WooServers Review

01.06.2020
Resensies oor gasheer 'WooServers Review
0 13 мин.

WooServers este deținut de o companie mai mare numită Aqua Networks, care oferă o gamă largă de servicii de management web, IT și design web. Acestea au sediul în Marea Britanie și dacă alegeți serviciile lor de găzduire web, nu veți fi dezamăgiți, deoarece sunt atât accesibile cât și fiabile.


Au o echipă de experți care se străduiesc întotdeauna să îmbunătățească calitatea suportului, a hardware-ului și a funcțiilor pe care WooServers le oferă. Principalul lor obiectiv este de a ajuta întreprinderile mari și mici să își construiască și să își mențină prezența online fără a fi nevoiți să plătească bugetul.

WooServers oferă serviciile de găzduire obișnuite, cum ar fi soluții de gazduire cloud și servere fizice, dar acest lucru nu este totul. Acestea au câteva servicii suplimentare legate de date și instrumente mari pentru analize avansate pe care le-ar putea considera utile. Datele mari sunt ceva care beneficiază de toate tipurile de afaceri în aceste zile și faptul că un furnizor care este capabil să proceseze o cantitate imensă de date poate fi o investiție grozavă pentru ei.

WooServers a început în 2009 și s-a dovedit unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web cu performanțe și fiabilitate ridicate. Au câștigat încrederea multor clienți, dar să vedem prețurile, caracteristicile și mai multe caracteristici, astfel încât să o puteți vedea pentru dvs..

Prezentare generală WooServers

În primul rând, WooServers oferă securitate impenetrabilă de găzduire în cloud pentru toți clienții lor. Este atât de sigur încât, de obicei, opresc 5.000 de atacuri de site-uri pe zi și previn 10.000 dintre ele, protejând și site-urile. WooServers a câștigat încrederea unor companii precum SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media și multe altele.

În Scranton au un centru de date absolut sigur, fără ferestre și se asigură că nimic și nimeni nu se pot apropia de servere. WooServers a investit mult în uși masive de securitate, monitorizare a temperaturii, alarme de inundații și incendii și închidere interioară. De asemenea, au o mulțime de camere instalate, astfel încât totul este sub control și în interior și în interior.

Planurile WooServers oferă servicii de găzduire web de prim rang pentru utilizatorii de întreprinderi și servicii VPS restante pentru companii. Cu toate acestea, ei sunt în mare parte mândri de planurile lor dedicate de server, care ar putea fi o opțiune excelentă pentru companii mai mari. Își monitorizează constant serverele dedicate, oferind suport de înaltă calitate.

WooServers este, de asemenea, unul dintre cele mai ieftine din joc, cu planurile lor dedicate. În plus, le puteți consulta chiar înainte de a cumpăra. Acestea sunt disponibile pe Skype dacă aveți întrebări cu privire la planurile lor de găzduire, asigurându-vă că alegeți unul înțelept fără niciun dubiu.

Planuri și prețuri WooServers

Planuri dedicate de găzduire la WooServers

Având în vedere că WooServers are atât de multe opțiuni dedicate serverului, acestea pot satisface nevoile de toate tipurile de afaceri specifice. Acestea se concentrează în principal pe aceste servere dedicate de înaltă performanță și flexibile. Cu toate acestea, nu există planuri de găzduire partajate disponibile care ar putea fi un dezavantaj pentru cei care doresc doar un site web sau un blog mic.

WooServers va fi remarcabil pentru cei care necesită o cantitate uriașă de resurse, servicii de calitate superioară și performanțe ridicate. Acestea oferă trei configurații de server diferite și depinde doar de volumul de lucru preconizat pe care îl veți obține. Serverele pe care le folosesc sunt Dell Power Edge, deci cu siguranță tehnologie de top cu hardware solid și puternic.

O protecție împotriva atacurilor DDoS este de asemenea activă și este oferită de Arbor Networks, unul dintre numele de top atunci când vine vorba de protecția DDoS. În plus, WooServers oferă o protecție avansată împotriva malware-urilor, roboților de software și împiedică pe oricine să acceseze de la distanță serverele. De asemenea, folosesc unele dintre cele mai puternice fire de protecție disponibile.

Pe lângă Dell PowerEdge, acestea au și Amadeus XR 3000 servere care funcționează bine pentru întreprinderile care preferă planuri de găzduire flexibile și scalabile. Planurile dedicate WooServers variază de la $ de 99 până la capăt $ 599 o luna.

Ceea ce obții cu primul plan este un CPU Intel Xeon E5 cu 4 nuclee, 16 GB RAM și lățime de bandă neschimbată de 100 Mbps. Cu cât alegeți un plan mai mare, cu atât sunt mai mari numerele și așa arată cel mai mare plan dedicat al acestora: Intel Xeon E5 cu 16 nuclee dedicate și o memorie RAM de 192 GB.

Cu fiecare plan, trebuie să alegeți și panoul de control și sistemul de operare. Există, de asemenea, o opțiune în fiecare lună pentru a cumpăra noi adrese IP. WooServers vă permite să îmbinați două servere împreună cu un serviciu numit Private Switch, care crește semnificativ performanța.

Planuri de găzduire VPS la WooServers

WooServers folosește Microsoft Azure platformă pentru a oferi o mare Serviciu VPS. Fie că aveți nevoie pentru baze de date, stocare în cloud sau rețele virtuale, unul dintre planurile WooServers se va potrivi cu siguranță nevoilor dvs. Aceste planuri VPS se bazează, de asemenea, pe hardware de înaltă performanță, oferind o performanță superbă.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, vă puteți schimba întotdeauna părerea. Actualizarea și degradarea planurilor VPS se poate face fără probleme cu WooServers, în funcție de performanțele de care aveți nevoie în acest moment.

Au 6 planuri VPS diferite, iar primul, cel Mașină virtuală 1 planul costă doar 10 USD. Într-adevăr nu este foarte mult pentru un procesor cu 2 nuclee, 1 GB RAM, 30 GB stocare pe disc SSD și o lățime de bandă de 2 TB. Acest lucru poate fi extins până la a lor Mașină virtuală 10 plan cu 12 nuclee CPU, 32 GB RAM, 320 GB SSD și 7TB lățime de bandă pentru un preț lunar de 320 USD.

Gazduire WordPress la WooServers

Deoarece WooServers nu oferă planuri de găzduire partajate, nici nu puteți găsi niciun plan specific WordPress oferit de aceștia. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu acceptă WordPress sau niciun alt CMS. De fapt, au o echipă de profesioniști care vă pot ajuta și cu aceste platforme.

Puteți să vă alăturați liber oricărui plan de găzduire web la WooServers și să instalați orice CMS, cum ar fi Joomla, WordPress și Drupal și veți primi sprijin complet cu siguranță. Echipa lor garantează că aceste CMS vor funcționa perfect pe mașinile lor.

Funcții de găzduire WooServers

 • Majoritatea furnizorilor de găzduire web acceptă doar PayPal sau cărți de credit. Dacă vă alăturați WooServers, veți avea mai multe Optiuni de plata precum Skrill, AlertPay și Liberty Reserve.
 • Poti Actualizare al lor VPS planifică perfect doar plătind acea diferență de preț între cele două planuri. Cu toate acestea, dacă simțiți că specificațiile sunt un pic prea mult pentru nevoile dvs., puteți alege și unul mai ieftin.
 • Planuri dedicate poate fi, de asemenea, actualizat prin schimbarea sistemului de operare, hardware (HDD, RAM) și altele. Puteți alege, de asemenea, un panou de control pe care îl preferați atât pentru planurile dedicate, cât și pentru VPS. Dacă îl plătiți pe acesta din urmă, veți primi și un panou vePortal pentru preț.
 • Site-urile dvs. web vor fi complet protejate împotriva Atacuri DDoS ceea ce reduce și mai mult orice șansă pentru timpul de oprire. WooServers garantează aproape 100% din timpul de funcționare și un serviciu puternic care menține paginile dvs. web încărcate la viteze mari.
 • Managementul simplu și perfect al site-urilor web este garantat de cPanel care este cel mai popular software de panou de control din industrie. Vă permite să urmăriți site-ul dvs. și să aplicați actualizări cu ușurință. Puteți găsi multe funcții în cPanel care pot fi instalate cu un singur clic.
 • Clienții noi pot beneficia de Luni gratuite care este o modalitate excelentă de a câștiga un plan de găzduire web VPS timp de o lună. Dacă doriți să o încercați gratuit, tot ce trebuie să faceți este să vizitați luni blogul lor și să răspundeți la postarea lor cât de repede puteți. Primii trei utilizatori obțin un VPS cu 512 RAM, 1000 GB lățime de bandă și 20 GB spațiu pe disc pentru luna următoare.
 • WooServers are un afilia sau Recomandare program de asemenea. Indiferent dacă sunteți un client existent sau nou, puteți sugera serviciile lor prietenilor dvs. și dacă doi dintre ei se alătură, veți obține un preț. Fie vă oferă o lună din planul lor VPS pentru începători, fie echivalentul banilor, dacă doriți.

Dar asta nu este totul, există și câteva caracteristici suplimentare, care sunt, de asemenea, de menționat. Îl vom rezuma pentru dvs. în lista următoare:

 • Puteți avea conturi de e-mail nelimitate cu fiecare plan
 • Acestea oferă un serviciu extrem de eficient pentru managementul DNS
 • Vei fi protejat de spam
 • Scripturile populare pot fi utilizate prin Fantastico, oferind instalarea cu 1 clic
 • Una dintre cele mai bune echipe de asistență pentru clienți chiar și fără apeluri telefonice

Asistență clienți WooServers

Veți obține un suport clienți disponibil constant și util cu toate planurile de găzduire WooServers. Sunt o echipă de profesioniști care pot rezolva o gamă largă de probleme precum panoul de control, Java, probleme de e-mail și probleme legate de Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP)..

Echipa lor de asistență tehnică poate fi trimisă prin Skype, chat în direct, e-mail, bilete și chiar le puteți apela la telefon. Pe baza feedback-ului utilizatorilor, aceștia răspund de obicei în decurs de 10 minute. Cu toate acestea, au și o bază solidă de cunoștințe pe care o puteți verifica dacă aveți nevoie de îndrumări.

În total, WooServers își dedică cele mai bune eforturi pentru a oferi în permanență un suport clienților de înaltă calitate. Dar acest lucru nu este totul, acestea au un serviciu Ultra-Managed la un preț suplimentar care vă va garanta unele suplimente. Acestea includ securitate avansată, rezolvarea unor probleme software specifice și ajutor suplimentar cu Apache, MySQL, Nginx și Java. Aceștia oferă cu adevărat tot ce ar avea nevoie de un proprietar de afaceri sau de un site web.

Pro și contra WooServers

Pentru cei care dețin o afacere și doresc un serviciu de găzduire web fiabil, cu specificații puternice, WooServers este cel mai probabil o alegere bună. Dar țineți cont de faptul că fiecare furnizor are unele defecte și trebuie să le țineți minte și înainte de a-l alege pe cel potrivit care se potrivește nevoilor dvs..

Pentru a fi mai scurt și ușor de înțeles pentru dvs., am colectat toate avantajele și contra de la WooServers în această listă îngrijită:

Pro-uri

 • Sprijinirea analizei de date mari este cu siguranță costumul lor puternic
 • Puteți îmbina două servere împreună ceea ce îmbunătățește performanța (comutator privat)
 • Au centre de date din întreaga lume și puteți alege unul
 • Asistență utilă și foarte instruită pentru clienți

Contra

 • Planurile specifice pentru WordPress nu sunt disponibile
 • Nu puteți contacta asistența prin telefon
 • WooServers nu oferă construitori de site-uri sau șabloane

Întrucât prețurile sunt destul de mici, probabil că merită să le încercați serviciile pentru o perioadă scurtă de timp. Chiar dacă nu vă place, nu va consuma o sumă imensă din bugetul dvs..

WooServers Review concluzie

WooServers este o opțiune bună atât pentru întreprinderile mari, cât și pentru cele mici, care acordă prioritate performanței și fiabilității atunci când vine vorba de furnizorii de găzduire web. Cu prețurile accesibile și serviciile de top, pur și simplu nu puteți greși.

Cu siguranță, sunt printre cei mai buni cu VPS și planurile dedicate, în special serverele OS X dedicate care beneficiază în mare parte dezvoltatorii de aplicații. Lucrul bun este că oferă și câteva planuri mai ieftine, care ar putea fi utile pentru întreprinderile mai mici, care au nevoie doar de un site mic de comerț electronic.

WooServers nu oferă atât de multe funcții. Planurile lor de găzduire sunt recomandate în mare parte celor care au experiență în codificarea web, deoarece nu veți avea un constructor de site sau șabloane suplimentare cu care să lucrați. Cei care aleg WooServers ca furnizor de gazduire web sunt în principal dezvoltatori serioși care au nevoie de o soluție simplă și fiabilă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector