5 Alternatif BlueHost Terbaik – Pendaftaran Web Hosting & Nama Domain

01.06.2020
Tiada kategori '5 Alternatif BlueHost Terbaik – Pendaftaran Web Hosting & Nama Domain
0 6 мин.

alternatif bluehost terbaik


Tidak diragukan lagi BlueHost adalah salah satu pemain terbesar dalam industri hosting dengan rancangan hosting dan WordPress hosting popular yang tersedia dengan harga yang mesra saku. Namun, jika anda ingin tahu apa lagi yang ditawarkan industri ini atau hanya BlueHost yang tidak mencapai sasaran anda, kami telah mengumpulkan 5 alternatif BlueHost terbaik yang menawarkan rancangan hosting dengan harga yang sama.

BlueHost telah lama menjadi pelapis untuk rancangan hostingnya yang dioptimumkan untuk WordPress, sehingga menjadi penyedia hosting yang disyorkan oleh WordPress. Selain hosting WordPress, BlueHost juga terkenal dengan hosting awan, hosting bersama, VPS dan pelayan khusus. Rangkaian penghantaran kandungan terbina dalam, cPanel yang disempurnakan, sandaran percuma, nama domain percuma, dan alat pembina laman web adalah beberapa perkara percuma yang disertakan dengan pakej hosting BlueHost.

Bagi mereka yang ingin tahu tentang alternatif untuk BlueHost, berikut kami mengambil 5 alternatif BlueHost terbaik:

Host Web
Harga Promosi

hostgator alternatif bluehost terbaik$ 3.95 / bln
alternatif alternatif bluehost terbaik$ 2.95 / bln
ipage alternatif bluehost terbaik$ 1.99 / bln
namecheap alternatif bluehost terbaik$ 0.82 / bln
godaddy alternatif bluehost terbaik$ 2.99 / bln

Sekarang mari kita lihat setiap syarikat hosting web secara terperinci, dan lihat mengapa mereka mungkin menjadi alternatif yang baik untuk BlueHost.

HostGator

hostgator alternatif bluehost terbaikHostGator menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan hosting yang merangkumi rancangan hosting bersama yang berpatutan dan merangkumi pilihan hosting premium. Sebagai sebahagian daripada konglomerat hosting EIG, HostGator telah aktif dalam industri ini sejak tahun 2002.

Titik penjualan terbesar mereka adalah hosting bersama yang berpatutan, dan sementara itu masih berlaku, hari ini, HostGator telah menjadi penyedia hosting penuh yang menawarkan segala-galanya dari hosting berasaskan Linux dan Windows hingga pakej hosting khusus aplikasi (hosting Joomla, hosting Drupal , Hosting WordPress, dll.), Dan pakej hosting maju.

Hosting bersama bermula pada $ 3,95 / bulan yang menawarkan sandaran di luar laman web percuma setiap minggu, lebar jalur tanpa had, akaun e-mel tanpa had, storan tanpa meter, pemasangan 1 klik, jaminan masa upah 99,9%, pengembalian wang 45 hari, dan alat percuma lain untuk membina dan kembangkan laman web anda.

Bagi mereka yang mencari lebih banyak sumber dan kebebasan, HostGator mempunyai beberapa rancangan cloud, VPS, dan hosting khusus yang dibina untuk skalabilitas yang disertakan dengan rangkaian lengkap alat pembangunan, pilihan perisian yang fleksibel, perkakasan yang kuat, dan fungsi canggih.

Selain hosting web, HostGator juga berkomunikasi dengan perkhidmatan pendaftaran domain.

Hosting InMotion

inmotionhosting alternatif bluehost terbaikInMotion Hosting adalah penyedia hosting yang dimiliki secara bebas, berprestasi dan berorientasikan perniagaan dengan pusat data yang mematuhi kategori A, PCI. InMotion Hosting mempunyai komitmen yang kuat terhadap sumber terbuka, mempunyai rancangan hosting yang mudah diskalakan dan sokongan pelanggan yang hebat.

Rancangan hosting bersama di InMotion boleh didapati dengan nama Business hosting, dan harganya bermula dari $ 5,99 / bulan. Ini adalah harga permulaan yang sedikit lebih tinggi daripada apa yang ditawarkan oleh penyedia hosting bersama yang lain, namun, rancangan hosting bersama InMotion boleh membuat pesaing keluar dari ciri-ciri yang mereka tawarkan: hosting semua-SSD, nama domain percuma, sandaran data percuma, akses SSH , ruang cakera tanpa had dan pemindahan bulanan, pemindahan laman web percuma, pembangun laman web percuma dan kredit iklan, perkakasan kelas perniagaan, cPanel, dan perlindungan perisian hasad.

Pilihan hosting yang maju merangkumi pengoptimuman eCommerce, alamat IP percuma, SSL percuma, Kemas kini Auto & Perlindungan Corero DDoS, teras CPU yang tidak dikunci, dan pilihan sandaran yang kuat.

Reka bentuk web dan pendaftaran domain juga terdapat di antara perkhidmatan yang ditawarkan oleh InMotionHosting.

iPage

ipage alternatif bluehost terbaikiPage telah beroperasi sejak tahun 1998, menghadapi ujian masa dalam industri yang semakin kompetitif. Pelan hosting yang paling banyak diiklankan adalah satu-satunya pilihan hosting bersama mereka, yang merupakan rancangan tanpa had yang dipenuhi dengan pelbagai ciri berguna. Selain hosting bersama, perkhidmatan iPage juga termasuk beberapa rancangan hosting VPS, khusus dan WordPress.

Pelan hosting dikongsi tanpa had di iPage bermula pada $ 1,99 / bulan, yang mana banyak rancangan yang berharga $ 7.99 / bulan. Domain percuma, pembangun laman seret dan lepas percuma, alat pemasaran percuma, alamat e-mel percuma, templat percuma, kredit iklan, alat eCommerce percuma, dan banyak ciri lain disertakan dengan rancangan ini.

Pakej hosting lain di iPage dilengkapi dengan cPanel, akses root, cerminan berkelajuan tinggi SAN storan, sumber berskala, pengurusan pelayan penuh dan sokongan 24 × 7.

Pelan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress juga tersedia di iPage dalam dua konfigurasi, dengan harga bermula dari $ 3,75 / bulan.

Perkhidmatan iPage melampaui hosting web, dan merangkumi perkhidmatan pemasaran, perkhidmatan e-mel, pendaftaran domain, dan alat eCommerce.

NamaCheap

namecheap alternatif bluehost terbaikPaling terkenal sebagai ICANN pendaftar domain terakreditasi, NameCheap menawarkan kedua-dua perkhidmatan pendaftaran domain dan perkhidmatan web hosting. Perkhidmatan hosting web NameCheap merangkumi beberapa rancangan hosting bersama bermula pada $ 9,88 / tahun, rancangan penjual semula bermula dari $ 14,06 / bulan, rancangan hosting VPS bermula dari $ 16,95 / bulan, dan pelayan khusus mulai dari $ 58,88 / bulan.

Nama domain .website percuma disertakan dengan setiap pakej hosting, dan rancangan disertakan dengan cPanel sebagai standard. Ciri-ciri lain termasuk ruang cakera dipercepat SSD, SLA 100% uptime, sokongan pelanggan 24 × 7, keselamatan perkakasan dan perisian, tiga jenis pengurusan pelayan tersedia: diuruskan sepenuhnya, diuruskan sendiri, dan diuruskan, dll..

Pelayan khusus tersedia dalam konfigurasi CPU tunggal, pelbagai teras (Intel Xeon E3), dan konfigurasi berbilang CPU, pelbagai teras (Intel Xeon E5).

NameCheap boleh menjadi alternatif yang baik untuk BlueHost bagi pelanggan yang mencari pilihan pelayan yang lebih berdedikasi daripada yang ditawarkan oleh BlueHost, atau mendaftarkan nama domain mereka di NameCheap dan ingin menghoskan laman web mereka di pembekal yang sama.

GoDaddy

godaddy alternatif bluehost terbaikSenarai 5 alternatif BlueHost terbaik kami diakhiri dengan GoDaddy, yang juga terkenal sebagai pendaftar domain. GoDaddy adalah pendaftar domain terkemuka dengan 17 juta pelanggan dan 71 juta domain di bawah pengurusan. GoDaddy juga dikenal sebagai penyedia hosting web, yang layanan hostingnya termasuk hosting bersama, VPS, WordPress yang dikendalikan, dan pelayan khusus.

GoDaddy melakukan pekerjaan dengan baik dalam menjelaskan perbezaan antara pelbagai jenis hosting yang ditawarkannya, dengan menyoroti tahap kemahiran yang diperlukan dan jenis laman web yang disarankan oleh pakej mereka..

Dari segi harga, tawaran mereka setanding dengan host web lain yang disenaraikan dalam artikel ini, oleh itu, pilihan hosting bersama bermula pada $ 3,95 / bulan, pilihan WordPress yang dikendalikan bermula pada $ 3,99 / bulan, rancangan hosting VPS berharga serendah $ 16,99 / bulan, sementara pelayan khusus bermula pada $ 69,99 / bulan.

Sejauh ciri, GoDaddy tidak mengecewakan, menawarkan banyak sumber dan menyusun ciri seperti nama domain percuma, cPanel dengan rancangan hosting Linux, pemasangan 1 klik, pemantauan keselamatan 24/7 dan perlindungan DDoS, sumber 1 klik penskalaan, sandaran pangkalan data & pulihkan, sijil SSL percuma, penyingkiran malware percuma, IP khusus percuma, perkhidmatan terurus, akses root penuh dan lain-lain.

Pembalut

Sama ada anda ingin berhijrah dari BlueHost atau melancarkan laman web pertama anda, dan anda mencari hos web yang boleh dipercayai, 5 alternatif BlueHost terbaik kami mengumpulkan penyedia hosting terbaik yang menawarkan rancangan hosting yang berpatutan di seluruh spektrum hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector