SiteGround recensioner

SiteGround är ett webbhotellföretag baserat i Europa, grundat 2003; idag värd cirka 350 tusen webbplatser på sina servrar. De fokuserar mest på enskilda och små företag delad hosting, men företaget erbjuder också virtuella servrar, dedikerade servrar och återförsäljarhosting.


Det ser ut som att de är mycket passionerade för öppen källkodsprogramvara och erbjuder Joomla och WordPress optimerad värd, tillsammans med massor av självstudier och gratis mallar. De har stöd för Magento och andra populära e-handelsapplikationer för de som vill bygga en onlinebutik.

Oavsett om du försöker starta ditt eget företag, eller om du vill dela dina idéer med världen, är det ganska viktigt att ha kontakt med de tider du lever i. Det är därför idag alla är på internet, så att ha din egen webbplats är av avgörande betydelse.

Det kan dock vara lite svårt att ställa in din webbplats. Om du inte är programmerare (och de flesta av oss inte är det) är du avsett att ge ditt förtroende till de människor som vet hur man ställer in det för dig. Det är därför vi kan rekommendera SiteGround. Låt oss titta på fakta: Först och främst rekommenderas SiteGround av många människor på olika bloggar och forum. Det är välkänt att om du vill kolla något måste du fråga människor om deras upplevelse. Det är därför vi kan hitta många åsikter om de olika bloggarna, webbplatserna och forumen. Delad erfarenhet kan vara, och för det mesta, mycket pålitlig.

Å andra sidan är det mycket viktigt att se hur många olika företag och företag som använder den tjänst du tittar på och det företag du är intresserad av. SiteGround har samlat över 450 tusen domännamn över hela världen och har datacentra över hela United Stater, Europa och Asien.

Detta är mer imponerande om du vet att de har börjat med bara en anställd redan 2007. Idag är de en av de yngsta behemoterna i värd, men de är energiska och professionella vilket bevisas av de siffror och fakta som vi gav dig i första styckena. Som en slutsats kan vi säga att de måste göra något rätt eftersom de har uppnått höjder mycket snabbare än många av sina föregångare.

Planer, prissättning, funktioner och värde

När vi börjar prata om planer och prissättning är vi mer än säkra på att säga att SiteGround har allt du behöver. De har fem värdtyper du kan välja mellan, beroende på dina behov och typ av tjänst du vill få.

Till att börja med kan du välja att ha Delad värd som är en SSD-baserad delad värdlösning. Eller så kan du välja Molnvärd vilket är en molnplattform med hög prestanda. Dedikerad server webbhotell ger dig sina premiumhanterade värdmaskiner belägna i 3 regioner för bästa värdhosting. Om du tjänar liv med att till exempel utveckla och underhålla dina kunders webbplatser, är SiteGround’s Återförsäljare värd programmet är det för dig. Och du kan välja att ge ditt förtroende till Enterprise värd som erbjuder premiumanpassade lösningar som passar alla dina önskemål och behov. Alla deras värdstyper har skräddarsydda planer som passar allas behov.

Innan vi tittar ytterligare på varje speciell typ av värdplaner som de tillhandahåller, måste vi nämna att de tillhandahåller hanterade WordPress-värd för dem alla. För en enkel start kommer de att tillhandahålla 1 klick installerare samt en gratis överföring. De kommer att förse WordPress med hanterade autouppdateringar och enkel kommandoradshantering med WP-CLI. För WordPress superhastighet erbjuder de SuperCacher på alla planer ovanför StartUp-planen. Mer erfarna användare kommer att kunna använda WP-staging och Git-integration på deras GoGeek-moln och dedikerade planer.

Delad webbhotell

Delad webbhotell är deras “bästsäljare” och det är ett bra val för dig som är ny på Internet. Detta paket erbjuder den snabbaste installationen du någonsin kommer att få – det tar bara tre minuter att skapa en ny webbplats och de kan till och med ringas för att vägleda dig genom den.

Med detta paket kan du skapa din egen webbplats på ett enkelt sätt. Med deras enkla drag-and-drop-webbplatsbyggare behöver du inte vänta länge innan du får en original och snygg webbplats.

Om vi ​​talar om drifttiden, har SiteGround den unika metoden för att uppnå en av de högsta möjliga uppetiderna. Och som en bonus garanterar de att du får ersättningen om du någonsin upplever mer än 0,1% driftstopp på årsbasis.

Fördelen med att använda SiteGrounds tjänst ligger också i deras unika verktyg som de skapade för att göra det enkelt för de mest populära applikationerna – WordPress och Joomla. Genom denna tjänst erbjuder de en Auto-installerare för en enkel start, Auto-uppdaterare för stor säkerhet samt SuperCacher för stor hastighet och iscensättning och Git för nördiga användare.

De säger att deras gränssnitt kommer att göra våra liv enklare, och vi litar på dem. De har utvecklat ett unikt användarområde där du kan hantera alla aspekter av ditt konto som din domän, fakturering och biljetter. CPanel är integrerad i användarområdet med många unika funktioner som läggs till.

Ett allomfattande användarområde har en one-stop-hantering, vacker design och lättanvända verktyg. Förbättrad cPanel är den bästa värdkontrollpanelen som är integrerad i deras användarområde och innehåller massor av extrafunktioner.

Nu ska vi titta på deras delade webbhotellplaner. De säger att deras webbhotell är utformad för överlägsen upplevelse som vi definitivt kan hålla med om.

 • Först i linje med deras webbhotellplaner kallas Börja planera som du kan få för endast 3,95 euro per månad, vilket är 50% rabatt på det vanliga 7,95 euro per månad. Denna plan ger dig de viktigaste funktionerna som behövs för att bo på webbplatsen som nyligen har lagts till i världen, eller en befintlig medelstor blogg samt en affärswebbplats.

StartUp-planen är bra för de mindre onlinebutikerna som inte har galna mängder av produkter till försäljning. Denna plan är inte bra för dig om du lockar mer än 10 tusen unika besök per månad.

Denna plan erbjuder en gratis webbplatsbyggare, cPanel och SSH Access, gratis installation och överföring samt nonstop teknisk support, SSD-lagring och gratis daglig backup. Från den här planen får du också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, obegränsad e-post och DB samt HTTP / 2 aktiverade tjänster, gratis Låt oss kryptera SSL och gratis Cloudflare CDN.

 • Den andra av deras tre planer kallas GrowBig-planen, som den heter, utformad för din webbutveckling; Du kan få det för 6,45 euro per månad med 50% rabatt på de vanliga 12,95 euro per månad.

Denna plan passar dig om du är en mer avancerad användare och du behöver mer avancerade funktioner som kommer med de väsentliga funktionerna. GrowBig passar antingen en mer hårt trafikerad webbplats eller få olika webbplatser som är medelstora. Rykten säger att denna plan är mer populär bland människor som gillar att vara värd för alla sina webbplatser på ett konto.

Med denna plan får du ett premiumstöd, vilket innebär att dina biljetter kommer att betraktas som en prioritet. Du får också premiumhastigheter eftersom deras SuperCacher kommer att göra din webbplats mycket snabbare. Eftersom de vet hur mycket vi lägger vårt värde på att göra vårt företag säkert, med detta paket får du premium säkerhet, vilket innebär att du kan ha upp till 30 säkerhetskopior av din webbplats.

Med GrowBig kan du använda obegränsade tilläggsdomäner för att vara värd för flera webbplatser och du får premium e-handelsverktyg och få ett års Wildcard SSL-certifikat gratis.

 • Om du väljer att få deras GoGeek planera, som de säger “utformade för riktiga webgeeks”, kommer du att betala endast 11,95 euro per månad för det, vilket är 50% rabatt på det vanliga 23,95 euro per månad pris.

Den här planen passar dig rätt om du vill vara värd för en webbplats som är mer populär bland människor och har fler besök än den vanliga medelstora webbplatsen. Om du vill arbeta med att starta din e-handel, är denna plan bra för dig eftersom den kan innehålla större mängder produkter och inkluderar server PCI-överensstämmelse.

Cloud Hosting

Om vi ​​talar om deras molnhotell kan vi säga att det är en perfekt värdplattform som tillhandahåller mycket snabb service, den är automatisk skalbar och gör att du kan göra din plan anpassad efter dina behov. Denna typ av webbhotell kommer med fyra olika planer: Entry, Business, Business Plus och Enterprise plan.

Skillnaden mellan dem, om vi inte bara tittar på priset är i deras mängd CPU-kärnor, minne, SSD-utrymme och dataöverföring.

 • Med Anmälningsplan för 64 euro per månad får du 2 CPU-kärnor, 4 GB minne, 40 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring.
 • Det är mindre än vad du får med en Affärs plan där du för 96 euro i månaden får 3 CPU-kärnor, 6 minne, 60 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring.
 • Om du väljer Business plus planera för 128 euro i månaden, du kommer att få 4 CPU-kärnor, 8 GB minne, 80 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring.
 • Med Företagsplan som kostar 192 euro i månaden får du 8 CPU-kärnor, 10 GB minne, 120 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring. Det är viktigt att säga att moms inte ingår i det ursprungliga priset vi gav dig i detta avsnitt.

Dedikerade servrar värd

Deras dedikerade servermaskiner finns i tre regioner som du kan välja mellan för bästa prestanda för dina värdtjänster. Regionerna är USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet. När du har valt den bästa regionen som passar dig är ditt nästa val mellan deras tre planer: Entry Server, Strömserver och den Enterprise-server.

 • De Anmälningsserver kommer med ett pris på 179 euro per månad med moms som inte ingår i priset. Den drivs av en Intel Xeon E3-1230 CPU som har en klockhastighet på 3.20 GHz CPU, 4 CPU-kärnor, 8 CPU-trådar, 8MB CPU-cache, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SATA II HDD och en 5TB bandbredd.
 • De Strömserver å andra sidan kommer priset på 258 euro per månad. Den har en maskin som är byggd av Intel Xeon E3-1270 CPU som har en klockhastighet på 3,50 GHz, 4 CPU-kärnor, 8 CPU-trådar, 8 MB CPU-cache, 16 GB DDR3 RAM, 1 TB SATA II HDD och en 5 TB bandbredd.
 • Och den sista och i sin tur den bästa men den dyraste är den Enterprise-server vilket kostar dig 336 per månad. Den körs på 2 Intel Xeon E5-2620 CPU, 2,00 GHz CPU-klockhastighet, 2 gånger 6 CPU-kärnor, 2 gånger 12 CPU-trådar, 15 MB CPU-cache, 16 GB DDR3 RAM 4 gånger 500 GB SATA III / RAID 10 HDD med en 5 TB bandbredd.

Återförsäljare värd

Om du är programmerare, webbdesigner, utvecklare eller bara underhåller webbplatser för dina kunder så är den här värdtypen den för dig. Och här är hur det fungerar.

När du köper fler konton får du mer av vad de kallar krediter som ger dig ett billigare pris på ett års värd; så en kredit är värd ett års värd.

En till fyra krediter ger dig tillbaka 40 euro per kredit. Om du köper fem till tio poäng får du dem till ett pris av 36 euro per kredit. Och den bästa lösningen om du köper dem i stort. Om du köper mer än elva krediter får du dem till ett pris av 33 euro per kredit. Moms ingår inte i dessa priser.

Denna värdtyp ger dig också en specialaffär på domännamn som börjar med 8 euro per år utan momsen inkluderad.

Enterprise Hosting

Men det är inte allt från SiteGround. Om du tänker på dig själv som mer en avancerad användare och att du inte kan tillfredsställa dina behov med någon av de planer som vi nämnde tidigare, är den specialanpassade Enterprise-värden definitivt en rätt passform för dig.

Denna plan låter dig anpassa tjänsten till dina behov på ett mycket exakt sätt. SiteGrounds experter är här för att anpassa din plan. Först kommer de att lära känna dina speciella affärsbehov och sedan skapa en hel infrastruktur som är baserad på dem.

De garanterar dig mycket pålitlig arkitektur; de kommer att hantera din värdinfrastruktur och låter dig utveckla ditt företag och inte tar onödigt tid att försöka ta reda på vad du ska göra med din webbplats. Men om du vill använda anpassat utvecklingsarbetsflöde, kommer de att ge dig hjälp med att integrera ditt i deras lösning.

Kundsupport

Om vi ​​tittar närmare på deras kundsupport kommer vi till slutsatsen att de gjorde ett riktigt fantastiskt jobb. De erbjuder kundsupport dygnet runt, och de olika sätten du kan göra klagomål ger bara mervärde till deras tjänst.

Du kan lämna in en biljett hela dagen och hela natten, så får du ditt första svar inom tio minuter. Du kan också använda livechatt, där du får ett direkt svar, eller om du är mer traditionell kan du ringa dem via telefon.

De överskrider alla skift så att det alltid kommer att finnas någon att plocka upp telefonen eller chatta online, så att du inte behöver vänta mer än några minuter på hjälp. De utvärderar också varje anställds hastighet såväl som teamprestationen som helhet regelbundet, så att du regelbundet får en högkvalitativ service.

SiteGround har intern spårning och lastbalansering. Det betyder att de investerar mycket teknisk och mänsklig kraft för att göra sitt stöd lika effektivt och snabbt som någonsin.

På SiteGround-webbplatsen kan du hitta självstudier och en detaljerad kunskapsbas, som är en av de mest populära självhjälpsmaterialen online. De erbjuder också en webinarieserie där de delar kunskap om dagens hetaste ämnen. Och du kan hitta en installationsguide som de har skapat och som välkomnar varje nykomling i användarområdet och ger vägledning genom de första stegen i värdkontokonfigurationen.

Fördelar & Nackdelar med SiteGround

SiteGround är ett bra val för webbhotell baserat på deras fortsatta prestanda och deras innovation och ständiga uppgraderingar till deras webbhotell. SiteGrounds hanterade värdfunktioner passar bra för WordPress, Joomla och Drupal webbplatser.

Om vi ​​talar om vad som är bra på SiteGround kommer vi säkert att nämna den gratis domän du får, gratis dagliga säkerhetskopior och återställning samt gratis Let’s Encrypt SSL. Det goda är att de erbjuder gratis Cloudflare CDN, cPanel-gränssnitt samt den riktigt snabba uppetiden och delad hosting använder Linux-containrar.

Det stora antalet planer under värdtyperna kommer säkert att passa dina behov och om inte med Enterprise-typen kan du anpassa din plan med hjälp av SiteGrounds personliga kontohanterare.

Den enda dåliga delen av SiteGround-erbjudandet är att du får webbutrymme begränsat till 10 GB till 30 GB.

Slutsats

SiteGround är ett av de snabbast växande webbhotellföretagen och det är därför. Först och främst har deras produkter en bra lön för kvalitetsförhållandet. Detta innebär att du får den bästa servicen för mer än ett rimligt pris. De har också ett gäng planer och typer av värd att välja mellan. Bra kundsupport är också en annan sak som ökar deras värde, liksom prissättningsplanerna för att tillgodose allas behov. SiteGround är det perfekta valet för dig, oavsett om du letar efter delad, dedikerad, företag, molnhosting eller om du planerar att vara deras återförsäljare. Du behöver inte tveka mer, bara gå med i internetgemenskapen – du vet nu vad du ska välja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map