Revizuire Hostinger Australia

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Revizuire Hostinger Australia
0 9 мин.

Australia este o țară mare cu peste 23 de milioane de cetățeni conectați la restul lumii, în principal prin cabluri de date submarine. Aceste cabluri se află pe fundul oceanului, dar instalarea celor noi poate costa câteva sute de milioane de dolari. Acesta este principalul motiv pentru care Australia are o legătură mai slabă cu alte continente.


submarin cabluri-Australia

Sursa: submarinecablemap.com

Evident, există și alte tipuri de media pentru a transfera datele; cea mai actualizată este conexiunea prin satelit unde datele sunt transferate prin utilizarea unui lanț de sateliți. Vă puteți întreba de ce sunt utilizate cablurile de date submarine în epoca sateliților, dar există câteva motive principale pentru a face acest lucru:

Lățime de bandă limitată: Există o diferență uriașă între lățimea de bandă; în timp ce sateliții transmit Gigabytes de date în fiecare secundă, cablurile sunt capabile să înainteze de o mie de ori mai mult, Terabytes de date în fiecare secundă. Sateliții ocupă doar un cuplu de spectru radio GHz, astfel încât un singur cablu de date poate transmite cantitatea de date din aproape toți sateliții tradiționali.

Latență: Latenția este, de asemenea, o mare problemă atunci când folosim sateliți: există o distanță fizică mare între pământul Pământ și sateliți, ceea ce înseamnă o întârziere în comunicare și în transmiterea datelor.

Dacă locuiți în Australia și doriți să serviți clienți internaționali, vizitatorii dvs. pot experimenta timpi de încărcare a site-ului mai lent, din cauza posibilităților de conectare mai slabe. Merită să folosiți o companie internațională de găzduire web pentru a vă servi clienții.

Hostinger este o companie de găzduire web bazată pe UE care are centre de date în întreaga lume. Cea mai apropiată locație de date pentru clienții australieni se află în Singapore, astfel încât să o puteți alege ca gazdă a site-ului dvs..

De ce aleg clienții australieni Hostinger?

Hostinger are multe avantaje de a fi unul dintre cei mai recomandati furnizori de hosting, dar le putem evidenția pe cele mai bune:

 • Preturi ieftine: Hostinger este binecunoscut ca unul dintre cei mai ieftini furnizori din industria de gazduire web. Pachetele sale de găzduire la nivel de intrare încep de la 0,80 USD / lună.
 • Linie de produse ușor de înțeles: Nu puteți găsi zeci de oferte de găzduire pe site-ul web Hostinger. Multe alte companii vând același serviciu sub nume diferite, dar această companie are un serviciu la nivel de intrare pentru site-uri web starter, hosting cloud pentru utilizatori avansați și găzduire VPS pentru site-uri mari.
 • Fond de companie de încredere și puternic: Hostinger a fost lansat ca 000webhost.com și a oferit depozite gratuite în 2007. Numele companiei actuale a fost înființat în 2011, iar Hostinger a întâmpinat cei 10 milioane de clienți în 2014. În prezent, are peste 29 de milioane de clienți și acest număr crește în fiecare secundă..
 • 99,9% timp de funcționare: Hostinger garantează timpul de funcționare de 99,9% (maxim 1 minut 26 secunde de oprire pe zi), dar experiența arată o mai bună 99,99% (maxim 8,6 secunde de oprire pe zi) sau în unele luni 100% (fără oprire). Puteți fi siguri că site-ul dvs. web va fi disponibil toată ziua.
 • Chat 24/7: Chat-ul profesional este disponibil 7/24 chiar și pentru cele mai ieftine pachete la nivel de intrare. Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin chat sau email live, iar compania este activă pe diferite platforme de socializare, inclusiv Twitter, Google+, Facebook și LinkedIn.
 • Garanție de returnare de 30 de zile: În cazul în care nu sunteți mulțumit, puteți recupera banii în termen de 30 de zile de la data achiziției. Unele produse speciale nu sunt rambursabile, inclusiv reînnoirea numelor de domeniu, protecția vieții private sau G-Suite. Cu toate acestea, aceste restricții sunt foarte similare cu standardul industriei, serviciile de adăugare sunt rar rambursabile nicăieri.
 • Numele de domeniu gratuit: Un nume de domeniu gratuit este inclus în pachetele de găzduire dacă le cumpărați pe oricare dintre ele cel puțin un an. Singura sumă pe care ar trebui să o plătiți în astfel de cazuri este taxa Internet Corporation pentru numiți și numere atribuite (ICANN), care costă 0,18 USD / an.
 • Utilizare nelimitată de lățime de bandă: Veți obține o utilizare nelimitată a lățimii de bandă pentru aproape toate pachetele de găzduire. Aceasta înseamnă că până nu riscați stabilitatea serverului cu acțiuni ilegale sau cu o sarcină mare de server, utilizarea lățimii de bandă nu va fi limitată.
 • Opțiuni versatile de plată: Hostinger este un tip rar de companie de găzduire web, deoarece acceptă și plăți Bitcoin. În afară de aceasta, puteți plăti pachetele de găzduire sau alte servicii cu carduri PayPal, Visa, Discover, Maestro, MasterCard, American Express, JCB sau Diners Club.
 • Creator de site-uri ușor: Obțineți un constructor de site-uri gratuit pentru pachetul dvs. de găzduire, care este ideal pentru a vă construi site-ul rapid și ușor. Folosind elementele drag and drop, puteți crea site-ul dvs. receptiv fără programator.
 • Mediul serverului actualizat și hardware-ul de ultimă generație: Puteți utiliza cele mai cunoscute și mai noi tehnologii de la Hostinger, inclusiv PHP 7, Nginx, compresie GZIP, HTTP / 2 și IPv6. Protecția anti-spam și hack este utilizată și pe pachete, care sunt deservite de cele mai noi elemente hardware.
 • Tutoriale detaliate și bază de cunoștințe: Hostinger menține o secțiune mare de tutoriale unde puteți găsi articole noi în mod continuu. Acolo puteți citi serverul și găzduirea referitoare la articole, precum și tutoriale ale celor mai utilizate software de internet precum WordPress, WooCommerce, PrestaShop și multe altele. Secțiunea de bază de cunoștințe vă spune tot ce ar trebui să știți despre produsele și serviciile Hostinger.
 • Înregistrarea domeniului: Cu toate acestea, găzduirea este serviciul principal la companie, Hostinger vă oferă și înregistrarea domeniului. Puteți alege TLD-uri clasice precum .com sau cele mai noi terminații de domeniu precum .xyz sau .online.

Hostinger este, de asemenea, pe lista noastră de cele mai bune gazde WordPress din Australia.

Planuri de gazduire Hostinger

Soluția de gazduire la nivel de intrare a Hostinger se numește Web Hosting și vine cu 3 pachete diferite:

 • Gazduire comună unică: acest pachet este ideal pentru un singur site și vă oferă o lățime de bandă de 100 GB. Puteți adăuga o singură adresă de e-mail pentru aceasta. Începe de la 0,80 USD / lună (preț regulat 5,99 USD / lună).
 • Găzduire partajată premium: acest pachet aproape că nu are limitări, puteți atribui și un număr nelimitat de site-uri web și puteți utiliza lățimea de bandă fără limite. De două ori mai multe resurse server și backupuri săptămânale sunt, de asemenea, incluse. Pachetul începe de la 3,49 USD / lună (preț obișnuit 11,95 USD / lună).
 • Gazduire partajata de afaceri: acest pachet conține toate serviciile pe care le oferă Premium, în plus veți primi de 4 ori mai multe resurse de server, copii de zi cu zi și certificare SSL gratuită. Începe de la 7,95 USD / lună (preț regulat 15,95 USD / lună).

cPanel utilizat pentru toate pachetele de găzduire web ca panou de control. Taxa de licență este deja inclusă în prețurile menționate mai sus.

Dacă aveți nevoie de mai multă forță, Hostinger vă oferă gestionat Gazduire în cloud pachete. Acestea ajung cu cPanel, o adresă IP dedicată gratuită, utilizare nelimitată de bandă și copii de rezervă zilnice. Există 3 pachete disponibile:

 • Pornire în cloud: cel mai mic pachet vă oferă 40 GB stocare, 3 GB RAM și 2 nuclee CPU și începe de la 15,90 USD / lună (preț obișnuit 29,00 USD).
 • Cloud Professional: pachetul intermediar asigură stocare de 80 GB, 6 GB RAM și 4 nuclee de procesor și începe de la 31,80 USD / lună (preț regulat 58,00 USD).
 • Cloud Enterprise: cel mai mare pachet vine cu 160 GB stocare, 12 GB RAM și 6 nuclee CPU. Începe de la 71,55 USD / lună (preț regulat 130,00 USD).

Cel mai robust tip de găzduire la Hostinger este VPS Hosting ceea ce este disponibil în 6 versiuni. Cel mai mic pachet începe de la 4,99 USD / lună și vă oferă 1 GB memorie, un procesor de 2,4 GHz, stocare de 20 GB și 1 lățime de bandă de utilizare.

Concluzie

Australia-hosting

Este bun Hostinger pentru australieni? Raspunsul este da. În Asia există un centru de date Hostinger, astfel încât clienții dvs. internaționali pot fi deserviți dintr-o locație aproape de dvs.. De asemenea, compania are fundamente puternice și prețuri foarte bune.

Serviciile de găzduire sunt solide, iar echipa de asistență oferă răspunsuri pentru orice fel de nevoi ale clienților. Hostinger sprijină și Bitcoin și acceptă o gamă largă de cărți de credit. Alegeți pachetul de găzduire care vă este potrivit și serviți-vă clienții interni și internaționali într-un mod mai bun!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector