Revizuirea contabo

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Revizuirea contabo
0 11 мин.

Contabo este un furnizor de web hosting bine respectat din industrie. S-a stabilit în Germania în 2003. Cu un singur server și cu echipa lor persistentă, au devenit de-a lungul anilor o companie de mare succes. În prezent, sunt unul dintre furnizorii cu experiență pe care vă puteți baza absolut, oferind o gamă largă de servicii pentru bloggeri, proprietari de magazine online, site-uri web afiliate și multe altele.


Dacă doriți un server puternic pentru jocuri, Contabo oferă și aceste tipuri de servicii. De exemplu, puteți rula Minecraft fără probleme, cu latență scăzută, chiar și în timpul traficului ridicat. Desigur, există multe alte jocuri, chiar și mai pretențioase, care pot rula pe serverele Contabo fără nicio problemă. Dacă doriți să asigurați o experiență plăcută de joc pentru toți jucătorii, este întotdeauna o idee bună să găzduiți jocul pe propriul dvs. server..

La Contabo, toată lumea poate găsi un plan de găzduire web care să se potrivească nevoilor lor. Gazduire comună, VPS și servere dedicate sunt toate disponibile și aveți multe planuri de a alege dintre fiecare tip de serviciu. După ce vă stabiliți prezența online cu un site web, acesta poate începe să crească rapid, solicitând mai multe resurse pentru a gestiona traficul. Chiar dacă site-ul dvs. web atrage o cantitate foarte mare de trafic, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanță, atât timp cât alegeți un plan de găzduire la Contabo.

După ce ați terminat să vă înscrieți la unul dintre planurile lor, acesta va fi activat imediat și puteți începe să lucrați pe site-ul dvs. web. Pachetele lor sunt concepute pentru a fi extrem de flexibile, permițându-vă să configurați caracteristicile așa cum doriți și să extindeți resursele ori de câte ori este nevoie. În restul acestei recenzii, vorbim puțin despre fiecare plan, prețuri, fiabilitatea serverelor Contabo și asistența lor pentru clienți.

Planuri Contabo și prețuri

Planuri de gazduire partajate

Contabo se străduiește să ofere un serviciu de găzduire partajat de încredere, oferind planuri care sunt la standarde pentru prețuri accesibile. Fiecare plan partajat vă permite să utilizați scripturi de instalare cu un singur clic pentru toate softurile suplimentare de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. Sunt destul de generoase cu aplicațiile, deoarece le puteți găsi sute dintre ele în pachet, care pot fi instalate rapid și, de asemenea, vă fac viața mai ușoară.

De asemenea, acestea nu vă limitează traficul, astfel încât depinde doar de dvs. pentru a decide dacă site-ul dvs. web poate funcționa perfect pe planul actual sau aveți nevoie de unul mai bun. Cu toate acestea, acestea limitează spațiul de disc și cantitatea de baze de date MySQL și conturi de e-mail pe care le puteți avea. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, deoarece majoritatea oamenilor nu depășesc aceste limite.

Obțineți un certificat SSL gratuit chiar și cu cel mai ieftin plan, astfel încât nu este necesar să cumpărați unul separat. Este esențial să ai un certificat SSL dacă vrei să creezi încredere în vizitatorii site-ului tău. Celălalt lucru pentru care nu trebuie să plătiți este constructorul de site-uri web, care este disponibil pentru toată lumea. Puteți obține un plan de găzduire partajat la prețul de 2,99 EUR pe lună cu 50 GB de stocare, 20 baze de date MySQL, 1000 de adrese de e-mail și 1000 de utilizatori FTP.

Dacă aveți nevoie de unul mai puternic, puteți alege dintre 3 planuri suplimentare. Cel mai scump costă 9,99 USD pe lună și îmbunătățește specificațiile la 500 GB de stocare și baze de date MySQL nelimitate, conturi de e-mail și FTP..

Planuri de gazduire VPS

Dacă consultați secțiunea VPS, vă veți da seama că oferă și hard disk-uri tradiționale HDD și SSD în planurile lor. Chiar dacă alegeți cel mai ieftin pachet, trebuie să alegeți între cele două tipuri de unități de stocare. Dacă știți exact cât de multe resurse are nevoie de site-ul dvs. web, vă puteți configura planul în consecință.

Contabo vă permite să alcătuiți un plan VPS personalizat cu memoria RAM, nucleele procesorului și stocarea SSD sau HDD. Nu există lipsuri de opțiuni, asigurându-vă că nu plătiți mai multe resurse decât suma pe care o utilizați efectiv. Acest lucru face ca serviciul lor să fie complet rentabil, oferind o valoare perfectă pentru banii tăi. Deoarece furnizorul vă oferă acces root la server cu toate planurile VPS, aveți libertatea de a instala manual orice software aveți nevoie.

Dacă consultați secțiunea VPS de la Contabo, puteți vedea că planurile sunt împărțite în HDD plus SSD Boost și 100% SSD. Fiecare categorie oferă 3 planuri diferite. Primul plan cu HDD costă 6,99 EUR pe lună și vă oferă 2 nuclee de procesor, 6 GB RAM, 500 GB de stocare SSD și o lățime de bandă de 100 Mbit / al doilea pe port.

Primul plan VPS 100% SSD la Contabo costă doar 8.99 EUR și primești 4 nuclee de procesor, 12 GB RAM, 300 GB stocare SSD și aceeași lățime de bandă de 100 Mbit / s pe port. Puteți alege între Linux și Windows. Dacă alegeți Windows Server, puteți alege versiunea 2012 pentru planurile HDD și versiunea 2016 pentru SSD-uri.

Planuri dedicate de gazduire

Contabo oferă planuri dedicate de server încă de la început. De fapt, acesta a fost singurul tip de serviciu pe care compania l-a oferit înapoi în acea zi și odată cu trecerea anilor, au inclus și alte servicii tipice, cum ar fi gazduire partajată și VPS. Prin urmare, serverele dedicate sunt domeniul în care sunt în special specializate. La început, aveau doar un singur centru de date disponibil, dar acum poți alege un server dedicat relativ aproape de locația ta, indiferent de locul în care locuiești..

Planurile lor nu sunt numai personalizabile, dar puteți alege și sistemul de operare preferat. Toate planurile dedicate acceptă și Windows și Linux și dacă doriți să instalați manual software-ul pe serverele lor, puteți face acest lucru datorită accesului root furnizat cu serviciul. Ei au așa-numitul model de pornire pentru cei care doresc un server dedicat mai ieftin, cu un preț de 39,99 EUR. Vine cu un procesor cu 4 nuclee, 8 GB RAM și 800 GB spațiu pe disc.

Prețurile pentru planurile lor mai scumpe dedicate pornesc de la 49,99 EUR până la 109,99 EUR. Primul este livrat cu un procesor i7 cu 4 nuclee, 12 GB RAM, 200 GB stocare și port 100Mbit / s pentru lățimea de bandă. Puteți scala acest lucru până la un procesor Intel Xeon cu 10 nuclee, 256 GB RAM, port 1Gbit / s pentru lățimea de bandă și spațiul de stocare ales. Făcând clic pe Personalizare & Opțiunea de comandă, puteți personaliza liber planurile înainte de a plăti.

Locațiile și hardware-ul serverului Contabo

Pentru a asigura timpii de încărcare rapidă a paginii pentru site-ul dvs. web, un hardware puternic nu este singurul factor important. De asemenea, ar trebui să alegeți un centru de date cel mai apropiat de locația dvs., astfel încât timpul de răspuns să fie cât mai mic posibil. Dacă găsiți o companie de găzduire web care oferă servicii de top, dar cel mai apropiat centru de date se află în cealaltă parte a globului, atunci devine imposibil să stabiliți o conexiune bună.

Din fericire, centrele de date ale Contabo sunt răspândite în întreaga lume, oferind o locație destul de apropiată pentru fiecare client. De asemenea, există mii de servere în fiecare locație, astfel încât acestea pot fi greu externalizate. Au două centre de date destul de mari în Germania, cu un număr de 4000 de servere în vigoare. În 2009, Contabo a înființat un centru de date la München, care ulterior a fost răsplătit pentru utilizarea energiei verzi pentru alimentarea serverelor.

Cel mai mare centru de date este înființat în 2014 la Nürnberg. Aceasta a permis companiei să adauge până la 10.000 de servere dedicate, dacă este necesar, pentru a servi numărul tot mai mare de clienți din regiune. Au investit mulți bani în acest proiect, dar, fără îndoială, a plătit până la urmă. De menționat, de asemenea, că Contabo a obținut un premiu German Data Center în două ocazii separate pentru activitatea lor dedicată.

Contabo Server Uptime

Contabo se străduiește să-și îmbunătățească serviciile în multe feluri, iar aceasta include menținerea uptimes-urilor serverului lor cât mai sus. Acestea sunt atât de dedicate în atingerea obiectivului lor, încât garantează o utilizare 99,99% pentru site-ul dvs. web. Unul dintre motivele pentru care acest furnizor este atât de fiabil este că au asigurat o redundanță de 100% pentru hardware-ul lor.

Ceea ce înseamnă asta este că monitorizează constant fiecare element al serverului cu tot software-ul care rulează pe ele și dacă ceva se defectează, sunt acolo pentru a-l repara instant. Nu există timp de oprire, deoarece elementul de rezervă va fi activ imediat. Contabo folosește cele mai recente servere și sunt complet securizate nu numai cu software de protecție, dar și o mulțime de camere de securitate.

Asistență clienți la Contabo

La Contabo, odată ce vă înscrieți la unul dintre planurile de găzduire, echipa lor va face totul pentru a vă garanta o experiență perfectă. Au un sistem de asistență vechi de mai bine de zece ani, care nu a fost niciodată subcontractat. Compania se asigură întotdeauna să angajeze și să instruiască suficienți experți, astfel încât clienții lor să poată primi un răspuns rapid.

Deși echipa de asistență pentru clienți are un program restrâns pentru apeluri telefonice, puteți să le accesați prin e-mail în orice moment. Atât suportul de e-mail, cât și telefonul (dacă le apelați în timpul programului de lucru) este rapid și extrem de eficient. Când vine vorba de baza de cunoștințe, Contabo are o colecție excelentă de tutoriale și o extinsă întrebare frecventă pe care o puteți verifica ori de câte ori vă blocați sau aveți o întrebare simplă.

Deși nu au un sistem de chat sau un sistem de ticketing live, acest lucru nu le face suportul rău, deoarece încearcă tot posibilul să fie accesibil și de ajutor prin cele două canale disponibile. În total, puteți obține un suport 10/10 de la echipa Contabo ori de câte ori vă confruntați cu o problemă pe site-ul dvs. web sau cu planul dvs. de găzduire. Personalul lor este bine instruit, gata să rezolve chiar și cele mai neobișnuite probleme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector