Revizuirea eUKhost

eUKhost se numără printre cei mai buni furnizori de hosting, Regatul Unit, oferind o gamă variată de planuri de găzduire, de la hostinguri partajate la nivel de intrare la cloud la nivel de întreprindere și hosting dedicat. Pe lângă serviciile de găzduire de domenii și de e-mail, eUKhost oferă și certificate SSL, servicii de stocare la distanță de rezervă, scaner malware și vulnerabilități și alte instrumente de securitate web.


Prezentare generală a eUKhost

Înființată în 2001, eUKhost operează în Leeds, Marea Britanie, cu centre de date situate în Wakefield, Maidenhead și Nottingham. Găzduiesc peste 35.000 de clienți și peste 150.000 de domenii și deservesc mai multe organizații din sectorul public din Marea Britanie. Infrastructura lor robustă este formată din peste 1.200 de servere găzduite în două centre de date de ultimă generație.

eUKhost oferă mai multe planuri de găzduire partajată, găzduire VPS, cloud hosting, hosting dedicat și planuri de găzduire a revânzătorilor, fiind o alegere bună dacă doriți să începeți mici și să creșteți cu timpul sau dacă aveți nevoie de planuri la nivel de întreprindere din start-go.

Planuri eUKhost & Prețuri

Planurile Linux și Windows sunt disponibile ambele la eUKhost. Planurile de găzduire partajate bazate pe Linux sunt incluse cu cPanel inclus, iar prețurile încep de la 3,33 GBP pe lună, inclusiv TVA. Un nume de domeniu gratuit, conturi de e-mail nelimitate și lățime de bandă nelimitată sunt incluse cu toate planurile de găzduire partajate din această categorie.

găzduire partajată cu prețuri eukhost

Planuri de găzduire partajate bazate pe Windows începe, de asemenea, la 3,33 GBP pe lună și vine cu panoul de control Plesk inclus. Aceste planuri prezintă, de asemenea, lățimea de bandă nemodificată și includ un nume de domeniu gratuit, dar spre deosebire de planurile de găzduire partajate bazate pe Linux, planul Advanced oferă și spațiu pe disc nelimitat..

Gazduire web de afaceri categoria de la eUKhost include un plan de găzduire Linux și un plan de găzduire Windows la un preț de 16,66 GBP / lună. Ambele planuri dispun de spațiu pe disc de 5 GB și lățime de bandă lunară de 100 GB. Planul Linux vine cu cPanel, în timp ce planul Windows vine cu Plesk.

Gazduire WordPress Blog Partajat planurile sunt, de asemenea, printre ofertele de produse ale eUKhost, cu prețuri situate între 3,99 £ pe lună și 19,99 £ pe lună. Puteți obține spațiu pe disc de până la 50 GB, lățime de bandă neschimbată, găzduire pentru bloguri și conturi de e-mail nelimitate.

Dacă căutați Gazduire VPS, aveți încă o dată opțiunea de a alege între planurile VPS bazate pe Windows și Linux. Prețurile pentru planurile VPS Linux încep de la 12,99 GBP fără TVA, în timp ce prețurile pentru planurile VPS Windows încep de la 15,99 GBP pe lună fără TVA. Interesant este că ambele categorii prezintă Plesk Onyx Admin, iar unele planuri includ chiar și un certificat SSL gratuit. Aceste planuri sunt complet gestionate, vin cu opțiunea de a alege între stocare SSD sau stocare HDD și includ o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Gazduire revânzători planurile sunt dotate și cu opțiunea pentru sistemul de operare Linux sau Windows, cu cPanel, WHM, SpamExperts, Plesk, uptime SLA și 30 de zile de returnare a banilor. Prețurile încep de la 9,99 lire sterline / lună.

eUKhost este pregătit să se ocupe de asemenea de nevoile site-urilor web la nivel de întreprindere, prin diverse hostinguri cloud și pachete dedicate.

Servere dedicate sunt disponibile de la 69 GBP pe lună fără TVA. Puteți alege între stocarea HDD și stocarea SSD, modelele de procesor Intel Xeon E3, E5 și E5 ST și, desigur, opțiunile bazate pe Linux sau Windows. Serverele dedicate sunt gestionate complet 24 × 7 și oferă o garanție de utilizare a rețelei 100% și o conexiune completă de rețea de 1 Gbit.

La eUKhost, vă puteți personaliza plan de gazduire cloud cu WMware de tehnologii de virtualizare Hyper-V. Aceste planuri au o durată de funcționare 100% SLA și suport în direct 24 × 7.

O altă opțiune de găzduire în cloud disponibilă la eUKhost este eNlight Cloud hosting, care este o scalare automată, plătiți în timp ce mergeți soluția de hosting de cloud. În loc să fiți taxat pentru resursele care vi se alocă – cum este cazul planurilor tradiționale de găzduire – sunteți taxat pe baza cantității de resurse pe care le utilizați efectiv. Acesta este un cont preplătit și pornește de la creditul pe care îl depuneți atunci când vă înscrieți la acesta. De asemenea, acest tip de găzduire este dotat cu un SLA uptime 100% și suport non-stop.

Instrumentul de personalizare a găzduirii în cloud al eUKhost oferă un calculator de costuri pentru ambele tipuri de planuri de găzduire clod oferite, astfel încât să puteți estima costurile planului dvs. de găzduire în cloud personalizat.

Funcții de găzduire eUKhost

Pachetele de găzduire ale eUKhost vin cu mai multe caracteristici interesante care răspund nevoilor unei baze de clienți largi. Caracteristicile variază în funcție de planul ales, dar aici este o descriere a funcțiilor de găzduire disponibile la eUKhost:

 • Planuri de găzduire care acoperă cerințele persoanelor fizice, dezvoltatorilor, întreprinderilor și organizațiilor din sectorul public;
 • Opțiuni de găzduire Linux cPanel Linux și găzduire Windows Plesk;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Suport live 24 x 7;
 • Softaculous Auto-Installer;
 • Nume de domeniu gratuit cu planuri selectate (numai dacă plătiți timp de 12 luni);
 • Stocare SSD sau HDD;
 • Configurabile și plătiți pe măsură ce mergeți planurile de hosting de cloud;
 • SLA până la 100% Optime;
 • Servere gestionate complet;
 • Serviciu gratuit de migrare;
 • Opțional FortigateFirewall (include sistemul de prevenire a intruziunilor (IPS) și Protecția împotriva virusurilor în flux);
 • Opțiuni de rezervă de încredere (Protecția continuă a datelor (CDP) de la backup-urile R1Soft, Veeam la nivel de virtualizare).

Asistență clienți la eUKhost

suport eukhost

Asistența tehnică este disponibilă pe e-mail, telefon și chat live 24 x 7. Site-ul eUKhost are o secțiune extinsă KnowledgeBase, care vă poate ajuta și cu probleme comune cu care vă puteți confrunta. În ciuda abundenței de opțiuni de asistență, unele recenzii ale clienților susțin că asistența clienților eUKhost este lipsită de răspuns și neprofesionist. Pe de altă parte, clienții de lungă durată au recomandat eHostUK pentru valoarea sa bună pentru bani și pentru asistența clienților premium.

Pro-uri & Contra de eUKhost

Ca rezumat, să vedem punctele forte și punctele slabe ale eUKhost.

Pro – De ce să alegeți eUKhost

 • Selecție variată de planuri de găzduire, inclusiv opțiuni Windows și Linux;
 • 30 de zile garanție de returnare a banilor;
 • Uptime SLA;
 • Serviciu gratuit de migrare.
 • 24 x7 asistență pentru clienți și gestionare completă a serverului;
 • Conexiuni rapide la rețea;
 • SSL gratuit cu câteva planuri;
 • Componente bune de securitate.

Contra – De ce nu alegeți eUKhost

 • Unele reclamații despre asistența clienților sunt prea lente.

Concluzie privind revizuirea eUkhost

eUKhost poate fi o alegere atrăgătoare pentru persoane fizice sau companii care necesită găzduire web din Marea Britanie. Diferitele lor planuri de găzduire Linux și Windows pot găzdui site-uri web mici la nivel de întreprindere, iar soluția lor de găzduire în cloud este o notă deosebit de plăcută pentru cei care doresc să economisească costuri operative. Garanția de restituire a banilor de 30 de zile, cuplată cu până la 100% Uptime SLA, de asemenea, inspiră încredere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map