Revizuirea cunoscută

KnownHost este o companie de găzduire privată cu sediul în Statele Unite. Principalul obiectiv al serviciilor de găzduire KnownHost este administrarea de găzduire VPS, dar oferă, de asemenea, găzduire WordPress și opțiuni dedicate de găzduire pentru a satisface o varietate de nevoi de găzduire. Recenzia noastră Knownhost va evalua caracteristicile de găzduire și planurile de găzduire disponibile în prezent la Knownhost.


Prezentare generală cunoscută

Înființată în 2005, KnownHost deține patru centre de date, dintre care trei au sediul în SUA, acoperind Coasta de Est, Coasta de Vest și SUA Centrală (Texas), în timp ce un centru de date este situat în Amsterdam. Knownhost oferă o gamă de soluții de găzduire administrate și hardware de calitate pentru întreprinderi, bazate pe Xeons Dual Hex-Core, folosind tablouri de stocare RAID 10, cu tot ceea ce este susținut de un SLA uptime superior, care garantează fiabilitatea serviciului.

locații de rețea cunoscute

Planuri cunoscute & Prețuri

Deși KnownHost oferă și planuri dedicate și optimizate de găzduire WordPress, vom începe cu analiza planurilor VPS gestionate, care sunt cu adevărat pâinea și untul KnownHost.

Servere private virtuale

Serverele private virtuale administrate de KnownHost vin cu suport complet gestionat 24/7, SLA 99,9%, copii de rezervă gratuite și migrații gratuite, precum și protecție complementară DDoS.

Există 7 pachete VPS din această categorie începând de la 25 USD lunar pentru 1280 MB RAM, 30 GB spațiu pe disc RAID-10, lățime de bandă premium de 3000 GB. Facturarea trimestrială și anuală este de asemenea disponibilă, iar clienții care optează pentru aceste opțiuni de facturare se pot bucura de prețuri reduse.

Cele mai scumpe planuri VPS din această categorie costă 120 USD pe lună și include 8,25 GB RAM, 190 GB spațiu pe disc RAID-10, 17,000 GB lățime de bandă.

2 adrese IP, acces complet la rădăcină, găzduire nelimitată de domeniu și copii de rezervă gratuite sunt incluse cu fiecare server.

planurile de găzduire vps cunoscute au cunoscut

Servere virtuale SSD virtuale

Knownhost are 6 pachete diferite de găzduire VPS care alimentează SSD începând de la 25 USD / lună. Planurile au o distribuție egală cu 8 nuclee de procesor la 24+ nuclee de procesor, 1,25 GB RAM garantată la 7,25 GB RAM garantată, 20 GB până la 115 GB stocare SSD RAID-10 și 4,000 GB până la 13,000 GB lățime de bandă premium.

Toate planurile VPS bazate pe SSD includ găzduire nelimitată de domeniu, backup-uri gratuite, acces complet la root, 99,9% SLA, 2 adrese IP gratuit și protecție complementară DDoS.

Servere dedicate

Serverele dedicate de la KnownHost sunt bazate pe Linux și sunt incluse în panoul de control cPanel. Toate serverele sunt personalizate și protejate din cutie.

Prețurile pentru servere dedicate complet gestionate încep de la 179 USD / lună pentru un pachet cu următoarea configurație: i7-4770 (4 × 3,4 GHz 8MB) CPU, 16 GB DDR3 RAM (32 GB DDR3 max RAM), 11,000 GB lățime de bandă, 750 GB SATA-II HDD-1, 750 GB SATA-II HDD-2, viteză port 100 Mbps, cPanel & Panou de control softaculous. Pentru acest plan se percepe o taxă de configurare de 49 USD.

KnownHost oferă 4 configurații dedicate serverului, cea mai scumpă costând 379 USD / lună + 129 USD taxa de configurare. Acest plan are un procesor Dual Xeon E5-2620v3, 32 GB RAM DDR4, 26.000 GB lățime de bandă, 120 GB SSD, 1 TB SATA-II HDD 2, cPanel și Softaculous.

Toate planurile sunt disponibile cu acces complet la rădăcină, găzduire nelimitată de domeniu, instalator cu 1 clic și suport 24/7.

Pachetele de gazduire optimizate WordPress sunt oferite pe serverele VPS puternice gestionate pentru a găzdui atât site-uri WordPress de trafic mare cât și mare.

Caracteristici de găzduire cunoscute

Indiferent dacă căutați VPS sau servere dedicate, pachetele de găzduire KnownHost au următoarele caracteristici de găzduire:

 • Gazduire nelimitată de domenii;
 • Pachete de gazduire VPS bazate pe SSD;
 • Copii de rezervă complete de imagine și protecție DDoS;
 • Acces rădăcină / SSH;
 • Sistem de operare CentOS;
 • Suport complet gestionat 24/7;
 • Opțiunea de a alege centrul de date (Texas, California și New Jersey);
 • Alegerea cPanel / WHM sau DirectAdmin (pentru 5 $ / lună în plus);
 • Actualizări de resurse (memorie RAM suplimentară, spațiu de stocare, lățime de bandă și adrese IP) și upgrade-uri software (constructor de site-uri, software de facturare);
 • Standard VPS etichetat alb pentru a marca propriul pachet VPS;
 • Serviciu gratuit de migrare;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • 9% uptime SLA;
 • Instalatoare cu 1 clic;
 • CPU de cota egală;
 • Actualizări VPS la VPS fără probleme;
 • 2 adrese IP dedicate;
 • Nume private private etc.

Pachetele VPS gestionate se află în centrul serviciilor KnownHost. Serverele VPS sunt furnizate instantaneu și sunt disponibile într-o mulțime de configurații puternice. Cei care caută opțiuni de găzduire partajate nu vor găsi niciunul, deoarece KnownHost este specializat în a oferi doar VPS și hosting dedicat.

Asistență pentru clienți cunoscută

cunoschost depune suport pentru biletOpțiunile de asistență pentru clienți de la KnownHost includ e-mail 24/7 și asistență asistență. Funcția de chat live este disponibilă numai în scopuri de vânzare. Un număr gratuit din SUA este inclus și pe pagina de contact a lui KnownHost, dar acest lucru se limitează la gestionarea problemelor de vânzări.

Forumul comunitar întreținut de KnownHost este o altă cale posibilă pentru cei care solicită sprijin. În afară de acestea, KnownHost are o pagină și un blog public Wiki cu informații de găzduire, comerț electronic, marketing online și alte noutăți ale industriei.

Pro-uri & Contra de la KnownHost

Opiniile despre KnownHost sunt copleșitor de pozitive, doar puține recenzii negative cu privire la opțiunile limitate de asistență pentru clienți. Înțelepciune în ceea ce privește performanța și fiabilitatea, Knownhost se situează la nivel înalt în majoritatea recenziilor utilizatorilor și pe site-urile independente de recenzii de gazduire. Deoarece nicio recenzie de găzduire nu este completă fără a enumera avantajele contra furnizorului de hosting în cauză, iată care este binele și răul lui Knownhost:

Pro-uri

 • Pachete VPS gestionate la prețuri accesibile și alimentate prin SSD;
 • Planuri optimizate WordPress pe serverele VPS;
 • Freebies utile (copii de rezervă și protecție DDoS);
 • SLA bun de funcționare;
 • Garanție de returnare de 30 de zile.

Contra

 • Nu există opțiuni de găzduire partajate;
 • Taxa de configurare pentru servere dedicate;
 • Taxe suplimentare pentru cPanel sau DirectAdmin cu planuri VPS.

Planurile de găzduire partajate folosite pentru a fi incluse în serviciile Knownhost, însă, la momentul scrierii, acestea nu mai sunt disponibile. În timp ce găzduirea partajată este o modalitate bună de a atrage clienți, Knownhost a luat un alt traseu pentru a atrage clienții și s-a concentrat pe accesarea unei baze de clienți diferite. Chiar și fără găzduire partajată, Knownhost oferă o mulțime de opțiuni VPS pentru a răspunde majorității bugetelor și nevoilor.

Concluzie de revizuire cunoscută

Dacă sunteți pe piață pentru servere private virtuale gestionate pe deplin sau servere dedicate, Knownhost poate fi corect pe aleea dvs. Acest furnizor de hosting privat de proprietate oferă găzduire în 4 centre de date de nivel mondial, cu tehnologii hardware premium, suport 24/7 și infrastructură de hosting fiabilă. Prin serviciile sale, Knownhost nu vizează începători sau cei care caută o opțiune simplă de găzduire partajată, prin urmare, este conceput pentru a răspunde nevoilor site-urilor web cu cerințe de resurse mai solide..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map