Revizuire WebHosting.uk.com

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Revizuire WebHosting.uk.com
0 7 мин.

WebHosting.uk.com este un furnizor complet de servicii de hosting din Marea Britanie, care oferă o gamă largă de servicii auxiliare, inclusiv înregistrare de domenii, găzduire prin e-mail, construirea de site-uri web și soluții de securitate web. WHUK sunt recunoscute pe piața de gazduire web din Marea Britanie pentru prețurile mici, serviciile gratuite de migrare a site-urilor web, planurile de găzduire specifice aplicației și garanția lor de restituire a banilor fără 30 de zile. Să vedem în această revizuire Webhosting.uk.com dacă serviciile de găzduire WHUK sunt utile.


Prezentare generală a WebHosting.uk.com

Webhosting.uk.com a fost înființat în 2001, astfel, aproape aproape două decenii de existență. Aceasta este o rulare impresionantă într-o industrie în continuă schimbare și evoluție. WHUK face parte din grupul Hyperslice care oferă soluții de găzduire cloud și soluții de găzduire de aplicații către o bază de clienți de peste 35.000 în toată lumea.

Planuri WebHosting.uk.com & Prețuri

WHUK oferă mai multe cPanel cloud hosting, Windows cloud hosting, WordPress cloud hosting și Magento cloud hosting planuri. Toate planurile de găzduire cloud oferă suport 24/7, stocare SSD, lățime de bandă nemodificată, domeniu gratuit cu contracte anuale, backup-uri zilnice în afara site-ului, garanție uptime 99,9%, instalator auto cu 1 clic, panou de control cPanel sau Plesk, cele mai noi tehnologii open source și Microsoft ( IIS 8, MS SQL, ASP.NET 4.x, MVC Framework, Ajax, ADO.NET, ODBC), etc..

webhosting uk com planifică prețul

Planurile de găzduire cloud cloud cPanel încep de la 2,49 GBP / lună (fără TVA), care include stocare SSD de 5 GB, lățime de bandă neschimbată, găzduire pentru 2 site-uri web, găzduire nelimitată de email, baze de date nelimitate și nume de domeniu gratuit. Cel mai scump plan din această categorie este dezvoltatorul Cloud cPanel, care conține 40 GB stocare și vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate. Costurile sale încep de la 6,99 lire sterline / lună.

Planurile de găzduire în cloud Windows sunt disponibile în același interval de preț și în configurația resurselor ca și planurile de găzduire în cloud cPanel.

Planurile de găzduire în cloud WordPress vin cu backup-uri gratuite zilnice, asistență pentru experți, tehnologie anti-hacking avansată, teme gratuite preinstalate și plugin-uri preinstalate. Prețurile încep de la 0,99 GBP / lună pentru planul WordPress Lite care vă permite să găzduiți un singur site WordPress, dispune de 1 GB de stocare SSD și lățime de bandă nelimitată. Planul cel mai înalt din această categorie, WordPress Advanced, vă permite să găzduiți 15 site-uri web WP și include stocare SSD de 20 GB. Acest plan costă 7,49 lire sterline / mo.

Planurile de găzduire Magento sunt potrivite pentru cei care doresc să lanseze un site de comerț electronic. Aceste planuri oferă compatibilitate PCI, disponibilitate ridicată și servere opționale de echilibrare a sarcinii, opțiune Firewall Web Application, alegerea cPanel sau Plesk Onyx, firewall hardware opțional și un mediu de găzduire scalabil și personalizabil. Clienții pot alege dintr-o gamă de servere VPS optimizate Magento, servere cloud și server dedicat. Prețurile sunt cuprinse între 12,99 GBP / mo pentru planul Linux VPS Basic și 409,99 GBP / pm fără TVA pentru planul WHUK E5 Enterprise ST.

WHUK oferă o selecție impresionantă de servere private virtuale bazate pe Linux și bazate pe Windows cu stocare SSD de până la 120 GB, până la 4 nuclee vCPU, memorie DDR4 de până la 6 GB, 1 adresă IP gratuită și lățime de bandă nelimitată. Prețurile pentru VPS sunt cuprinse între 12,99 GBP / lună și 39,99 lire sterline / lună fără TVA. În această categorie, prețurile pentru planurile Windows VPS sunt puțin mai mari.

Un alt dintre serviciile excelente de găzduire WHUK include Enterprise Cloud Servers, care pot fi configurate în termeni de panou de control (cPanel WHM, Plesk sau none), Sistem de operare (CentOS 7, Debian, Ubuntu 14.04, CloudLinux, Server 2012 R2), CPU (sus) până la 12 nuclee vCPU pe procesoare Xeon de înaltă performanță), memorie (până la 32 GB), stocare SSD (până la 1 TB de stocare pe unitate SSD), backup (până la 1.000 GB) și transfer de date (până la 10.000 GB).

Serverele dedicate WHUK pot fi alese cu stocare HDD sau SSD și sunt clasificate pe baza modelului procesorului – Intel Xeon E3, Intel Xeon E5 sau Intel Xeon E5 ST. Fiecare categorie este reprezentată de 3 planuri configurabile. Prețurile sunt cuprinse între 69,99 GBP / pm, fără TVA și 439,99 GBP / pm fără TVA. TVA. Toate planurile dedicate de server includ conexiune de 1 Gbit fără costuri suplimentare. Aceste planuri sunt complet gestionate și puteți alege între Linux sau Windows OS.

Gazduirea revânzătorilor include, de asemenea, printre serviciile de găzduire WHUK, cu alegerea planurilor de revânzare a etichetelor albe pentru Windows și Linux. Prețurile încep de la 9,99 lire sterline / mo excl. TVA.

WebHosting.uk.com Servicii de găzduire & Caracteristici

WHUK oferă mai multe planuri de găzduire în mai multe categorii de găzduire. Gazduirea WHUK este remarcabilă pentru următoarele caracteristici:

 • Planuri de găzduire optimizate pentru aplicații;
 • Atat Linux cat si optiunile de gazduire Windows;
 • Alegerea panourilor de control cPanel și Plesk;
 • SLA uptime 95%;
 • Garanție de restituire a banilor fără 30 de zile;
 • 24 × 7 asistență pentru clienți din Marea Britanie;
 • Găzduire nelimitată de site-uri web, lățime de bandă nelimitată, baze de date nelimitate, găzduire nelimitată de e-mail cu unele planuri;
 • Stocare SSD și stocare HDD;
 • Instalator de aplicații cu 1 clic;
 • Copii de rezervă zilnice;
 • Monitorizarea proactivă a serverului și repornirea de la distanță cu unele planuri;
 • Domeniu gratuit cu contracte anuale;
 • Management standard cu VPS și planuri dedicate de găzduire;
 • Onyx gratuit Plesk inclus cu fiecare plan VPS;
 • Serviciu gratuit de migrare;
 • Constructor gratuit de o singură pagină;
 • Opțiuni de servicii suplimentare (de exemplu, fortificați firewall-ul care prevede prevenirea intruziunilor, securitatea aplicațiilor Web, protecția DDoS, antivirus, protecția împotriva malware).

WebHosting.uk.com Asistență pentru clienți

Asistența clienților Webhosting.uk.com este disponibilă 24/7 pentru toate planurile prin chat live. Un număr gratuit din Marea Britanie este de asemenea disponibil pentru clienții WHUK sau puteți contacta WHUK folosind formularul de contact din pagina de asistență. Membrii echipei de asistență dețin diverse certificări prin Microsoft și Red Hat. Un forum de asistență tehnică este de asemenea disponibil pentru cei care au întrebări pre-vânzare sau au nevoie de ajutor tehnic.

Pro-uri & Contra de WebHosting.uk.com

WHUK este un furnizor de gazduire web de 5 stele, cu opțiuni excelente de găzduire și planuri accesibile. Să vedem cum sunt tarifele WHUK în ceea ce privește comparația pro și contra.

Pro-uri

 • Selecție excelentă de planuri de găzduire;
 • Fără perioade minime de contract, fără probleme de blocare a vânzătorului;
 • Asistență pentru clienți din Marea Britanie;
 • Mai multe opțiuni de găzduire specifice aplicațiilor (hosting WordPress, hosting Magento);
 • Chat live 24/7;
 • Conformitatea PCI cu Magento hosting;
 • Migrare gratuită.

Contra

 • Unele funcții sunt disponibile numai ca servicii suplimentare;
 • Pagina de asistență este ascunsă într-un meniu lateral.

WebHosting.uk.com Revizuire concluzie

Cea mai mare forță a WHUK constă în marea varietate de planuri de găzduire la prețuri transparente și accesibile. Această gazdă este o alegere bună pentru oricine dorește să-și găzduiască site-ul cu un furnizor din Marea Britanie care oferă asistență pentru clienți din Marea Britanie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector