SiteGround Recenzii

SiteGround este o companie de găzduire web cu sediul în Europa, înființată în 2003; găzduiește astăzi aproximativ 350 de mii de site-uri web pe serverele lor. Acestea se concentrează mai ales pe găzduirea partajată individuală și mică de afaceri, cu toate acestea compania oferă și servere virtuale, servere dedicate și găzduire pentru distribuitori.


Se pare că sunt foarte pasionați de software-ul open source, oferind Joomla și WordPress hosting optimizat, împreună cu o mulțime de tutoriale și șabloane gratuite. Au suport pentru Magento și alte aplicații populare de e-commerce, pentru cei care caută să construiască un magazin online.

Indiferent dacă încercați să vă începeți propria afacere sau dacă doriți să vă împărtășiți ideile cu lumea, este destul de important să fiți în legătură cu momentele în care trăiți. De aceea, în prezent, toți sunt pe Internet, deci aveți site-ul propriu are o importanță vitală.

Totuși, configurarea site-ului tău poate fi un pic dificilă. Dacă nu sunteți programator (și majoritatea dintre noi nu), sunteți destinat să acordați încredere persoanelor care știu să-l configureze pentru dvs. Acesta este motivul pentru care vă putem recomanda SiteGround. Să ne uităm la fapte: În primul rând, SiteGround este recomandat de mulți oameni pe diverse bloguri și forumuri. Este bine știut că, dacă doriți să verificați ceva, trebuie să întrebați oamenii despre experiența lor. De aceea, putem găsi multe opinii pe diverse bloguri, site-uri și forumuri. Experiența partajată poate fi și de cele mai multe ori este foarte fiabilă.

Pe de altă parte, este foarte important să vedeți câte companii și companii diferite utilizează serviciul pe care îl căutați și compania de care sunteți interesat. SiteGround a acumulat peste 450 de mii de nume de domeniu în întreaga lume și are centre de date în toate Statele Unite. Statele, Europa și Asia.

Acest lucru este mai impresionant dacă știți că au început cu un singur angajat încă din 2007. Astăzi, ei sunt unul dintre cei mai tineri behemoth-uri din găzduire, dar sunt energici și profesioniști, fapt dovedit de numărul și faptele pe care vi le-am oferit în primele paragrafe. Ca o concluzie, putem spune că trebuie să facă ceva corect, deoarece au atins înălțimi mult mai repede decât mulți dintre predecesorii lor.

Planuri, prețuri, caracteristici și valoare

Când începem să vorbim despre planuri și prețuri, suntem mai mult decât siguri să vă spunem că SiteGround are tot ce aveți nevoie. Au cinci tipuri de găzduire din care puteți alege, în funcție de nevoile dvs. și de tipul serviciului pe care doriți să îl primiți.

Pentru început, puteți alege să aveți Gazduire comună care este o soluție de găzduire partajată bazată pe SSD. Sau poți alege Gazduire cloud care este o platformă cloud performantă. Server dedicat găzduirea vă va oferi mașinile de găzduire premium administrate, situate în 3 regiuni, pentru o gazduire de cea mai bună performanță. Dacă vă câștigați viața, de exemplu, dezvoltând și întrețineți site-urile web ale clientului dvs., SiteGround Gazduire revânzători programul este cel pentru tine. Și puteți alege să vă acordați încredere Gazduire de intreprinderi care oferă soluții premium la comandă, care se potrivesc tuturor dorințelor și nevoilor tale. Toate tipurile lor de găzduire au planuri personalizate care se potrivesc nevoilor tuturor.

Înainte să aruncăm o privire suplimentară asupra fiecărui tip special de planuri de găzduire pe care le oferă, trebuie să menționăm că acestea furnizează găzduire WordPress gestionată pentru toate. Pentru o pornire ușoară, acestea vor oferi instalator cu 1 clic, precum și un transfer gratuit. Acestea vor oferi WordPress cu actualizări automate gestionate și gestionare ușoară a liniei de comandă cu WP-CLI. Pentru WordPress super viteză oferă SuperCacher pe toate planurile de deasupra planului StartUp. Utilizatori cu mai multă experiență vor putea utiliza funcționarea WP și integrarea Git pe cloud-ul GoGeek și în planurile dedicate.

Gazduire web partajată

Gazduirea Web Partajată este „cel mai bun vânzător” al acestora și este o alegere excelentă pentru cei care sunt nou pe Internet. Acest pachet oferă cea mai rapidă configurație pe care o veți obține vreodată – vă vor lua doar trei minute pentru a configura un nou site și pot fi chiar sunate pentru a vă ghida prin intermediul acestuia.

Cu acest pachet vă puteți crea propriul site într-un mod ușor. Cu un simplu constructor de site-uri drag-and-drop, nu trebuie să așteptați mult timp înainte de a obține un site web original și elegant.

Dacă vorbim despre uptime, SiteGround are o abordare unică pentru atingerea uneia dintre cele mai înalte valori uptime. Și, ca bonus, vă garantează că veți primi compensația dacă veți experimenta mai mult de 0,1% timp de oprire anual.

De asemenea, avantajul utilizării serviciului SiteGround constă în instrumentele lor unice pe care le-au conceput pentru a facilita cele mai populare aplicații – WordPress și Joomla. Prin acest serviciu, acestea oferă un program de instalare Auto pentru o pornire ușoară, actualizator Auto pentru o securitate deosebită, precum și SuperCacher pentru o viteză excelentă și punerea în scenă și Git pentru utilizatorii geeky.

Ei spun că interfețele lor ne vor ușura viața, iar noi avem încredere în ele. Au creat o zonă de utilizator unică în care puteți gestiona toate aspectele contului dvs., cum ar fi domeniul dvs., facturarea și biletele. CPanel este integrat în zona utilizatorului cu o mulțime de funcționalități unice adăugate la acesta.

O zonă de utilizator all-inclusive are un management unic, design frumos și instrumente ușor de utilizat. CPanel îmbunătățit este cel mai bun panou de control de găzduire, care este integrat în zona lor de utilizator și conține tone de funcții suplimentare.

Acum, să aruncăm o privire asupra planurilor lor de găzduire web partajate. Ei spun că găzduirea lor web este creată pentru o experiență superioară cu care cu siguranță putem fi de acord.

 • Mai întâi în linia planurilor lor de găzduire web se numește ” Lansare plan pe care îl puteți obține pentru doar 3,95 euro pe lună, care este 50% din prețul obișnuit de 7,95 euro pe lună. Acest plan vă oferă caracteristicile cheie necesare pentru cazarea site-ului care a fost adăugat recent în lume, sau un blog de dimensiuni medii existente, precum și un site web de afaceri..

Planul StartUp este bun pentru magazinele online mai mici, dar care nu au cantități nebune de produse de vânzare. Acest plan nu este bun pentru dvs. dacă atrageți mai mult de 10 mii de vizite unice pe lună.

Acest plan oferă un constructor gratuit de site-uri web, cPanel și SSH Access, configurarea și transferul gratuit, precum și asistență tehnică non-stop, stocare SSD și backup gratuit zilnic. Din acest plan veți obține, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, e-mailuri și DB-uri nelimitate, precum și serviciile activate HTTP / 2, Let’s Encrypt SSLs gratuite și Cloudflare CDN gratuit.

 • Al doilea dintre cele trei planuri ale lor se numește planul GrowBig, care este, așa cum este numit, conceput pentru creșterea dvs. web; îl puteți obține pentru 6,45 euro pe lună cu 50% reducere obișnuită de 12,95 euro pe lună.

Acest plan vi se potrivește dacă sunteți un utilizator mai avansat și aveți nevoie de funcții mai avansate care vin cu funcțiile esențiale. GrowBig se va potrivi fie cu un site web cu trafic mai intens sau cu câteva site-uri diferite, de dimensiuni medii. Zvonul spune că acest plan este mai popular în rândul oamenilor cărora le place să-și găzduiască toate site-urile web într-un singur cont.

Cu acest plan veți primi un suport premium, ceea ce înseamnă că biletele dvs. vor fi considerate prioritare. Veți obține, de asemenea, viteze premium, deoarece SuperCacher va face site-ul dvs. web mult mai rapid. Deoarece știu cât de mult punem valoarea noastră pentru a ne asigura afacerile în siguranță, cu acest pachet veți obține securitate premium, ceea ce înseamnă că puteți avea până la 30 de copii de rezervă ale site-ului dvs..

Cu GrowBig puteți utiliza domenii de adăugare nelimitate pentru a găzdui mai multe site-uri și veți primi instrumente de comerț electronic premium și veți obține un certificat SSL Wildcard de un an gratuit.

 • Dacă alegeți să le luați GoGeek plan care este, așa cum se spune „conceput pentru geek-uri web reale”, veți plăti doar 11,95 euro pe lună pentru aceasta, ceea ce reprezintă 50% din prețul obișnuit de 23,95 euro pe lună..

Acest plan va fi potrivit pentru dvs. dacă doriți să găzduiți un site web care este mai popular în rândul oamenilor și care are mai multe vizite decât site-ul obișnuit de dimensiuni medii. Dacă doriți să lucrați la înființarea afacerii dvs. de comerț electronic, acest plan este excelent pentru dvs., deoarece poate reține cantități mai mari de produse și include conformitatea PCI a serverului.

Gazduire în cloud

Dacă vorbim despre găzduirea lor în cloud, putem spune că este o platformă perfectă de găzduire care oferă servicii foarte rapide, este auto-scalabilă și vă permite să vă personalizați planul în funcție de nevoile dvs. Acest tip de serviciu de găzduire vine cu patru planuri diferite: Intrări, Afaceri, Business Plus și Plan Enterprise.

Diferența dintre ele, dacă nu ne uităm doar la preț este în cantitatea lor de Cores CPU, memorie, SSD Space și transfer de date.

 • Cu Planul de intrare pentru 64 de euro pe lună veți obține 2 Cores de procesor, 4 GB de memorie, 40 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date.
 • Aceasta este mai mică decât ceea ce obțineți cu un Plan de afaceri în care veți obține, pentru 96 de euro pe lună, 3 Cores de procesor, 6 de memorie, 60 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date.
 • Dacă alegeți Plus de afaceri planificați suma de 128 de euro pe lună, veți primi 4 Cores CPU, 8 GB memorie, 80 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date.
 • Cu Planul de întreprindere care costă 192 de euro pe lună, veți primi 8 Cores de procesor, 10 GB memorie, 120 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date. Este important să spunem că TVA nu este inclus în prețul inițial pe care vi l-am oferit în acest alineat.

Gazduire Servere Dedicate

Mașinile lor server dedicate sunt situate în trei regiuni din care trebuie să alegeți pentru a oferi cele mai bune performanțe ale serviciilor dvs. de găzduire. Regiunile sunt Statele Unite, Europa și regiunea Asia-Pacific. După ce ai ales cea mai bună regiune potrivită pentru tine, următoarea alegere este dintre cele 3 planuri ale acestora: Server de intrare, Server de alimentare si Server Enterprise.

 • Serverul de intrare vine cu prețul de 179 de euro pe lună, fără TVA-ul inclus. Este alimentat de un Intel Xeon E3-1230 CPU care are o viteză de ceas a procesorului de 3,20 GHz, 4 nuclee de procesor, 8 fire de procesare, 8MB de memorie CPU, 4 GB de memorie RAM DDR3, 500 GB SATA II HDD și o lățime de bandă de 5TB..
 • Server de alimentare pe de altă parte vine cu prețul de 258 de euro pe lună. Are o mașină care este construită dintr-un procesor Intel Xeon E3-1270, care are o viteză de ceas a procesorului de 3,50 GHz, 4 Cores de CPU, 8 fire de procesare, 8MB de memorie CPU, 16 GB de memorie RAM DDR3, 1 TB SATA II HDD și o lățime de bandă de 5TB..
 • Iar ultimul și, la rândul său, cel mai bun, dar cel mai scump este Server Enterprise care vă va costa 336 pe lună. Funcționează pe 2 CPU Intel Xeon E5-2620, viteză de ceas a procesorului de 2,00 GHz, de 2 ori 6 cores de procesor, de 2 ori 12 fire CPU, memorie cache a procesorului de 15 MB, 16 GB RAM DDR3 de 4 ori 500 GB SATA III / RAID 10 HDD cu lățime de bandă de 5 TB..

Gazduire pentru distribuitori

Dacă sunteți programator, designer web, dezvoltator sau întrețineți doar site-uri web ale clienților dvs., acest tip de găzduire este cel pentru dvs. Și iată cum funcționează.

Când achiziționați mai multe conturi obțineți mai multe din ceea ce numesc credite care vă obțin un preț mai ieftin la un an de găzduire; deci un credit merită un an de găzduire.

Unul până la patru credite vă va returna 40 de euro pe credit. Dacă achiziționați cinci-zece credite, le veți obține la prețul de 36 de euro pe un credit. Și cea mai bună soluție de ofertă dacă le cumpărați în vrac. Dacă achiziționați mai mult de unsprezece credite, le primiți la prețul de 33 de euro pe credit. TVA nu este inclusă în aceste prețuri.

Acest tip de găzduire vă oferă, de asemenea, o ofertă specială pentru nume de domeniu care încep de la 8 euro pe an fără TVA inclus.

Gazduire Enterprise

Dar asta nu este totul de la SiteGround. Dacă vă gândiți la dvs. ca la un utilizator avansat și că nu vă puteți satisface nevoile cu vreunul dintre planurile pe care le-am menționat anterior, găzduirea Enterprise personalizată este cu siguranță o potrivire potrivită pentru dvs..

Acest plan vă permite să vă potriviți serviciul la nevoile dvs. într-un mod foarte precis. Experții SiteGround sunt aici pentru a vă personaliza planul. În primul rând, vor cunoaște nevoile dvs. speciale de afaceri, apoi vor crea o întreagă infrastructură care se bazează pe ele.

Acestea vă garantează o arhitectură foarte fiabilă; vă vor gestiona infrastructura de găzduire și vă vor permite să vă dezvoltați afacerea, fără să vă luați timp inutil încercând să vă dați seama ce să faceți cu site-ul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați fluxul de lucru personalizat pentru dezvoltare, acestea vă vor oferi ajutor pentru integrarea dvs. în soluția lor.

Relații Clienți

Dacă aruncăm o privire mai atentă asupra asistenței lor pentru clienți, vom ajunge la concluzia că au făcut o treabă cu adevărat minunată. Aceștia oferă asistență 24/7, iar diferitele moduri prin care poți face o reclamație adaugă un plus de valoare serviciilor lor.

Puteți să plasați un bilet toată ziua și toată noaptea și veți primi prima replică în 10 minute. De asemenea, puteți utiliza chat-ul live, unde veți primi un răspuns instantaneu sau, dacă sunteți mai tradițional, puteți să le sunați prin telefon.

Aceștia depășesc toate schimburile, astfel încât va fi întotdeauna cineva care să ridice telefonul sau să discute online, așa că nu trebuie să aștepți mai mult de câteva minute pentru ajutor. De asemenea, evaluează viteza fiecărui angajat, precum și performanța echipei în ansamblu, în mod regulat, astfel încât să obțineți un serviciu de înaltă calitate în mod regulat.

SiteGround are urmărire internă și echilibrare a sarcinilor. Asta înseamnă că investesc multă putere tehnică și umană pentru a-și face sprijinul la fel de eficient și de rapid ca întotdeauna.

Pe site-ul SiteGround, puteți găsi tutoriale și o bază de cunoștințe detaliate, care sunt printre cele mai populare materiale de găzduire de auto-ajutor online. De asemenea, oferă o serie de webinar în care împărtășesc cunoștințe despre cele mai tari subiecte ale zilei. Și puteți găsi un asistent de configurare pe care l-au creat și care salută fiecare utilizator nou în zona de utilizator și oferă îndrumări prin primii pași ai configurarii contului de găzduire.

Pro-uri & Contra de SiteGround

SiteGround este o alegere bună pentru găzduire web bazată pe performanța continuă și inovația lor și actualizările continue ale platformei lor de găzduire. Funcțiile de găzduire gestionate de SiteGround sunt potrivite atât pentru WordPress, Joomla, cât și pentru site-urile web Drupal.

Dacă vorbim despre ceea ce este bun pe SiteGround, vom menționa cu siguranță domeniul gratuit pe care îl veți obține, backup-urile și restaurarea zilnică gratuite, precum și SSL-ul Encrypt SSL gratuit. Lucrul bun este că oferă CDF gratuit, interfață cPanel Cloudflare, precum și uptime cu adevărat rapid și găzduire partajată utilizează containere Linux.

Numărul mare de planuri în conformitate cu tipurile de găzduire se va potrivi cu siguranță nevoilor dvs. și, dacă nu, cu tipul Enterprise, vă puteți personaliza planul cu ajutorul managerilor de conturi personale SiteGround.

Singura parte proastă a ofertei SiteGround este aceea că obțineți spațiu web limitat de la 10GB la 30 GB.

Concluzie

SiteGround este una dintre companiile de gazduire a site-urilor cu cea mai rapidă creștere, și iată de ce. În primul rând, produsele lor au un raport de plată bună pentru calitate. Aceasta înseamnă că obțineți cel mai bun serviciu la mai mult decât un preț rezonabil. De asemenea, au o grămadă de planuri și tipuri de găzduire pentru a alege. De asemenea, un bun suport pentru clienți este un alt lucru care se adaugă la valoarea lor, precum și planurile de stabilire a prețurilor pentru a satisface nevoile tuturor. SiteGround este alegerea perfectă pentru dvs., indiferent dacă sunteți în căutarea de partajare, dedicat, întreprindere, cloud hosting sau intenționați să le revindeți. Nu mai trebuie să ezitați, ci trebuie să vă alăturați comunității Internetului – acum știți ce să alegeți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map