Rishikimi i Pressidium.com

01.06.2020
Shqyrtime Hosting 'Rishikimi i Pressidium.com
0 13 мин.

Pressidium.com ofron strehim të sigurt, të shpejtë dhe të besueshëm të menaxhuar të WordPress përmes një numri planet plotësisht të paraqitura për të përmbushur kërkesat e përdoruesve individualë dhe të biznesit ashtu. Edhe pse nuk është aq popullor sa ofruesit e tjerë të menaxhuar të WordPress, të menaxhuar, siç do të shohim në këtë përmbledhje të Pressidium.com, infrastruktura e tij e hostimit dhe karakteristikat e pritjes janë në një krah me ato të ofruara nga ofruesit e pritjes së emrave të mëdhenj.


Përmbledhje e kompanisë Pressidium

Pressidium.com mund të jetë një nga sekretet e ruajtura më së miri në industrinë e menaxhuar të WordPress-it të menaxhuar dhe megjithëse është akoma në procesin e fitimit të terrenit, ai është padyshim ndër zgjidhjet më të mira të hostimit të specializuara me WordPress të zgjedhura nga fillimet e teknologjisë, media, universitete, agjensi dixhitale. dhe Fortune 500 kompani. Duke përfshirë të gjithë globin, kompania ka serverë në Evropë, Amerikën e Veriut, Japoni, Azinë Juglindore dhe Oqeaninë.

Me seli në Londër, Mbretëria e Bashkuar, Pressidium.com është themeluar në vitin 2013 nga një ekip prej katër inxhinierësh dhe zhvilluesve me përvojë: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis dhe Filip Slavik. Grupi parashikonte krijimin e një zgjidhjeje të menaxhimit të WordPress-it të menaxhuar nga WordPress, i cili nuk është i sigurt, i shkallëzueshëm dhe i drejtuar nga performanca, i cili gjithashtu është i sigurt dhe i shpejtë.

Përpjekjet e tyre u përmbushën me sukses dhe në vitin 2015 dhe 2016, Pressidium iu dha Performancës së Hosting të Top Tier WordPress, duke shkëlqyer më shumë se hostet e tjerë të menaxhuar me WordPress të menaxhuar.

Planet e Pressidiumit & Çmimeve

Në mënyrë të ngjashme me ofruesit e tjerë të menaxhuar të WordPress-it të menaxhuar (p.sh. motori WP), akuzat Pressidium.com bazuar në numrin e vizitave mujore. Secili plan ju lejon të paguani muaj pas muaji ose çdo vit. Ata që zgjedhin faturimin vjetor, kanë të drejtë për 20% zbritje (4 muaj falas!).

Vetëm një nga 5 planet e menaxhimit të WordPress të menaxhuar me Pressidium është krijuar për fillestarët (Mikro plan), planet e tjera synojnë përdoruesit ose bizneset e përparuara. Le të shohim se si është konfiguruar secili plan dhe sa kushton:

Micro

Plani Micro është plani i nivelit të hyrjes së Pressidium që synon fillestarët. Wasshtë krijuar për 10K vizita unike në muaj dhe 1 instalim WordPress (i pavarur). Ky plan kushton 21 $ / muaj me faturim vjetor ose 24,90 $ / muaj me faturim muaj-pas-muaj.

Sa i përket burimeve dhe veçorive, këtu janë ato që përfshihen me planin Mikro: Ruajtje prej 5 GB HA SSD, gjerësi bandë e pakufizuar, SSL, duke përfshirë mbështetjen e plotë për çertifikatat e Letrave Encrypt, PHP 7, mjedisin skenë dhe biletën 24/7 & Mbështetje Eksperte e postës elektronike nga inxhinierë DevOps.

Për një shtesë prej 10 $ / muaj, mund të aktivizoni CDN-në të Powidium-it të Pressidium dhe mund të shtoni instalime shtesë të WordPress për 14,90 $ / çdo instalim shtesë.

personal

Plani Personal kushton 42 dollarë në muaj me faturim vjetor ose 49,90 $ muaj në muaj. Ky plan është konfiguruar për deri në 3 instalime të WordPress (të pavarur) dhe 30k vizita unike në muaj.

Plani paketon dyfishin e ruajtjes në SSD të Mikro planit (10 GB), gjerësi të pakufizuar, përfshin PHP 7, SSL, mjedisin skenë dhe mbështetjen e ekspertit. HTTP / 2 mundësuar CDN është përfshirë gjithashtu falas.

profesional

Plani profesional përfshin deri në 10 instalime WordPress (të pavarur + multisite), bandë të pakufizuar, ruajtje prej 20 GB HA SSD, dhe të gjitha tiparet e tjera të përfshira në planin personal.

biznes

Ky plan është krijuar për 500k vizita unike në muaj dhe deri në 25 instalime WordPress (të pavarur + multisite). Ajo vjen me një bandë të pakufizuar të brezit të ofruar me secilin plan, 30 GB ruajtje të SSD HA, PHP 7 ose HHVM, CDN, SSL, mjedisi në skenë dhe Mbështetje të Ekspertit me menaxher të veçantë të llogarive.

Pricemimi nga muaji për muaj i planit të biznesit është 299,90 $ / muaj, ndërsa plani vjetor zbret në 250 $ / muaj.

Biznes Plus

Plani me më shumë burime është i konfiguruar për deri në 50 instalime WP (i pavarur) & multisite) dhe 1 milion vizita unike mujore. Megjithëse jeni duke ngarkuar dyfishin e çmimit të planit të biznesit, ju do të merrni vetëm një ruajtje shtesë prej 10 GB HA SSD. Të gjitha tiparet e tjera të planit të biznesit janë përfshirë në planin e biznesit Plus gjithashtu.

Ata të shqetësuar për kalimin e kufizimeve mujore të planeve të tyre, nuk duhet të shqetësohen, sepse Pressidium nuk tarifon për rritje të papritur të trafikut dhe nuk do të kufizojë faqen tuaj të internetit në asnjë mënyrë. Sidoqoftë, nëse faqja juaj e internetit i tejkalon vazhdimisht kufizimet e planit tuaj, do t’ju sugjerohet një azhurnim.

Siç mund ta keni vërejtur, Pressidium nuk ofron mbajtjen e postës elektronike, duke argumentuar se ata nuk duan të sakrifikojnë cilësinë mbi sasinë në përpjekjen e tyre për të ofruar më të mirë në linjë hostimin e WordPress.

Pressidium.com gjithashtu siguron plane doganore për ndërmarrjet që kërkojnë shkallëzim transparent, mbështetje të klasit të parë DevOps dhe arkitekturë të fuqishme të mbajtjes në internet.

Features & Vlera e Pressidium

Pressidium ofron WordPress të menaxhuar në mirën e tij përmes një numri karakteristikash dhe mjetesh të lidhura me përdorimin. Pa qenë gjithëpërfshirës, ​​këtu janë tiparet që e bëjnë Pressidium një kundërshtar të denjë të çdo hostimi të menaxhuar të WordPress në treg:

 • Infrastruktura më e lartë e artit: serverët me ekuilibër të lartë me disponueshmëri të lartë janë ndërtuar për shkallëzimin dhe performancën, dhe mbajnë të gjitha tiparet e përparuara të nevojshme për drejtimin e çdo faqe WordPress;
 • Menaxhimi i plotë i serverit, DevOps, përditësoi auto-azhurnime & rezervë automatik: Pressidium merr përsipër barrën e administrimit të faqes tuaj WordPress në çdo nivel, kështu që ju mund t’i përkushtoheni plotësisht rritjes së biznesit tuaj;
 • Vendet e skenimit: me një klik të një butoni ju mund të shikoni paraprakisht faqen tuaj, të bëni ndryshime dhe tipare të provës para se të shkoni live. Ky është një tipar jashtëzakonisht i dobishëm për zhvilluesit;
 • Siguria e menaxhuar nga fundi në fund: Pressidium implementon një seri kontrollesh të sigurisë dhe masave mbrojtëse për të siguruar që faqja juaj të mos rrezikohet kurrë;
 • Monitorimi i malware & heqjen: Platforma e Pressidium-it skanon, zbulon dhe heq malware dhe largon sulme me qëllim të keq në një nivel të infrastrukturës, pa qenë e nevojshme që klientët të instalojnë shtojca dhe të përdorin ndryshime. Pressidium madje merr përsipër të rregullojë faqen tuaj falas në rast të pamundur që faqja juaj të rrezikohet;
 • Zjarri i Aplikimit të Menaxhuar të Web-it (WAF): Pressidium nxjerr një WAF të pronarit, i cili përqendrohet në sigurimin e faqes tuaj WordPress;
 • Filtrimi i keq-bots: pjesë e grumbullimit të sigurisë së Pressidium, kjo karakteristikë identifikon dhe kundërshton këtë lloj trafiku, ndërsa lejon që motorët e mirëfilltë të kërkimit të indeksojnë faqen tuaj lirisht;
 • Mjedisi i mbyllur plotësisht: siguria është e siguruar edhe kundër sulmeve nga brenda, mjedisi i mbyllur plotësisht dhe i grumbulluar është i kompletuar nga lejet e kufizuara dhe pishinat e dedikuara për ekzekutimin e PHP nga serveri;
 • Shërbimi SFTP: gëzoni sigurinë e shtuar të SFTP, ndërsa hyrni në të gjitha faqet tuaja të WordPress;
 • Magazinim i lartë i SSD me përmasa të larta në internet;
 • Platforma mbajtëse e 5-shtresave me shumë shtresa: përfshin shtresa të shumta të sigurisë, balancimin e ngarkesës dhe ruajtjen e sistemeve;
 • Integrimi i CDN: kurseni për Mikro planin, të gjitha planet pritëse të presidiumit vijnë me CDN të përfshirë;
 • Optimizimi i PHP: koha e përpunimit të PHP me presion të lartë e ngritur më tej performancën e sitit;
 • Nxitimi SSL: ofron një përvojë të sigurt dhe të përshpejtuar të shfletimit SSL;
 • Paneli i kontrollit personal: menaxhoni me lehtësi të gjitha faqet e internetit të WordPress me ndërfaqen e thjeshtë të Pressidium që përmban përdorimin dhe analitikën e trafikut, vendosjet me një klikim, azhurnimet automatike dhe manuale, menaxhimin e cache, menaxhimin e pluginve, magjistarin e migracionit, administrimin e bazës së të dhënave përmes PHPMyAdmin, etj .;
 • Disponueshmëria e shërbimit 95% mbështetur nga SLA: për çdo orë Pressidium nuk arrin të përmbushë disponueshmërinë e garantuar të shërbimit, klientëve do t’u kreditohet 5% e tarifës së tyre mujore;
 • 60-garanci për kthimin e parave;
 • Migrime falas në internet;
 • Mbështetje e ekspertëve për WordPress.

Këto karakteristika dëshmojnë se Pressidium është më se i gatshëm për të ndërmarrë një menaxhim të shëndetshëm të faqeve të internetit tuaj WordPress, duke mbuluar të gjitha aspektet e sigurisë, disponueshmërisë, rezervave dhe performancës së shpejtësisë. Të gjitha këto karakteristika të pritjes vijnë me çmime të krahasueshme me shërbimet e tjera të menaxhuara të WordPress, kështu që ju nuk duhet të gërmoni thellë në xhepa për të përfituar nga një infrastrukturë pritëse e nivelit të primit.

Ndihma për klientët Pressidium

Ndihma dhe mbështetja është në dispozicion përmes kanaleve të ndryshme, duke përfshirë një bazë të njohurive për kërkimin e fjalëve, e cila është e dokumentuar plotësisht dhe hyrjet janë të ndara në kategori të ndryshme (p.sh. kopje rezervë, migrime, cache, WordPress, zgjidhje të problemeve, etj.).

Nëse kanali i ndihmës për vetë-ndihmë nuk ju ndihmon të gjeni një zgjidhje për problemet tuaja, mund të kontaktoni Pressidium direkt përmes postës në [email protected], duke paraqitur një biletë mbështetjeje ose duke i kontaktuar ata përmes mbështetjes telefonike.

Ekipi mbështetës i Pressidium ofron mbështetje eksperte të WordPress falë inxhinierëve teknikë të aftë që udhëheqin ekipin mbështetës. Abonentët e Biznesit dhe Biznesit Plus do të marrin gjithashtu një menaxher të veçantë të llogarisë.

Përveç këtyre, Pressidium gjithashtu përdor një sërë masash proaktive të sigurisë dhe monitorimit që veprojnë 24/7 për të siguruar që faqja juaj e WordPress të funksionojë mirë dhe kërcënimet e sigurisë frenohen.

rekuizitë & Cons të Pressidium.com

A duhet që Pressidium të bëjë në krye të listës suaj kur kërkoni hostimin e menaxhuar të WordPress? Le të shohim të mirat dhe të këqijat:

rekuizitë

 • i besueshëm & serverë të shpejtë;
 • 99,95% garanci në kohë e mbështetur nga SLA;
 • Karakteristika të shkëlqyera të përparuara WP;
 • CDN, SSL dhe backup-e falas të faqes;
 • Arsenal i fortë sigurie;
 • Transferim falas në internet;
 • 60 ditë garanci për kthimin e parave;
 • Panel kontrolli i pastër dhe i shëndetshëm.

Cons

 • Nuk ka pritje të postës elektronike;
 • Sistemi i çmimeve të bazuara në vizita mund të mos jetë sipas dëshirës së të gjithëve;
 • Jo miqësor i ri.

Infrastruktura e shkallës së ndërmarrjes së Pressidium.com ishte rregulluar mirë për WordPress. Galeria e karakteristikave të përparuara dhe shkallëzueshmëria e lartë plotësojnë nevojat e profesionistëve, bizneseve të vogla dhe të mëdha.

Përfundim Shqyrtimi i Pressidium.com

Pritja e ofruar nga Pressidium dallohet përmes shkathtësisë së saj. Ata që kërkojnë një zgjidhje të shkallëzueshme, performuese dhe të pasaktë të hostimit për faqet e tyre të WordPress, do të gjejnë një shërbim të shkëlqyeshëm që i di plotësisht dhe të pasaktat e hostimit të WordPress, dhe ofron të gjitha karakteristikat e nevojshme për një menaxhim të suksesshëm të WordPress. Garancia bujare 60-ditore e kthimit të parave, mbështetja e përsosur e teknologjisë dhe garancia me kohë të SLA janë kremtimi i tortës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector