Review HeartInternet.uk

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Review HeartInternet.uk
0 8 мин.

HeartInternet.uk este un furnizor de găzduire din Marea Britanie care oferă, de asemenea, înregistrare de domenii, certificate SSL, găzduire prin e-mail, securitate a site-ului web, email marketing și servicii de găzduire a revânzătorilor HeartInternet.uk oferă prețuri competitive și mai multe planuri de găzduire în toate categoriile de găzduire, dar este un concurent serios pentru cele mai bune servicii de găzduire? Revista noastră HeartInternet.uk va oferi un răspuns la această întrebare și multe altele.


Prezentare generală HeartInternet.uk

HeartInternet este una dintre cele mai mari companii de găzduire a revânzătorilor din Marea Britanie, deservind predominant piețele din Marea Britanie și din Europa. A fost fondată în 2004 de un grup de angajați de top care au părăsit Webfusion pentru a-și începe propria companie de gazduire. Astăzi, HeartInternet – alături de alte mărci, cum ar fi 123-Reg – face parte din Grupul gazdă Europa, una dintre cele mai mari companii private de găzduire care operează în Europa.

Planuri de internet pentru inimă & Prețuri

heartinternet planifică stabilirea prețurilor

HeartInternet oferă găzduire partajată bazată pe cloud, sub patru planuri diferite:

 • Starter Pro (pentru site-uri web simple și mici de informare): oferă găzduire pentru un singur site web, 5 GB spațiu web, 30 GB lățime de bandă lunară, 1.000 de conturi de e-mail. Costă 2,49 GBP / lună + 10 GBP comision de configurare;
 • Home Pro (pentru bloguri, site-uri web pentru companii mici, site-uri dependente de baze de date): găzduire pentru 1 site-ul web, spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, 10.000 de conturi de e-mail, baze de date MySQL nelimitate, 1-clic WordPress de instalare. Costă 8,99 lire sterline / lună;
 • Business Pro: găzduiește până la 3 site-uri web, oferă totul nelimitat – stocare, lățime de bandă, conturi de e-mail și baze de date MySQL, 1 clic pe instalare WordPress. Costă 12,99 lire sterline / lună;
 • Distribuitor: acest plan se bazează pe planul Business Pro, cu diferența fiind că vă permite să găzduiți site-uri nelimitate. Costă 29,99 lire sterline / lună.

Clienții pot alege între găzduirea bazată pe Linux și găzduirea bazată pe Windows.

În afară de găzduirea partajată bazată pe cloud, HeartInternet oferă, de asemenea, așa-numita găzduire Premium, cu performanță la nivel de server și resurse dedicate pentru site-uri web solicitante:

 • Baza: potrivit pentru site-uri web cu până la 375.000 de vizite lunare, oferă găzduire pentru site-uri web nelimitate, 99,99% uptime SLA, 50 GB spațiu pe disc SSD, 4 GB memorie RAM dedicată. Costă 29,99 lire sterline / lună;
 • În plus: acest plan poate gestiona până la 750.000 de vizite lunare, include găzduire pentru site-uri web nelimitate, 99,99% uptime SLA, spațiu de disc SSD nelimitat, 8 GB memorie RAM dedicată. Costă 49,99 GBP / lună;
 • Pro: potrivit pentru site-urile web cu o sarcină de trafic de până la 1.500.000 de vizite lunare, poate găzdui site-uri web nelimitate, include 99.99% uptime SLA, spațiu pe disc nelimitat și 16 GB memorie RAM dedicate. Costă 119.99 lire sterline / lună.

HeartInternet are trei planuri de găzduire optimizate pentru site-urile WordPress:

 • Home Pro (pentru 8,99 lire sterline / lună): include găzduire pentru 1 site web, spațiu web nelimitat, lățime de bandă nelimitată, 10 000 conturi de e-mail;
 • Business Pro (pentru 12,99 £ / lună): include găzduirea pentru 3 site-uri web, spațiu web nelimitat, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate;
 • Gazduire premium (29,99 £ / lună): găzduire pentru site-uri web nelimitate, stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate.

Aceste pachete de hosting optimizate WordPress vin cu pluginuri WordPress puternice preinstalate, inclusiv inSites, Jetpack și Akismet.

Găzduirea HeartInternet VPS este reprezentată prin 6 pachete de găzduire configurabile. Clienții au opțiunea de a alege între HDD și stocarea SSD și mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows și CentOS. Planurile VPS costă la 14,99 GBP / lună, iar prețurile ajung la 89,99 GBP / lună. În ceea ce privește resursele, clienții pot obține până la 8 vCPU, 400 GB stocare HDD și 16 GB memorie.

Gazduirea dedicată este, de asemenea, inclusă în planurile HeartInternet, planul de intrare la nivel de valoare costă 49 ​​GBP / lună (Intel Xeon E3-1225v3, 8 GB RAM, până la 2x2TB RAID 1 (Software) și până la 1 Gbit / s Lățime de bandă ). Cel mai robust server dedicat de la HeartInternet costă 129 GBP / lună și include Intel Xeon E5-2420 x 2, până la 128 GB RAM, până la 4 x 1 TB SATA RAID 1 (hardware) și până la 1 Gbit / s lățime de bandă.

Puteți personaliza serverul dvs. dedicat cu o serie de suplimente precum cPanel sau panoul de control Plesk, crescând lățimea de bandă și adăugând un certificat SSL.

HeartInternet.uk Caracteristici de găzduire

Planurile de găzduire ale HeartInternet acoperă nevoile majorității site-urilor web, mici sau mari. Cele mai bune funcții de găzduire pot fi rezumate după cum urmează:

 • Acces la 79+ aplicații populare instalabile prin instalări cu un singur clic: Joomla, Drupal, WordPress, osCommerce, OpenCart, PrestaShop, Moodle, etc .;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Alegerea planurilor de găzduire bazate pe Windows și Linux;
 • Panoul de control proprietar eXtend cu planuri de găzduire partajate, alegerea cPanel sau Plesk cu planuri premium;
 • Planuri de găzduire cu lățime de bandă nelimitată și stocare nelimitată;
 • Sunt acceptate mai multe limbaje de programare (de exemplu, ASP, Perl, Python, PHP, Ruby, etc.);
 • Asistență 24/7 internă, bazată pe Marea Britanie;
 • 99% uptime SLA cu VPS și servere dedicate;
 • Mai multe suplimente, inclusiv certificate SSL, protecția securității site-ului StopTheHacker, etc..

Asistență pentru clienți HeartInternet

heartinternet asistență pentru clienți

HeartIntenet nu este renumit pentru asistența lor pentru clienți, cu toate acestea, asistența este disponibilă 24/7 prin intermediul sistemului de ticketing online. Opțiunea lor de chat live se limitează la răspuns la întrebări de vânzări. Pe site-ul lor este disponibil și un număr de telefon din Marea Britanie, dar nu este clar dacă este un canal de asistență pentru probleme tehnice sau vânzări..

Site-ul HeartInternet are o secțiune Baza de date de asistență, cu ghiduri și articole grupate în diferite categorii.

Pro-uri & Contra de HeartInternet.uk

HeartInternet este o gazdă web matură din Marea Britanie care oferă o gamă largă de servicii de găzduire și prețuri accesibile. Ca un rezumat al recenziei noastre HeartInternet, iată ce este bine și rău al HeartInternet:

Pro-uri

 • Toate tipurile de găzduire reprezentate prin mai multe pachete de găzduire;
 • Preț bun la toate nivelurile de găzduire;
 • Alegerea de găzduire bazată pe Windows și Linux;
 • SLA Uptime 99% cu VPS sau servere dedicate;
 • Planuri cu lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc.

Contra

 • Asistență slabă și nesigură (o mulțime de recenzii proaste despre asistență);
 • Probleme privind oprirea;
 • 10 GBP taxa de configurare pentru planul Starter Pro;
 • Niciun serviciu de migrare.

HeartInternet.uk Examinare concluzie

HeartInternet poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să lanseze un site web centrat în Marea Britanie sau pentru cei care caută găzduire web bazată pe Marea Britanie, dar bazat pe conturi de către mai multe evaluări ale clienților, HeartInternet are unele probleme de fiabilitate atunci când vine vorba de disponibilitate. De asemenea, asistența sa pentru clienți nu este o caracteristică preferată în rândul clienților, dar prețurile accesibile și planurile bine gândite pot contracara unele dintre dezavantajele asociate cu experiențele slabe de asistență pentru clienți..

Dacă disponibilitatea site-ului web nemarcat și asistența promptă a clienților se numără printre prioritățile dvs. atunci când alegeți o gazdă web, HeartInternet vă poate dezamăgi. În total, dacă căutați o varietate de planuri la prețuri accesibile și găzduire bazată în Marea Britanie, HeartInternet este cu siguranță o opțiune de luat în considerare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector