Revizuirea LiquidWeb

Astăzi, a avea un site excelent înseamnă totul. Site-ul dvs. este fereastra către lume. Este cel mai eficient mod de a te prezenta pe tine și pe produsele tale în lume. Unii pot spune că a avea o prezentare excelentă este aproape la fel de important ca a avea un produs excelent.


Există multe componente la fel de importante pe care ar trebui să le aibă fiecare site web bun; ar trebui să fie ușor de utilizat, atractiv pentru ochi, funcțional și ușor de navigat. Dar un lucru foarte important este adesea neglijat; hosting.

Beneficiați de reducere de până la 50% cu codurile noastre promoționale LiquidWeb.

Fiecare site web excelent este găzduit de un furnizor de hosting excelent. Mulți oameni nu văd cât de important este acest lucru, pur și simplu pentru că clienților nu le pasă, pentru că nu îl pot vedea.

Dar pot ei să vadă că site-ul tău a fost redus? Ei pot vedea că este lent și fără răspuns? Pot vedea mesaje de eroare? Ce zici de avertismentele de securitate?

Vor observa toate acestea. Și ai încredere în noi; Utilizatorii moderni de Internet nu au răbdare. Ei vor găsi pur și simplu un site care funcționează efectiv și funcționează rapid. Ei vor căuta mai degrabă un site sigur și care să aibă grijă de datele lor private. Vei pierde vizitatorii care sunt potențialii tăi clienți, iar odată cu plecarea lor în altă parte, vei pierde reputația și banii.

A avea un mare furnizor de hosting este vital. Acesta servește ca o bază solidă pentru a construi. Este adevărat, clienții nu o pot vedea, dar cu siguranță îl pot simți.

Dacă site-ul dvs. web atrage deja trafic și dacă sunteți depășit de furnizorul anterior și doriți ceva mai bun și mai mare, încercați Liquidweb. Acest furnizor de găzduire este foarte bine cunoscut siguranță, fiabilitate, viteză și caracteristici bogate.

LiquidWeb – Cel mai bine gestionat gazduire!

Indiferent dacă sunteți freelancer, agenție, proprietar de întreprinderi mici sau mari și căutați o soluție de găzduire fiabilă gestionată, LiquidWeb este calea de urmat. Acestea oferă gazduire web compatibilă cu distribuitori, comerț electronic, WordPress, aplicație, PCI și HIPAA.

Începe acum! »

Prezentare generală a LiquidWeb

Liquidweb este o companie privată care deține și operează 3 centre de date private cu sisteme reduse de putere, răcire și rețea. Acest lucru le permite să ofere viteză, fiabilitate și securitate în orice moment.

Această companie are una dintre cele mai puternice reputații din afacerea de găzduire web. Găzduiește site-uri web ale unor mărci mari, inclusiv ESPN, MTV și FedEx. Nu puteți primi o recomandare mai bună decât aceasta, dacă acești giganți au încredere în Liquidweb, trebuie să fie de încredere.

Lichidul web a ales să nu aibă un web hosting distribuit. Așadar, dacă sunteți la buget și doar începeți site-ul dvs. și testați în continuare apele, Liquidweb probabil nu este pentru dvs. Acesta vizează site-uri web deja consacrate, cel puțin de dimensiuni medii, dar de preferință clientele premium și la nivel de întreprindere.

Dar, dacă aveți un site web în creștere și un buzunar mai profund, nu puteți greși cu Liquidweb, deoarece este unul dintre liderii din industrie.

Uptime lichidWeb & A sustine

Atunci când alegeți o companie de găzduire web pentru afaceri, uptime, securitate și asistență tehnică ar trebui să fie preocuparea principală.

suport de securitate pentru uptime liquidweb

Uptime lichidWeb

Aici strălucește Liquidweb; acestea oferă 100% garanție de funcționare. Rețineți că mulți alți furnizori „pretind” 99. timpul de funcționare. Liquidweb nu vă promite doar 100%, ci livrează. Și dacă nu, acestea îți oferă o compensație de zece ori pentru timpul tăiat. Deci, dacă site-ul dvs. web a scăzut timp de 1 oră, veți primi 10 ore compensate cu factura. Acest lucru vă dovedește că Liquidweb ia găzduirea în serios și vă puteți aștepta complet la 0 dezactivare dacă decideți să găzduiți site-ul dvs. web pe serverele lor.

Liquidweb are atât o garanție de răspuns inițial de 30 de minute, cât și o garanție de înlocuire hardware de 30 de minute. Acest lucru înseamnă că, dacă se întâmplă orice problemă sau dacă o componentă a hardware-ului dvs. nu reușește, veți putea ajunge rapid la ele și vor rezolva totul în cel mai scurt timp.

Securitate și asistență LiquidWeb

Liquidweb oferă multe opțiuni de securitate. Acestea includ firewall-uri, SSL, VPN, scanarea și eliminarea programelor malware, prevenirea atacului DDOS și multe alte funcții. De asemenea, echipa de monitorizare a sunetului lui Liquidweb este în permanență în căutare de amenințări și probleme și le elimină eficient.

De asemenea, din moment ce Liquidweb este o opțiune premium, vă puteți aștepta să primiți una dintre cele mai bune echipe de asistență din industria de găzduire web. Se numește suport eroic. Acestea se bazează în casă, în centrele lor de date, astfel încât, dacă este nevoie, pot verifica manual problemele.

Acest lucru este foarte important și face ca Liquidweb să iasă în evidență din concurența sa, deoarece multe alte companii își externalizează telefonul și chat-ul. Puteți contacta echipa de suport Heroic prin telefon, live-chat sau prin sistemul de bilete.

De asemenea, au o bază excelentă de cunoaștere. Asistența eroică garantează răspunsul la telefon sau chatul într-un minut sau mai puțin și vă este disponibil 24/7/365. Ei vă vor ajuta în orice și vor face multe lucruri gratuit pe care le încasează alții, inclusiv migrarea site-ului.

Planuri LiquidWeb & Prețuri

liquidweb planifică stabilirea prețurilor

După cum am menționat anterior, Liquidweb nu are planuri de găzduire partajate. În schimb, oferă o gamă largă de pachete de server, VPS și server gestionate.

Gazduire Servere Dedicate

Liquidweb oferă o varietate de soluții dedicate serverului. În primul rând, trebuie să alegeți între trei locații, US Central (Michigan), US West (Arizona) și EU (Amsterdam).

Fiecare server dedicat Liquidweb este gestionat complet. Puteți alege serverul dvs. să fie bazat pe Linux sau pe Windows. Indiferent ce server decideți să alegeți, primiți tone de suplimente. Acestea includ protecția împotriva atacurilor DDOS, unitatea de rezervă gratuită, Gigabit Uplink gratuit, CDN gratuit Cloudflare, securitatea ServerSecure gratuită. Toate serverele dedicate rulează pe unitățile primare SSD RAID 1. Puteți alege între cPanel și Plesk.

Puteți alege între serverele dedicate cu un procesor unic sau dublu, în funcție de nevoile site-ului dvs..

 • Serverele cu un singur procesor costă de la 199 USD / lună la 429 USD / lună. Sunt bune pentru site-urile și aplicațiile cu trafic ridicat, găzduirea bazelor de date, găzduirea serverului de fișiere și găzduirea revânzătorilor.

Cel mai ieftin plan de procesor unic se derulează Intel Xeon E3-1230 v5 4 Cores @ 3,4 Ghz, are 16 GB RAM, 2x 250 GB SSD primar, 1 TB unitate de rezervă SATA și 5 TB lățime de bandă. Aceasta înseamnă că chiar și serverul lor cel mai ieftin dedicat este destul de puternic.

 • Procesoarele duale ambalează mai multă putere, dar costă și mai mult. Cel mai ieftin costă 389 USD / lună, în timp ce cel mai scump costă la fel de mult 859 USD / lună. Există însă un motiv întemeiat pentru acest lucru; serverele lor cu procesor dual sunt excelente pentru găzduirea multor site-uri, aplicații intensiv în resurse, baze de date mari sau găzduire pentru distribuitori la scară largă.

Cel mai ieftin server dedicat procesor dual, rulează pe Intel Xeon E5-2620 v4 16 Cores @ 2.1 Ghz, are 32 GB RAM, 2 × 250 GB unitate principală SSD, 1TB SATA backup și 8 TB lățime de bandă.

Servere dedicate furtunii

Este ceva nou. Hardware dedicat combinat cu funcții Cloud puternice. Dacă alegeți un server dedicat Storm, veți putea să comandați exact serverul de care aveți nevoie.

Pe pagina web a serverelor dedicate furtunilor Liquidweb vi se va prezenta un grafic. Acolo puteți alege exact hardware-ul dorit; numărul de nuclee, viteza de bază, unitățile comandate după tipul și spațiul total și cantitatea de RAM necesară.

Acest lucru este cu adevărat unic, pentru că vă oferă cât mai multe personalizări, lucru pe care îl puteți avea doar cu Liquidweb. Gama de prețuri este foarte mare, de la 159 USD / lună la 1359 USD / lună.

Dar chiar și cel mai ieftin server dedicat Storm are CDF CloudFlare, securitate sporită, protecție împotriva atacului DDOS și încorporat în backup-uri..

Gazduire cloud VPS

Dacă considerați că puterea dedicată a serverului sau prețurile sunt prea mari, probabil că gazduirea VPS este pentru dvs. Toate lichidele VPS web sunt gestionate complet. Acest lucru înseamnă că vor face toate ridicările grele pentru tine, iar singura preocupare pe care o vei avea este să îți conduci afacerea.

Puteți alege din diferite planuri VPS Linux și Windows. Planurile VPS variază de la 59 USD / lună până la 219 USD / lună. Toate planurile au 5 TB Transfer, firewall gratuit Storm, monitorizare în timp real, disponibilitate Cpanel / Plesk, etc..

Principala diferență este în hardware; numărul de nuclee, cantitatea de RAM și stocare. Cel mai ieftin plan are 2 Cores, 40 GB SSD, 2 GB RAM. Dacă descoperiți că niciunul dintre planurile lor pre-construite nu se potrivește nevoilor dvs., puteți crea, de asemenea, unul personalizat. Acestea merg până la 20 Cores, 1,6 TB SSD, 256 GB RAM, deci chiar și cel mai mare site va fi acoperit.

Gazduit WordPress găzduit

Nu în ultimul rând: soluțiile WordPress gestionate de Liquidweb. Există trei opțiuni de la 189 USD / lună – 289 USD / lună. Pot găzdui un număr diferit de site-uri (10-20-40), au cantități diferite de stocare (100-150-300 GB) și toate au lățimea de bandă de 5 TB..

Liquidweb oferă o instalare cu un singur clic și este livrat cu un CMS preinstalat, astfel încât nu veți pierde timpul pentru instalații plictisitoare și lungi.

Liquidweb vă asigură că conținutul și site-ul dvs. web rămân în siguranță. Au monitorizare de actualizare pre-PHP, monitor post-backup, monitorizare pre-plugin upgrade și monitorizare Malware. De asemenea, se asigură că site-ul dvs. rămâne super-rapid și fac acest lucru cu compresie de imagini, memorie în cache pe întregul site și încărcare întârziată a imaginii și folosind PHP 7.

Și dacă gestionați multe site-uri simultan, nu aveți motive să vă faceți griji; Liquidweb are un parteneriat cu iThemes, astfel încât să puteți actualiza cât mai mult de 100 de site-uri simultan.

Pro și contra de la LiquidWeb

Pro:

 • Calitate și fiabilitate
 • Specificații excelente
 • Mare suport bazat pe casă
 • Varietate în departamentul dedicat, cloud și VPS

Contra:

 • Prețuri premium
 • Orientat către clientele premium, fără găzduire partajată

Concluzie revizuire LiquidWeb

Dacă aveți un site mare, atât ca dimensiune, cât și în trafic, pe care îl atrage și dacă va continua să crească, ar trebui să alegeți Liquidweb, fără ezitare. Timp de mai mulți ani, Liquidweb și-a păstrat curaj reputația premium și continuă să fie unul dintre cele mai frumoase exemple de modalități de a adopta abordarea corectă a găzduirii web.

Liquidweb este o elită web-hosting. Cu siguranță, nu sunt ieftine, dar sunteți siguri, cu Liquidweb, calitatea vine înainte de orice altceva.

Dacă credeți că site-ul dvs. web este suficient de mare pentru asta, mergeți mai departe, încercați Liquidweb, nu vă va dezamăgi și are o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map