Revizuirea domeniului.com

01.06.2020
Recenzii de gazduire 'Revizuirea domeniului.com
0 8 мин.

După cum sugerează și numele său, Domain.com este în primul rând un registrator de nume de domeniu, dar serviciile lor includ, de asemenea, certificate SSL, confidențialitate domeniului, marketing prin e-mail, găzduire email, design web și găzduire web. Dintre toate acestea, găzduirea web va face obiectul revizuirii Domain.com.


Prezentare generală a domeniului.com

Cu sediul în Vancouver, Canada, Domain.com își oferă serviciile de înregistrare a numelor de domeniu începând cu anul 2000. Compania este deținută de unul dintre cei mai mari jucători de web hosting, Endurance International Group, care este și compania-mamă a altor nume mari. furnizori de găzduire web precum BlueHost sau HostGator.

Dominanța.com pretinde că oferă servicii de valoare excelentă, prețuri accesibile și fiabilitate, astfel încât să vedem în revizuirea noastră Domain.com dacă aceste afirmații pot fi salvate.

Planuri Domain.com & Prețuri

Domain.com oferă o gamă de găzduire bazată pe Windows sau Linux printr-o varietate de planuri de găzduire partajate. Cei care caută planuri lunare vor trebui să se aplice pentru planul de un an, care este perioada minimă de angajament la Domain.com, cea mai lungă fiind de 3 ani.

Din păcate, Domain.com nu răsplătește clienții cu reduceri dacă angajează pentru o perioadă mai lungă, astfel, prețurile rămân constante pe toate perioadele contractuale. Un nume de domeniu gratuit este oferit gratuit cu toate planurile de găzduire.

Gazduire partajată Linux

Planurile de găzduire bazate pe Linux încep de la 3,75 USD / lună sau 45 USD / an (Plan de bază), oferind spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă scalabilă, găzduire pentru 1 domeniu, 5 conturi FTP, 10 baze de date MySQL, 100 de conturi de e-mail și 100 USD în valoare de Google AdWords și Credit de marketing Bing, precum și un număr gratuit fără taxă.

Planul Deluxe este nelimitat în ceea ce privește spațiul pe disc, lățimea de bandă și numărul de domenii găzduite, dar nu în ceea ce privește conturile FTP (25), bazele de date MySQL (25) și adresele de e-mail (250). Planul Deluxe costă 6,75 USD / lună sau 81 USD / an.

Dacă căutați un plan cu totul nelimitat, vă recomandăm planul Ultra, care costă 13,75 USD / lună sau 165 USD / an.

Gazduire partajată cu Windows

Planurile de găzduire bazate pe Windows încep de la 4,75 USD / lună sau 57 USD / an. Planul de bază și planul Ultra (costă 7,75 USD / lună sau 93 USD / an) au aceeași configurație ca și planurile Basic și Ultra din categoria de gazduire bazată pe Linux. Planul Deluxe (costă 14,75 USD / lună sau 177 USD / an) are doar 50 de autentificări FTP și 50 de baze de date MySQL, comparativ cu planul Deluxe nelimitat pentru Linux.

Gazduire VPS

Planurile VPS ale Domain.com prezintă CentOS și cPanel / WHM cu planurile Pro și Premium. Spre deosebire de planurile de găzduire partajate, planurile de găzduire VPS au facturare lunară. Planul VPS la nivel de intrare costă 29,70 USD pe lună și include 512 MB RAM, 20 GB spațiu pe disc, 1000 GB lățime de bandă, găzduire pentru domenii nelimitate, baze de date nelimitate și email nelimitat. cPanel / WHM nu este disponibil cu planul Standard.

Planul Pro dublează alocarea spațiului RAM și web a planului Standard și vine cu lățimea de bandă de 1500 GB, domeniu nelimitat și găzduire nelimitată a bazelor de date. Acest plan costă 41,60 USD / lună.

Planul care ambalează cel mai mare pumn din această categorie este planul Premium, care are 2048 MB RAM, 60 GB spațiu pe disc, 2000 GB lățime de bandă, email nelimitat, gazduire de domenii și baze de date. Acest plan costă 67,95 USD / lună.

Domain.com oferă și un plan de bază de găzduire pentru WordPress, care costă 3,75 USD / lună și vă permite să lansați un blog WordPress în câteva minute..

În afară de alegerea sistemului de operare și a resurselor discutate aici, să vedem ce alte funcții sunt disponibile cu aceste planuri de găzduire.

Caracteristici de gazduire Domain.com

Doar hostingul partajat și VPS sunt disponibile pe Domain.com. Planurile sunt prevăzute cu următoarele caracteristici:

 • Nume de domeniu gratuit timp de 1 an;
 • Trageți gratuit & constructor de site-uri;
 • Spațiu gratuit de stocare la 1 GB (planuri partajate);
 • Filtru anti-spam și antivirus prin email;
 • Instrumente de marketing (100 USD Google AdWords, 100 USD credit Bing, listă YellowPages, număr de telefon gratuit – SUA);
 • PHP5, Perl, Python acceptat;
 • Suport SSL, director protejat prin parolă;
 • Instrumente Web Analytics;
 • Aplicații gratuite: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart, etc .;
 • Gazduire ecologica (alimentata de vant);
 • cPanel / WHM;
 • Backupuri de date, redundanță completă a rețelei, monitorizare 24 × 7 de securitate.

Domain.com nu oferă planuri dedicate de găzduire și nici planuri de revânzători. Serviciile lor se adresează utilizatorilor individuali și întreprinderilor mici. Dacă site-ul dvs. web trebuie să crească dincolo de resursele oferite de planurile VPS de Domain.com, este posibil ca Domain.com să nu fie o alegere potrivită pentru site-ul dvs. web.

Asistență pentru clienți pe Domain.com

Serviciul clienților Domain.com este limitat la chat-ul live și sistemul de ticketing. Personalul de asistență este disponibil 24/7 pentru a gestiona cererile. Asistența telefonică nu este disponibilă; cu toate acestea, un număr gratuit de vânzări este disponibil pentru cei cu întrebări de vânzări. Unele planuri (de exemplu, plan Ultra) oferă suport premium.

Ca în cazul oricărei gazde web respectabile, Domain.com păstrează o bază de cunoștințe pe pagina Centrului de ajutor. Ghidurile utilizatorului sunt de asemenea disponibile pentru cei neinițiați.

Opiniile despre Domain.com variază de laudele ridicate pentru serviciile lor ușor de utilizat, până la reclamații aprinse despre asistența clienților.

Pro-uri & Contra de Domeniu.com

Domain.com este un registrator de nume de domeniu primul și un furnizor de găzduire web în al doilea rând. Planurile lor de găzduire sunt cu adevărat ușor de utilizat și nu sunt înghesuite cu funcții pe care începătorii le pot considera copleșitoare. Cu toate acestea, utilizatorii avansați și profesioniștii le pot găsi subiacente din aceste motive.

Iată avantajele și contra de Domain.com:

Pro-uri

 • Opțiuni simple de găzduire cu alegerea Linux și a sistemului de operare Windows
 • Preturi accesibile
 • Nume de domeniu gratuit cu toate planurile
 • Opțiuni de găzduire nelimitate
 • Ușor de utilizat drag and drop-builder site
 • Credite de marketing gratuite

Contra

 • Fără facturare de la lună la lună cu găzduire partajată
 • Fără garanție de funcționare
 • Nu toate planurile includ cPanel
 • Nu există opțiuni dedicate de găzduire

Funcțiile de găzduire ale Domain.com vă pot ajuta să stabiliți o prezență online ieftin, dar poate rămâne în urmă cu privire la unele aspecte de găzduire care pot fi cruciale pentru unele companii și persoane fizice.

Domeniu de revizuire a domeniului.com

Domain.com are bune opțiuni de găzduire partajate cu o gamă de găzduire bazată pe Windows sau Linux. În timp ce oferă site-ului dvs. mai mult spațiu pentru a crește decât un furnizor mediu de hosting comun, îi lipsește spectrul complet de opțiuni de găzduire. Chiar și așa, Domain.com poate fi un bun candidat de găzduire pentru utilizatorul obișnuit care nu are nevoie de un plan de găzduire plin de funcții pe care le-ar putea să nu folosească oricum.

Lipsa unei garanții uptime și a unor funcții avansate, face ca Domain.com să fie necalificat să devină găzduirea la alegere pentru site-urile web cu trafic intens și profesioniștii care au nevoie de opțiuni de găzduire mai avansate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector