Recenzii HostGator

01.06.2020
Recenzii HostGator 'Recenzii HostGator
0 9 мин.

HostGator este un alt nume mare din industria de gazduire web, fiind în afaceri din 2002. Compania a fost fondată de Brent Oxley, care a început cu trei servere la acea vreme. Până în 2009, compania a ajuns la peste 200.000 de clienți, depășindu-și rapid biroul din Houston și forțându-i să se extindă într-un nou birou de 100.000 de metri pătrați în Austin, Texas. În 2012 compania a fost achiziționată de EIG, care a achiziționat alte companii mari de găzduire în ultimii ani, împreună cu BlueHost și iPage.


HostGator a devenit popular datorită planurilor sale de găzduire partajate la prețuri bune și a asistenței de cea mai bună calitate. Pe lângă planurile comune partajate, la HostGator sunt disponibile și alte tipuri de găzduire, cum ar fi revânzătorii, serverele private virtuale, găzduirea dedicată și înregistrarea domeniului.

Cauți să cumpărați HostGator? Găsiți cele mai recente cupoane HostGator funcționale pentru a obține cea mai bună reducere.

HostGator este cunoscut de mult timp ca furnizorul de găzduire accesibil la buzunar, datorită planurilor lor de găzduire partajate inclusiv. Astăzi, serviciile de găzduire HostGator sunt mult mai diverse și includ și opțiuni de găzduire premium, și anume VPS, cloud și servicii de hosting dedicate. HostGator apelează la o gamă largă de audiențe prin planurile de găzduire bogate în caracteristici și ușor de utilizat. Pe lângă găzduire, furnizorul oferă și servicii de înregistrare și confidențialitate a domeniului.

Prezentare generală HostGator

HostGator nu este nou pentru industrie, de fapt, este unul dintre furnizorii veterani de găzduire, al căror nume nu se pierde pe nimeni care folosește servicii de hosting. Compania a fost fondată în 2002 de Brent Oxley și, în ciuda unui început umil, astăzi, compania se mândrește cu găzduirea a peste 9.000.000 de domenii pe serverele lor. În 2012, compania a fost achiziționată de Endurance International Group, unul dintre cele mai mari conglomerate de găzduire din lume.

Planuri & Prețul planurilor HostGator

La HostGator, veți găsi mai multe planuri de găzduire partajate, hosting cloud, hosting VPS, server dedicat și chiar planuri de găzduire pentru distribuitori.

Planuri de găzduire comune începe de la 2,75 USD / lună pentru planul Hatchling. Există alte două planuri de găzduire partajate – planul Baby și planul de afaceri – ambele au un preț de 5,95 USD / lună pentru toată perioada promoțională. Toate planurile partajate au lățimea de bandă neschimbată și se instalează un clic. Gazduirea pentru domenii nelimitate pe un singur cont este rezervată numai pentru planurile Baby și Business.

partajat-Hostgator-hosting-recenzie

scalabilă planuri de găzduire în cloud începe de la 4,95 USD / lună și coboară până la 9,95 USD / lună pentru planul de afaceri Business care oferă găzduire pentru domenii nelimitate pe un singur cont, 6 GB memorie, 6 nuclee CPU și SSL și IP private gratuite.

Hostgator-nor-hosting-recenzie

Găzduire cloud WordPress – dacă doriți să accelerați blogul sau site-ul dvs. WordPress, ar trebui să încercați cu siguranță unul dintre planurile de găzduire cloud cloud de la HostGator. Conform acestui plan, site-ul dvs. se va încărca de 2,5 ori mai rapid, datorită arhitecturii lor de găzduire în cloud, CDN, a mai multor straturi de memorie cache și a serverelor cu densitate mică. Planul Baby Cloud este cel mai popular, deoarece permite găzduirea de domenii nelimitate.

Hostgator-WordPress-nor-hosting-recenzie

Planuri de găzduire VPS la HostGator sunt unele dintre cele mai accesibile din industrie, cu prețuri cuprinse între 19,99 USD / lună și 39,95 USD / lună. În ceea ce privește resursele, puteți obține până la 8 GB RAM, procesor 4 nuclee, 240 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 3 TB. De asemenea, aceste planuri pot fi scalabile, ceea ce înseamnă că puteți adăuga resurse pe deplin pentru a ține pasul cu cerințele crescânde ale site-ului dvs..

HostGator-vps-hosting-recenzie

Servere dedicate poate fi achiziționat cu Linux sau Windows OS și puteți alege între opțiuni semi-gestionate și gestionate complet. În plus, toate serverele au 3 IP-uri IPv6 dedicate și protecție DDoS.

dedicat-Hostgator-hosting-recenzie

Serverul dedicat la nivel de intrare are un preț de 119 USD / lună și are următoarele specificații: CPU Intel Xeon-D cu 4 nuclee / 8 fire, 8 GB RAM, 1 TB HDD și lățime de bandă neschimbată. Cel mai scump server de la HostGator pornește de la 149 USD / lună și are 32 GB RAM, 1 TB SSD și o lățime de bandă neschimbată.

Gazduirea bazată pe Windows nu este exclusivă pentru serverele dedicate, HostGator vă oferă opțiunea de a achiziționa planuri de găzduire partajate bazate pe Windows, de la prețuri de până la 4,47 USD / lună. Planurile din această categorie dispun de spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă neschimbată și sunt incluse cu panoul de control Plesk inclus.

Planurile revânzătorului începe de la 19,95 USD / lună pentru stocare de 60 GB, lățime de bandă de 600 GB și găzduire pentru domenii nelimitate. Licențele cPanel, WHM și WHMCS sunt incluse cu fiecare pachet.

Hostgator-reseller-hosting-recenzie

Funcții de găzduire HostGator

Planurile de găzduire ale HostGator sunt dotate cu funcții uimitoare și freebies, ceea ce le face unele dintre cele mai bine rotunjite planuri de găzduire din industrie. Fără alte detalii, iată o serie de caracteristici de găzduire HostGator:

 • Planuri de găzduire bazate pe Windows și Linux;
 • Plesk, cPanel, WHM & Licențe WHMCS incluse gratuit;
 • 45 zile garanție de returnare a banilor;
 • 99,9% garanție uptime;
 • Servicii de migrare gratuite (inclusiv domeniu, site web, transfer MySQL și transfer script);
 • Gazduire de aplicatii (WordPress, Joomla, Drupal, Magento);
 • O gamă largă de limbaje de programare acceptate (CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL);
 • Acces SSH & acces complet la rădăcină;
 • Instrument gratuit pentru constructor de site-uri web;
 • Instrumente SEO;
 • Opțiuni de server gestionate și semi-gestionate;
 • Copii de rezervă săptămânale în afara site-ului;
 • IP-uri dedicate și SSL-uri gratuite incluse în unele planuri;
 • Adaosuri disponibile pentru achiziționare la finalizare (CodeGuard, SiteLock, GSuite, Confidențialitate domeniu);
 • Planuri de găzduire scalabile;
 • Credite de marketing gratuite (Google AdWords, Yahoo / Bing);
 • 24 x 7 suport;
 • Opțiuni de stocare HDD și SSD disponibile cu unele planuri.

Înregistrare Uptime HostGator & Performanţă

Așa cum am menționat anterior, HostGator oferă 99.9% garanție uptime pentru planurile lor partajate. Pentru a le testa timpul de funcționare, am creat un site web de testare cu HostGator și am început să măsurăm timpul de utilizare UptimeRobot. Monitorizăm acest site de mai bine de un an și ajungem la concluzia că garanția lor este de fapt adevărată. De fapt, sunt atât de stabile și de încredere încât sunt mult peste garanțiile lor.

Iată o captură de ecran pentru dovadă:

hostgator uptime 2018 ianuarie

HostGator Uptime – ianuarie 2018

În ultimele 30 de zile am experimentat 2 minute de timp de donw. După cum ați observat, timpul de răspuns al serverului este de doar 79 ms.

Conform Pingdom timpul de încărcare este de 371 ms, care este mai rapid decât 98% din alte site-uri web testate.

Pingdom test de viteză hostgator

Performanță HostGator – Testat cu Pingdom

Toate rezultatele testelor de mai sus concluzionează că HostGator este fiabil și oferă servicii performante.

Asistență clienți HostGator

Canalele de asistență pentru clienți HostGator includ asistență telefonică gratuită, chat în direct și asistență bazată pe e-mail. O bază vastă de cunoștințe este, de asemenea, disponibilă pentru clienții deschiși la o mică asistență de auto-ajutor. Asistența comunitară este disponibilă pe forumul HostGator, unde puteți răsfoi peste 330.000 de subiecte și puteți vedea mai mult de peste 200.000 de membri.

Hostgator-on-suport

În ciuda numeroaselor opțiuni de asistență disponibile, asistența clienților HostGator a fost laudată și criticată, dar acest lucru este surprinzător, având în vedere baza lor de clienți numeroasă..

Pro-uri & Contra HostGator

HostGator este un furnizor de găzduire consacrat și popular, cu planuri de găzduire bogate în caracteristici care acoperă cele mai multe nevoi de găzduire. Acestea fiind spuse, să vedem care sunt avantajele și contra de HostGator.

Pro-uri

 • Opțiuni de găzduire Linux și Windows
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Planuri de găzduire bogate în caracteristici
 • Servicii de migrare gratuite
 • licență cPanel și Plesk

Contra

 • Perioade lungi de angajament pentru a beneficia de prețuri reduse (de exemplu, 36 de luni)
 • Fără domeniu gratuit cu un plan de găzduire partajat

HostGator oferă planuri de la o lună la alta, cu toate acestea, pentru a vă bucura de prețuri mai mici, este posibil să fie necesar să fiți serioși cu privire la angajarea la HostGator. S-ar putea ca acest lucru să nu corespundă clienților cărora nu le place să fie prinși în situații de blocare a vânzătorilor.

În ceea ce privește fiabilitatea, HostGator promite să vă mențină site-ul și să funcționeze 99,9% din timp. Garanția lor de returnare de 45 de zile este, de asemenea, peste media industriei, oferindu-ți mult timp pentru a-ți pune serviciile la încercare.

Concluzie privind analiza HostGator

HostGator este o prezență bine stabilită în industria de găzduire web, care devine din ce în ce mai competitivă și chiar aglomerată. Pe lângă perioadele îndelungate de angajament, planurile de găzduire ale HostGator sunt populare pentru sufocarea plină de funcții și gratuituri incluse. Acestea oferă un set diversificat de planuri de găzduire, care sunt construite cu scalabilitate în minte, care este însoțit de faptul că oferă, de asemenea, servicii de înregistrare și confidențialitate de domeniu. Acest lucru le face o alegere potrivită pentru cei care doresc să-și găzduiască domeniul și site-ul web la același furnizor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector