Revizuire CloudWays

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Revizuire CloudWays
0 14 мин.

Iată un nume de companie despre care nu veți auzi prea multe. Gazduirea în cloud are din ce în ce mai multă greutate pe piața de hosting, pur și simplu pentru că este grozav și util. Dacă tehnologia este în mâinile unei companii de încredere care o face să funcționeze, decât folosirea ei poate fi benefică pentru orice site de afaceri sau site privat. Face lucrurile infinit mai simple pentru utilizatorul final și putem avea, de asemenea, site-uri web mult mai rapide și mai fiabile datorită hostingului cloud. Întrucât site-ul nostru web este stocat pe o întreagă arhitectură de servere în loc de un singur hard disk, nu există practic niciun timp de scădere.


CloudWays a reușit cu siguranță să aducă toate aceste avantaje pe masă. Acestea oferă chiar și un hosting WordPress gestionat de ucigaș, care ia o mare parte din greutatea de pe umerii utilizatorului. Cu toate acestea, am destul de multe sentimente amestecate despre ele. Cu toate acestea, nu există nimic de a renunța, dar CloudWays are multe ciudăți în comparație cu alte companii. Deci, să vedem ce fel de companie este, ce fel de servicii oferă și la ce preț.

Prezentare generală a CloudWays

CloudWays este o companie situată în Malta, care servește ca punct de integrare pentru numeroase servicii cloud. Toate aceste servicii sunt administrate dintr-o singură consolă și servesc ca un mediu bogat pentru dezvoltarea aplicațiilor PHP și site-urile web. Deoarece CloudWays are centre de date situate în întreaga lume, utilizatorul va fi întotdeauna la o distanță rezonabilă până la unul. Acest lucru garantează în continuare calitatea și rapiditatea serviciului de care aveți nevoie.

CloudWays a primit în mare parte recenzii pozitive, care se datorează stabilității, fiabilității sale și coerenței generale a tuturor serviciilor oferite. Nu mai vorbim că CloudWays are în magazin alte surprize plăcute pentru clienții săi. Este posibil să nu fie cele mai ieftine (cu doar 2 $ 3 USD) în rândul companiilor comerciale de găzduire, dar au cu siguranță soluții de găzduire web.

Planuri și prețuri ColudWays

Un lucru cu adevărat minunat care mi-a plăcut despre CloudWays, este că poți să încerci serviciile lor și să obții un site web funcțional fără să plătești niciun ban în avans. Puteți încerca planul lor de găzduire de bază timp de două săptămâni, puneți-vă în funcțiune site-ul și apoi decideți dacă doriți să utilizați serviciile lor sau nu. Acesta este un mod cu adevărat corect de a porni ideal cu un potențial client.

cloudways, prețuri transparente flexibile

Aceștia oferă chiar și câteva planuri de plată cu plata în portofoliu. Acest lucru este excelent, deoarece practic plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Dacă decideți să anulați serviciul în timp ce sunteți 10 zile în lună, veți fi taxat doar pentru cele 10 zile de serviciu. Foarte puțini furnizori de găzduire au această structură de prețuri, iar CloudWays este cu siguranță demn de laudat pentru aceasta. Dar strălucirea este plictisită din cauza lipsei înregistrării domeniului, a adreselor de e-mail incluse și a unei asistențe telefonice nu întotdeauna de încredere.

Fiecare utilizator are propriul său hardware dedicat serverului și propria sa adresă IP. Puteți alege un server din una dintre aceste locații. Toate au SSD-uri pentru stocare, astfel că vor performa cu siguranță la viteză mare. Deși acest lucru este bun și totul, CloudWays reușește să-l îmbunătățească și mai bine. Nu te leagă doar de serviciile lor și vă permite să adăugați servicii de la alți furnizori, cum ar fi DigitalOcean, Google, Amazon sau Vultr.

tabel de prețuri cloudways

Inutil să spun, că CloudWays acceptă aproape orice sistem important de gestionare a conținutului și coșul de cumpărături pe care l-ați folosi. Puteți instala WordPress, Joomla !, Magento sau Drupal în câteva clicuri scurte, dar puteți adăuga și orice alt CMS bazat pe PHP pe care doriți să îl utilizați.

CloudWays este unic pentru majoritatea furnizorilor de găzduire, deoarece folosește resursele adunate de la mai multe servere grupate. Nu va trebui să vă încurcați cu planurile clasice de găzduire partajate în care vă împărtășiți resursele serverului cu sute de alte site-uri. În schimb, veți avea propriul set de resurse dedicate, chiar dacă începeți cu cel mai ieftin plan, care este de 5 USD pe lună. Pentru aceasta, veți obține 20 GB de stocare, 1 TB de lățime de bandă premium, 512 MB de memorie RAM și un procesor cu un singur nucleu.

Dar puteți merge până la 765 de dolari, în funcție de câte resurse aveți nevoie. Pentru acest tip de bani, veți primi 640 GB stocare, 9 TB lățime de bandă premium, 64 GB RAM și un procesor cu 20 de nuclee. Acesta este modul de a spune CloudWays „dezlănțuiți krakenul”! Suma de flexibilitate a modului în care poți aplica resurse pe site-ul tău este foarte bună pentru orice afacere online în creștere sau mare. Mai ales dacă îl executați pe un sistem care înfometează resurse, precum Magento.

Acestea sunt lucruri grozave, dar CloudWays îi lipsește câteva caracteristici esențiale. Cu toate acestea, acestea nu sunt mari probleme, deoarece puteți să vă descurcați cu ușurință în jurul lor, dar sunt importante de menționat. Pentru început, nu veți primi niciun cont de e-mail cu planurile CloudWays, în timp ce aproape fiecare furnizor de hosting oferă aproximativ 50-250 de conturi de e-mail cu majoritatea planurilor lor. În al doilea rând, nu există nicio opțiune de înregistrare a domeniului, așa că trebuie să mergeți la un alt registrator, cum ar fi GoDaddy, pentru a vă cumpăra domeniile..

Performanță și timp de funcționare

CloudWays are un sistem incredibil de solid bazat pe cloud, care se datorează în principal faptului că s-au asociat cu unii dintre cei mai buni furnizori de cloud din industrie. Similar cu alte servicii de hosting de cloud, CloudWays are o durată de funcționare de 99,99% și viteze de încărcare în jur de 400 – 600 milisecunde. Timpurile lor de încărcare sunt cu 40% -50% mai bune decât ceea ce ai primi de la un serviciu de găzduire obișnuit, ceea ce dovedește că sistemele cloud sunt calea către viitor.

Funcțiile CloudWays

funcții cloudways

Monitorizarea serverului – Una dintre cele mai utile caracteristici ale CloudWays este monitorizarea serverului. Puteți vizualiza variabile precum CPU inactiv, trafic de intrare și citire pe secundă printr-un meniu derulant. Puteți, de asemenea, vizualiza un grafic care arată încărcarea dvs. pe serverul cloud.

Migrații gratuite ale site-ului – Să ai cineva care să-ți mute site-ul deja existent într-un serviciu cloud de încredere este întotdeauna excelent. Nu mai zic că merge ușor pe portofel și îți ia greutatea de pe umeri. BlueHost cere 150 $ pentru același serviciu.

Copii de rezervă zilnice și recuperare cu un singur clic – Deoarece datele dvs. nu sunt stocate doar pe un singur hard disk, ci într-o rețea întreagă, recuperarea este incredibil de simplă. Nu există nicio funcție de rezervă pentru care să plătiți, deoarece se face automat în fiecare zi și puteți recupera site-ul dvs. web cu un singur clic.

Notificări prin intermediul programelor de chat – Puteți seta CloudWays ”să vă trimită un mesaj pe Slack, HipChat, e-mail și alte servicii. De exemplu, dacă site-ul dvs. web nu poate fi accesat mai mult de un minut, veți primi un mesaj care să spună acest lucru. De asemenea, vă va anunța dacă există o actualizare pe care trebuie să o instalați, are o recomandare pentru dvs. și va răspunde, de asemenea, la multe întrebări de asistență pe care le-ați putea avea.

Caracteristici excelente pentru dezvoltatori – CloudWays oferă un mediu cu adevărat nemaipomenit pentru ca dezvoltatorii să își testeze și să își coordoneze activitatea. Aceștia sunt capabili să configureze desfășurarea din depozitul Git și pot implementa, de asemenea, aplicații nelimitate. Dezvoltatorii pot folosi API-ul RESTful pentru a facilita operațiunile lor de script. Mecanismul de înscenare integrat permite dezvoltatorilor să-și mute noile coduri într-un mediu de testare.

Copii de rezervă automate – Puteți configura copii de rezervă automate ale imaginilor serverului cloud și vă puteți restaura site-ul cu un singur clic. Serverul se va face backup în fiecare zi, două zile, în fiecare săptămână sau orice altă perioadă de timp setată pentru el. Acesta este un joc minunat pe care îl ai, din moment ce atâtea alte companii încasează 2-2 USD pe lună, doar pentru a-ți face backup în mod regulat site-ul..

Scalare verticală – Scalarea verticală vă permite să adăugați sau să eliminați resursele serverului în orice moment, în funcție de nevoile dvs. Dacă de exemplu este un sezon de sărbători și vă așteptați la o creștere mai mare a traficului, vă puteți actualiza întotdeauna planul în consecință. Structura de prețuri „plătiți cum mergeți” vă permite să plătiți doar pentru ceea ce utilizați, deci nu trebuie să plătiți suplimentar pentru resursele pe care nu le veți folosi ulterior.

Asistență Clienți CloudWays

suport pentru cloudways

Asistența pentru clienți oferă aceleași posibilități ca orice altă companie. Puteți accesa echipa de asistență prin trimiterea de bilete de raport, folosind chat-ul live, e-mail sau telefon. Dacă doriți un răspuns rapid, puteți cere ajutor CloudWays Bot. Dar dacă sunteți dispus să așteptați puțin dacă este nevoie, puteți să vă adresați și echipei lor de asistență 24/7/365. Puteți ajunge imediat la cineva prin chat-ul online. CloudWays este consecvent în a menține timpul pe care trebuie să îl aștepți sub 5 minute. Echipa lor este destul de informată și de încredere. Ne-au oferit informații exacte despre diferența dintre hostingul cloud de bază și planul lor de găzduire WordPress.

CloudWays pro și contra

Mă bucur foarte mult că am întâlnit o companie care primește corect aceste lucruri și oferă o serie de servicii unice. CloudWays ne-a oferit multe motive pentru a folosi serviciile lor sau cel puțin pentru a le încerca gratuit. Deci profesioniștii depășesc cu mult contra contra din această secțiune.

Pro – De ce ar trebui să alegeți CloudWays

 • O perioadă de încercare complet gratuită – Posibilitatea de a vă pune în funcțiune site-ul, fără să plătiți nici măcar un ban și să vedeți cât de bine se desfășoară serviciul timp de câteva săptămâni este cu adevărat minunat. Puține companii vin cu un gest atât de pozitiv.
 • Fără limite – CloudWays nu impune nicio limită la numărul de site-uri web pe care le puteți instala în timp ce majoritatea altor furnizori de hosting o fac. Chiar dacă plătiți de două ori mai mulți bani (aproximativ 10 dolari) pentru serviciul dvs. de găzduire ca și la CloudWays. Aici veți plăti doar pentru resursele pe care le utilizați și nu veți face liber, după cum doriți. Puteți actualiza întotdeauna găzduirea cu resurse suplimentare în timp ce mergeți.
 • Sistem de prețuri de plată – Este minunat să vezi în sfârșit o companie care nu înseamnă doar să obții bani de pe tine degeaba. În timp ce alte companii vă fac să plătiți pentru servicii sau servicii fictive care altfel ar trebui să fie gratuite, veți plăti doar pentru ceea ce utilizați la CloudWays. Este o afacere corectă și pătrată și oferă, de asemenea, numeroase caracteristici utile.
 • Ușor de instalat sisteme și aplicații de gestionare a conținutului – Deși acest lucru a fost un standard timp de mai mulți ani, este important de menționat. CloudWays vă facilitează instalarea oricărui sistem bazat pe CMS sau PHP. Există, de asemenea, o mulțime de integrări de aplicații pe care le puteți utiliza.
 • Actualizări automate gratuite – CloudWays oferă gratuit minunile hostingului cloud. Puteți seta serverul dvs. să facă copii de rezervă în fiecare zi, în fiecare a doua zi, în fiecare săptămână sau oricând doriți. După ce aveți copiile de rezervă în loc și ceva nu va merge grozav, va fi nevoie de un singur clic pentru a recupera site-ul dvs., care este într-adevăr minunat.
 • Migrarea site-ului gratuit – Este ciudat să vezi o companie care îți cere să plătești pentru o migrare a site-ului în aceste zile, dar există unele. CloudWays nu depășește această linie și vor dedica cu bucurie pe unul dintre experții lor pentru câteva ore și îl vor face să-și migreze site-ul către serverele cloud.

Contra – De ce să evitați CloudWays

 • Fără cPanel – CloudWays oferă propria lor consolă pentru a vă ajuta să gestionați aplicațiile și orice altceva găzduiești pe serverele lor. Nu este prea greu să te obișnuiești, dar cPanel este mult mai cuprinzător.
 • Este nevoie de unele cunoștințe de utilizat – Utilizarea găzduirii în cloud necesită un nivel de expertiză pe care să îl utilizați, deoarece veți avea un singur server virtual pe care să-l gestionați. Dacă nu vă aflați atât de mult în detaliile tehnice și nici nu le învățați, vă veți bucura mult mai bine de a alege o găzduire WordPress administrată.
 • Nu există conturi e-mail sau înregistrări de domeniu – Din păcate, CloudWays nu oferă unul dintre cele mai de bază servicii ale unei companii de găzduire. Acestea sunt posibilitatea de a înregistra nume de domeniu și de a avea numeroase conturi de e-mail. Va trebui să mergeți la un registrator de domeniu separat, cum ar fi GoDaddy sau Namecheap, pentru a obține un nume de domeniu pentru site-ul dvs..

Concluzie

CloudWays este calea dvs. de a găzdui un site web? O recomand? Ar putea fi și pot să-i recomand din toată inima. În timp ce este nevoie de o anumită expertiză pentru a utiliza serviciul lor de găzduire în cloud, acesta oferă un preț uimitor și oferă performanțe deosebite. Cei care doresc să sară orice tinkering cu tehnologie ar trebui să meargă la HostGator sau InMotion și alte companii de renume care oferă o excelentă găzduire WordPress gestionată. În afară de asta, CloudWays este o opțiune excepțională pentru găzduirea site-ului tău.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector