Recenzii JustHost

Principalul obiectiv al companiei de găzduire JustHost este de a oferi găzduire partajată ieftină persoanelor fizice și întreprinderilor mici. Cu clienții în continuă creștere, JustHost a introdus recent noi tipuri de găzduire, acum oferă servere virtuale și dedicate.


JustHost este relativ nou în industria de găzduire web, a fost înființată ca o companie britanică în 2008 de Chris Phillips. Datorită achiziției de către EIG, corporația care deține iPage, FatCow în alte companii mari, JustHost a devenit un furnizor de gazdă lider, având astăzi birouri în Marea Britanie, SUA și Australia. În următoarea parte a acestei recenzii JustHost, vom arăta ce este bine și ce este rău despre JustHost.

Ce este bine despre JustHost?

Accesibil : JustHost oferă mai multe pachete de găzduire partajate pentru diverse nevoi. Planul lor de bază începe de la 3,95 USD / lună, care este perfect pentru clienții care doresc să își construiască primul site web sau blog.

Ușor de pornit: JusHost este perfect atât pentru începători, cât și pentru utilizatori cu experiență. Procesul de configurare este rapid și ușor, iar panoul de control îmbunătățit este foarte intuitiv, bine documentat și ușor de utilizat.

Garanție de înapoiere de 30 de zile: cu JustHost nu există o versiune de încercare, însă dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., puteți obține o rambursare în termen de 30 de zile. Trebuie doar să contactați departamentul de facturare și vă vor ghida în timpul procesului.

Opțiunea de creștere: site-ul dvs. a fost viral și primiți mult trafic? Dacă planul dvs. de găzduire partajat nu mai este potrivit pentru nevoile dvs., aveți opțiunea să faceți upgrade la un VPS sau un server dedicat imediat.

Ce este rău despre JustHost?

Preț reînnoire: trebuie să rețineți că prețurile de reînnoire la JustHost sunt mai mari decât tarifele promoționale. Acesta ar putea fi un dezavantaj dacă sunteți la buget.

Recenzie detaliată JustHost

JustHost este o gazdă web prietenoasă cu bugetul, care oferă servere partajate, VPS și dedicate orientate către începători. Planurile sunt complet gestionate și includ toate caracteristicile necesare pentru stabilirea unei prezențe online. Un domeniu gratuit, o garanție de restituire a banilor de 30 de zile și monitorizarea rețelei 24/7 vin la standard pentru fiecare plan.

Citiți mai jos recenzia noastră detaliată JustHost pentru a decide dacă ar trebui să deveniți un client JustHost.

Acum un furnizor de gazduire EIG, JustHost a fost lansat în 2008 cu misiunea de a simplifica alegerea unei gazde web pentru cei care nu pot avea experiență în ceea ce privește găzduirea web, sau pentru cei care au nevoie de o soluție esențială de găzduire web. După cum sugerează și numele lor, JustHost oferă exact asta – găzduire fără servicii complementare precum înregistrarea domeniului sau marketingul online.

Valoarea JustHost

Site-ul JustHost s-ar putea să nu amețească de design-ul său, dar oferă toate funcțiile de găzduire de care poate avea nevoie un webmaster pentru începători și funcții care să satisfacă nevoile utilizatorilor avansați sau ale companiilor cu un buget. JustHost se concentrează pe realizarea planurilor lor cât mai simple. Iată un rezumat al planurilor de găzduire disponibile la JustHost:

Gazduire comună

justhost a distribuit o recenzie de hosting

Dintre cele patru pachete de găzduire partajate disponibile, pachetul Prime începând de la 6,95 USD / lună este cel recomandat. Deși planul comun de bază este cel mai accesibil, începând de la 3,95 USD / lună, este potrivit pentru găzduirea unui singur site web și este limitat în resursele sale.

Pe de altă parte, planul Prime, oferă găzduire nelimitată de site-uri web și transfer nelimitat, stocare, e-mailuri și stocare prin e-mail. Adăugați SpamExperts, SiteBackup Pro și Domeniul de confidențialitate, toate incluse în acest plan și veți înțelege de ce este recomandat peste planurile de nivel de intrare.

Cu toate acestea, planul Pro prezintă toate planurile din această categorie, dar este și cel mai scump, începând cu 14,95 USD / lună. Se bazează pe planul Prime, dar oferă certificat SSL instalat pe site-ul dvs. și IP dedicat gratuit.

Gazduire VPS

justhost vps gazduire recenzie

Planurile VPS administrate de JustHost sunt bazate pe tehnologia cloud, dispunerea instantanee, accesul root, cPanel, administrarea mai multor conturi și resurse garantate..

Există patru planuri VPS, cel mai accesibil începând de la 19,99 USD / lună. Un nume de domeniu este inclus cu fiecare plan VPS, precum și până la două IP-uri gratuite.

În ceea ce privește resursele oferite, cele mai multe resurse sunt livrate de către planul Ultimate care începe de la 59,99 USD / lună și are următoarea configurație: procesor quad core, 8 GB RAM, 120 GB stocare, 3 TB / lună transfer, 2 IP, domeniu gratuit nume, și CentOS 6.5.

Gazduire dedicată

Justhost revizuire dedicată de hosting

Planurile dedicate de găzduire încep de la 79,99 USD pentru planul de intrare la nivel. Puteți alege dintre trei pachete dedicate de găzduire, fiecare oferind un domeniu gratuit, IP-uri gratuite și CentOS 6.5, o garanție de rambursare oricând și o linie de asistență dedicată.

În ceea ce privește resursele, planul Premium începând de la 119,99 USD / lună, ambalează cel mai mare pumn care oferă 4 nuclee, 8 thread Intel® Xeon Processor, 8 MB memorie cache, 15 GB RAM, 1 TB RAID 1 stocare, 15 TB / lună de bandă și 5 IP-uri.

Spre deosebire de celelalte planuri de găzduire care oferă garanția standard de returnare a banilor pentru 30 de zile, pachetele dedicate de server includ o garanție de returnare a banilor oricând, fără sens, care permite clienților cu acest pachet să își anuleze contul în orice moment și să primească o rambursare proporțională pentru perioada neutilizată.

După cum puteți vedea, JustHost acoperă toate opțiunile de găzduire de bază, permițându-le celor care pornesc de pe un cont de găzduire partajat să facă upgrade la VPS sau pachete dedicate în linie.

Suport JustHost & Serviciu clienți

Asistența la JustHost este oferită prin chat live, asistență telefonică și sistem de ticketing 24/7, ceea ce este impresionant pentru o gazdă bugetară. Clienții cu conturi de găzduire dedicate se pot bucura de asistență telefonică pe o linie dedicată.

Baza de cunoștințe de pe site-ul JustHost este completată de tutoriale video, articole și ghiduri de pornire care pot oferi, de asemenea, informații valoroase despre modul în care vă puteți configura contul sau cum puteți rezolva problemele de găzduire.

Funcții de găzduire JustHost

JustHost oferă o listă completă a funcțiilor lor de găzduire. Iată o prezentare rapidă a celor mai importante funcții pentru care așteptați cu nerăbdare la JustHost:

 • Înregistrare gratuită de nume de domeniu cu toate planurile;
 • Trageți gratuit & renunță la constructor de site-uri care oferă ajutor în construirea unui site chiar și de către cei fără abilități de codare sau proiectare;
 • Planuri cu găzduire nelimitată (găzduire nelimitată de site-uri web, stocare, lățime de bandă, conturi de e-mail etc.);
 • Instalator cu un clic care vă permite să instalați cu ușurință mai multe scripturi web, cum ar fi Drupal, Joomla, WordPress, b2evolution ș.a.
 • Optimizarea comerțului electronic: certificat SSL, instalarea cu 1 clic a coșurilor de cumpărături (OSCommerce, Agora, PrestaShop etc.);
 • Gazduire Linux cu cPanel;
 • Google AdWords & Credit publicitar Yahoo / Bing cu valoare de 200 USD;
 • Gazduire care acceptă diferite limbaje de programare (Ruby / Ruby on Rails, JavaScript, PHP 5, Perl 5, Python);
 • PostgreSQL, MySQL și alte servere de baze de date acceptate;
 • Acces FTP, acces SSH;
 • Copii de rezervă curtoazie;
 • IP dedicate gratuite (cu VPS și servere dedicate);
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Linie de asistență dedicată pentru conturi de server dedicate;
 • Oricum garanție de returnare a banilor pentru conturi de server dedicate;
 • Asistență 24/7 clienți cu toate planurile;
 • SpamAssassin, protecție hotlink, directoare protejate prin parolă.

Funcțiile de găzduire oferite de JustHost sunt extrem de similare cu cele oferite de alte gazde web deținute de EIG, cum ar fi HostMonster sau BlueHost, deși BlueHost este o reducere peste aceste gazde web bugetare, motiv pentru care vă recomandăm să comparați planurile JustHost cu cele ale BlueHost’s pentru a vedea care gazda web este cea mai potrivită pentru dvs..

Din păcate, JustHost nu face nicio promisiune uptime, motiv pentru care ne preocupăm să le recomandăm site-urilor web extrem de dinamice și cu trafic intens. În afară de acestea, JustHost oferă asistență pentru clienți spot-on și are o garanție de rambursare scurtă, dar rezonabilă.

Concluzie pe JustHost

JustHost acoperă toate cerințele esențiale de găzduire ale persoanelor fizice și ale întreprinderilor mici care nu își pot permite sau nu doresc să plătească mult pentru găzduire web. Planurile disponibile la acest furnizor de găzduire acoperă toate elementele esențiale necesare pentru a rula un site web. Acestea oferă site-urilor din conturile partajate suficient spațiu pentru a crește, astfel încât actualizarea dintr-un cont de găzduire partajat nu este o problemă.

Dacă sunteți proprietarul site-ului web pentru prima dată sau sunteți un buget mai redus, JustHost poate fi o alternativă accesibilă la soluțiile complexe de găzduire web care poate costa mai mult și de care este posibil să nu puteți profita la maxim..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map