Recenzii HostUpon

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii HostUpon
0 12 мин.

HostUpon este un furnizor canadian de găzduire web care are un număr tot mai mare de clienți mulțumiți și recenzii pozitive. Sediul central se află în Toronto, dar au centre de date suplimentare în câteva țări americane. Dacă locuiți în oricare dintre țările din America de Nord, HostUpon este alegerea perfectă pentru dvs. Pentru cei care locuiesc mai departe de Canada, aceasta este încă una dintre alegerile mai bune.


Această companie garantează un ping decent pentru oameni din întreaga lume. Acest lucru se datorează în principal setării lor de lățime de bandă cu trei oase, iar conexiunea poate fi îmbunătățită în continuare dacă utilizați un CDN. Numerele arată că, într-adevăr, mulți oameni își folosesc serviciile la nivel mondial. Baza lor de clienți a trecut deja marca 10.000 și acoperă peste o sută de țări până acum.

HostUpon nu se rezolvă cu mai puțin, ei folosesc doar cele mai recente hardware din centrele lor de date. Ei folosesc doar cele mai fiabile servere, inclusiv IBM, Dell și HP. Înscriindu-vă la unul dintre planurile lor, protejați și mediul. Acest furnizor își alimentează hardware-ul cu energie verde, acesta fiind unul dintre motivele pentru care atât de mulți oameni le aleg. Alegerea unui serviciu de găzduire web bazat pe energie verde duce la reducerea poluării provocate de dioxidul de carbon.

Planuri de gazduire web HostUpon

La HostUpon, puteți găsi cele mai tipice cinci planuri: VPS, hosting dedicat, cloud, distribuit și distribuitor. În plus, oferă și un serviciu pentru înregistrarea numelor de domeniu. Aceasta înseamnă că puteți obține un plan complet de găzduire web și un nume de domeniu pe același site, astfel încât nu este necesar să căutați registratori de domenii. Dacă alegeți unul dintre planurile lor de găzduire partajate, veți primi și un domeniu gratuit.

Gazduire comună

Când vine vorba de găzduire partajată, ideea principală este să atragă cât mai mulți clienți cu planuri peste medie care să le satisfacă nevoile. Cu cât mai mulți sunt mulțumiți de servicii, cu atât mai mulți vor rămâne și vor alege un plan mai puternic oferit de companie. HostUpon face același lucru, nu numai prin menținerea prețurilor scăzute, dar și prin oferirea unui serviciu destul de puternic cu fiecare plan.

Puteți obține un plan comun pentru Starter cu doar 3,95 USD pe lună. Întreprinderile mici și mijlocii pot beneficia foarte mult de planul lor de afaceri, care este și cel mai popular pentru doar 7,95 USD pe lună. După cum puteți vedea pe site-ul lor, fiecare dintre planurile lor este Nelimitat și există într-adevăr o mulțime de funcții nelimitate, indiferent de pe care le alegeți. Desigur, niciuna dintre ele nu este cu adevărat nelimitată, dar cu siguranță veți avea resurse mai mult decât suficiente.

Un plan tipic de găzduire partajat inițial pe piață vă permite să găzduiți un singur site web, dar acest lucru nu este cazul cu HostUpon. Acestea îți permit să găzduiești cât mai multe site-uri web individuale și poți adăuga domenii și conturi de e-mail nelimitate. Planul Starter este deja destul de puternic, dar celelalte două planuri includ câteva funcții valoroase de care ar putea avea nevoie pentru site-ul dvs. web.

Planul lor de afaceri adaugă o adresă IP dedicată listei de funcții, în timp ce planul Premium este livrat cu copii de rezervă regulate și un certificat SSL. HostUpon ia în serios protecția datelor, creând copii de rezervă ale site-ului dvs. web de câteva ori pe zi și păstrându-le disponibile până la 5 zile.

Gazduire pentru distribuitori

Puteți alege dintre 5 planuri de găzduire a revânzătorilor, cu prețuri cuprinse între 19,95 USD pe lună până la 99,95 USD pe lună. Fiecare dintre planuri este etichetat alb, ceea ce vă permite să adăugați logo-ul afacerii dvs. la cPanel. Întregul plan de revânzări poate fi gestionat folosind panoul de control WHM. În plus, veți avea acces la constructorul de site-uri și la o mulțime de software care pot fi instalate cu un singur clic.

Cu primul plan, veți obține un spațiu pe disc de 15 GB pentru a lucra, lățime de bandă nelimitată, 10 conturi cPanel, 2 IP dedicate și WHM. Acest lucru poate fi redus până la un spațiu de disc de 100 GB și conturi cPanel nelimitate. Conform recenziilor clienților, primul plan de revânzare este mai mult decât suficient pentru început. Cu toate acestea, dacă doriți cea mai bună valoare pentru preț, ar trebui să alegeți cu siguranță al doilea plan pentru 29,95 USD pe lună, care este și cel mai popular plan al acestora.

Planuri VPS

Când oamenii își dau seama că site-urile lor web sunt în continuă creștere și sunt pe cale să rămână fără resurse, sunt nevoiți să aleagă un plan de găzduire mai puternic. După extinderea la cel mai scump plan de găzduire partajat, următorul pas este să treceți la un plan VPS. HostUpon oferă 5 planuri de găzduire VPS diferite, cu prețuri începând de la 49,95 USD pe lună până la 149,95 USD.

Dacă doriți mai mult control asupra serverului și a resurselor care pot face față traficului tot mai mare al site-ului dvs. web, ar trebui să încercați unul dintre planurile VPS. Nu numai că sunt mai puternici, dar veți putea beneficia și de anumite caracteristici suplimentare. De exemplu, dacă doriți un site web bazat pe conținut video, atunci puteți profita de suportul FFmpeg oferit de planurile HostUpon VPS.

Acestea garantează o conexiune solidă de 1 GB / sec la server și mai mult control, oferindu-vă acces root. Dacă doriți să instalați software suplimentar pe server manual, acest lucru va veni cu siguranță la îndemână. În plus, puteți, de asemenea, să reporniți serverul ori de câte ori este nevoie. Planul lor cel mai ieftin VPS vă oferă 20 GB spațiu pe disc, 100 GB lățime de bandă, 512 MB de memorie RAM și 2 IP-uri dedicate. Acesta poate fi redus până la 150 GB spațiu pe disc, lățime de bandă nelimitată, 3 GB RAM și 3 IP-uri dedicate.

Gazduire în cloud

Motivul principal pentru care mulți proprietari de site-uri aleg gazduirea HostUpon Cloud este pentru că poate fi extins cu ușurință. De asemenea, este o alegere excelentă dacă doriți să vă asigurați securitatea datelor dvs. Chiar dacă există o problemă mai mare cu site-ul dvs. web, cel puțin acesta nu va putea să strice totul. Odată cu hostingul cloud, datele site-ului web sunt răspândite între numeroase servere. Întrucât site-ul dvs. web își trage datele dintr-un grup de servere, nu contează cu adevărat dacă unul dintre ele se reduce.

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, puteți oricând să vă extindeți planul de găzduire în cloud. Practic, mai multe servere vor fi adăugate în cloud, oferind site-ului dvs. resursele necesare. Deoarece este o soluție mai fiabilă decât VPS sau uneori chiar hosting dedicat, hostingul cloud este cu siguranță printre serviciile mai costisitoare. Cu HostUpon, puteți obține un plan de găzduire în cloud pentru doar 24,95 USD pe lună.

Puteți alege dintre trei planuri diferite în funcție de nevoile dvs. Evident, planul de pornire este cel mai limitat, oferind spațiu de stocare de 25 GB, lățime de bandă de 100 GB, 5 baze de date MySQL și 2 domenii suplimentare. Dacă doriți să scăpați de aceste limitări, ar trebui să alegeți unul dintre planurile mai puternice. Ambele oferă baze de date nelimitate, lățime de bandă și domenii suplimentare. Singura diferență este stocarea, cea de-a doua oferindu-ți 50 GB, iar a treia 100 GB spațiu pe disc.

Planuri dedicate de gazduire

Alegerea unui plan dedicat de găzduire înseamnă că doriți controlul complet asupra unui singur server în loc să obțineți doar o parte din acesta cu un plan VPS. Un plan dedicat HostUpon vă va oferi acces root la server în cazul în care doriți să instalați ceva software manual pentru munca dvs. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de mai multe resurse, trebuie doar să întrebați și vor adăuga imediat alte RAM sau orice alt hardware de care aveți nevoie.

Site-ul dvs. web va rula pe cele mai recente servere IBM Enterprise cu o conexiune garantată de 1 GB pe secundă. Nu este necesar să vă faceți griji pentru nicio configurație, întrucât HostUpon configurează MySQL, PHP, CSF, ImageMagick, Apache, CentOS și mult mai corect înainte de a vă înscrie la planul lor. Configurarea tuturor acestor lucruri poate dura mult timp dacă trebuie să faceți totul singur. Avându-le pe toate în funcțiune, vă puteți concentra pe sarcini mai importante chiar de la început.

Există cinci servere dedicate, dintre care primul costă 175 USD pe lună, iar ultimul 595 USD pe lună, oferind soluții pentru întreprinderile mari și mici. Planul dedicat HostUpon pe care îl recomandăm mai ales aici este cel de-al doilea. Costă 225 USD pe lună și primești 2 GB RAM, 150 GB stocare, lățime de bandă de 10 TB alimentat de un procesor dual core de 2,8 GHz.

Asistență clienți HostUpon

Desigur, este un punct de vânzare cu adevărat important al unei companii de găzduire pentru a oferi planuri de găzduire puternice și accesibile. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, nici nu merită să vă înscrieți la un plan de găzduire web dacă nu vă puteți baza pe serviciul de asistență al clienților. Acesta poate fi cu ușurință un factor decisiv și, din fericire, HostUpon are o echipă de suport tehnic activă, cu cunoștințe și de încredere.

Nu mai vorbim de faptul că majoritatea furnizorilor angajează asistență pentru clienți terți, de obicei din Asia și trebuie să fiți cu adevărat norocos să găsiți unul rapid și de ajutor printre aceste echipe. Nu este cazul la HostUpon, deoarece au propria echipă de experți pregătiți 24 de ore din 7 în fiecare zi pentru a oferi asistență de prim rang. Ei lucrează direct din Toronto, sediul lor. Din păcate, nu puteți găsi că multe companii care urmează aceeași practică.

La fel ca mulți dintre concurenții săi, HostUpon a investit de asemenea mult timp în crearea unei baze de cunoștințe extinse. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți oricând să-l verificați și să citiți câteva dintre articolele lor care explică subiectul, având în vedere utilizatorul începător. Dacă doriți o soluție și mai rapidă și mai simplă, puteți urmări și tutorialele lor video. Puteți utiliza sistemul lor de asistență pentru bilete sau le puteți accesa în chat-ul live. Prin înregistrarea la un server dedicat, veți fi eligibil să le apelați și prin telefon.

rezumat

Dacă doriți un furnizor de hosting de încredere în Canada, ar trebui să alegeți cu siguranță HostUpon. Chiar dacă nu sunteți undeva în întreaga țară, planurile lor de găzduire sunt în continuare absolut solide. În prezent, acestea oferă unul dintre cele mai ieftine, dar mai puternice planuri de găzduire partajate pe piață. Este chiar mai bine dacă luați în considerare faptul că majoritatea furnizorilor vă oferă un singur site web cu pachetul, în timp ce cu un plan comun HostUpon puteți avea site-uri individuale nelimitate.

Când vine vorba de celelalte tipuri de planuri de găzduire, acestea sunt încă accesibile. Puteți găsi câteva opțiuni mai ieftine pentru VPS, planuri dedicate sau cloud hosting, dar având în vedere specificațiile și caracteristicile pe care le oferă, este o valoare bună pentru banii dvs. De asemenea, a merge la cea mai ieftină opțiune este adesea o idee destul de proastă. De obicei vine cu hardware slab și suport extern. Întrucât HostUpon se străduiește să păstreze totul la nivel înalt, vă putem recomanda doar să încercați serviciile lor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector