majoritatea oamenilor. De asemenea, aceste prețuri sunt valabile doar pentru înregistrările „noi”. Dacă vă veți reînnoi planul, va trebui să plătiți prețul umflat „obișnuit” în fiecare lună, ceea ce va ajunge să înrăutățească această companie.

Calitatea acestor servicii este destul de decentă. Uplime-urile serverului se încadrează chiar peste standardul industriei, cu o durată medie de utilizare de 99,85%. A mers până la 100% în unele luni, dar nu a scăzut niciodată de la 99,80%. Așa cum am spus, este suficient de decent pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme, dar nu este o performanță minunată. Același lucru este valabil și pentru orele de încărcare a paginilor.

Este nevoie de aproximativ 1050 de milisecunde pentru o pagină web medie să se încarce pe serverele HostMonster, care este mai mică decât mă așteptam de la un plan la acest preț. Unele companii oferă timp de încărcare mult mai rapid pentru un dolar mai puțin sau mai mult. Așadar, merită să vă uitați în jur dacă nu doriți să vă conformați cu 1050 de milisecunde.

Asistența clienților HostMonster

Acesta este locul unde veteranii ajung cu adevărat să strălucească și își arată că știu ce fac și ce își doresc clienții. Din păcate, HostMonster nu merge atât de departe. În schimb, ne oferă un sprijin decent, dar foarte inconsistent. Cu toate acestea, știu că trebuie să răspundă rapid pentru a satisface utilizatorii. Acesta este motivul pentru care nu este nevoie de mai mult de 5 minute pentru a răspunde la chat-ul live. Această tendință este rară în rândul companiilor de găzduire și ar trebui să fie bine respectată.

Răspunsurile și conversațiile pe care le veți obține din conversațiile cu reprezentanții lor nu vă vor arunca exact. Dar vor termina treaba.

Singura problemă cu asistența clienților HostMonster este faptul că aceștia necesită să parcurgeți un proces de verificare înainte de a putea vorbi cu cineva. Durează destul de mult timp pentru a face, ceea ce ar putea dezactiva mulți utilizatori. Aceste verificări de fond au primit recenzii mixte de la utilizatori, așa că nu pot spune că vor fi tot timpul de încredere. Fiți prudent și faceți-vă cercetarea dacă doriți să lucrați cu această companie.

Pro și contra folosirii HostMonster

Am avut speranțe mari pentru acești veterani și am văzut serviciile lor ca fiind solide și de încredere, dar este important să ne bazăm opiniile și deciziile pe fapte. Așadar, să vedem cum se adaugă sentimentele mele și opiniile mele despre HostMonster către o concluzie.

Experiența noastră cu HostMonster este destul de decentă, deși prețul lor lasă mult de dorit. Acolo lucrurile devin interesante, în timp ce încercăm să descoperim aspectele negative ale utilizării serviciilor HostMonster.

Pro-uri

 • Răspuns rapid din partea clienților – Îmi place când o companie tratează pe fiecare dintre clienții lor ca prioritate. Pentru asta le dăm bani, nu? HostMonster se descurcă bine în această privință și răspunde foarte repede după ce ați trecut printr-un proces lung de verificare. Deși, ar trebui să consultați și câteva recenzii ale utilizatorilor despre asta.
 • Opțiuni solide de securitate – HostMonster are o linie plăcută de software de securitate pentru a vă ajuta în lupta împotriva celor mai comune amenințări la adresa unui site web. Site-urile WordPress sunt unul dintre cele mai frecvent hacked și este important să aveți toată protecția pe care o puteți obține. Pentru acest lucru, HostMonster oferă funcții precum Acces SSH, Protecția Hotlink, backup-uri regulate pe site și Spam Assassin.
 • Configurarea rapidă a contului și scalarea ușoară – Configurarea unui cont la HostMonster nu durează mult și va fi activată la scurt timp după ce ați terminat procesul. După ce ai acces la găzduire și ai nevoie de resurse suplimentare de server sau dorești să faci upgrade la ceva mai bun, poți face acest lucru în câteva clicuri. Avizarea a fost făcută instantaneu.

Contra

 • Trucurile de prețuri „standard” – Prețurile publicitate sunt înșelătoare. Ei necesită să vă înscrieți pentru un termen de 36 de luni, care este o comandă mare. Dacă ați merge cu un an mai puțin, planul de bază va ajunge până la 5,95 USD / lună. Dacă preferați să mergeți cu un abonament pe un singur an, atunci planul de bază vă va costa 6,95 USD pe lună. Deci, practic, acesta este modul de a spune HostMonster că veți plăti suma de bani pe care și-o doresc, indiferent de situație. Acest lucru este destul de bolnav, având în vedere că majoritatea companiilor fac acest lucru. HostMonster nu a învățat de la oamenii dezamăgiți după 21 de ani.
 • Copiile de rezervă nu sunt gratuite– Ei promit că veți primi copii de rezervă și chiar o veți face. Imediat după ce plătiți lunar 1,99 USD pentru asta. Oh da, ai căzut pentru asta!
 • Taxe ascunse – Sigur, există o perioadă scurtă în care îți poți cere banii înapoi. Grozav. Dar dacă aveți aproximativ un an cu serviciul dvs. de găzduire de la HostMonster, lucrurile vor deveni dezordonate. După cum se dovedește, domeniul dvs. nu va fi gratuit după ce vă anulați contul. Nu există favoruri gratuite cu HostMonster așa cum pare, așa că va trebui să plătiți un preț important dacă anulați serviciul. Așadar, HostMonster ar dori să spună că, cu siguranță, te vor transforma în vaca lor în bani și te vor laptici, indiferent dacă îți place sau nu.
 • Un serviciu mediu pentru o mulțime de bani – După ce ați făcut față trucurilor de stabilire a prețurilor de la HostMonster, puteți continua viața dvs. și puteți începe site-ul tău nenorocit. Dacă nu utilizați niciun serviciu suplimentar, veți fi bine doar să plătiți prețul lunar. Dar pentru mine 4,95 USD mi se pare prea mult cu un contract de 3 ani. De asemenea, veți stabili o viteză medie de utilizare și viteză de încărcare a paginilor, în timp ce există companii care oferă mult mai mult.

Concluzie

După ce am simțit serviciile HostMonster, nu mă întreb de ce au reușit să rămână sub radar mai mult de 21 de ani. Ceea ce obțineți pentru banii pe care îi plătiți nu este deloc rău, dar nu este suficient, cu atât de mulți concurenți care oferă servicii mai bune, mai rapide și mai fiabile pentru mai puțini bani.

Pe scurt, nu aș recomanda utilizarea HostMonster. Ești mai bine să verifici ce au avut loc InMotion, HostGator sau SiteGround, pentru că sunt jucătorii de top în opinia mea. Serviciile lor sunt superioare oricărui lucru cu care poate veni HostMonster, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețului, deci nu există nicio întrebare în acest sens. HostMonster nu este suficient de bun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector