SiteGround Mnenja

01.06.2020
SiteGround Mnenja 'SiteGround Mnenja
0 13 мин.

SiteGround je podjetje za spletno gostovanje s sedežem v Evropi, ustanovljeno leta 2003; danes na svojih strežnikih gosti okoli 350 tisoč spletnih strani. Večinoma se osredotočajo na individualno in majhno poslovno gostovanje, podjetje pa ponuja tudi virtualne strežnike, namenske strežnike in gostovanje preprodajalcev.


Videti je, da so zelo odprti za programsko opremo z odprtokodno programsko opremo, saj Joomla in WordPress ponujata optimizirano gostovanje, skupaj z veliko vadnicami in brezplačnimi predlogami. Imajo podporo za Magento in druge priljubljene aplikacije za e-trgovino, za tiste, ki želijo zgraditi spletno trgovino.

Ne glede na to, ali poskušate začeti svoje podjetje ali želite svoje ideje deliti s svetom, je zelo pomembno, da ste v stiku s časom, v katerem živite. Zato so danes vsi na internetu, zato imate svoje lastno spletno mesto je ključnega pomena.

Vendar je lahko postavitev spletnega mesta nekoliko zapletena. Če niste programer (in večina nas ni), ste usojeni, da svoje zaupanje izročite ljudem, ki vedo, kako to postaviti za vas. Zato lahko priporočamo SiteGround. Poglejmo si dejstva: najprej SiteGround priporočajo številni ljudje na različnih blogih in forumih. Znano je, da moraš, če želiš kaj preveriti, ljudi povprašati o njihovih izkušnjah. Zato lahko na različnih blogih, spletnih mestih in forumih najdemo veliko mnenj. Skupne izkušnje so lahko in večino časa so zelo zanesljive.

Na drugi strani je zelo pomembno ugotoviti, koliko različnih podjetij in podjetij uporablja storitev, ki jo iščete, in podjetje, ki vas zanima. SiteGround je nabral več kot 450 tisoč domenskih imen po vsem svetu in ima podatkovne centre po vsej Združeni državi Države, Evropa in Azija.

To je bolj impresivno, če veste, da so z le enim zaposlenim začeli leta 2007. Danes so eden najmlajših behemotov na gostovanju, vendar so energični in profesionalni, kar dokazujejo številke in dejstva, ki smo vam jih predstavili v prvi odstavki. Za zaključek lahko rečemo, da morajo narediti nekaj pravilno, saj so višino dosegli veliko hitreje kot mnogi njihovi predhodniki.

Načrti, cene, lastnosti in vrednost

Ko začnemo govoriti o načrtih in cenah, smo več kot samozavestni, da vam povemo, da ima SiteGround vse, kar boste potrebovali. Imajo pet vrst gostovanja, med katerimi lahko izbirate, odvisno od vaših potreb in vrste storitve, ki jo želite dobiti.

Za začetek se lahko odločite, da imate Skupno gostovanje ki je rešitev gostovanja na osnovi SSD. Lahko pa izberete Gostovanje v oblaku ki je visoko zmogljiva platforma v oblaku. Namenski strežnik gostovanje vam bo prineslo svoje vrhunsko upravljane gostovalne stroje, ki se nahajajo v treh regijah za najboljše gostovanje. Če preživljate na primer z razvojem in vzdrževanjem spletnih strani stranke, spletnega mesta SiteGround Gostovanje preprodajalcev program je tisti za vas. In lahko se odločite za zaupanje Enterprise gostovanje ki ponuja vrhunske rešitve po meri, ki bodo ustrezale vsem vašim željam in potrebam. Vse njihove vrste gostovanja imajo prilagojene načrte, ki ustrezajo vsem potrebam.

Preden si podrobneje ogledamo vsako posebno vrsto načrtov gostovanja, ki jih zagotavljajo, moramo omeniti, da na vseh njih zagotavljajo upravljano WordPress gostovanje. Za lažji začetek bodo zagotovili namestitveni program za 1 klik in brezplačen prenos. WordPressu bodo omogočili upravljane samodejne posodobitve in enostavno upravljanje ukazne vrstice z WP-CLI. Za WordPress super hitrost ponujajo SuperCacher na vseh načrtih nad načrtom StartUp. Izkušenejši uporabniki bodo lahko uporabljali uprizoritev WP in integracijo Git v svojem oblaku GoGeek in namenskih načrtih.

Deljeno spletno gostovanje

Skupno spletno gostovanje je njihov “najboljši prodajalec” in je odlična izbira za tiste, ki so internetni novi. Ta paket ponuja najhitrejšo namestitev, ki jo boste kdajkoli dobili – potrebovali boste le tri minute, da postavite novo spletno mesto in jih boste lahko celo poklicali, da vas vodijo po njem.

S tem paketom lahko na enostaven način ustvarite svojo spletno stran. S svojim preprostim orodjem za izdelavo spletnih mest s povleci in spusti ne bi bilo treba dolgo čakati, preden dobite izvirno in elegantno spletno mesto.

Če govorimo o podaljšanju, ima SiteGround edinstven pristop za doseganje enega največjih možnih podaljškov. Kot bonus vam zagotavljajo, da boste prejeli nadomestilo, če boste kdaj imeli več kot 0,1% izpadov na leto.

Prednost uporabe storitve SiteGround je tudi v njihovih edinstvenih orodjih, ki so jih izdelali, da bi olajšali uporabo najbolj priljubljenih aplikacij – WordPress in Joomla. Preko te storitve ponujajo samodejni namestitvenik za preprost zagon, samodejni posodabljalec za veliko varnost, pa tudi SuperCacher za veliko hitrost in uprizarjanje ter Git za geeky uporabnike.

Pravijo, da bodo njihovi vmesniki olajšali naše življenje, in mi jim zaupamo. Izdelali so edinstveno uporabniško območje, kjer lahko upravljate vse vidike svojega računa, kot so domena, računi in vozovnice. CPanel je vgrajen v uporabniško območje z veliko edinstvenimi funkcionalnostmi.

Vseobsegajoče uporabniško območje ima upravljanje na enem mestu, čudovit dizajn in preprosta orodja za uporabo. Izboljšani cPanel je najboljša gostiteljska nadzorna plošča, ki je integrirana v njihovo uporabniško območje in vsebuje na tone dodatnih funkcij.

Zdaj pa si oglejmo njihove načrte za skupno gostovanje v spletu. Pravijo, da je njihovo spletno gostovanje zasnovano za vrhunsko izkušnjo, s katero se vsekakor lahko strinjamo.

 • Prvi v skladu s svojimi načrti za spletno gostovanje se imenuje Začeti načrt, ki ga lahko dobite za samo 3,95 evra na mesec, kar je 50% nižje od običajnih 7,95 evra mesečne cene. Ta načrt vam daje ključne funkcije, potrebne za namestitev spletnega mesta, ki je bilo na novo dodano v svet, ali obstoječega spletnega dnevnika povprečne velikosti in poslovnega spletnega mesta.

Načrt za zagon je primeren tudi za manjše spletne trgovine, pa tudi, da nimate norih količin izdelkov v prodaji. Ta načrt ni dober za vas, če na mesec privabite več kot 10 tisoč edinstvenih obiskov.

Ta načrt ponuja brezplačno spletno mesto za izdelavo spletnih strani, cPanel in SSH Access, brezplačno nastavitev in prenos ter nekonkurenčno tehnično podporo, SSD Storage in brezplačno dnevno varnostno kopiranje. Iz tega načrta dobite tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, neomejeno število e-poštnih sporočil in DB-jev, pa tudi storitve HTTP / 2, ki so omogočene, brezplačne šifriranje SSL-jev Letter in brezplačno Cloudflare CDN.

 • Drugi od njihovih treh načrtov se imenuje načrt GrowBig, ki je, kot je poimenovan, oblikovan za vašo spletno rast; lahko ga dobite za 6,45 evra mesečno s 50% popusta na običajnih 12,95 evra na mesec.

Ta načrt vam bo ustrezal, če ste naprednejši uporabnik in potrebujete bolj napredne funkcije, ki so opremljene z bistvenimi lastnostmi. GrowBig bo ustrezala bodisi enemu večjemu številu spletnih strani, bodisi preprostim, bodisi nekaj različnim spletnim mestom povprečne velikosti. Govori se, da je ta načrt bolj priljubljen med ljudmi, ki radi gostijo vsa svoja spletna mesta v enem računu.

S tem načrtom boste dobili premium podporo, kar pomeni, da bodo vaše vozovnice obravnavane kot prednostna naloga. Dobili boste tudi premijske hitrosti, ker bo njihov SuperCacher vaše spletno mesto naredil veliko hitreje. Ker vedo, koliko smo vložili svojo vrednost v varno poslovanje, boste s tem paketom dobili prvovrstno varnost, kar pomeni, da lahko imate do 30 rezervnih kopij svojega spletnega mesta.

Z GrowBig lahko uporabite neomejene domene dodatkov za gostovanje na več spletnih mestih in dobili boste vrhunska orodja za e-trgovino in dobili enoletni Wildcard SSL certifikat brezplačno.

 • Če se odločite, da jih dobite GoGeek načrt, ki je, kot pravijo, “narejen za prave spletne geeke”, boste zanj plačevali le 11,95 evra mesečno, kar je 50% nižje od običajnih 23,95 evra mesečne cene.

Ta načrt vam bo ustrezal, če želite obiskati spletno mesto, ki je bolj priljubljeno med ljudmi in ima več obiskov kot običajno spletno mesto povprečne velikosti. Če želite delati pri vzpostavljanju svojega podjetja za e-trgovino, je ta načrt odličen za vas, saj lahko vsebuje večje količine izdelkov in vključuje skladnost s strežnikom PCI.

Gostovanje v oblaku

Če govorimo o njihovem gostovanju v oblaku, lahko rečemo, da je popolna gostiteljska platforma, ki zagotavlja zelo hitro storitev, je samodejno prilagodljiva in vam omogoča, da svoj načrt prilagodite svojim potrebam. Ta vrsta gostovalnih storitev ima štiri različne načrte: vstop, poslovni, poslovni plus in podjetniški načrt.

Razlika med njimi, če ne gledamo samo na ceno, je v njihovi količini jeder CPU, pomnilniku, SSD prostoru in prenosu podatkov.

 • Z Načrt vstopa za 64 evrov na mesec boste dobili 2 CPU jedra, 4 GB pomnilnika, 40 GB SSD prostora in 5TB prenosa podatkov.
 • To je manj od tistega, kar dobite z a Poslovni načrt v katerem boste za 96 evrov na mesec dobili 3 jedra CPU, 6 pomnilnika, 60 GB SSD prostora in 5TB prenosa podatkov.
 • Če izberete Poslovni plus načrtujte količino 128 evrov na mesec, dobili boste 4 jedra CPU-ja, 8 GB pomnilnika, 80 GB SSD prostora in 5TB prenosa podatkov.
 • Z Načrt podjetja ki stane 192 evrov na mesec, boste dobili 8 jeder CPU-ja, 10 GB pomnilnika, 120 GB SSD prostora in 5TB prenosa podatkov. Pomembno je povedati, da DDV ni vključen v začetno ceno, ki smo vam jo dali v tem odstavku.

Gostovanje namenskih strežnikov

Njihovi namenski strežniški stroji so locirani v treh regijah, med katerimi lahko izbirate za najboljše delovanje svojih storitev gostovanja. Regije so ZDA, Evropa in azijsko-pacifiška regija. Ko izberete najprimernejšo regijo, je vaša naslednja izbira med tremi načrti: Vstopni strežnik, Power server in Enterprise strežnik.

 • The Vstopni strežnik prihaja s ceno 179 evrov na mesec z DDV, ki ni vključen v ceno. Napaja ga an Intel Xeon E3-1230 CPU, ki ima 3,20 Ghz taktno hitrost CPU, 4 CPU jedra, 8 CPU niti, 8MB predpomnilnik CPU, 4 GB DDR3 RAM, 500GB SATA II HDD in 5TB pasovno širino.
 • The Power server na drugi strani prihaja s ceno 258 evrov na mesec. Ima stroj, ki je zgrajen iz procesorja Intel Xeon E3-1270, ki ima frekvenčno hitrost CPU 3,50 Ghz, 4 CPU jedra, 8 navojev CPU, 8MB predpomnilnik CPU, 16 GB DDR3 RAM, 1TB SATA II HDD in 5TB pasovno širino.
 • In zadnji in po vrsti najboljši, toda najbolj ocenjen je Enterprise strežnik kar vas bo stalo 336 na mesec. Deluje na 2 Intel Xeon E5-2620 CPU, 2.00Ghz CPU Clock Speed, 2-krat 6 CPU Core, 2-krat 12 niti CPU-ja, 15MB CPU Cache, 16GB DDR3 RAM-a 4-krat 500GB SATA III / RAID 10 HDD s 5TB pasovno širino.

Gostovanje preprodajalcev

Če ste programer, spletni oblikovalec, razvijalec ali samo vzdržujete spletna mesta svojih strank, je ta vrsta gostovanja za vas. In tukaj je, kako deluje.

Ko kupite več računov, dobite več od tega, kar imenujejo kredite, kar vam prinese nižjo ceno na eno leto gostovanja; tako da je ena kreditna vrednost vredna eno leto gostovanja.

Od enega do štirih kreditov vam boste povrnili 40 evrov na kredit. Če kupite pet do deset kreditov, jih boste dobili po ceni 36 evrov za en kredit. In najboljša rešitev, če jih kupujete na veliko. Če kupite več kot enajst kreditov, jih dobite po ceni 33 evrov na kredit. DDV ni vključen v te cene.

Ta vrsta gostovanja vam prinese tudi posebno ponudbo za imena domen, ki se začnejo pri 8 evrih na leto brez vključenega DDV.

Gostovanje v podjetjih

Vendar to ni vse iz strani SiteGround. Če menite, da ste bolj napreden uporabnik in ne morete zadovoljiti svojih potreb z nobenim od načrtov, ki smo jih že omenili, je po meri narejeno podjetje Enterprise gostovanje za vas prav..

Ta načrt vam omogoča, da storitev zelo natančno prilagodite svojim potrebam. Za prilagoditev vašega načrta so tu strokovnjaki SiteGround. Najprej bodo spoznali vaše posebne poslovne potrebe, nato pa bodo izdelali celotno infrastrukturo, ki temelji na njih.

Zagotavljajo vam zelo zanesljivo arhitekturo; bodo upravljali vašo gostovalno infrastrukturo in vam omogočili, da razvijate svoje podjetje, ne da bi si vzeli nepotreben čas in poskušali ugotoviti, kaj storiti s svojim spletnim mestom. Če pa želite uporabiti delovni potek razvoja po meri, vam bodo pomagali vključiti vaše v svojo rešitev.

Pomoč strankam

Če podrobneje pogledamo njihovo podporo strankam, bomo prišli do zaključka, da so naredili res super delo. Ponujajo 24/7 podporo strankam in različni načini, kako se lahko pritožite, samo dodajo vrednost njihovi storitvi.

Vstopnico lahko vložite ves dan in vso noč in prvi odgovor boste dobili v 10 minutah. Uporabite lahko tudi klepet v živo, kjer boste dobili takojšen odgovor, ali če ste bolj tradicionalni, jih lahko pokličete po telefonu.

Nadomeščajo vse izmene, tako da bo vedno nekdo prevzel telefon ali poklepetal v spletu, zato vam na pomoč ni treba čakati več kot nekaj minut. Prav tako redno ocenjujejo hitrost vsakega zaposlenega in celotno uspešnost ekipe, tako da boste redno dobili visoko kakovostno storitev.

SiteGround ima lastno sledenje in izravnavo obremenitve. To pomeni, da vlagajo veliko tehničnih in človeških moči, da bi bila njihova podpora čim bolj učinkovita in hitra.

Na spletni strani SiteGround najdete vadnice in podrobno bazo znanja, ki so med najbolj priljubljenimi gradivi za samopomoč gostovanje v spletu. Ponujajo tudi serijo vebinarjev, kjer delijo znanje o najbolj vročih temah dneva. Najdete lahko čarovnika za nastavitev, ki so ga ustvarili, in ki sprejema vsakega novinca na uporabniškem področju in ponuja smernice skozi prve korake nastavitve računa gostovanja.

Prednosti & Slabosti SiteGround

SiteGround je dobra izbira za spletno gostovanje na podlagi njihove nenehne uspešnosti in inovativnosti ter nenehnih nadgradenj na svojo platformo gostovanja. Funkcije upravljanja spletnega gostovanja SiteGround so zelo primerne za WordPress, Joomla in tudi spletna mesta Drupal.

Če na spletnem mestu SiteGround govorimo o tem, kaj je dobro, bomo zagotovo omenili brezplačno domeno, ki jo boste dobili, brezplačne dnevne varnostne kopije in obnovitev ter brezplačni Let’s Encrypt SSL. Dobra stvar je, da nudijo brezplačen Cloudflare CDN, vmesnik cPanel, pa tudi zelo hitro uptime in deljeno gostovanje uporablja Linux posode.

Veliko število načrtov pod vrstami gostovanja bo zagotovo ustrezalo vašim potrebam, če pa ne s tipom podjetja, lahko svoj načrt prilagodite s pomočjo upravljavcev osebnih računov SiteGround.

Edini slab del ponudbe SiteGround je, da imate omejen spletni prostor na 10 GB do 30 GB.

Zaključek

SiteGround je eno izmed najhitreje rastočih podjetij za gostovanje spletnih strani, in tu je razlog. Najprej imajo njihovi izdelki dobro razmerje med plačo in kakovostjo. To pomeni, da dobite najboljšo storitev za več kot primerno ceno. Na izbiro imajo tudi kup načrtov in vrst gostovanja. Poleg tega je dobra podpora strankam še pomembna njihova vrednost, pa tudi načrti za oblikovanje cen, ki ustrezajo potrebam vseh. SiteGround je odlična izbira za vas, če iščete skupno rabo, namensko, podjetniško, oblakovno gostovanje ali nameravate biti njihov prodajalec. Ni vam treba več oklevati, samo se pridružite internetni skupnosti – zdaj veste, kaj izbrati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector