Rishikimi i Pressable.com

Kompanitë pritëse si Pressable.com specializohen në ofrimin e një produkti të vetëm, të menaxhuar nga WordPress. Ky lloj i hostimit është i përshtatshëm për pronarët e faqeve të internetit të WordPress që nuk duan të merren me trajtimin e çështjeve të performancës, azhurnimet, shkallëzueshmërinë ose çështjet e sigurisë së WordPress.


Me një plan të menaxhuar WordPress të menaxhuar, ju e lejoni ofruesin tuaj të strehimit të merret me mirëmbajtjen e faqes tuaj WordPress ndërsa përqendroheni në krijimin dhe publikimin e përmbajtjes, marketingun dhe rritjen e biznesit tuaj, duke e ditur që prapa skenave ekspertët e WordPress janë duke punuar për të mbajtur gjithçka që funksionon mirë ju.

Në këtë përmbledhje të Pressable.com, ne do të hedhim dritë mbi karakteristikat e pritjes të përfshira në secilin plan të Pressable.com dhe nëse Pressable mund të jetë një zgjedhje e mirë për dikë që kërkon WordPress hosting të menaxhuar në klasë më të mirë.

Vështrim i Përgjithshëm i Kompanisë

Pressable u themelua në vitin 2010 nga Vid Luther, dhe ajo u fillua për herë të parë me emrin ZippyKid. Disa vjet më vonë u rifillua me emrin Pressable, i cili dëshmoi se ishte një zgjedhje më fatlume e markës, pasi emri i mëparshëm dukej se ishte burimi i një konfuzioni midis klientëve.

Sot, kompania e bazuar në San Antonio (Texas, USA) ofron pritjen për fillestarë, ndërmarrje të mesme dhe korporata të mëdha. Disa nga klientët e tyre të shquar përfshijnë Whirlpool, Estee Lauder, Hibbs Lupus Trust, etj.

Qendrat e të dhënave të shtypura dhe infrastruktura e rrjeteve të shtypura sigurohen nga Rackspace, një nga kompanitë më të mëdha pritëse në botë. Investitorët e Pressable përfshijnë gjithashtu disa nga themeluesit e Rackspace.

Planet e shtypjes & Çmimeve

Pamjet e faqeve ose çmimet e bazuara në vizitorë duket se janë sistemi i çmimeve të preferuara nga disa kompani pritëse që ofrojnë hostimin e menaxhuar të WordPress, dhe Pressable nuk është përjashtim.

Pressable ofron plane të përshtatshme për individë, ndërmarrje të vogla dhe të mesme, por edhe plane të nivelit të ndërmarrjes të përshtatura për nevojat unike të klientit. Prandaj, ju mund të zgjidhni planin me burimet dhe pikën e çmimit të përshtatshme për ju nga 5 planet e mëposhtme:

Plani bazë fillon me 20.83 $ / muaj me faturimin vjetor që sjell një ulje çmimi 2-mujore nëse vendosni të kryeni për një vit. Planet muaj-për-muaj shesin me 25 dollarë në muaj, i cili është relativisht i shtrenjtë duke marrë parasysh që mbështet vetëm deri në 5 instalime të WordPress dhe 60,000 shikime të faqeve në të gjitha faqet tuaja të pritura.

Plani më i njohur i Pressable kushton 37.50 $ / muaj (ose 45 $ muaj-për-muaj) dhe mbështet deri në 10 site WordPress dhe 200,000 shikime të faqeve të përbashkëta.

Plani i nivelit më të lartë në këtë kategori mund të strehojë 20 site WordPress dhe mbështet deri në 400,000 shikime të faqeve të përbashkëta.

Ata që kërkojnë të presin më shumë se 20 site WordPress, mund të kontaktojnë me Pressable për një plan me porosi ose mund të zgjedhin nga të dy planet e krijuara për organizatat (Agjensia & VIP) që po kërkojnë të presin 30+ site dhe presin vëllime të mëdha të trafikut.

Plani i Agjencisë ka çmim 135 $ / muaj, përfshin pritjen për 30 + site dhe është i konfiguruar të merret me 600,000 + shikime të faqeve. Plani VIP kushton 750 $ / muaj dhe përfshin hostimin për 100 + site dhe mund të trajtojë 5,000,000 shikime të faqeve.

Kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet, gjykimet falas janë një gjë e rrallë pasi shumica e pritësve të internetit do të ofrojnë garanci për kthimin e parave në vend. Pressable merr një qasje tjetër, duke ofruar një gjykim 15-ditor dhe pa garanci për kthimin e parave.

Tani që e dini se ku qëndron Pressable në çmimet dhe planet, le të shohim se cilat veçori të tjera mund të prisni me këto plane.

Karakteristikat e shtypshme & vlerë

Të gjitha planet e presimit të presionit vijnë me karakteristikat e mëposhtme:

 • Rrjeti i dorëzimit të përmbajtjes MaxCDN përfshihet falas, i cili siguron ngarkesë të shpejtë në faqe pa marrë parasysh se ku janë të vendosur vizitorët tuaj në glob;
 • Certifikatë falas SSL duke përdorur Encrypt-in e Le;
 • Caching për shërbim të shpejtë të përmbajtjes së vizitorëve tuaj (përdor batcache si një cache faqe dhe dyqanet që në memcache);
 • Vendosja e faqeve dhe mjeti i klonimit me një klik për të krijuar një mjedis testimi që ju lejon të shtyni me lehtësi ndryshimet në faqen tuaj live ose të shtyni të gjithë sitin e klonuar në vend;
 • Optimizimi i anës së serverit: serverët janë optimizuar për të përmirësuar performancën e faqeve tuaja të WordPress;
 • Hyrja në sit dhe ngarkimi përmes SFTP;
 • Mundësia për të krijuar llogari të hyrjes për bashkëpunëtorët në faqen tuaj (p.sh. projektuesit e internetit ose zhvilluesit). Kur bashkëpunimi të mbarojë, ju mund t’i revokoni këto kredenciale dhe ato nuk do të jenë më në gjendje të bëjnë ndryshime;
 • Migrim falas në uebfaqe për deri në 5 site;
 • Rikthim ditor: nëse ndonjë gjë nuk shkon, ju mund të rivendosni faqen tuaj nga kopja e tyre pa pagesë. Pressable mban një kopje rezervë të bazës së të dhënave tuaja për dy javë dhe përmbajtje për dy ditët e fundit;
 • Përditësimet e menaxhuara: Pressable kujdeset për çdo azhurnim në thelb të WordPress dhe arna të sigurisë aplikohen brenda një ore nga lëshimi i tyre;
 • Skanimi dhe heqja e malware: Pressable kryen skanime dhe heqje të natës dhe një firewall i aplikacionit në internet siguron që faqja juaj të mbahet e sigurt;
 • Mbrojtje nga sulmet brutale të forcës: Në shtyp mund të përdoren sisteme të zbulimit të ndërhyrjes për të monitoruar dhe bllokuar përpjekjet e ndërhyrjes;
 • Mbështetje e përkushtuar WordPress: një nga avantazhet e mbajtjes së menaxhuar të WordPress është mbështetja eksperte e WordPress;
 • Paneli i Kontrollit të Lakueshëm.

Të gjitha këto karakteristika janë pak a shumë tipike për një shërbim të menaxhuar të WordPress hosting. Ashtu si ofruesit e tjerë të menaxhuar WP të menaxhuar (p.sh. WP Engine ose Pressidium), Pressable nuk shet fusha ose nuk ofron host-mail. Përkundrazi, ata përqendrohen në ofrimin e një përvoje të menaxhimit të menaxhuar me funksion të plotë. Nëse dëshironi të gjithë paketën (domenin, mbajtjen e postës elektronike dhe serverët e optimizuar të WordPress), ju rekomandojmë të zgjidhni shërbimet e InMotion Hosting ose BlueHost.

Planet pritëse të Pressable.com vijnë me disa shtojca të para-instaluara si Akismet, Jetpack, VaultPress, Batcache, Gauge.es dhe shtojcat e veta të shtypshme të Pressable.

Ashtu si me çdo host WordPress të menaxhuar, ka disa shtojca që janë të kufizuara nga Pressable, dhe këto zakonisht përfshijnë shtojca që janë ndërtuar tashmë në infrastrukturën pritëse ose që thjesht nuk luajnë mirë në sistemin e Pressable qoftë për shkak të funksionimit të kopjuar ose ndërhyrjes. Për shembull, plugins caching si W3 Total Cache, WP Rocket ose WP Super Cache nuk lejohen në Pressable. Këto shtojca mund të ndërhyjnë në sistemet e fshehtë të shtypjes të Pressable dhe mund të shkaktojnë që faqja juaj të ngadalësohet.

Për një listë të plotë të shtojcave që nuk lejohen të shtypshme, ju lutemi referojuni seksionit FAQ në bazën e njohurive të shtypshëm.

Ekzistojnë disa aspekte të shërbimeve të Pressable për të cilat ato nuk do të vijnë, konkretisht specifikimet teknike të serverave të tyre dhe garancitë e kohës. Fatkeqësisht, periudha e provës 15-ditore është në anën e shkurtër për të testuar performancën në kohë, dhe garancia për 60 ditë kthim parash e ofruar nga Pressidium dhe WP Engine, ose më mirë akoma, garancia e kthimit të parave 90-ditore e ofruar nga InMotion Hosting duket si alternativa më të mira.

Mbështetje e shtypur e klientit

Pressable ka një ekip të dedikuar për mbështetje të WordPress që mund të arrihet përmes telefonit për pyetje para shitjes, direkt me email në [email protected], ose duke paraqitur një biletë mbështetjeje nga Paneli i Kontrollit MyPressable, ku mund të gjurmoni statusin e biletës tuaj.

Pressable nuk ofron mbështetje 24/7, ekipi i tyre i ndihmës është i disponueshëm nga e hëna deri të premten, në mes të 8 dhe 10 të mëngjesit CST. Mbështetja është në dispozicion gjatë orëve të tjera dhe gjatë fundjavës, si dhe për çështje emergjente në mbarë sistemin, megjithatë, nuk është aq e fortë sa gjatë ditëve të javës.

Ju gjithashtu mund të shfletoni në bazën e njohurive të Pressble për të filluar mësimet fillestare, FAQs dhe informacione të tjera të dobishme në lidhje me planet e menaxhimit të pritjes të disponueshme në Pressable.

Ekipi mbështetës i Pressable ka marrë disa vlerësime të përziera me disa klientë që janë ankuar për mbështetje të mangët dhe të papërgjegjshme, ndërsa të tjerët duke i lavdëruar ata për dobinë dhe ekspertizën e tyre. Meqenëse Pressable ofron një provë 15-ditore falas, ne ju këshillojmë të provoni vetë mbështetjen e klientëve për të parë nëse jeni të kënaqur me ta.

rekuizitë & Cons të Pressable.com

A është Pressable gati për kohën e parë apo ata ende kanë nevojë për të ngritur lojën e tyre? Këtu mund të ndriçoni Pressable dhe ku ende duhet të bëjnë përmirësime:

rekuizitë

 • Premium CDN e përfshirë me të gjitha planet;
 • Skanime automatike të keqdashjes dhe heqjes;
 • Karakteristikë e dobishme e shkallëzimit të faqes;
 • Kontrolli i hyrjes së bashkëpunëtorit;
 • 2 muaj pushim me faturimin vjetor;
 • Rezervime automatike dhe azhurnime;
 • Deri në 5 migrime falas në internet.

Cons

 • Vetëm gjykim falas 15-ditor, pa garanci për kthimin e parave;
 • Nuk ka garanci në kohë;
 • Asnjë mbështetje live ose mbështetje 24/7.

Pressable ka marrë poshtë thelbësoret e menaxhimit të menaxhuar të WordPress dhe përfshin disa mjete të ngurta në lidhje me performancën dhe masat mbrojtëse të sigurisë për faqet tuaja të WordPress. Ai gjithashtu ka plane për nevoja të ndryshme dhe në pika të ndryshme çmimesh, megjithatë, ne mendojmë se Pressable nuk shkon milje ekstra në krahasim me ofruesit e tjerë të menaxhuar të pritjes dhe madje edhe ofruesit e përbashkët të pritjes që ofrojnë gjithashtu hostim të optimizuar të WordPress.

Përfundim Shqyrtimi i Pressable.com

Zgjidhjet e menaxhuara të WordPress të menaxhuara nga Pressable mund të jenë një përshtatje e mirë për pronarët e faqeve të internetit që duhet të presin shumë site WordPress, por nuk duan të jenë të lidhura me mirëmbajtjen dhe menaxhimin e tyre, dhe mos harroni se kjo lehtësi vjen në një shtesë çmimi. Fatkeqësisht, Pressable mungon në disa fusha (disponueshmëria e mbështetjes dhe transparenca në kohë), gjë që e ndalon atë të bëhet një pretendent i fortë për mbajtjen më të mirë në linjë të WordPress të menaxhuar.

Të dyja garancitë e kthimit të parave të WP Engine dhe Pressidium.com, 60-ditore, SLA të mbështetur në kohën e duhur, dhe mbështetjen e klientëve gjatë gjithë kohës thjesht tejkalojnë ofertat e Pressable në fushën e menaxhimit të menaxhuar të WordPress.

Ata që kërkojnë një pritje të përbashkët të përballueshme të optimizuar për WordPress që përfshin një domen të lirë, trafik të pakufizuar, ruajtje të pakufizuar, dhe karakteristika të pakufizuara të hostimit dhe mbajtjes së postës elektronike, të krahasueshme me ato të ofruara nga Pressable, këshillohen që të kontrollojnë InMotion Hosting ose planet e optimizuara të WordPress të BlueHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map