Recenzii Vultr

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Recenzii Vultr
0 11 мин.

Cu Vultr, puteți obține găzduire VPS puternică și neadministrată care ține pasul concurenței, menținând în același timp prețurile scăzute. De fapt, abia trebuie să plătești mai mult decât ai face pentru un plan normal de găzduire partajat. Înscrierea la un plan de găzduire VPS la Vultr aduce un beneficiu uriaș: sistemul lor bazat pe cloud este extrem de flexibil. Puteți adăuga o nouă instanță VPS, mai mult procesor, RAM sau spațiu de stocare ori de câte ori doriți, pur și simplu plătind diferența.


Desigur, a căuta un plan VPS neadministrat ca începător poate părea un pic riscant. Din fericire, există o mulțime de resurse pe Internet care vă pot ajuta să vă gestionați serverul. Este destul de ușor să găsiți ghiduri extinse care vă arată procesul pas cu pas de configurare și menținere a serverului. Există, de asemenea, servicii utile, cum ar fi ServerPilot.io. Acesta garantează că nu trebuie să utilizați consola și vă oferă în schimb o interfață prietenoasă pentru începători.

Pe de altă parte, puteți economisi bani alegând un VPS neadministrat. Veți plăti numai pentru performanță, deoarece nu există personal implicat în gestionarea serviciului dvs. Vultr și-a câștigat reputația de furnizor excelent atunci când vine vorba de găzduire VPS. În continuare, vom parcurge prețurile și fiecare parte a serviciilor oferite de acest furnizor, inclusiv planurile, asistența pentru clienți și funcțiile.

Planuri și caracteristici Vultr

La Vultr, nu lipsesc serviciile utile. Ei au planurile lor de Cloud Computing, care sunt minunate pentru întreprinderile mici și mijlocii care doresc să-și alimenteze site-urile în creștere. Au un serviciu Block Storage unde puteți seta cantitatea de stocare SSD pe care o doriți și o puteți închiria pentru un preț lunar sau chiar pe oră. Deoarece există o cerere mare pentru servere dedicate, Vultr a inclus 4 planuri diferite pe care le puteți găsi în secțiunea Instanțe dedicate.

Acestea garantează o performanță de găzduire de top pentru întreprinderile mai mari și proiectele care au nevoie de ea. Vom parcurge aceste opțiuni una câte una, oferindu-vă câteva informații cheie despre ele, astfel încât să poți alege cea care se potrivește perfect nevoilor tale. Dar mai întâi, să vedem câteva dintre principalele caracteristici pe care le oferă această companie:

 • Numeroase sisteme de operare – Puteți alege între Linux și Windows, sau instalați orice alt sistem de operare la alegere. Vultr are numeroase versiuni Linux disponibile, ceea ce vă permite să alegeți cea care este complet compatibilă cu software-ul pe care doriți să-l utilizați pe server.
 • Instantanee și Backup – Puteți crea o imagine a stării actuale a serverului dvs. oricând doriți. Acest lucru poate fi util în cazul în care doriți să adăugați o altă instanță a serverului, deoarece tot ce trebuie să faceți este să aplicați instantaneul și să fie setat. În plus, backup-urile automate costă doar 1 USD în fiecare lună.
 • Centre de date – Vultr a înființat până acum 15 centre de date, răspândite în toată lumea, astfel încât toată lumea să poată avea o conexiune solidă. Toate vin cu o adresă IP de clasă C, care vă poate ajuta foarte mult în îmbunătățirea SEO.
 • Panou de control – La Vultr, panoul de control este un lucru pe care chiar și începătorii îl pot folosi perfect datorită documentației utile disponibile. Puteți alege cPanel, care este cel mai popular panou de control admin în acest moment. Acesta face transferul site-ului web, backup-uri, restaurare de date și toate sarcinile care vin cu un serviciu de găzduire web ușor ca plăcintă.
 • Asistență mobilă – Aplicația mobilă pentru Vultr este chiar mai lină decât versiunea desktop. Este complet ușor de utilizat și vă permite să adăugați servere noi și să le gestionați și pe cele existente.
 • Acces nerestrictionat – Cu planurile de găzduire partajate, vi se permite să instalați orice software doriți pe server. Nu numai că accesul la server nu va fi restricționat, dar veți putea instala o multitudine de aplicații utile cu un singur clic furnizate de Vultr.

Planuri de calcul cloud (VPS)

Acesta este serviciul pe care Vultr se concentrează mai ales, oferind clienților lor 8 planuri diferite de a alege. Dacă doriți un server fiabil care să găzduiască aplicațiile sau site-urile dvs. web, secțiunea Vultr Cloud Compute este cu siguranță locul în care ar trebui să căutați unul. Prețurile sunt incredibil de mici, începând cu un plan de 2,50 USD pe lună, care bate cea mai mare parte a concurenței. Puteți găsi tone de planuri similare pe Internet, dar, de obicei, pentru dublarea acestui preț.

Și cel mai mare lucru este că obțineți o valoare decentă pentru banii dvs. Oamenii sunt mai mult decât mulțumiți de planurile lor de găzduire, în conformitate cu majoritatea feedback-ului. Planurile de calcul cloud sunt recomandate în special celor care au experiență în proiectarea web sau în orice fel de construire de site-uri web. Aceste planuri cresc în funcție de nevoile dvs., ceea ce înseamnă că vă puteți actualiza planul ori de câte ori doriți, fără nicio perioadă de oprire.

După cum am menționat, primul lor plan costă doar 2,50 USD pe lună și vine cu un SSD de 20 GB, procesor cu 1 nucleu și 512 MB de RAM și lățime de bandă de 0,50 TB. Puteți să-l modificați cu 7 niveluri suplimentare. Cel mai puternic plan costă 320 USD pe lună și primești un SSD de 400 GB, procesor cu 16 nuclee, 64 GB RAM și lățime de bandă de 10 TB. Toate aceste servere pot fi închiriate și la un preț pe oră.

Blocare stocare

Pe măsură ce adăugați tot mai multe pagini, conținut și funcționalități pe site-ul dvs. web, serverul dvs. ar putea începe să rămână fără resurse. Dacă este doar o problemă de spațiu de stocare, nu este necesar să treceți la un plan mai puternic. Un plan mai puternic înseamnă, de asemenea, că CPU, RAM, lățimea de bandă se vor îmbunătăți, deși este posibil să nu ai nevoie de aceste resurse încă.

Vultr nu dorește să plătiți pentru resursele de care nici nu aveți nevoie. Acesta este motivul pentru care au introdus opțiunea Block Storage. Dacă consultați această secțiune pe site-ul dvs., veți vedea că există un contor de stocare SSD unde puteți seta cantitatea necesară de stocare și apoi să o închiriați. Puteți plăti pe oră chiar și pentru depozitare.

Dacă doriți să plătiți lunar, atunci puteți obține un SSD de 10 GB pentru 1 USD pe lună sau maxim 10.000 GB SSD pentru 1.000 USD pe lună. Puteți obține întotdeauna spațiu suplimentar de la Vultr, în cazul în care aveți nevoie de el pentru copii de rezervă sau date suplimentare ale site-ului / aplicației.

Servere dedicate

Cu un server dedicat, nu este necesar să vă faceți griji pentru alți utilizatori care stau în jurul datelor site-ului dvs. web pe același server. Ai un server care este complet al tău, trebuie doar să alegi unul care să se potrivească nevoilor și bugetului tău. La Vultr Hosting, sunt disponibile 4 servere dedicate diferite. Primul costă 60 USD și vine cu stocare SSD de 120 GB, 2 nuclee CPU, 8 GB RAM și lățime de bandă de 10TB.

Cel mai puternic plan de acolo costă 240 de dolari pe lună și veți primi o memorie de 480 GB de stocare SSD, 8 nuclee de procesor, 32 GB RAM și lățime de bandă de 40TB. Desigur, puteți adăuga un pic de stocare suplimentară pe serverul dedicat, de asemenea, setând suma necesară la secțiunea Blocare stocare de pe site-ul Vultr.

Alegerea unui VPS ar putea fi o opțiune decentă pe termen lung, dar faptul că alți utilizatori își rulează site-urile pe server poate afecta negativ performanța VPS. Prin urmare, dacă nu vă afectează prea mult bugetul, este întotdeauna mai bine să faceți upgrade la un server dedicat. La Vultr, nu numai că prețurile sunt mici, dar veți fi cu siguranță mulțumiți și de serverele dedicate.

Server Uptime

Vultr garantează că, în cazul în care site-ul dvs. web suferă vreun timp de oprire, veți primi credite pentru compensare. Desigur, acest lucru nu înseamnă că este în regulă dacă serverele lor sunt dezactivate. Proprietarii de site-uri web pot pierde o sumă semnificativă de venituri dacă site-urile lor au scăzut. Cu toate acestea, este complet corect că cel puțin aceștia fac ca taxa ta lunară să fie ceva mai mică.

Totuși, ar fi mai bine dacă ar da bani drept compensație; după cum se dovedește, serverele lor rareori coboară oricum. Vultr lucrează din greu pentru a menține uptime-ul serverului la 100%. Întotdeauna poate exista o defecțiune hardware, o eroare umană, un accident sau un fel de eșec software, deci nu te poți aștepta cu adevărat la 100%, dar cu siguranță se străduiesc să o mențină cât mai sus..

Pe de altă parte, unul dintre motivele pentru care au investit atât de mult în cloud hosting este să mențină timpii de inactivitate la minimum. Gazduirea cloud permite ca toate datele să fie răspândite între numeroase servere, asigurându-vă că, dacă unul dintre acestea se oprește, site-ul dvs. web poate continua să funcționeze pe restul acestora fără nicio perioadă de oprire.

Asistență clienți Vultr

Cu echipa lor de asistență pentru clienți bine instruită, Vultr este în măsură să răspundă la biletele de asistență și să vă rezolve problemele atât de rapid încât abia veți avea timp să faceți o pauză. Puteți solicita sfaturi și întrebându-i despre lucruri precum îmbunătățirea performanței găzduirii dvs. în funcție de nevoile site-ului dvs. web. Le va lua doar câteva minute să răspundă și să explice totul clar.

Concluzie

Trebuie să țineți cont de faptul că vorbim despre planuri VPS neadministrate, astfel că faptul că oferă un sprijin atât de fiabil este destul de impresionant. Vultr are, de asemenea, o documentare aprofundată disponibilă, care acoperă toate aspectele găzduirii web neadministrate cu ghiduri detaliate. Dacă aveți nevoie de asistență pentru configurarea VPS-ului, puteți urma întotdeauna ghidul lor care vă conduce bine în timpul procesului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector