Revizuire WebHostingPad

Găzduirea partajată prietenoasă cu buzunarul este principalul obiectiv al WebHostingPad, dar compania nu își limitează serviciile doar la găzduire partajată – o mulțime de opțiuni de gazduire VPS și optimizate WordPress sunt disponibile pentru cei cu nevoi de hosting diferite. Pe lângă găzduirea web, găzduirea prin e-mail și înregistrarea domeniilor funcționează și ca servicii auxiliare oferite de WebHostingPad.


Prezentare generală WebHostingPad

Compania a fost fondată în 2005 de către veteranii experimentați din industria de găzduire web. Ele sunt cele mai cunoscute pentru găzduirea partajată accesibilă și prietenoasă pentru începători, care include un nume de domeniu gratuit și multe funcții nelimitate, cum ar fi găzduirea de domenii și spațiul web.

Planurile lor WordPress sunt, de asemenea, pe partea accesibilă a găzduirii, oferind rețea de livrare de conținut încorporată și eliminarea automată a malware-ului. Pentru utilizatorii care au nevoie de resurse dedicate, WebHostingPad oferă șase planuri VPS, care pot să nu fie cele mai ieftine de pe piață, dar vin cu anumite caracteristici și caracteristici excelente..

Planuri WebHostingPad & Prețuri

La WebHostingPad, găzduirea partajată poate costa până la 1,99 USD / lună, dar aici este captura – doar dacă vă înscrieți 48 de luni, adică 4 ani. Nu aveți opțiunea de a plăti lunar pentru planurile de găzduire partajate, deoarece cea mai scurtă perioadă de angajament este de 12 luni, care se ridică la 3,99 USD / lună. Acest plan este planul Power, care oferă spațiu web și lățime de bandă nelimitată și un domeniu gratuit.

webhostingpad prețuri plas

Planul Power Plus costă 7,99 USD / lună cu planul de un an sau 4,99 USD / lună cu planul de 4 ani. Atât planurile Power, cât și cele Power Plus dispun de găzduire nelimitată de site-uri web, stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, baze de date MySQL nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, etc..

Ceea ce distinge planul Power Plus de planul Power este faptul că acesta din urmă include un filtru de spam avansat, un certificat SSL gratuit, statistici web avansate, stocare de baze de date SSD, mai multă putere de calcul, scaner automat și carantină malware, serviciu de backup premium și Acces SSH.

Cei care caută un plan de găzduire pentru blogul sau site-ul lor WordPress pot alege dintre 3 planuri de hosting optimizate WordPress – WP Basic la 2,99 USD / lună cu un plan pe 3 ani sau 4,99 USD / lună cu un plan de 12 luni; WP Pro la 3,99 USD / lună cu planul pe 3 ani sau 5,99 USD / lună cu planul pe un an; și WP Premium la 5,99 USD / lună cu un plan pe 3 ani sau 7,99 USD / lună cu planul de un an. Toate planurile optimizate WordPress vin cu CDN încorporat, conturi de e-mail nelimitate și loc de depozitare, precum și scanare și eliminare automată a programelor malware. Unele planuri oferă servicii de rezervă premium, ajutor expert WP, certificat SSL gratuit.

Gazduirea VPS de WebHostingPad oferă cele mai multe planuri – un număr de 6 planuri de găzduire VPS alimentate de VPSDepot.com. Toate planurile includ cPanel și WHMCS. În această categorie sunt disponibile planuri lunare, luni și 6 luni. Planul la nivel de intrare costă 29,95 USD / lună (bazat pe un angajament de șase luni), în timp ce cel mai avansat plan din această categorie are un preț de 99,95 USD / lună și are următoarele specificații: 300 GB spațiu pe disc, 3 TB lățime de bandă, 3 CPU nuclee, 8 GB RAM și 3 adrese IP.

Există câteva funcții nelimitate cu aceste planuri, precum numărul de baze de date, conturi de e-mail, domenii, conturi cPanel și conturi FTP pe care le puteți crea și găzdui pe un singur cont.

Serviciul de găzduire prin e-mail a WebHostingPad, PadMail, începe de la 40 USD / an.

Caracteristici de găzduire WebHostingPad

Caracteristici de webhostingpad

În ciuda opțiunilor dedicate de server care lipsesc din oferta de produse WebHostingPad, planurile lor comune, WordPress și VPS oferă o varietate bună de opțiuni și resurse. În Planuri & Secțiunea prețurilor din această recenzie WebHostingPad am discutat unele dintre resursele și funcțiile disponibile cu fiecare categorie de găzduire. Iată o prezentare generală a celor mai bune caracteristici de găzduire ale WebHostingPad:

 • cPanel / WHM inclus cu toate planurile;
 • Nume de domeniu gratuit, cu conturi de hosting gazdă;
 • Built-in global CDN cu planuri WordPress;
 • Scanarea și eliminarea automată a programelor malware;
 • 1-clic script se instalează prin Softaculous;
 • Funcții de găzduire nelimitate (domenii, baze de date, lățime de bandă, spațiu pe disc etc.);
 • Suport 24/7;
 • 30 de zile înapoi;
 • 99% timp de funcționare;
 • Stocare SSD pe unele planuri;
 • Serviciu de backup premium cu unele planuri;
 • Transfer gratuit de site;
 • Cont gratuit pentru revânzători cu planuri VPS;
 • Mai multe opțiuni de completare (Firewall Spam, certificat SSL, Wildcard SSL, Sigiliu pentru protecția traficului rău intenționat, Serviciu de backup Premium, Restaurare One Backup etc.).

Puteți adăuga aceste servicii suplimentare la check-out, dar, în timp ce se pot dovedi utile pentru unii, pot crește costurile planului dvs. lunar..

Asistență pentru clienți WebHostingPad

Asistența clienților WebHostingPad este ușor accesibilă prin chat live sau trimitere bilet. O bază de cunoștințe organizată în diferite categorii și o secțiune de tutorial video vă poate duce la viteză cu elementele esențiale ale serviciilor de găzduire ale WebHostingPad. Deși există câteva reclamații cu privire la competența de asistență a clienților WebHostingPad, există și recenzii pozitive despre echipa lor de asistență..

webhostingpad garanție de întoarcere a timpului uptime

Pro-uri & Contra de WebHostingPad

Acum pentru argumentele pro și contra WebHostingPad:

Pro-uri

 • Pachete atractive de găzduire partajate;
 • Funcții de găzduire nelimitate (domeniu, e-mailuri, stocare, lățime de bandă);
 • Chat live 24/7;
 • Constructor de site-uri Weebly ușor de utilizat;
 • Pachete de hosting optimizate WordPress;
 • panou de control cPanel;
 • Nume de domeniu gratuit cu găzduire partajată.

Contra

 • Timpuri lungi de angajament pentru a te bucura de prețuri mai mici (4 ani);
 • Nu există planuri de găzduire partajate de la lună la lună;
 • Nu există pachete dedicate de găzduire;
 • Probleme de utilizare;
 • Multe urări.

Din păcate, WebHostingPad nu strălucește atunci când vine vorba de uptime. Ei promit 99% timp de funcționare, cu toate acestea, reclamațiile privind fiabilitatea serviciului lor se dovedesc altfel. În timp ce promit un timp de funcționare mai mic decât îl fac alți furnizori de hosting care acceptă bugetul (majoritatea promit un timp de funcționare de 99,99%), WebHostingPad nu își îndeplinește promisiunea.

Concluzie revizuire WebHostingPad

Sloganul „prețuri imbatabile” al WebHostingPad este într-adevăr susținut de prețuri atractive, cu toate acestea, trebuie să vă angajați de multă vreme cu serviciile lor pentru a beneficia de prețuri mici. Pe lângă planurile de găzduire împărtășite cu buget, acestea oferă și o gamă largă de planuri de găzduire VPS în colaborare cu VPSDepot.com, cu toate acestea, aceste planuri nu mai intră în categoria de gazduire pentru buzunar.

Dacă disponibilitatea ridicată și posibilitatea de a face upgrade la un server dedicat sunt importante pentru dvs., WebHostingPad este posibil să nu fie gazda web potrivită pentru dvs. Dacă sunteți în căutarea de găzduire partajată prietenoasă pentru începători, cu tarife accesibile, iar angajamentele pe termen lung nu sunt o problemă pentru dvs., atunci vă puteți baza pe planurile de găzduire partajate de WebHostingPad pentru a oferi tot ce aveți nevoie pentru a obține online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map