Rishikimi i fluturave

Popullariteti i WordPress si një sistem i menaxhimit të përmbajtjes është në një kohë të lartë, dhe pasi WordPress vazhdon të fitojë gjithnjë e më shumë terren, po kështu edhe kompanitë e pritjes së faqeve të internetit që ofrojnë shërbime të menaxhuara të WordPress hosting. Ndër këto, Flywheel është një host i modës në internet që ofron WordPress hosting të menaxhuar për agjensi, stilistë dhe zhvillues.


Në krahasim me pritjen e rregullt të përbashkët, hostimi i menaxhuar i WordPress vjen me një numër shërbimesh “shtesë” të futura në paketën e pritjes, të cilat synojnë të kujdesen për azhurnimet, kopjet rezervë, optimizimin e shpejtësisë, sigurinë, kohën e duhur dhe aspektet e tjera teknike të faqes tuaj WordPress, në mënyrë që të mund të përqendroheni në aspekte të tjera të biznesit tuaj.

Që nga fillimi i saj në vitin 2012, Flywheel ka arritur të zhvillojë biznesin e tyre pavarësisht se është në një kamare shumë konkurruese. Pra, çfarë është ajo që e largon Flywheel-in nga ofruesit e tjerë të menaxhuar të hostimit të WordPress? Shqyrtimi ynë i Flywheel më poshtë do t’ju sjellë përgjigjet!

Pasqyrë e shpejtë e FlyWheel

zgjidhje fluturimi

Flywheel bën përshtypje që nga fillimi: Uebsajti i tij me fytyrë të freskët dhe me shkëlqim është një plus i përcaktuar, veçanërisht që ata përcaktuan për të tërhequr turmën e stilistëve, e cila mund të jetë më e vështirë për tu bërë përshtypje me një faqe në internet të thjeshtë.

Një lëvizje e shpejtë në faqen kryesore të tyre ofron informacione mbi veçoritë e pritjes dhe çmimet fillestare për shërbimet e tyre, kështu që ju mund të merrni një paraqitje të shpejtë të asaj që duhet të prisni nga Flywheel.

Përveç shërbimeve që ju prisni nga një plan i menaxhuar i WordPress, Flywheel gjithashtu ofron një grup të shkëlqyeshëm mjetesh zhvillimi (skenimi i faqeve, klonimi i faqeve, projektet) dhe mjetet e menaxhimit të rrjedhës së punës që do të zgjedhin interesin e zhvilluesve dhe agjencive.

Flywheel me siguri duket pjesa, por a është një mundësi e mirë për hostimin e menaxhuar të WordPress? Le të futemi në hollësinë e mprehtë të universit pritës të WordPress të menaxhuar nga Flywheel.

planet & Çmimeve

Planet e menaxhuara nga Flywheel të WordPress ofrohen përmes tre kategorive – Planet e Sajtit single me instalime individuale mbi baza pagese, si më shumë, Plane Bulk me instalime 10+ WordPress, si dhe me porosi Flywheel Enterprise Menaxhuar WordPress planifikon për më shumë të fuqishme në WordPress.

çmimet e fluturave

Kategoria Single Site Plans ofron tre pako në rangun e çmimeve 15 – $ 75 / muaj, përveç nëse regjistroheni për planet vjetore, të cilat ofrojnë një zbritje prej 1 muaji falas. Këto plane variojnë nga një paketë fillestare në një opsion profesional. Migrimi falas i faqeve dhe një SSL falas përfshihet me të gjitha planet. Ndërsa nivelet më të ulëta të niveleve tarifojnë shtesë për CDN ose mbështetje multisite, plani profesional i përfshin këto falas.

Sa i përket burimeve, ruajtja ofrohet nga 5 GB në 20 GB dhe gjerësia e bandës nga 250 GB në 1 TB, ndërsa kufijtë e vizitorëve variojnë nga 5,000 vizita mujore në 100,000 vizita mujore.

Kategoria Bulk Plans menaxhuar me kategorinë WordPress ofron paketa në intervalin e çmimeve 100 – 250 $ për planet e paravendosura me deri në 30 instalime WordPress, dhe një opsion të bërë me porosi Custom për instalime 30+ WordPress. Edhe këtu, ju mund të shijoni një muaj pushim me planet vjetore.

Planet e para-konfiguruara kanë një kufi mujor prej 150,000 vizita për planin e pavarur dhe 600,000 vizita për planin e Agjencisë. Për sa i përket burimeve, këto plane ofrojnë hapësirë ​​në disk prej 40 deri 120 GB, gjerësi bandë 4 TB – 8 TB, çertifikatë falas SSL, CDN, mbështetje multisite dhe skenë. Për burimet me porosi dhe miliona vizita mujore, ju rekomandojmë të kërkoni një vlerësim të personalizuar.

Ndërmarrja menaxhoi planin e WordPress, Flywheel Blue, ofron infrastrukturë të nivelit të ndërmarrjes WordPress, shkallëzim të trafikut të menjëhershëm, azhurnime të menaxhuara, kontroll të shëndetit ditor, siguri të klasës së ndërmarrjes me skanim të automatizuar të malware, monitorim të sigurisë dhe patch, plane për rikuperimin e katastrofave, SSL falas, premium SLA, automatik i brendshëm i integruar, menaxhim i dedikuar i llogarisë, etj. Pricesmimet fillojnë me $ 2500 / muaj.

Ata të interesuar për t’u bërë një shitës pritjeje pritëse mund të bashkohen me programin e partnerit të Agjencisë Flywheel dhe të marrin një pritje falas për agjencinë ose sitin e biznesit tuaj, si dhe të dhëna të tjera si menaxhimi i dedikuar i llogarisë, mirëmbajtja nga duart dhe etiketimi i bardhë.

Bazuar në sa më sipër, është e qartë që Flywheel është e gatshme të marrë përsipër jo vetëm zhvillues ose profesionistë të tjerë krijues, por edhe agjensi më të mëdha me kërkesa të mbajtjes së WordPress në nivel ndërmarrje.

Tani që kemi një përmbledhje të qartë të çmimeve dhe planeve në Flywheel, le të shohim se si funksionon mbështetja e tyre për klientët.

Ndihma për klientët

Nëse jeni të prirur për përkrahjen e klientit gjatë gjithë orarit, mund të shqetësoheni nga fakti që mbështetja 24/7 është në dispozicion vetëm për raste urgjente.

Përvec kësaj pengesë, Flywheel ofron shumë mundësi mbështetjeje, duke përfshirë chat live, sistemin e biletave dhe mbështetjen e telefonit, të gjitha këto mund të kontaktohen nga e hëna deri të premten gjatë orarit të punës.

mbështetje fluturimi

Sa për dokumentacionin mbështetës, ju mund të shfletoni mbi 100 artikuj, të merrni qasje në eBooks falas, ose të regjistroheni për një kurs falas email Trends Design..

Në përgjithësi, Flywheel nuk zhgënjeu në testet tona të mbështetjes së klientit, duke u përgjigjur brenda 24 orëve për pyetjet me email dhe brenda 1 minutash për pyetjet e bisedave të drejtpërdrejta. Pyetjeve tona u përgjigjën në mënyrë të hollësishme dhe të sjellshme çdo herë.

Karakteristikat e hostimit

Pas modelit të hijshëm, ka një sërë karakteristikash të fuqishme specifike të WordPress të përfshira për të ndihmuar freelancer dhe agjensi të ndërtojnë, lansojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit. Këtu është një përmbledhje e shpejtë e karakteristikave të hostimit të ofruara nga Flywheel:

karakteristika pritëse fluturimi

 • Certifikata falas SSL me të gjitha planet (mundësuar nga Le të Encrypt);
 • Migrim falas në internet pa ndonjë kufi në numrin e vendeve që mund të migrohen;
 • Vende falas për skenë, të cilat ju lejojnë të provoni ndryshimet në faqen tuaj pa ndikuar në faqen tuaj live dhe të shtyni ndryshimet në prodhim me një klik të vetëm;
 • Klonimi i sitit, e cila ju lejon të filloni në një sit të ri pa pasur nevojë të filloni instalimin e shtojcave çdo herë;
 • projekteve veçoria bën të mundur paketimin e temave dhe shtojcave të zakonshme si një konfigurim personal për projektet e ardhshme;
 • Serverat VPS në të gjitha planet;
 • Caching e serverit;
 • Demo Sites falas për 14 ditë, Flywheel ju lejon të regjistroheni, të filloni ndërtimin e faqes tuaj dhe të faturoheni vetëm kur jeni gati ta shtyni atë live. Ju gjithashtu mund të ndani faqet demo me klientët, në mënyrë që ata të ndjekin përparimin;
 • backups ofrohen falas, mbi bazën e natës dhe ato ruhen jashtë site. Rivendosjet mund të bëhen me një klik të vetëm;
 • i lehtë Integrimet e CDN;
 • Statistikat e faqeve të ndërtuara;
 • Karakteristikat e shkëlqyera të sigurisë paraqitur monitorimin e sigurisë dhe heqjen e malware;
 • Qasje më e lehtë në SFTP (One-click);
 • Mbështetje shumëpalëshe;
 • Mjetet e bashkëpunimit;
 • Server i bazuar në Nginx si standard;
 • Zgjedhja e 12 lokacione të serverit;
 • i lehtë shkallëzueshmëria;
 • Pagesa PayPal e pranuar, nuk kërkohet kartë krediti.
 • Mjet i zhvillimit lokal nga Flywheel;
 • Mbështetje e ekspertëve për WordPress;
 • Ndërfaqja e përdoruesit e pastër dhe minimaliste që është dizajnuar dhe thjeshtuar bukur për WordPress;
 • freebies (modele falas për hartimin, ebooks, etj.).

Këto janë tiparet që e bëjnë Flywheel një ofrues të fuqishëm të menaxhuar të hostuar të WordPress. Lista e karakteristikave nuk është shteruese, ju mund të konsultoheni me listën e plotë në faqen e internetit të Flywheel. Flywheel vazhdimisht përmirëson dhe zgjeron karakteristikat e tyre, dhe aktualisht ka disa karakteristika të tjera në punime, të tilla si mbështetje premium, importim në distancë të siteve, rezervë jashtë faqes për faqet tuaja lokale, dhe më shumë!

Performance

Flywheel përmend duke ofruar “kohën e duhur mbresëlënëse” në listën e tij të karakteristikave, por nuk bën ndonjë sqarim se çfarë do të thotë ose të ofrojë ndonjë garanci në kohë, përveç një SLA në kohë të ofruar me planet e ndërmarrjes së saj.

Testi ynë i shpejtësisë për Flywheel për të gjitha lokacionet e serverëve të testuar (New York, Melbourne dhe Stockholm) ka shënuar një moment nën më pak se 2 sekonda, gjë që nuk është aspak befasi duke pasur parasysh që Flywheel përdor sistemin e vet të mbajtjes së serverit që mbron performancën më të mirë edhe për të fuqishme , faqet e internetit të trafikut të lartë. Nuk ka nevojë të instaloni shtojcat e memorjes mbrojtëse, të cilat përpiqen të shpejtojnë faqen tuaj.

Pavarësisht nga plani i pritjes në të cilin jeni (Tiny ose Enterprise), teknologjia e mbajtjes së kasafortave mund të trajtojë pikat e trafikut në madhësinë e miliona vizitorëve, pa një kollë. Edhe nëse keni një sit ecommerce që është e vështirë të ruhet për shkak të natyrës së tyre dinamike, Flywheel mund të ndihmojë në sigurimin që faqja juaj e e-commerce të jetë e fshehur plotësisht.

Përveç caching nga serveri, Flywheel bashkëpunoi me MaxCDN për të siguruar një integrim të lehtë CDN, për të marrë shpejtësinë tuaj globale. Prandaj, pavarësisht se ku janë vizitorët tuaj, MaxCDN sigurohet që të shpërndani imazhe dhe skedarë statikë nga serveri që është më i afërt me ta.

Pro avionësh & Cons

rekuizitë

 • Hosting krijuar me zhvilluesit dhe projektuesit në mendje
 • Migrimet e pakufizuara në internet
 • Pritja e performancës VPS
 • Nuk ka tarifa të tepërta
 • Performancë e shkëlqyer e shpejtësisë së faqes
 • Paketë e mirë e mjeteve specifike të WordPress dhe opsioneve të përparuara
 • Ndërfaqe e butë dhe shumë e përdorshme

Cons

 • Mbështetja e klientit e kufizuar në ditë pune dhe orë pune (mbështetja 24/7 është vetëm në baza vetëm emergjente)
 • Asnjë vendosje e integruar e Git
 • Pak i kushtueshëm nëse doni të pritni shumë faqe në WordPress

Përfundimi i Rishikimit të Flywheel

Karakteristikat pritëse të orientuara drejt zhvilluesit dhe performanca e shkëlqyeshme janë pikat më të mira të shitjes së Flywheel. Këto të shoqëruara me ndërfaqen e tyre të ëmbëlsirave të syrit e bëjnë Flywheel një zgjedhje të fortë për hostimin e menaxhuar të WordPress, pavarësisht nëse ju jeni një agjenci me nevoja të mbajtjes së WordPress në një ndërmarrje, një projektues i pavarur që dëshiron të presë një faqe të vetme WordPress ose zhvillues që dëshiron të presë instalime të shumta të WordPress-it.

Pavarësisht se jeni në anën më të kushtueshme në krahasim me planet e menaxhuara të hostimit të WordPress të ofruesve të lirë të pritjes së programeve si Siteground ose BlueHost, nëse buxheti juaj lejon më shumë dhomë me kamxhik, do të zbuloni se Flywheel ia vlen ekstra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map