Revizuire FastComet

Dacă sunteți în căutarea unei revizuiri FastComet aprofundate, sunteți la locul potrivit. Este una dintre cele mai lăudate companii de găzduire acum pe Internet, datorită asistenței prietenoase pentru clienți și serviciilor de încredere. Putem spune că FastComet are o bază de clienți mai mare decât majoritatea celorlalte nume mari din industrie în acest moment și vom explica și de ce. Se străduiesc să ofere cea mai mare performanță posibilă pentru banii dvs., așa că nu este de mirare că au devenit atât de populari cu generozitatea lor.


Desigur, nu puteți găsi un furnizor perfect de gazduire web. Fiecare dintre ele are defectele sale, mai ales dacă consideri că trebuie să alegi în funcție de nevoile tale. Comparând FastComet cu alte companii populare, se dovedește că au depus într-adevăr efortul acesta suplimentar în serviciile lor, depășind așteptările clienților lor. În continuare, vom discuta despre toate motivele pentru care acest furnizor este o alegere atât de excelentă când vine vorba de gazduire web.

SSD Gazduire la FastComet

FastComet a început să ofere servicii de administrare a sistemelor în jurul anului 2010 și a evoluat încet într-un furnizor de hosting, făcând publice serviciile de găzduire cloud în 2013. Utilizează hard disk-uri strict SSD în serverele lor, deservind peste 12.000 de clienți din întreaga lume. FastComet este una dintre puținele companii care vă permit să găzduiți site-uri web pentru adulți, atât timp cât urmați regulile. Dacă doriți să începeți un site web, veți avea nevoie de un plan de găzduire web și un nume de domeniu pentru acesta.

Lucrul interesant este că, prin înscrierea la un plan de găzduire FastComet, puteți înregistra, de asemenea, un domeniu în același loc. Va fi un pas suplimentar pe măsură ce vă configurați planul de găzduire, economisindu-vă un timp prețios. Pe lângă faptul că oferă planurile tipice de găzduire web, acestea sunt foarte concentrate pe furnizarea de pachete de hosting specifice pentru Joomla, WordPress, SocialEngine și OpenCart. Există scripturi de instalare cu un singur clic pentru fiecare dintre ele pe care le puteți utiliza odată ce veți avea acces la server.

Locații FastComet Data Center

Dacă doriți să stabiliți o conexiune fiabilă cu un server, trebuie să puteți alege o locație cât mai aproape de dvs. FastComet a făcut o treabă excelentă acoperind peste 70 de țări din întreaga lume cu 8 centre de date. Dintre acestea, 3 sunt disponibile în Europa, 3 în SUA și 2 în Asia. Prin stabilirea acestor centre de date pe puncte strategice, ei și-au pus la dispoziție serviciile cu mare viteză pentru majoritatea oamenilor din lume.

Hardware-ul este protejat de securitatea la nivel militar. Datorită backup-ului de alimentare, serverele vor fi în funcțiune, chiar dacă apare un fel de avarie. Și ceea ce este important este și faptul că în toate centrele de date există un sistem de răcire de top și protecție împotriva incendiilor. Cu toate aceste precauții și hardware-ul de top, FastComet este gata să ofere un serviciu de găzduire web puternic pentru site-ul dvs. web, păstrând în siguranță datele dvs..

Securitate, Backup și Monitorizare

Prin înscrierea la un plan de găzduire FastComet, datele dvs. vor fi întotdeauna securizate datorită rutinei lor de rezervă săptămânală. Aceste copii de siguranță automate vă asigură că datele, e-mailurile, bazele de date, bazele de date ale fiecărui utilizator pot fi restabilite chiar și după cel mai grav eșec. Acest serviciu este complet gratuit, iar software-ul pe care îl folosesc pentru backup se numește JetBackUp, o soluție de backup foarte populară pentru cPanel.

În plus, FastComet vă permite, de asemenea, să creați instantanee ori de câte ori este nevoie. Copiile de rezervă create în cPanel sunt disponibile pentru o lună întreagă înainte ca furnizorul să le ștergă, astfel încât puteți alege să restaurați chiar și versiunea veche de 30 de zile a site-ului dvs. web, dacă este necesar. Serverele lor sunt protejate împotriva programelor malware și există o aplicație firewall instalată pentru fiecare utilizator Magento, Joomla și WordPress pe fiecare dintre ele. Puteți fi sigur că datele dvs. sunt protejate împotriva oricărei amenințări posibile.

Acest lucru a devenit esențial, în special în ultimii ani, când atacurile cibernetice au devenit mai frecvente, vizând unele dintre vulnerabilitățile noi ale sistemelor de operare. FastComet a fost unul dintre numeroșii furnizori care au reacționat rapid la acest apel și și-au îmbunătățit considerabil caracteristicile de securitate.

Planuri și prețuri la FastComet

La FastComet, toată lumea poate găsi un plan decent de găzduire, inclusiv bloggeri, companii și persoane care doresc doar o nuntă, un site web de portofoliu sau un mic magazin online. Puteți opta pentru pachetele lor de găzduire WordPress sau puteți alege un plan de găzduire OpenCart, Joomla sau Social Engine, în cazul în care preferați aceste platforme. Indiferent de care alegeți, nu există nicio diferență semnificativă între caracteristici și prețuri.

Întrucât planurile lor cele mai populare sunt axate pe platformele menționate, vom analiza doar planurile de găzduire WordPress doar pentru a vă face o idee despre prețurile și caracteristicile generale pe care ar trebui să le așteptați de la FastComet. Apoi, citind opinia noastră, puteți alege una dintre cele patru platforme disponibile. Acum să vedem ce avem aici!

Planuri optimizate WordPress de FastComet

Dacă WordPress este platforma preferată pentru proiectul dvs., atunci veți putea alege dintre trei planuri diferite. Acestea sunt următoarele: StartSmart, ScaleRight și SpeedUp. Cu primul, veți putea configura un site web cu traficul său limitat la 25.000 în fiecare lună, pentru doar 2,95 USD pe lună. Dar acest lucru nu este atât de rău pe cât pare, deoarece furnizorul nu va contoriza vizitatorii care se întorc, doar cei noi. Planul StartSmart este recomandat mai ales proprietarilor de site-uri personale care doresc să demareze proiectul.

În plus, veți obține 15 GB de SSD unde puteți stoca datele site-ului dvs. web. Odată ce site-ul dvs. web începe să crească, puteți rula cu ușurință din resursele oferite de planul StartSmart. În acest caz, planul ScaleRight va fi mai mult decât ideal pentru dvs. și costă doar 5,95 USD pe lună. Cu acesta, site-ul dvs. poate întâmpina 50.000 de vizitatori unici. Când vine vorba de performanță, vă va oferi 4 nuclee de procesor, 25 GB spațiu de stocare și 3 GB RAM.

Dacă sunteți gata să faceți o investiție mai mare, planul SpeedUp este acolo pentru a vă oferi site-ului dvs. web și mai multe resurse pentru prețul de 9,95 USD pe lună. Acesta dublează numărul de vizitatori unici pe care site-ul dvs. web îl poate întâmpina, ceea ce face ca acesta să devină 100.000 de utilizatori. Acesta este un plan și mai puternic, cu 6 nuclee de procesor, 35 GB de stocare SSD și 6 GB RAM. Cu ScaleRight și SpeedUp, aveți voie să rulați numeroase site-uri web pe același plan.

Toate aceste planuri vă oferă un transfer gratuit de site-uri web, domenii gratuite și conturi FTP nelimitate, baze de date, subdomenii, versiuni PHP, Let’s Encrypt SSL și backup-uri zilnice. Dacă optați pentru planul SpeedUp, primiți și un SSL privat GlobalSign gratuit.

Funcții Extra FastComet

Planurile de găzduire FastComet vă oferă, de asemenea, acces la peste 150 de aplicații utile care pot fi instalate cu un singur clic. Dacă aveți nevoie de module suplimentare pentru blogul dvs., serviciul vă oferă accesul pentru a le instala pe server. În plus, veți putea instala o gamă largă de teme pentru toate platformele suportate de companie. Când alegeți un plan de găzduire pentru o anumită platformă, veți primi și actualizări automate pentru acea platformă. Puteți fi sigur că serverul dvs. nu va avea deloc timp de oprire în procesul de actualizare.

Alegând FastComet ca furnizor de găzduire, nu numai că vă va oferi resurse puternice, dar vor exista și o mulțime de instrumente și funcții utile care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți site-ul. Ceea ce obțineți de la această companie este un pachet de hosting de top, la un preț accesibil. Imaginați-vă doar câți bani ar costa să cumpărați toate caracteristicile separat și va deveni clar că de fapt economisiți o mulțime de bani pe care îi puteți investi în altă parte.

FastComet Uptime Server

FastComet este destul de serios în ceea ce privește timpul de funcționare al serverelor lor, menținându-le constant și rulând 99,99% din timp. Dacă adăugați toți factorii, inclusiv personalul care lucrează pe servere, hardware-ul, software-ul și infrastructura centrelor de date, se dovedește că există o mulțime de probleme care se ascund în jurul serverelor care pot cauza o defecțiune. În medie, serverele FastComet experimentează 4 minute de oprire în fiecare an.

Adevărul trist este că majoritatea furnizorilor de găzduire web nu pot asigura un serviciu atât de fiabil. Acestea promit o rată de funcționare similară și, odată ce vă înscrieți, se dovedește de obicei că eșecurile apar mult mai frecvent decât ar trebui. Conform recenziilor clienților FastComet și companiei în sine, 99,99% nu este o minciună. De fapt, raportul uptime este ceea ce face ca compania să iasă cu adevărat în evidență în concurență.

Asistență pentru clienți FastComet

FastComet oferă un sprijin viu alături de echipa lor de experți. Le puteți contacta prin diferite canale diferite, inclusiv e-mail, telefon, chat live și sistemul lor de bilete. După ce ați declarat problema dvs., nu trebuie decât să așteptați câteva minute până când răspund. La FastComet, nimeni nu poate deveni parte a echipei de suport tehnic până nu a terminat un program de pregătire de 3 luni.

Ceea ce învață acolo îi permite să rezolve chiar și cele mai neobișnuite probleme. De asemenea, puteți ajunge la ele dacă aveți o întrebare simplă de a pune sau aveți nevoie de un pic de îndrumare. În orice caz, ei sunt fericiți să ajute. După cum am menționat, FastComet oferă și transfer de site-uri gratuit. Dacă tocmai ați trecut de la un furnizor diferit, puteți solicita echipei de asistență pentru clienți să transfere datele site-ului dvs. web de pe serverul anterior pe noul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map