Recenzii NumeCheap

NameCheap este în jur de două decenii, oferind o suită de servicii care variază de la înregistrarea domeniilor la certificate SSL și găzduire web. Deși NameCheap este cunoscut mai mult pentru serviciile de înregistrare a domeniilor la prețuri accesibile, această recenzie NameCheap se va concentra pe NameCheap, furnizorul de găzduire web, subliniind planurile, caracteristicile și avantajele și avantajele acestei găzduire care acceptă buget.


NameCheap.com Prezentare generală a companiei

NameCheap a fost fondată în 2000 de Richard Kirkendall. De-a lungul anilor, NameCheap a câștigat o popularitate extraordinară, iar astăzi este un nume al gospodăriei când vine vorba de înregistrarea domeniului. În 2011, NameCheap și-a unit forțele cu utilizatorii Reddit și a provocat un exod în masă din partea companiilor de găzduire și a companiilor de găzduire web care nu au arătat sprijin pentru un internet gratuit și deschis. Compania și-a continuat susținerea pentru un internet deschis și gratuit, care găzduiește anual Ziua Numelui dvs. de nume de domeniu și strângerea de fonduri pentru Electronic Frontier Foundation.

NameCheap are mai multe centre de date care operează în America de Nord și Europa, cu sisteme de chei complet redundante (rețea, energie electrică, securitate și control climatic). Compania gestionează peste 7.000.000 de domenii și servește peste 3 milioane de clienți din întreaga lume.

Planuri NumeCheap & Prețuri

Fără îndoială, prețul este unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale lui NameCheap. NameCheap oferă planuri de găzduire partajate, VPS, dedicate și distribuitoare care vin cu instrumente puternice, securitate și fiabilitate. Cu excepția planului dedicat de găzduire, toate planurile vin cu un nume de domeniu .webs gratuit.

Gazduire comună

NameCheap prezintă 4 planuri de găzduire partajate: SSD de valoare, Professional, Ultimate și Business. Toate planurile comune, dar afacerea, au facturare anuală. Planul Value este cel mai ieftin pachet de găzduire partajat începând de la 9,88 USD / an, care este mai mic decât prețul unui domeniu. Rata de reînnoire este de 38,88 USD / an, ceea ce se reduce până la doar 3,24 USD / lună. Acest preț vă va oferi găzduire pentru 3 site-uri web, lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc accelerat SSD de 20 GB.

Planul Profesionist este cel mai popular pachet de hostinguri comune Namecheap, care începe de la 19,88 USD / an (rata de reînnoire este de 78,88 USD / an). Acest plan include găzduire pentru 10 site-uri, lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc accelerat SSD de 50 GB.

Pachetele de găzduire partajate nelimitate includ planul Ultimate, care costă 29,88 USD / an (prețul de reînnoire este de 129,88 USD / an) și include spațiu nelimitat de discuri accelerate SSD, lățime de bandă nelimitată și găzduire pentru până la 50 de site-uri web.

Planul Business SSD are un preț de vânzare de 19,88 USD / lună. Dacă alegeți facturarea bi-anuală, prețul scade la 18,98 USD / lună, în timp ce facturarea anuală se ridică la 17,98 USD / lună. Planul Business SSD include 20 GB spațiu pur SSD pe disc, 5000 GB lățime de bandă și găzduire pentru site-uri web nelimitate.

Gazduire VPS

Ofertele VPN de NameCheap prezintă platforma de virtualizare XEN cu acces complet la rădăcină și o gamă largă de sisteme de operare. Puteți alege să plătiți pentru planul dvs. VPS lunar, trimestrial, bi-anual sau anual, iar prețurile variază în funcție de timpul dvs. de angajament.

VPS Lite – Xen este planul VPN de intrare la nivel de Namecheap care începe de la 19,95 USD / lună sau 16,95 / lună dacă alegeți opțiunea de facturare anuală. VPS Lite include 512 MB (+512 MB) RAM, 1 nucleu de procesor, 15 GB HDD (SAS RAID 10) spațiu pe disc și lățime de bandă de 100 GB.

Cel mai popular plan VPS la Namecheap este VPS 1 – Xen și costă 29,95 USD / lună sau 26,95 USD / lună dacă vă angajați pentru un an. Acest pachet este livrat cu 1 GB (+ 1 GB de memorie) RAM, 1 nucleu de procesor, 30 GB HDD (SAS RAID 10) de stocare și 250 GB lățime de bandă.

Următoarea linie este planul VPS 2 – Xen, care împachetează un pic mai mult oomph în ceea ce privește resursele: 2 GB (+ 2 GB) RAM, 2 nuclee CPU, 60 GB HDD (SAS RAID 10) stocare și 500 GB lățime de bandă. Planul lunar pentru VPS 2 costă 49,95 USD / lună, în timp ce planul anual costă 44,95 USD / lună.

Cel mai robust plan VPS la Namecheap este planul VPS 3 – Xen, care costă 69,96 USD / lună sau 63,95 USD / lună dacă alegeți planul anual. VPS 3 vine cu următoarele specificații: RAM de 3 GB (+ 3 GB), 2 nuclee de procesor, 100 GB HDD (SAS RAID 10) spațiu de stocare și 750 GB lățime de bandă.

Gazduire dedicată

Namecheap oferă mai multe opțiuni dedicate de găzduire, cu prețuri cuprinse între 58,88 USD / lună pentru un singur server CPU multi core (Intel Xeon E3) până la 379,88 USD / lună pentru mai multe procesoare, mai multe nuclee (Intel Xeon 5) server.

Există cel puțin 14 configurații de server pe care clienții le pot alege, cu o memorie RAM de până la 64 GB DDR3, 4 x 240 GB SSD HW Raid 10 hard disk, lățime de bandă de 100 TB, Xeon E5-2620 v2 și 12 Cores x 2.1 GHz.

Cele mai multe dintre aceste planuri dedicate de găzduire sunt prevăzute cu o garanție de disponibilitate 100%.

Gazduire pentru distribuitori

La fel ca în cazul oricărui furnizor bun de servicii complete de găzduire, spectrul de găzduire al NameCheap include și găzduirea revânzătorilor. Aveți opțiunea de a alege dintre 4 niveluri ale revânzătorului, care vă permit să alegeți locația centrului de date (SUA față de Marea Britanie), include cPanel / WHM gratuit, iar planurile de revânzări de nivel 3 și 4 includ WHMCS.

Astfel, planurile de revânzare au următoarele construcții și prețuri:

 • Distribuitor 1 (16,95 USD / lună sau 14,41 / lună cu timp de angajament de 2 ani): 25 conturi revândute, 25 GB spațiu pe disc, 1000 GB lățime de bandă;
 • Distribuitor 2 (26,95 USD / lună sau 24,53 USD / lună cu timp de angajament de 2 ani): conturi de revânzare nelimitate, 75 GB spațiu pe disc, lățime de bandă de 2000 GB;
 • Reseller 3 (36,95 USD / lună sau 34,37 USD / lună cu timp de angajament de 2 ani): conturi de revânzare nelimitate, 150 de spații pe disc, lățime de bandă nelimitată GB;
 • Distribuitor 4 (46,95 USD / lună sau 43,66 USD / lună cu timp de angajament de 2 ani): conturi de revânzare nelimitate, 300 GB spațiu pe disc, lățime de bandă nelimitată GB.

Este clar că sistemul de prețuri al NameCheap este avantajos, poate absurd, mai ales atunci când vine vorba de pachetul lor de găzduire partajat. Deși există o mulțime de opțiuni disponibile în ceea ce privește resursele serverului, să vedem ce alte funcții de găzduire puteți aștepta cu planurile de găzduire ale lui NameCheap.

Funcții NameCheap & Valoare

Iată un rezumat al funcțiilor de găzduire oferite de NameCheap:

 • Alegerea centrului de date: opțiunea de a alege între centrele de date din Marea Britanie și SUA disponibile cu planuri de găzduire partajate și revânzători;
 • Alegerea sistemului de operare: CentOS, Debian, Fedora, Ubuntu disponibile cu VPS și planuri de găzduire dedicate;
 • Domeniu .webs gratuit cu toate planurile: salvați planuri dedicate de găzduire, toate celelalte planuri includ un nume de domeniu .webs gratuit;
 • WhoisGuard cu pachete de găzduire partajate;
 • SLA uptime 100% cu cele mai multe planuri: NameCheap emite credite de cont în cazul în care nu reușește să-și îndeplinească 100% uptime SLA;
 • Banii inapoi garantat: Garanție de returnare de 14 zile cu cele mai multe planuri;
 • IP dedicate: până la 2 IP-uri dedicate incluse în planurile VPS;
 • cPanel / WHM vine standard cu majoritatea planurilor (cu excepția planurilor dedicate de găzduire), unele planuri includ și WHMCS;
 • Opțiuni de server, gestionate și gestionate integral;
 • Copiile de rezervă: Namecheap efectuează backup-uri regulate, astfel, puteți solicita cea mai recentă copie de rezervă dacă aveți nevoie de ea;
 • Servere de încredere cu cele mai noi tehnologii software și hardware;
 • Instalator de aplicații Softaculous: 1 clic pe instalarea WordPress, precum și peste alte 100 de aplicații.

Namecheap are prețuri introductive foarte mici, ceea ce face ca serviciile lor să fie o adevărată negociere. După primul an, ratele de reînnoire echilibrează, ceea ce face ca prețurile să fie mai apropiate de cele ale altor furnizori de gazduire bugetară. Există cel puțin 4 iterații de plan pentru fiecare tip de găzduire, permițând clienților să aleagă configurația care se potrivește cel mai bine cerințelor site-ului lor web..

În continuare, să vedem cât de bună este asistența clienților NameCheap.

NumeCheap Asistență pentru clienți

Puteți contacta asistența clienților NameCheap prin chat live sau puteți trimite un bilet. Asistența tehnică pe ambele canale de asistență este disponibilă 24/7. Cei deschiși la puțin auto-studiu pot cerceta vasta bază de cunoștințe Namecheap care oferă ajutor pe o varietate de subiecte (ghiduri introductive, SEO, management cPanel, setări DNS, MySQL, acces SSH etc.).

Deși asistența telefonică obișnuia să figureze printre canalele de asistență Namecheap, la momentul scrierii acestei recenzii NameCheap, nu există asistență telefonică disponibilă. Acest lucru este nefericit, deoarece suportul bazat pe text poate fi destul de obositor atunci când se confruntă cu o problemă complicată. Cu toate acestea, majoritatea recenziilor online furnizate de clienți au evaluat echipa de asistență pentru clienți a lui NameCheap ca fiind informată, utilă și receptivă.

Pro-uri & Contra de numeCheap

În afară de prețuri accesibile, să vedem care sunt celelalte avantaje și dezavantaje ale NameCheap.

Pro-uri

 • Prețuri scăzute de introducere;
 • Suport bun;
 • SLA uptime 100%;
 • O mulțime de caracteristici;
 • panou de control cPanel;
 • Extindibilitate datorită mai multor planuri de găzduire.

Contra

 • Numele de domeniu gratuit este doar un domeniu .webs;
 • Fără suport telefonic;
 • Puține planuri de specialitate;
 • Doar 14 zile de returnare a banilor;
 • Supraîncărcări pentru unele suplimente.

NameCheap este în primul rând o companie de înregistrare a domeniilor, găzduirea este doar un serviciu complementar. De obicei, atunci când înregistrătorii de domenii încearcă să ofere servicii de găzduire, ei nu îndeplinesc destul de mult standardele pentru rularea unei infrastructuri de găzduire de clase de cuvinte. Deși planurile de găzduire ale lui NameCheap au unele deficiențe, nu putem spune că performanța lor rămâne în urma performanței altor furnizori de hosting de buget, așa că dacă doriți să aveți toate componentele prezenței dvs. online sub același acoperiș, NameCheap este un loc bun. pentru a realiza asta.

NumeCheap Recapitulare Concluzie

NameCheap este un registrator acreditat ICANN care oferă alte servicii complementare, permițând clienților să se ocupe de toate nevoile aferente înregistrării lor de domenii, găzduire și găzduire prin e-mail la o singură companie. NameCheap oferă, de asemenea, o serie de instrumente de securitate pentru proprietarii de domenii și site-uri web, inclusiv certificate SSL, protecție WhoisGuard și un serviciu DNS Premium.

Fie că doriți să găzduiți site-ul dvs. web cu registratorul dvs. de domeniu, fie căutați să deveniți un distribuitor de hosting, NameCheap are toate instrumentele și serviciile necesare pentru a începe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map