Recenzii Kinsta.com

Lumea afacerilor online este un peisaj în continuă schimbare de comparații complexe și seturi de caracteristici de pre-modificare. Alegerea companiei pe care să o folosești pentru serviciul tău de găzduire este primul pas pe care mulți îl fac pentru a avea prezență online.


Există o mulțime de opțiuni pentru designeri web noi și oameni de afaceri experimentați deopotrivă. În fiecare zi pare să existe o nouă gazdă care apare cu garanții uptime și tarife reduse gata să fie disponibile în orice clienți care au nevoie să-și găzduiască conținutul.

Pentru a o descompune și pentru a vă oferi o privire concentrată asupra exact a ceea ce poate face fiecare gazdă web pentru dvs., vom arunca o privire astăzi la Kinsta, o companie de găzduire specializată în WordPress, cu o gamă largă de planuri construite în jurul satisfacției dvs. WordPress are nevoie de găzduire.

Pentru a începe, vom face câteva informații despre companie și vă vom oferi o idee despre cine sunt și pentru ce reprezintă.

Ce este Kinsta?

Fondată în 2013, Kinsta a început cu dorința de a deveni cea mai bună platformă de găzduire WordPress de pe glob. Echipa este formată din veterani dezvoltatori WordPress care sunt hotărâți să aducă tehnologie de ultimă oră, viteză, securitate și stabilitate într-o industrie în creștere rapidă.

Compania oferă o gamă uriașă de planuri optimizate WordPress; variind de la pachete de start-uri potrivite pentru bloggerii de start-up și pasionații, până la conturi întreprinzătoare uriașe destinate marilor corporații să gestioneze trove de conținut totodată.

În comparație cu alte companii, care oferă de obicei unele servicii de găzduire WordPress, dar cu accent pe alte domenii ca nișe, găzduirea lor WordPress este pur și simplu imbatabilă. Au recenzii excelente online, precum și o listă de clienți cu nume mari, cum ar fi Tripadvisor.

În general, este destul de ușor să cumpărați în hype aici; Kinsta pare pur și simplu cea mai bună opțiune hands-down pentru găzduirea WordPress. Acestea fiind spuse, este întotdeauna o idee bună să aruncăm o privire concentrată asupra exact ceea ce o companie are de oferit.

În acest sens, vom arunca o privire acum asupra unora dintre pro și contra lui Kinsta. Există o mulțime de oferte pentru această companie și o mulțime de zumzet pe internet despre ele (atât bune, cât și rele). Pentru a ne descurca în ceea ce privește ceea ce trebuie să știm pentru a lua decizia noastră, vom începe cu unele dintre avantajele pe care Kinsta trebuie să le ofere..

Pro și contra Kinsta Hosting

În cele ce urmează vă voi arăta pro și contra lui Kinsta.

Pro de Kinsta

Kinsta are o gamă largă de avantaje, inclusiv:

 • Garanție de returnare de 30 de zile. Kinsta oferă o rambursare dacă anulați serviciile de găzduire în termen de 30 de zile. Există întotdeauna câteva tipăriri amănunțite care să fie însoțite de aceste garanții, așa că este o idee bună să aruncăm o privire site-ul lor web și vedeți singur dacă obțineți pentru ce ați negociat. Garanția în sine este destul de standard când vine vorba de companii de găzduire web, dar poate fi plăcut pentru clienții care caută să-și minimizeze riscul.
 • Fără penalizare sau modernizare. Kinsta nu vă va penaliza cu taxe suplimentare pentru că vă schimbați părerea despre ceea ce doriți cu planul dvs. Trecerea la un plan mai ridicat, precum și reducerea la un plan mai mic nu vor suporta nicio taxă sau costuri suplimentare, în afară de diferența reală dintre cele două planuri dacă faceți upgrade. Acest lucru este plăcut, deoarece o mulțime de companii pot obține obiceiul de a goli cu taxe mici pentru tot ceea ce fac clienții lor.
 • 2 luni gratuite incluse cu planuri anuale. Când vă înscrieți la un plan anual, mai degrabă decât un plan lunar, veți primi gratuit două luni gratuite de găzduire WordPress. Alături de tarifele reduse pe care le oferă cu angajamente mai îndelungate, aceasta este o caracteristică foarte drăguță, în special pentru persoanele care doresc să economisească bani, în timp ce beneficiază de găzduire WordPress de înaltă calitate.
 • Nu există contracte pe durată determinată. Kinsta nu își limitează planurile în funcție de perioade de timp. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru persoanele cu modele de afaceri volatile, migrații frecvente ale site-urilor web și clienți finici. Să știi că poți ieși dintr-un contract cu mai puțin hassle este întotdeauna un lucru bun atunci când ai lucruri mai bune de care să te temi. Acesta este un factor deosebit de îmbucurător atunci când luați în considerare caracteristicile și tehnologia puternice care vin împreună cu găzduirea WordPress a lui Kinsta.
 • Rambursări anticipate. Când primiți o rambursare de la Kinsta, acestea evaluează rambursările, astfel încât să nu fiți restituiți restituirile pentru serviciile deja prestate. Dacă ați primit doar o găzduire pentru o parte a unei perioade de plată, veți fi facturat sau rambursat numai în funcție de suma plătită, mai degrabă decât trunchiat într-un porumbel cu salarii mai mari. Din nou, acesta este un avantaj avantajos pentru cei care simt că ar putea solicita o rambursare la un moment dat.
 • Copii de rezervă zilnice. Găzduirea WordPress Kinsta gestionează backup-uri zilnice ale conținutului său, astfel încât să nu pierdeți niciodată din lucrurile importante care se întâmplă pe site-ul dvs. web. Multe alte companii de găzduire WordPress oferă copii de rezervă mai rar sau doar cu planuri specifice, dar hostingul Kinsta WordPress include copiile de rezervă cu toate planurile lor. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea unor cantități mari de date.
 • Medii de scena. Kinsta oferă planuri sale medii de organizare. Acest lucru vă permite să vedeți și să testați modificările site-ului dvs. web înainte de a-l lua în direct și asigurați-vă că aveți exact tipul de prezență online de care are nevoie afacerea dvs. Din nou, multe alte gazde web oferă funcții de organizare similare, dar este plăcut să le includem ca o funcție gratuită în toate planurile lor. Aceasta înseamnă că, indiferent de scara serviciului pe care o mergi, vei primi avantajele existenței unui mediu de organizare. Doar unul dintre numeroasele moduri în care Kinsta arată că le pasă.
 • Optimizare WordPress ucigașă. Kinsta are unele dintre cele mai bune găzduire WordPress acolo, cu statistici uptime ucigașe și hardware de ultimă generație optimizat pentru a aduce viteze marcante pe site-ul dvs. WordPress. Recenziile clienților și opiniile despre performanța lor sunt în general strălucitoare în această categorie. Am tendința să cred masele atunci când îmi spun că o gazdă are performanțe uimitoare. Unii oameni par să fi avut probleme cu cantități mici de timp mort, dar acestea par a fi mai mult excepția decât regula.
 • Panou de bord frumos. Deși Kinsta nu pare să folosească interfața standard cPanel a industriei, UI-ul lor este foarte intuitiv și are toate informațiile și instrumentele pe care le-ar dori orice dezvoltator web. Deși nu veți învăța abilități standard pentru industrie atunci când vă familiarizați cu interfața, veți observa că funcțiile și aspectul simplificat îl fac o interfață foarte capabilă, cu toate acestea.

După cum puteți vedea, este foarte mult să vă placă despre Kinsta, deoarece acestea au probabil cea mai puternică găzduire WordPress acolo. În timp ce planurile lor ar putea părea un pic scumpe în comparație cu planurile de bază de găzduire partajate oferite de unele alte site-uri web, prețurile sunt de fapt foarte competitive în comparație cu alte planuri de hosting și cloud dedicate. În afară de aceasta, setările lor puternice de tehnologie și caracteristici merită puțin în plus, după părerea noastră.

Dacă alegeți să mergeți cu Kinsta, există câteva dezavantaje de care ar trebui să fiți conștienți înainte de a vă plasa bani pe un plan de 600 $. Dacă decideți că găzduirea lor specializată pe WordPress are ceea ce căutați, ar trebui să analizați câteva dintre aceste contrarize și să vedeți dacă acestea nu iau sau încalcă decizia dvs. de a merge cu Kinsta.

Contra lui Kinsta

Există o mulțime de lucruri bune pe care le vei scoate din timp cu Kinsta, dacă decizi să mergi cu serviciile lor. Acestea fiind spuse, nicio companie nu este perfectă și există întotdeauna domenii în care o gazdă se poate îmbunătăți. Deși Kinsta are tendința de a merge mai bine în revizuirile corporative și ale clienților, există anumite domenii comune de cădere scurtă pe care mulți tind să le identifice..

 • Fără înregistrare de domeniu. Deși Kinsta oferă găzduire WordPress foarte puternică, care tinde să arunce o mulțime de alte gazde din apă, acestea nu oferă propriile lor servicii de înregistrare a domeniului. Acest lucru este bine pentru clienții obișnuiți să se ocupe de înregistrarea domeniului lor separat de serviciile de găzduire.
 • Fără gazduire prin e-mail. Din nou, din păcate, Kinsta nu include serviciul de găzduire prin e-mail cu planurile lor. Acesta este mai mult sau mai puțin un standard pentru gazdele WordPress, cărora le place să dedice mai mult din resursele lor lucrurilor de care au nevoie cu adevărat site-urile WordPress. Cu toate acestea, poate fi un pic de durere dacă doriți un e-mail pentru a merge împreună cu site-ul dvs. web. Dacă obișnuiați să vă primiți serviciile de e-mail găzduite prin intermediul gazdei dvs. web, acest lucru ar putea fi un lucru foarte important pentru dvs., dar este mai probabil ca acest lucru să nu creeze prea mult o problemă.
 • Oarecum restrictiv. La fel ca multe alte servicii de găzduire WordPress administrate, Kinsta plasează unele restricții cu privire la tipurile și numărul de pluginuri pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web. Acesta este un rău necesar, deoarece îi permite lui Kinsta să-și regleze site-urile WordPress găzduite, astfel încât să garanteze viteza și timpul de funcționare cunoscut.
 • Structura prețurilor. Unii oameni obișnuiți să folosească planuri partajate pot fi cam neclinați de structura prețurilor utilizate de Kinsta. Trebuie să rețineți că aceste prețuri sunt destinate serverelor dedicate cloud și dedicate și că prețurile sunt încă foarte competitive în comparație cu alte companii. Seturile de funcții și tehnologia sunt în continuare foarte puternice pentru toate planurile lor, chiar în pofida punctului lor de preț.

După cum vedeți, aceste contrare nu sunt atât de rele. Nu există prea multe lucruri aici pentru a ridica steaguri roșii imense. Unele dintre aceste deficiențe sunt un pic de rușine, dar, în general, avantajele sunt suficiente pentru a depăși dezavantajele.

Așadar, acum când comparăm binele cu răul atunci când vine vorba de Kinsta, există doar o altă zonă de analizat și prețul acesta. Costul real al serviciilor lor și funcțiile pe care le primiți sunt incluse în mod obișnuit pentru momentul în care sunt mulți utilizatori, deci treceți un pic aici.

Pret Kinsta

Dacă obișnuiați să partajați planuri de găzduire partajate, cum ar fi cele oferite de BlueHost sau Hostinger, este posibil să fiți puțin opriți de punctele de preț oferite de Kinster. Întrucât planurile lor oferă un hosting WordPress puternic dedicat și bazat pe cloud, prețurile lor sunt ceva mai ridicate.

Deși aceste prețuri pot fi puțin mai mari decât cele obișnuite dacă provin dintr-un plan de bază partajat, acestea merită cu siguranță caracteristicile și funcționalitățile suplimentare care sunt însoțite de găzduirea WordPress a lui Kinster. Prețurile sunt de fapt destul de rezonabile în comparație cu alte gazde de calitate similară.

 • Planurile de găzduire WordPress ale lui Kinster variază de la aproximativ 30 USD pe lună până la 900 dolari pe lună pentru planurile lor inițiale..
 • De asemenea, puteți contacta echipa de vânzări pentru a stabili un plan personalizat realizat doar pentru dvs., în cazul în care aveți nevoie de și mai multă putere în comparație cu planurile lor superioare.
 • Planul lor Starter, la 30 de dolari pe lună, include 1 instalare WordPress, 20.000 de vizite, 5 GB de spațiu și SSL și CDN gratuite. Acesta este un set de caracteristici destul de standard pentru un plan de bază WordPress.
 • Planul Pro crește până la 2 instalări WordPress, 40.000 de vizite și 10 GB spațiu pentru 60 USD pe lună. Planurile continuă să crească în acest fel, iar prețurile în sine sunt puțin mai abrupte decât ceea ce te-ai aștepta de la un alt serviciu. Amintiți-vă doar că plătiți pentru o calitate suplimentară.
 • Planurile lor de afaceri absolvesc în aceeași modă; variind între 100 și 400 USD pe lună și variind de la 5 la 40 de instalări WordPress, 100.000-600.000 de vizite și 15-40 GB spațiu.
 • Cele mai scumpe planuri Enterprise se ridică la 600 USD sau 900 USD pe lună și includ până la 80 de instalări WordPress, 1.500.000 de vizite și 120 GB de spațiu..

Aceste opțiuni de plan sunt foarte scalabile, cu seturi de caracteristici puternice și tehnologie pentru a merge împreună cu garanțiile și oferte speciale. Verificați întotdeauna pentru a vedea dacă nu oferă pachete sau reduceri speciale, întrucât companii ca acestea au adesea promoții și pot face apel la clienții noi.

Verdictul

În general, Kinsta depășește cu mult majoritatea altor site-uri de găzduire WordPress. Au o reputație bine stabilită și recenzii strălucitoare ale clienților online. Lista lor de clienți cu nume mari vorbește de la sine, mărturisind calitatea și grija cu care Kinsta își aduce serviciile de găzduire la masă.

Dacă aveți comentarii sau lucruri care ne-au lipsit, nu ezitați să ne informați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map